Givande samtal med Johanna..

Johanna:är du redo för att dra??

Johanna säger: ring Johan..

Ullis säger: ska jag ringa Johan??

Johanna säger: ja

Ullis säger: har han sagt det??

Johanna säger: gör att

Ullis säger: men vadå, har han sagt att jag ska ringa??

Johanna säger: spelar väl ingen roll.. fråga bara vad dom gör o om dom é redo för att åka o handla.. Jag ha ju ringt johan hela dagen idag

Ullis säger: men ring du Johan..

Johanna säger: ja men jag ha ju ringt han hela dagen...

Ullis säger: jaha

Ullis säger: ska jag ringa nu då??

Johanna säger:aa..

Ullis säger: ok..ringer jag då..

Johanna säger: :)

Ullis säger: vad ska jag säga då??

Johanna säger: fråga vad dom gör o när dom ska handla

Ullis säger: men om du vet vad du ska säga, så ring du!!

Johanna säger: jaja

Ullis säger: jaja, men jag ringer väl då..

Johanna säger: nä jag kan ringa

Ullis säger: nä..det e lugnt, jag ringer

Ett givande samtal mellan två bästisar på msn..:)


Ploff, virrhönor o nakenhet...

Hej hej..Idag är det dagen innan nyår o jag vaknade trött utav larmet i morse..Hade svårt o somna igår o klockan var nog 03 sist jag tittade på uret..satt o spelade Sanning o konka med Andreas på msn igår..haha..sjukt kul. Fick en massa sjuka frågor och konsekvenser.

Skulle bland annat skriva Är Naken som status på msn o en jävla massa killkompisar skrev tillbaks:

- Haha, vad sysslar du med??

- Naken, hmm..så trevligt!!

- Vadå naken??

- E du full eller??

- Har du gått o blivit knäpp Ullis??

- Naken?? Nu??

- Sätt på camen då!!!

Men som sagt en utmaning är en utmaning...

Lilla Andreas fick det nog jobbigare då han skulle ta av sig ett plagg..klockan var ju läggdags för längesen så det enda han hade på sig var ett par pyjamas byxor. Dom fick ryka..O bildbeviset skickades till mig.. Nu har jag dig kring mitt lillfinger grabben;)

Har virrat runt på stan med Johanna idag..In och ut genom affärerna och in igen. Det skulle handlas strumpbyxor, glitter, nagellack, hårspännen, hårspray och dricka på systemet. Extra noga e det ju att korken säger "ploff" o flyger iväg vid 12-slaget. Hittade varsin liten flaska, perfekt att ha i handväskan. Stefan gör mig dock besviken o säger efteråt när jag e såå nöjd med köpet:

- Fan, såna brukar det vara skruvkork på.

Han hörde hur besviken jag blev och kontrade med kommentaren:

- Vittvin i sodastreamern funkar också.

Mmm, skit kul..Attans oxå!!

Gav Johanna sin julklapp idag, en biljett till arenan den 1 april, Tre Kronor vs. Schweiz..Hon blev superglad o riktigt rörd..Skoj vi ska ha gumman...:) Käkade lunch inne på Matkult ute vid amiralen efteråt..riktigt mumsigt.

Nu e det spinkat o klart att vi ska vara hemma hos Tommy imorron..Blir knytkalas, jag o Johanna ska ta med lite ostbricka. Vi blir 15 pers, så det blir nog riktigt trevligt.

På kvällen dök lilla Emily upp för lite snacks, snack o mys framför tv:n..Blev The Notebook:)
Puss puss



LYCKA!!!




Lugna dagar är bäst...(ibland)

Igår var det lördag men kändes som en riktigt lugn och seg söndag. Hade säkert kunnat sovit ännu längre om inte Emily väckt mig då hon ringde för o fråga om jag ville komma upp på käk o film på kvällen. Tackade ja men stressade inte direkt...Uppe hos Emily vid 21..vi dukade upp med chips, cola, choklad, popcorn o nötter. 2 tim senare låg vi där o kved i varsin ända i soffan utav magsmärtor...Vad fasen skulle vi käka upp precis ALLT för..Kollade på Tristan och Isolde och Magiska systar..O jag lipade som vanligt..Hur snygg e inte James Franco..My god!!! Var hemma vid sådär 03 tiden..O kunde inte somna, så slår på datorn för o kolla på senaste avsnittet av The Hills. Oscar skriver på msn: Vad fan e du vaken för?? Han hade tydligen oxå svårt o sova...
Vaknade vid 12 tiden idag o bokade in Johanna på en fika nere på stan. Vi möter upp Jogge o Kurre på 1344.  En massa skvaller o snack om juldagen o självklart en massa annat. Maria o hennes pojkvän Jimmy dök oxå upp..
Riktigt trevligt!!!



Mums, Gott med bakad potatis med kycklingröra:)

Vid 21.30 tiden dök Fredric upp med pizza..hur fan ska jag komma i min nyårsklänning sen?!!
Blev film o massa snack...


Annandag jul...

Hej hej..Ja, idag är det annandag jul o jag överlevde juldagen:) Vaknade i morse av mess ifrån Miss Breidemar: -Hej min lilla fyllekaja:) Ja vad säger man. Fy tusan vad bakfull jag varit idag. Var så jag skakade när jag skulle upp på toa imorse..men fy tusan vilken trevlig kväll jag hade igår. Sjukt kul o träffa alla gamla kompisar som var hemma över julen. O alla ni som messat o tackat för julpussen: Jag bjuder på den;)
Idag har vi varit hos mormor, höll på att försova mig o vaknade 10 min innan syrran skulle hämta mig..osminkad o oduschad. Jaja, inte mycket o göra åt..Väl hemma hos min amerikanska mormor Peggy så fick vi vänta på maten (som vanligt) jag som inte ens hade ätit frukost började kasta i mig oliver för att dämpa hungern lite. Riktigt gott med lite "vanlig" mat efter all julmat man ätit. Mormor hade gjort stek, potatis och sås. Mums!!
Efter maten så skulle syrran köra ner mormor till bankomaten. O inför detta krävs det ju noggrann planering. Mormor som aldrig ägt ett bankomatkort tvingas nu att ta ut pengar på detta sättet då banken stängt ute i Jämjö..Som tanten har pratat o tjatat om detta. Nästan som att det vore jordens undergång. Hon skulle byta kläder o var på väg att packa ner ett paket tändstickor i väskan.
Syrran: Vad ska du med tändstickor till??
Mormor: Ifall det är mörkt, så jag ser bankomaten ordentligt.
Jag höll på att bryta ihop utav skratt i köket.
Syrran: Men snälla mormor, det finns lampor där.
Mormor: jaja.. (samtidigt som hon virrade runt i huset)
Självklart ska hon springa på toa innan oxå och vi hör henne sjunga Jingle bells medans hon kissar.
När dom kommit tillbaka var det dags att dela ut lite julklappar. Mormor som inte har någon julgran hade tagit fram bocken, som hon kallade för lille Bocki, stuckit en drinkpinne vid hornet på den o lagt alla julklapparna där. Ännu en gång bröt jag ihop utav skratt. Syrran ville ha en tomteluva men mormors mössa fick duga. Fram med kameran för att få ett fint kort på oss. Mormor vägrade visa håret då hon börjat bli tunnhårig. Så hon rusar runt i huset för att leta upp sin ullmössa i stl. XL. Jaha, jag fick ju ta på mig en jag oxå för att inte vara utanför. Så där satt vi alla tre i vintermössor inomhus.
Mormor: Ska du inte surfa?!!
Jag:Surfa?!! Jaha, du menar zooma?!!
Mormor: Ja.. 
Vi får alltid samma sak varenda jul utav mormor och hon försöker inte ens anstränga sig att slå in det så vi inte ska kunna se vad det är. Så utan att öppna paketen så vet syrran o jag att det är ett kuvert med pengar i, 200 g chokladkaka, 1 tandkräm, 1 schampoflaska och lite handdukar. Men handdukarna brukar hon variera, ibland blir det gästhanddukar ibland tvättlappar. I år blev det kökshanddukar.
I år så låg det däremot 1 extra paket i högen..Syrran o jag tittade på varandra o jag öppnade mitt paket.
Jag: Min gamla kjol?!!
Även syrran bröt ihop utav skratt, för där låg min gamla kjol som mormor hittat i en utav mina flyttkartonger som jag lämnade hos henne när jag skulle flytta till Sthlm för 3 år sedan. I ny skepnad. Mormor hade sytt om den till ett förkläde. Att jag inte dog.
Mormor som inte direkt uppskattar detta med "fina" presenter, då hon förra året fick en svart lykta av syrran som hon skulle ha på trappen. Den gav hon tillbaka i höst o tyckte syrran kunde ge den till farsan i farsdags-present..så i år önskade hon sig saker hon verkligen behövde. Syrran köpte henne 48 st toarullar och jag gav henne 4 burkar Uncle Ben`s såser..Hon blev överlycklig.
Efteråt var det efterrätt, glass med chokladsås...
Hemma igen vid 21..Vid 21.30 dyker Fredric upp med chips-påse..Filmkväll:)

Puss Puss






Juldagen, fest hos Tommy och statt...

Hej hej och God fortsättning..
Idag har jag sovit länge o legat i sängen ännu längre...Skönt:) Idag är det Juldagen o äntligen ska jag få ha på mig min fina klänning som hängt i garderoben o väntat på att få tas fram i veckor..
Åkte upp för o hämta Emily vid 16 tiden, frossade i hennes kylskåp medans hon gjorde i ordning sig (som vanligt) och sen lockade hon håret på mig.. Hämtade upp lilla Maria på väg in till stan..Så otroligt kul o få träffa mitt lilla hjärta igen..
Maria sminkar mig medans vi groggar uppe på Möllebacken..vid 20 tiden beger vi oss till Tommy som har juldagsfest på Ö. Köpmansgatan. En riktigt lyckad fest med mycket folk:)


Jag. Emily och Maria.


Min nya klänning:) I love it...


Jag o Maria..

    


Johanna, Jag och Robin



Robin, Jag, Mats o Johanna...




Tessan, Jag, Maria, Johanna och Emily.









Haha..en jävla massa kort med mig o en massa killar;)

Puss o hej

Julafton..

Hej och God Jul..
Idag är det julafton..vaknade av mobillarmet kl 10.30 och vilken tur att jag hade stängt av mobilen. För när jag startade den så tjöt det av jul-sms så jag trodde att det först var ett skämt. Casper blev så rädd att han sprang under sängen..Fick väl sådär 20 st  på morgonen och så fortsatte det under hela dagen..Tack kära kompisar:)
Syrran hämtade upp mig vid 12 tiden o sen körde vi till lilla farmor..
Farmor som e 83 år värdesätter detta med traditioner väldigt mycket..så mycket att t.om varenda jul sen 20-år tillbaks, med andra ord så långt som jag minns, har sett likadana ut.
Börjar med att vi träffas kl 12..då dricker vi glögg..äter sedan julmat vid 13..därefter samlas vi i soffan kl 15 för att titta på Kalle Anka..lite prat efteråt och sen är det julklappsöppning vid 18-tiden för att sedan avsluta det hela med julgröt vid 20.
Självklart med mandel i, men denna jävla mandel funderar jag på att byta ut mot ett russin istället då den inte funkar..Jag har fått den i 10 år nu men är ändå ogift..
Något som däremot var nytt för i år var att syrran hade sin dvd med sig o Mamma Mia-filmen. Farmor blev glad till en början men sedan besviken då hon upptäckt att filmen inte handlade om Anne-Frid och Agneta personligen..Hon tyckte att aktiviteten "Att springa ner för trappan var 10 min för o kolla gröten" var roligare..
Kl 21 begav vi oss till vår käre plastpappa Anders som fyller år på julafton. Syrran o jag gav honom en tröja o en slips i present.
Efteråt så åkte vi ut en runda till Verkö for att hälsa på syrrans kompis Fias föräldrar..ojoj, vilka härliga människor. Det serverades glögg, godis, muffins o nötter i massor..Ett antal kalorier o en massa skratt senare så begav vi oss hemåt vid 00-tiden. Robin ringer o försöker övertala mig att komma hem till Tommy en runda för o festa lite..funderar på det ett tag men avböjer sen. Såå sjukt trött.

Godnatt och God Jul


Jag o syrran                                                          Farmor o jag                   

 Syrran läser roliga        Farmors goda julmat:)    Inget julafton utan        
 historier.                                                                 Kalle Anka

 
Kan ju inte dela ut paket utan en tomteluva, farmors röda basker fick duga;) 

 
                                         Pappa 
            
Dagens kommentar:  - Åh, en Bin Ladin..
 (Syrrans spontana reaktion när hon får tvål som farmor var rädd skulle läcka)


Lite snö fick vi på julafton iallafall:)


Hos Anders..


Hittade en lapp i trapphuset som jag inte kunde låta bli att fota..hahaha


Ullared och sug på banan...

Tja!!
Jaha idag har man då varit i Ullared, för första gången i sitt liv. Vaknade kl 02.30 i morse efter 2 timmars sömn..hujja!!
Kan säga att jag kände mig full när jag vaknade, så sjukt trött var jag. Mötte upp Emelie (sandras kompis) kl 04 för att åka upp o hämta lilla Sandra.
Så var vi på väg..Sandras sambo Masse hade sagt till Sandra att han tyckte att det skulle kännas bäst att ha mig bakom ratten. Tack Masse:) Men eftersom vi körde med Emilies bil så fick jag agera kartläsare istället..Sandra hade varit så duktig att hon skrivit ut en vägbeskrivning från Eniro på exakt 30 punkter.. Problemet var bara att punkt 13-18 saknades..men eftersom jag e så otroligt duktig så fixade vi detta ändå:) Så kl 08 var vi uppe i Ullared och nu skulle det minsann shoppas.
Kl 16.30, 6 fulla kundvagnar senare och 16.000 kr fattigare så begav vi oss till bilen för att packa in. Kan säga att hela bagaget var fullt och hela baksätet, lilla Sandra klämde vi in i mitten fullt med packning runtomkring så det enda man såg av Sandra var ögonen...O ändå hade vi en kombi..
Så var vi på väg hemåt o 1,5 timmar senare började jag känna hur tröttheten kom ikapp..blundade o tänkte vila lite ..måste ha slumrat till för jag vaknar av att Sandra sitter o skriker där bak.
-Ullis, ULLIIISSSS!!!  Du får ju inte somna, nu har va ju kört vilse..
Ja, herregud, under dom 10 min jag slumrat till så hade tjejerna kört fel och vi befann oss någon helt annanstans än vart vi skulle..Ja, du hade rätt Masse, jag skulle nog suttit vid ratten. Asså om det är en korsning och det står Karlskrona till vänster, Halmstad till höger..Så ska jag väl ändå inte behöva säga vilket håll vi ska?!!...Hmm!!
Kör förbi Marie och Anders hus på väg hem till Sandra..Dom har gjort så fint ute i trädgården med en massa lampor och Sandra utbrister: - "Ser precis ut som i den där filmen, Ett pappa till päron" Lilla kära Sandra..Det heter Ett päron till farsa.
Hemma i Spjutsbygd för att lämna av Sandra kl:20.15. Jag själv är hemma kl 21 efter att ha kånkat o släpat upp alla sakerna upp för mina 200 trappor..riktigt skönt o vara hemma:)

                                                                                   

Första omgången...



Packar upp sakerna lite snabbt och börjar slå in lite paket som jag ska ha med mig till Emily..Emily och jag hade bokat in sen några veckor tillbaks att vi skulle ha uppesittarkväll ihop. Så hur trött jag än var så skulle jag absolut inte avboka detta.
Så kl: 22.30 sitter jag i bilen på väg upp till Emily efter att ha kört inom Katarina Larsen för att lämna lite julklappar.
Emily är full igång med att göra maten inför julafton imorron..jag underhåller mig med att äta upp hennes hemmagjorda julgodis under tiden..Mums!! Det dricks lite glögg och sen börjar  vi att klä granen..
Sen är det dags att byta lite julklappar. Emily hade köpt ett spel till mig Sanning och konsekvens och en toarulle med lite tryck på, närmare bestämt med lite olika sex-ställningar. Precis vad jag behövde;)
Jag hade köpt Emily en tröja, ett par vita hipsters, lite strumpor, 2 ansiktsmasker med choklad och ett ljus med doft av vanilj med texten Min bästa kompis.
Vi bestämmer oss för att pröva mitt spel och jag kan säga att det var längesedan jag skrattade så mycket..vi låg på golvet och tjöt av skratt så tårarna rann.
Självklart så fick ju lilla jag dom allra sjukaste konsekvenserna.
(Visa på en banan hur man sätter på en kondom, samtidigt som du berättar varför man ska använda kondom.)
(Visa på en banan hur du suger av någon)
Emily skulle visa med hjälp av en annan deltagare (mig) hur hennes favoritställning ser ut...ojoj!!
Vid 01.30 begav jag mig hemåt..svart under ögonen av all mascara som runnit...haha
Imorron är det julafton..GOD JUL..




Hahaha, kan säga att det var sjukt svårt o hålla sig från skratt.
Puss puss


2 dagar kvar...

Hej hej..

Idag är det måndag och 2 dagar kvar till julafton..Ställde klockan på 10 idag eftersom hela dagen e fullspäckad med saker jag ska göra..Lovade Robin igår att jag skulle möta upp honom vid 11.30 för o hjälpa honom att handla julklappar till sin familj. Vi bestämde att jag skulle ringa när jag var på väg men eftersom jag känner till Robins svårigheter att komma upp på morgonen så ringde jag INNAN jag begav mig hemifrån, så jag slapp vänta på honom någonstans..Jomenvisst, lille Robin låg fortfarande o sov när jag ringde..denna människa. Jag satte genast eld i baken på honom o han kom endast 15 min försent. Vi tog oss en liten tripp på Amiralen innan vi drog in till stan. Robin hade lite planer på att köpa träningskläder till sina föräldrar på Stadium, så vad passade bättre än att jag fick trippa in i provhytten o agera modell.

Robin var sjukt nöjd med hur effektiva vi varit så vi begav oss ut till Max på lite lunch..Efteråt så åkte jag hem till Katarina Larsen för o träffa Katarinas son Simon, hans fru Elma och lilla barnbarnet Benji som är nere på besök över julen. Blev fika, bus och skvaller:)

Sen var det dags att åka hem till Emily en runda. Kom hem vid 23 tiden o tänkte varva ner o försöka sova eftersom jag ska upp 02.30 för att åka till Ullared imorron...men icke. Pigg som en lärka låg jag där o vände o vred mig och helt plötsligt är klockan 01. Usch, hur ska detta gå..



Robin                     Jag               Jag o Benji           Simon o Benji   


Philip


Katarina och Benjamin


                                                                   

Söndagsstäd...

Städa städa varje freda o så varje jul, det tycker jag e ku..kuktråkigt...:(
Ja, idag har jag städat, tvättat o plockat precis hela dagen..började vid 12 då tvättstugan var bokad o satte mig ner igen kl 19..men nu e det så fint att det glänser här hemma.
Medans jag väntade på att första tvätten skulle bli färdig så började jag plocka ut gammal mat i kylskåpet..jag plockade o plockade för tydligen så visade det sig att ALL min mat var gammal o passerat bäst-före datumet.
Inte så konstigt egentligen för jag äter ju nästan aldrig hemma, mitt kök fungerar mer som ett förvaringsutrymme än för vad man egentligen ska använda det till...T.om att Sandra påpekade det när vi hade möhippan hos mig för några veckor sen..
-Hörru Pullan, såhär fyllt har väl ditt kylskåp aldrig varit...
Ja, bara o konstatera att laga mat e väl inte min starkaste sida o man e väl lite bortskämd då både frukost, lunch och mellanmål serveras på jobbet..o på helgerna stiger man ju vanligtvis upp vid lunchdags o lunchen äter man ju ändå oftast på stan eller hemma hos nån annan:)
Den enda som har mat förvarat i köket i detta hushållet e katten..
Duktig som jag är så sköljde jag ju ur alla förpackningar och burkar för o lämna allt i återvinningen..sen så dammade jag alla möbler, bytte sängkläder, rensade garderoben och dammsög hela lägenheten..mendans jag emellan alla dessa aktiviteter gick ner till tvättstugan o lämnade alla saker vid återvinningen..
Helt otroligt så duktig jag har varit:) Avslutade det hela med sätta på mig en ansiksmask som jag fått i present o självklart med lite gurkbitar på ögonen, men jag måste ju bara säga att det ser fan mycket behagligare ut på film..det började svida o klia o gurkorna ramlade av..Nä, usch o fy, snabbt in i duschen. Efteråt så tände jag lite ljus med doft av vanilj i hela lägenheten..riktigt mysigt o luktade såå gott..
Robin hörde av sig på eftermiddagen o ville ha med mig till spåret. Jag var ju tvungen o fråga vad det innebar o med andra ord ville han ha med mig o springa...haha..jovisst du. Jag som har lika mycket kondis som en 80-åring med hjärtfel. Jag försökte övertala honom att jag kunde följa med om vi skulle promenera..men han vägrade...Jävla killar!!
Nepp, blev ingen "träning" för mig idag o när jag tänker efter så har jag ju redan tränat..har ju gått massor i trappor fram o tillbaks till tvättstugan, det måste ju räknas;)
Vid 20 tiden då droppar min kompis Fredric in för lite film o snacks..riktigt trevligt:) O jag kände verkligen att jag var väl unnad alla 200 bitar dajm jag stoppade i mig haha..

Puss o godnatt



Lördag o helt slut...

Hej hej..
Så är det lördag, hade ställt mobilen på 9.00 i morse men när larmet ringde så ville jag bara dra täcket över huvudet. Min lilla extra mamma Katarina Larsen var ute på galej igår kväll..närmare bestämt på Piraten med sina väninnor för o kolla på dansbandet Highlights. Hon vet att jag sagt att jag tycker att sångaren i bandet e sjukt söt så hon ringde vid 21.30 tiden o försökte övertala mig att gå ut...Hmm, kan säga att jag stod ett bra tag o velade hemma, gick in i badrummet började sminka mig lite, slutade o gick o satte mig i soffan igen, satte på musik o sen fram till garderoben o kikade lite..
Satte mig sedan i soffan o där blev jag sittandes framför nån film..medans filmen rullade så blev jag bara tröttare o tröttare..
Nix, jag skulle minsann hålla mig hemma:) Vid 23 tiden får jag sedan ett sms : Kom hit..
Jag skrev tillbaks att jag inte orkar o att jag typ somnat. Då piper telefonen igen o jag får en videoinspelning..Där står Katarina med armen kring dansbandssångaren o säger : "Hej lilla gumman, det är mamma..Titta vem jag hittade här" hon vinkar ..sedan vinkar sångaren till mig oxå - "hej hej" Att jag inte dog...fan fan fan, varför gick jag inte ut för *snyft
Jaja...inget o göra åt.
Vid 11.00 hämtade Emily upp mig för våran Handla Julklappar i Kalmar-trip..Emily shoppade o shoppade medans jag gick omkring för o hitta mig en fin gran att fota..vet egentligen inte varför, men jag tycker att pyntade julgranar med lampor som blinkar e riktigt fint.


Sedan bar det iväg till Ikea o nu skulle det shoppas:) Hittade mig en fin julgran som jag tvingade lilla Emily att "posa" vid. 
Några timmar och 4 kassar senare så bar det iväg hemåt. Båda riktigt nöjda med klapparna som inhandlats..nja slank väl ner lite smått o gott till oss själva oxå:)
                                   
 -Åh, skynda dig, detta e ju pinsamt juh.

        
Inget Ikea utan köttbullar:)



O titta vad jag hittade på väg hem, världens finaste julgran.
-Skynda Emily, kör ett varv till i rondellen så jag får ett bra kort.

Hemma igen vid 19 tiden o helt slut, ställde mig för att försöka slå in lite paket i köket men all energi gick åt att hålla Casper borta ifrån paketsnöret..haha...Får göra resten imorron..


Puss o hej

Fredag, tårar o ledighet...

Äntligen fredag...

Min pappa ringde för en stund sen o gav mig lite tips på vad han önskar sig i julklapp, ringde honom kl 8.00 i morse o gav honom en dead-line...Skönt att han tog den på största allvar:)
Vi började snacka om ledighet o jag sa att jag ska vara ledig till nästa måndag..röda dagar och dessutom lite beviljad semester..hur många dagar blir det då?!! Hmm, var tvungen att ta fram almanackan o räkna..1,2,3...9.  O godetid, jag ska vara ledig i 9 dagar..Underbart!!! Sen jobbar jag 1 dag och är sedan ledig ytterligare 3 dagar:)
Igår så möttes jag utav flyttbilen när jag skulle ner till bilen, e min absoluta favorit granne Tobbe Bredberg som flyttar till sitt nyköpta hus..kommer bli konstigt o tomt att inte ha honom vägg i vägg längre. Kommer sakna hans spontana fest-lappar i brevinkastet, hans stöd mot skitstövlar och bidrag till lille Caspers mat..När jag kom hem idag så stod det Håkansson på dörren, jaha..återstår o se vem den nya grannen är..

Ok, för det första så måste jag nog konstatera att jag tillhör den där "böliga" sorten. Inte bara en gång har jag lipat idag, utan dessutom två...godetid.
Plockade ut en halv semesterdag på jobbet idag eftersom det var så otroligt lugnt..så jag kröp ner i sängen när jag kom hem med filten över mig för o kolla lite film på datorn. Då jag redan för några år sedan började följa Prison Break fanatiskt  på tv o dessutom blev lite besatt av snyggingen Wentworth Miller (Michael) så har jag ju självklart fixat hela säsong 4 som jag tyvärr inte hunnit följa på tv.. E ju så otroligt mycket annat man börjat titta på o inte kan sluta följa.
En halvtimme in i avsnittet så hittar han ju äntligen Sarah, kvinnan han älskat och som han trodde var död...*snyft
Hade inget annat val än att hämta dassrullen ifrån toan...När det var slut så orkade jag inte dra mig upp ur sängen o slog på en ny film med Kiera Knightley i huvudrollen, The Duchess. Filmen handlade om en kvinna som var gift med en högt uppsatt Greve, som ständigt var otrogen mot henne..Hon skaffade sig en älskare som hon blev djupt förälskad i. Greven fick reda på detta och gav henne ett val, att lämna mannen hon älskade över allt annat eller att aldrig få se barnen igen...fasen, vart tog den där dassrullen vägen?!! Usch o fy..så sorgligt!!
Och måste nog konstatera för andra gången att jag använder uttrycken godetid och herregud väldigt väldigt mycket. Minns en gång när jag jobbade uppe i Sthlm för sådär 3 år sedan..en pappa frågade mig en eftermiddag när han skulle hämta sin dotter på 2 år om vi pratade mycket om Gud och Jesus på Förskolan.. Förstod genast att det var mitt fel..Några dagar senare är vi ute på gården o spelar lite boll, pappan kommer o ska hämta sin dotter och precis då fångar hon bollen o skriker : HERREGUD!!!
Fick lite uppskattning på jobbet idag igen..dessa gulliga föräldrar.:)



Snackade med min killkompis Mr Jon Kind himself innan..han sa så otroligt snälla saker till mig att jag fortfarande sitter och ler för mig själv när jag tänker på det.

"alltid tyckt att du har en förmåga att göra folk glada "

"ja. du har en skön personlighet ullis "

"ser inget negativt i dig gumman"


Alltid kul o få uppskattning och höra folk säga snälla saker om en:)
Tack Jon, gillar dig oxå!!



Tänkte oxå passa på o tacka alla som skickat julkort till mig, tusen tack:) Blev minsann en liten samling..

Nähä, dags o göra lite nytta;) Imorron drar jag o Emily till Ikea för o handla lite julklappar..blir nog lite julklappar till mig själv oxå...
puss o hej
 


Onsdag igen...

Hejsan hallå..
Så är det onsdag igen o jag har varit på jobbet idag, låg ju hemma plattfall i sängen o hade värsta huvudvärken igår..men efter några kartor Alvedon så pallade jag ta mig till jobbet..
Vaknade av att mobilen ringde imorse, det var Emily som ringde o frågade om jag hade lust att komma upp till henne efter jobbet o baka lite lussebullar o göra julgodis, nja...det lät ju inte alls fel. Sa till henne att jag lovat att träffa Carro och om jag inte hinner upp o baka så lovar jag definitivt att komma upp o käka upp det sen:)
Så typiskt mig att alltid göra allt i sista stund..kom ju självklart på idag att jag glömt o lägga på julkorten..Så jag gick ut i köket för o hämta dom och kom på.. Hjälp, jag har ju glömt o köpa julkorten..Jaha, var bara att rusa in i affären o skaffa kort o frimärken innan det bar iväg till jobbet.
Har varit julfest med barnen på jobbet idag...och den absolut roligaste kommentaren kom ifrån en flicka på 4 år.

Flickan: Jag älskar fläsk.

Min kollega: Jaha, du menar julskinka??

Flickan- Nääää, fläsk (pekar på julmusten.)
Carro och hennes dotter Ellinor är nere på besök ifrån Sthlm och självklart åkte jag efter jobbet o träffade henne hos hennes supergoa föräldrar Siw och Sigge.. Jag hade köpt en blå/rosa tröja med rosa byxor i present till lilla Ellinor.
Superkul och träffa Carro och Ellinor e ju bara för söt:)
Efteråt bar det iväg till Emily, godiset var halvfärdigt och bullarna var rullade...men gjorde ändå en insats att provsmaka godiset och sätta in plåten med lussebullarna i ugnen..hehe. Ja, man kan ju inte ha talang för allt;)
Sen blev det Bönderna på tv i soffan med nybakade lussebullar och choklad.
Emily springer fram o tillbaks till köket för o kolla ugnen samtidigt som hon snackar i telefon, hör henne sedan säga:
- Han e grisig, jag får kvälvningar.
Förstår sedan att hon snackar om Wille som precis fångat bonden Peters hjärta.
Haha, Emily du och dina kommentarer:)
Kvällen avslutas med lite sing-star...

Nähä, nu ska jag krypa ner, ny dag imorron.
Puss o natti




Juldikt...

Hejsan..Tänkte att jag skulle lägga upp en liten juldikt sähär nära jul..O kom ihåg, alla meningar slutar inte alltid som man tror;)

Farmor njuter av julens atmosfär,
alla är samlade, gammal som kär.
Mor står och rör vid spisen,
far är ute och sätter på....
...kaffet i köket, julfika snart,
i stugan det pysslas i rasande fart.
Ute i kylan är drivan djup,
farfar vill gärna ta sig en....
....promenad i det vita vinterland,
utanför fönstrets rimfrostrand.
Fler gäster det kommer in i husets sal,
alla här för de har inget....
...emot att här fira sin jul,
barnen leker och haver så kul,

Morbror på de små flickorna titta,

"Det vore fint med en liten..."

....bulle till kaffet som nu är serverat,

till Kalle och vänner som har musicerat.

Och Benjamin syrsa har sjungit så sävligt,

men alla tycker att det låter för....

...resten, säger mor, är julmaten klar,

och far bjuder brännvin till envar.
-"Här finns till alla", hörs hans dova stämma,
på landet bränner vi nämligen....
...inte upp alla sopor, vi källsorterar,
och spar pengar till det som vi konsumerar.
Efter maten börjar morfar att mot farstun lunka
och säger -Jag måste faktiskt gå ut och....
...köpa en tidning, vänta ni här,
jag kommer tillbaks om en stund sisådär.
Och snart kommer tomten och delar ut gåver,
i soffan sitter gamla mormor och....
...nynnar på julevisor med mera.
Bredvid tonårsdottern som börjat fundera.
Skall hon berätta på julaftonskvällen,
att hon faktiskt blivit på...
...ett sådant strålande julehumör,
för hon på flaska har fått en odör.
Som får varje man ner på knä och på huk,
för allt hon vill ha är ju deras....
...kärlek, men tänk nu ej mer på det.
För nu skall det sjungas om räven som smet.
Kvällen är slut, den har varit så kul,
och jag önskar er alla en riktigt GOD JUL!!!!








Kolla detta, sjukt kul:)
http://www.celldorado.com/SE/ADS/1015655428/index.php?trackid=4350594&tick=0


Ojoj, vilket bröllop..

Hejsan eller godmorgon kanske man ska säga. Kom precis hem efter att ha sovit och ätit frukost hos papsen. Det dög inte rikitgt med smörgås och kaffe idag utan jag fick min käre far att köra o köpa kebabtallrik:) Mumsigt!! Vaknade kl 13 idag o riktigt bakis, nästan så man krockade mot väggen på väg till toan, men i och för sig inte så konstigt eftersom man inte kom hem förräns 04 i morse. Fest i alltså 12 tim..sådär lagom haha.
Vilket bröllop och vilken bröllopsfest det blev.
Bröllopet börjar kl 16 och jag mötte upp Jenny utanför några min innan. Hade laddat med papper i väskan, ifall tårarna skulle komma. Dom var så otroligt fina när dom kom in och Marie var den vackraste brud jag sett. Anders var otroligt stilig i sin champagnefärgade kostym som matchade Maries klänning. Tony min fd pojkvän var så söt när han promenerade in med deras dotter Denise i famnen och såg sådär nervös ut. Sandra, min bästa vän och Maries tärna var så snygg i sin aftonklänning.
Jag, Jenny och Masse (Sandras sambo) satte oss i raden bakom Maries familj och släkt. Prästen hann knappt börja prata förrän jag började snörvla..inte pga av vigseln utan pga min förskylning. Maries släkt började skruva lite på sig o tittade bak..
Men när sedan prästen började prata: "Tager du Marie denna Anders till...." då bara brast det och jag kände hur ögonen började tåras. Så otroligt fint!!





Efteråt var det ju dags för bröllopsfesten och käre Ola var toastmaster, o vem FAN gav den mannen en brödrost. Ola hade ju kommit på den strålande idèn att i och med att han e Toastmaster, så vad var mer lämpligt att ha än en brödrost att banka på, då han ville ha ordet. Jag lovar, detta ljud har etsat sig fast på trumhinnan och jag trodde ett tag att brudensfar skulle kasta ut honom genom fönstret med brödrosten efter.

Ola o den jävla brödrosten.

Medans vi väntade på brudparet som tog en liten road-trip i limousinen efter kyrkan så delades det ut frågor om Marie& Anders som gästerna skulle svarar på. Sjukt roliga frågor, en som jag la på minnet var en fråga om Anders.

När Anders bodde i sin lägenhet och det var stambyte, vad gjorde Anders då han blev nödig mitt i natten?!
1 Han höll sig hela natten
x Han sket i en papperskorg
2 Han pissade ut genom fönstret
Rätt svar var alternativ X hahaha.

Det var 20 frågor och man hade chans att vinna priser. Gissa vem som blev 1:a...Jo JAG:)
Vinsten var att jag skulle bjuda Fam Tedblad på pulkåkning med korv i Rödebybacken. Tony lovade att assistera.

 
Det serverades god mat, tårta och dryck i massor medans det varvades med tal, roliga historier och snappsvisor. Det absolut roligaste under hela kvällen var när tv:n rullades in. Anders kompisar hade filmat hans svensexa och klippt ihop en riktigt rolig film med musik och text till. Skrattade så jag fick ont i magen. Helt undebart när Anders ligger i soffan, aspckad, i kalsonger och sträcker ut armen i luften som han vore superman, samtidigt som det sjungs "Like a superman" Stackarn hade blivit tvingad in i ett alldeles för taight lucialinne, med tillhörande luciakrona och med tomteskägg o glasögon. För att sjunga luciasånger nere på stan..blixterfull. Ja, som sagt, riktigt kul o titta på. O Anders gamla morfar skrattade så jag trodde han skulle ramla ur stolen.
Ett extra plus till Masse som fick alla till ytterligare ett asgarv då han (omedvetet på filmen) visade upp sitt gamla fula underställ ifrån hockeytiden, såg ut som en ihopsydd beige pyjamas ...haha
Sen öppnades det presenter, skålades, dansades vals, skålades o dansades medans vi skålade..:)

Tusen tack käre Marie och Anders för denna underbara kväll, vi ses i Rödebybacken;)








Masse, jag, Tony, Sandra och Jenny

Haha:)

               


1 timme sen Bröllop:)

Hej!!
Lovade lite kompisar att lägga ut en bild på mig innan bröllopet.
Nu e man redo o klar..lägger ut bilder ifrån bröllopet imorgon.
Puss o hej

JAAAA:) och så ger vi han en bagge...

Hej hej..
Fredagkväll och en alldeles underbar sådan. Kevin ha precis vunnit Idol 2008 och jag o Johanna har hoppat i soffan av glädje, tårar och rysningar samtidigt som vi tryckt i oss en massa godis och popcorn.
Firade Lucia på jobbet idag och jag måste säga att man blir allt stolt över dom små liven. Inte dåligt att stå och sjunga Staffan var en stalledräng och en massa andra Lucia sånger framför ett mörkt rum med en massa föräldrar och släktingar samtidigt som det fotas och blixtrar runt omkring..nää, jag pratar ju inte om mig själv nu;) Mötte upp Johanna vid 19 tiden på stan för att bege oss till godishyllan på cityhallen..Hon är allt bra rolig den där Johanna..Hon hade suttit och tittat på ett samhälls-program på tv och när vi hade raffat åt oss de där popcornen i affären och hamnade vid hyllan där saften säljs så började hon hålla ett föredrag om Ekologiska produkter...för att sekunden senare ramla snörvlandes in i en kille i butiken..killen såg lika avskräckt ut som om han just sett en rabiessmittad hund. Inte lätt o vara förskyld gumman.
Själv så har jag kört "operation finne" under kvällen...e ju jävligt typiskt att man ska få en jä%¤# finne mitt på hakan dagen innan man ska på bröllop.
O kära Andreas Ericsson...vill du stjäla mitt hjärta så e du välkommen efter hockeyn på söndag;) hehe
Nu ska jag krypa ner...en lång dag imorron.
Puss o natti

Gänget på jobbet


Jag och Johanna (o såklart lille Casper)

Självklart popcorn o en massa godis:)
























































































Torsdag och julkänsla på jobbet..

Hej hej..
Idag är det torsdag och hela dagen har gått åt att förbereda inför lucia på jobbet imorron, det har städats och plockats..pyntats och bakats och städats lite till..Låter säkert hur kul som helst och visst var det roligt men inte alltför lätt när barnen ska gå ut, äta, gå på toa, leka, sova och allt annat som dom gör SAMTIDIGT!!
Chefen kom förbi och önkade en god jul och stack till oss varsitt kuvert med en lott i. Alltid kul med lotter, men med min vanliga tur så ska jag nog inte räkna med nån större vinst. Föräldrar har varit och lämnat paket och chokladkartonger men det allra gulligaste och som värmde mest var nog ett hjärta i trä med texten "Ulrika, tack för att du gör våra dagar så bra" kram från syskonen A.. Såna där presenter gör verkligen att man älskar sitt jobb sådär lite extra.
Förmiddagen gick åt att baka pepparkakor samtidigt som jag och barnen lyssnade på julmusik som vi trallade o dansade till.
Chefen vann en tävling för några veckor sedan och vinsten var att en förskola i några dagar skulle få chansen att ha ensamrätt om en buss som är inredd som en förskola, den mobila förskolan. Vi vann!! Mina kollegor var överförtjusta och dansade av lycka i flera dagar..Tyvärr så var jag ju uppe i Norrland precis vid tillfället och missade att vara med. Hade ändå turen att få se den i eftermiddag när den rullade förbi och barnen stod som förstelnade av lycka. Fick mig ett gott skratt av min kollega Lotta idag, Lotta som i somras skaffade sig 2 st kaniner som hennes hockeytokiga söner döpte till Zäta och Andre Sandberg (Andre Sandberg är en spelare i khk)  dom fick för några veckor sedan kaninungar. En utav kaninungarna som dom döpt till Oskar Fransson (som är målvakt i khk) dog och dom hade fixat en liten låda och en cermoni till begravningen...i sista sekund ångrade sig barnen och tyckte att det var synd att begrava Oskar Fransson och döpte genast om den till Sotis..haha.
Ok, kanske inte lät sådär superkul, men var sjukt kul när Lotta berättade det.
Vill skänka min käre vän Johanna en extra tanke som ligger hemma och är sjuk..Nu FAN blir du frisk tills imorron kväll för då e det ju Idol-finalen:)
Puss
Ullis



En vanlig onsdag..

Hejsan.
Idag har det varit en rätt så lugn dag..bokstaverar RÄTT så lugn dag. Vaknar kl:09 efter att alarmet på mobilen startat. Måste byta alarmsignal, kanske till typ Jingle Bells.. Hade bokat frukost med Andreas kl 10 på cafe 1344. Så upp ur sängen o in i duschen. Blev något sen efter ett samtal med Marie som dragit ut på tiden och rusar nerför trappan, 10 min sen.
Ringer till Andreas för att meddela att jag e på väg men han svarar inte..Väl nere på stan ser jag Andreas komma lunkandes över gatan och vi möts precis upp på mitten av gatan. Jag med andan i halsen men han däremot är hur lugn som helst.
Blir en kaffe och en baguette som säkert tog mig 30 min att käka upp, kladdig o stor.
När jag ändå är på stan så kommer jag ju att tänka på Bröllopet som är nu på lördag, fick rusa in på Lindex o köpa strumpbyxor. Då mina senaste sprack på julbordet nere på Ronneby Brunn för 2 veckor sedan...hehe.
O hittar en söt liten väska som skulle passa perfekt till min klänning som jag ska ha på mig..hmm, endast 99 kr..e ju som hittat. Slänger den under armen o dessutom ett par svarta hårspännen som kommer att matcha väskan:)

Hinner precis upp till lägenheten en snabbis för att lämna av sakerna för att sedan kasta mig ner till bilen o köra till jobbet. Väl framme på jobbet så är det rena kaoset...o då menar jag KAOS. Hela avdelningen är upp och ner och det ser ut som att en tornado dragit över stället. Ungarna är däremot överlyckliga då dom får tillfälle att klättra på möblerna och leka lite "inte röra golvet".  Visar sig att målaren hade dykt upp för att ge oss lite ny färg på väggarna så vi blev  tvungna att stänga av 3 rum av 5...så ni kan ju tänka er själva. O så är det Lucia-firande med föräldrar och släkt på fredag..ojoj.
Efter jobbet så åker jag inom mina kära ex svärmor och extra-mamma Katarina Larsen herself. Blir te och pepparkakor och en massa skvaller om karlar, som vanligt;) Alltid så märkligt att det alltid händer så mycket galet när jag e hemma hos henne, som förra gången då jag fick äran att ha på mig Katarinas gamla brudklänning från 1981;)
Kommer hem till lägenheten och kommer på..FAN, Tvättstugan...letar förgäves efter tvättmedel som jag givetsvis glömt o handla, så det blir att knacka på hos grannen. Maria ringer men blev tvungen att ringa upp henne senare, sorry gumman.
Snart börjar bönderna på tv:) Hoppas att det blir lite hångel mellan Peter o grabbarna hehe.
Hörs
Ullis


Min nya fina väska:)


 


Andreas alias Pirogen på besök..

Igår när jag satt på tåget så fick jag lite oväntat ett mess ifrån mitt söta lilla ex Andreas. Visade sig att han var på besök ifrån Malmö i 3 dagar o ville ta en öl.
Sjukt trött efter 22 timmars resa så bokade vi istället in en träff hemma hos mig...skratt, skvaller och tiden bara sprang iväg.
Har inte träffat Andreas på 2 år så blev lite överraskad hur killen förändrats sen sist.

Andreas 2008

Andreas 2006 (pojkvän då bilden togs)

Var iallafall sjukt kul o träffa honom igen och får hoppas att det inte går 2 år emellan igen:)

Maries Möhippa.

Nu på lördag  (lucia) så ska en utav mina bästa kompisar Marie gifta sig..Självklart så började jag och min vän Sandra (som ska vara tärna ) att smida en massa planer.
Så förr förra lördagen åkte vi upp till Rödeby och kidnappade lilla Marie kl:08 på morgonen. Ger henne en morgonsup och lite "snygga" kläder haha.



Vi hade förvarnat hennes sambo Anders att vi skulle dyka upp och bett honom att packa ner lite saker som hon skulle behöva under dagen.
Sandra och Maries arbetskollega Linda slänger in stackars Marie i Sandras minibuss o kör några extra varv runt Karlskrona medans jag köper frallor.
Vi käkar frukost hemma hos mig och sedan blir det sminkning på högsta nivå:)
Hänger sedan en skylt på halsen och ger henne en låda i handen.
Nu ska det minsann säljas:)


Så ner med stackars Marie på stan..och jag måste säga att denna tjej e gjort för att göra affärer. Hon sålde slut på alla saker inom 1½ timme, helt otroligt.
Har aldrig skrattat så mycket i mitt liv som när Marie ska fram o sälja sina saker till pensionärerna på stan
-Hörru, stop..Ska inte du o frugan ha er en penisring?!!, Va, inte det?!!; Nähä, men lite peniskakor ska ni väl ha, hade ju frugan uppskattat såhär på lördagen..


-Ska damen ha lite penissmycken..JOOO, JAG SA PENISSMYCKEN..nähä, men man kan ju alltid hänga dom i granen lr
nåt.
Sedan fick Marie en sax i näven, för nu skulle det klippas kalsonglappar.

Marie lyckades få ihop 280 kr. Bra kämpat Marie. Vi begav oss sedan vidare till Partaj där Marie skulle få köpa en present till blivande maken Anders för pengarna.

Sedan begav vi oss hem till mig igen för o käka lite god lunch. Kl:14.15 var det dags att sätta på Marie ögonbindeln och sätta henne i minibussen igen..för nu var det dags för dagens fysiska aktivitet.
AMERIKANSK FOTBOLL!!


Kan säga att både jag, Sandra och Linda fick knipa ihop benen för att inte riskera att kissa ner oss utav skratt. Efter 30 min hård träning med Seahawkes Carlskrona begav vi oss vidare ner till Ronneby brunn för att bubbla lite..vi smugglade in lite dricka och en massa frukt och njöt av en trevlig eftermiddag i vattnet.

Sandra, Marie, Linda och jag.

Sedan begav vi oss hem till mig för att käka tacos och för att snygga till oss inför resten av kvällen på krogen.
Kvällens sista utmaning var att Marie skulle samla ihop ytterligare en massa kalsonglappar och att sedan dansa ensam på dansgolvet till "Call on me" inkl.danssteg och moves precis som i videon.
Hon klarade uppdraget galant:)



Sandra, Marie, Linda och jag.

Bildbevis på att Marie är ensam på dansgolvet och gör "kissande hunden"

Tusen tack för en riktigt lyckad möhippa tjejer, vi syns på bröllopet på lördag.
Puss


Resan till Gällivare.

08-12-08

Jahopp då sitter man på tåget efter en händelserik helg uppe i Gällivare. Klockan e nu 12.16 och jag började min hemresa kl: 19.47 igår kväll. Resan börjar väl sådär lagom kul, missar tåget i Alvesta som ska ta mig till Sthlm pga att vi e tvungna att vänta in tåget ifrån Kalmar i Emmaboda. Blir sådär lagom förbannad o börjar skälla ut den stackars konduktören som står maktlös på tåget. Två herrar på 50+ tycker så synd om mig att dom hjälper mig i Alvesta att fixa en nya biljett så jag kan fortsätta min resa upp till Norrland. Eftersom jag kommer att missa tåget från Sthlm till Gällivare så får dom boka in mig på ett tåg senare till Gällivare som går via Boden..tar bara 5 timmar extra...Öhhh!! Som tur var som bjuder dom trevliga herrarna mig på 2 flaskor rödvin, så var kvällen räddad:) Dom frågar ju självklart vad en Karlskronit ska göra uppe i kalla Norrland och jag fick berätta allt om Jonas o om denna aningen otippade lilla resa. Självklart så ville dom veta hur historien slutar o lämnar sina mailadresser på papper. Väl uppe i Sthlm sådär lagom berusad så möter min kompis Fredric upp mig..blir bjuden på en bit mat innan tåget till Boden ska avgå.

Väl uppe på tåget o tillrätta i min lilla sovkupe kl: 20.12 så dyker den mest roliga människa jag nånsin träffat upp *skratt..en 50-årig kvinna ifrån Ösmo som varit nere i Sthlm o spelat in ett avsnitt av Postkodsmiljonären. Hon pratade o pratade, berättade om söta Rickard Olsson och Kristian Luuk som hon fått träffa i tv4 studion. Visade upp vilka fina sovinier hon köpt till sina barn, bl.a en T-shirt med Grynet på..Boel som hon heter berättar gladerligen om sitt liv, att hon e sjukskriven pga av nån kromiskvärk, att hon föder upp katter o måste ta massa tabletter för att överleva dagen och att hennes gubbe ( make) där hemma ser mer ut som en 90-åring än en 50-åring...ja, herregud.

Somnar tillslut vid 02 men vaknar vid 04 av att hela kupen skakar av Boels snarkningar..har svårt o somna om efter detta o ligger sedan o halvsover till 09. Vid 11 e jag framme vid Boden o måste byta tåg till Gällivare. Kl: 14.15 e jag ÄNTLIGEN framme..o där kommer söta Jonas o möter upp mig.

Blir en dusch direkt innan vi bestämmer oss för o laga lite mat..pasta o sås a`la Jonas o lite rödvin så e fredagen räddad.

Blir sedan mys framför tv:n o sen är det lördag. På lördagen har stackarn råkat ut för halsont o hosta, måste ju vara mina Karlskronabaciller...så det blir inte så mycket aktiviteter som vi planerat in, vi tar istället bilen o jag får en guidad tur runt Gällivare..kör upp för att visa mig Dundret där Världscupen hölls förra helgen. Jag tittar på Jonas med mina "hundögon" o säger hur fruktansvärt kul det hade varit o få se en RIKTIG ren..vi åker därför till Malmberget o upp i skogen i hopp om att få se en ren..men tyvärr:(

Efter en roadtrip på 2 timmar bestämmer vi oss för att käka o beger oss hemåt för lite skräpmat i soffan. På lördagseftermiddagen kommer hans kusin och kompisar på besök o det börjar drickas redan vid 16.30 tiden..det blir guitarhero och renkött i soffan..nää, jag skämtar inte..Jonas har ett ben med renkött på som skickas runt som en skål med chips för dom som vill smaka..eh, nej tack..

Sen blir det partaj på Grand Hotel Lappland..Då stan e liten o alla känner alla så blir uppmärksamheten stor, många som undrar vem jag e och ser ut som frågetecken när jag berättar att jag kommer ifrån Karlskrona o frågorna strömmar "Ligger det vid Göteborg" Hmm, ligger det vid Karlstad" "Gotland lr??"

Ja, dom kära Norrlänningarna verkar ju veta lika lite om oss i söder som vi om dom.

Men visst, så e det ju 165 mil emellan Karlskrona och Gällivare.

Vaknar bakis på söndag morse...så jag o Jonas bestämmer att det får bli en bakisdag i soffan, film, fotboll och bakismat..Lille Micke som är Jonas kusin dyker upp o har ångest sen kvällen innan haha..

Tåget till Sthlm går kl:19.47 och Jonas kör ner mig till tåget..blir en bamsekram och vi pratar om att ses efter julhelgen igen måste ju få visa upp Karlskrona:)

Hamnar i en kupe med en trevlig norsk tjej samt ett gäng lite speciella tjejer som snackar Norrländska, dom har mysbyxor uppdragna till brösten, käkar godis som aldrig förr o berättar ALLT om sig själva..Får reda på att den ena har en bror som e kattallergisk o får ögon som gelehallon när han träffar katter, hon har själv nötallergi..o visar gladerligen upp sin nattskena hon fått av sin tandläkare..Jag o den norka tjejen sitter bara o tittar på varandra, haha.

Sedan börjas det gladerligen delas ut clementiner o tjejerna upplyser tydligt HUR viktigt det är att dela med sig när man har kompisar..ojoj..

Vaknar kl: 09 efter några timmars sömn o jag och den norska tjejen är ensamma kvar i kupen, vi går o köper lite kaffe o käkar lite frukost.

Uppe i Sthlm i tid och hinner med tåget till Hässleholm.. SKÖNT!!!

E framme i Hässleholm om 2 timmar (15.02) och sen går tåget till Karlskrona kl: 15.18 och ska väl vara hemma 17.25 om allt går enligt planerna.. ja, vad säger man..rest ca:50 tim på 4 dagar..inte dåligt!!

Fick ett mess av mitt ex Andreas innan, han e uppe o hälsar på ifrån Malmö..inte omöjligt att det blir en öl för att varva ner alla mina resnerver jag haft:/

O måste oxå avsluta med att tacka alla vänner, familj och kollegor för alla 200 sms o 100 telefonsamtal jag fått under dessa 4 dagar. JAG LEVER OCH E PÅ VÄG HEM NU:D

Puss o tack för mig / Ullis

 
JONAS I BILEN

JONAS OCH JAG

JAG, MICKE OCH JONAS

PETER (PEKKA) SKÅLAR!!

JONAS VOVVE SMEAGOL

gamla bloggen

Jordnötter,idiot &ansiktsmask!! Sön 2 apr 2006 14:55 (Uppdaterad Sön 2 apr 2006 15:02) Övrigt, 28 läsare totalt
Hejsan hej!!
Det har blivit som på rutin att skriva en ny blogg varje söndag. Denna helgen har jag varit helt själv, då min söta sambo övergivit mig för en hemresa till Karlskrona.
I alldeles för många dagar=(
Jag tänkte dock positivt, tänk vad skönt att bara få vara själv i lugn o ro!!!
Kom hem från jobbet i fredags, helt slut. Tappade upp ett bad o körde hela kittet, mask i ansiktet, rakade benen o inpackning i håret. Skönt!!! Sitter som en strandad val framför Rampfeber klockan 20.00 då Nadjas kompis Peter skulle göra bort sig med sång=)
Somnar tidigt o vaknar pigg o glad lördagmorgon. Ganska fint väder, kanske dags för en promenad.=) Telefonen ringer o där fastnar man, ett program på tv som man inte får missa, ja, just det, måste ju kolla Tradera om jag vunnit dom där jeansen.... o därmed blev det helt plötsligt lördagskväll. Bestämde mig för att kolla på en film som legat osedd på hyllan alldeles för länge. Letade förgäves efter popcorn, men lite jordnötter hittade jag hihi!!!
Oopsss!! Hur slutade filmen?!!! Vaknade iallafall helt utvilad även idag, trodde jag! Helt plötsligt känner jag hur illa jag börjar må, rusar till toa o kräks=(
Skumt!!! Måste vara jordnötterna.
Får sedan reda på att en utan mina bästa kompisar är så jävla kåt o desperat att hon absolut måste ha sex med en killkompis till mig, som dessutom jag har varit med några ggr, senast förra helgen. Varför?!!! Asså, jag är inte kär i honom eller så... men kan man inte få ha lite ensamrätt om någonting??
Åh, hon förstår inte varför jag reagerar som jag gör. Idiot!!!
Skickar iväg ett mess till min sambo, som oxå e min psykolog.... får ett mess tillbaks att det är lite jobbigt just nu men att hon ringer senare...
Har bara en sak att säga:
Nadja kom hem......
Ciao
Magkramp=( Sön 9 apr 2006 20:41 (Uppdaterad Sön 9 apr 2006 20:50) Övrigt, 22 läsare totalt
Tjena alla mina vänner, "ovänner" o folk jag inte känner!!!

Så är det söndagskväll igen och dags att skriva min hmm veckliga?!! blogg=)
Har precis kollat färdigt på min absoluta favorit serie. One Tree Hill!!! Helt sjukt hur galen man kan bli i en såpa. Kan Nathan nu svälja sin stolthet o bli ihop med Hayley igen o hur kan Brooke göra så mot Lucas?!! Vad ser hon hos Chris liksom?!! Har fan inte missat ett enda avsnitt sen serien började för ett år sedan. Höll dock på att missa ett för typ 3 veckor sen då vi var på väg hem från Karlskrona. Som "tur" var blev jag sjuk, just då reprisen skulle visas på måndagen o var tvungen att hålla mig hemma. Måste vara ödet liksom!!=)
Igår så fick jag ett sånt sjukt begär att gå ut, tjatade på Nadja, som var jätte trött efter en hel dag på jobbet och när hon sedan efter många timmar gav efter så var vi tvungna att åka hem igen, efter bara knappt en halvtimme på krogen. Mina goda och hemmagjorda Rosa Pantern gav mig en rejäl magkramp. Usch, piss o fy!!!
Inte alls roligt!!! Antar att det oxå måste vara ödet, att jag helt enkelt skulle bespara mig alla onödiga ragg ute=) Måste ju vara så!!
Tänkte dock gottgöra Nadja och bjöd henne på en riktig brakfrukost i morse. Nybakade scones med apelsinmarmelad. Mums!!!
Snart e det den efterlängtade påskhelgen och jag ska åter återvända hem till kära Karlskrona. Inte klokt vad man saknar sin familj o sina vänner när man e här uppe.

Puss puss
Bakis=( Sön 16 apr 2006 12:43 (Uppdaterad Mån 17 apr 2006 22:58) Övrigt, 19 läsare totalt
Hej alla sötnosar!!!

Söndag igen o dags för bloggen. Idag så har min älskade vän o sambo åkt på träningsläger till Spanien,i TVÅ veckor *snyft*. Åkte ner till Karlskrona efter jobbet i torsdags, hamnade i bilkö, som typ inte släppte förrän i Norrköping, så jävla drygt!!! Men jag kom ner till slut, till min söta farmors glädje. Har hunnit med en hel del i helgen faktiskt, träffat söte Kjellemannen som dessutom ligger o sover så sött i sängen bredvid(lånar hans dator) träffat Anders, fikat med Anna, fikat med Karlsson, o med lilla Sandra. Bytt däcken på bilen, var ute o festade med Mysan igår. Träffat syrran, käkat påskmiddag med Carro hemma hos hennes föräldrar.Ska till mormor o fika i eftermiddag, käka pizza o kolla film med Lotta ikväll. Snacka om att vara effektiv!!! Åker hem på måndag, vilket är lite tråkigt, nu när dessutom inte Nadja e hemma o väntar i lägenheten, men lille Casper gör det iallafall=) Nu ska jag försöka få lille Kjelle att komma upp ur sängen för att springa till McDonalds(hans andra hem) till min o Tottes stora glädje. Haha, Totte har fan snackat hamburgare sen han vaknade. Fick precis lyssna på en låt som Andre o Kjelle skrivit åt FC Huvudstaun, grym!!!=) Vilka talanger det finns!!Nu har Totte börjat tjata på stackars Kjelle igen, nu äntligen tar han på sig strumporna o går pustande mot dörren. Snart blir det bakismat, MUMS!!!!

Puss Puss
Tomat,Sveriges man & Tacos!!! Sön 23 apr 2006 18:50 (Uppdaterad Sön 23 apr 2006 18:56) Övrigt, 23 läsare totalt
Hej hej alla sötnosar!!! Denna veckan har minsann varit otrolig. Tillbaka på jobbet på tisdagen efter en trevlig påskhelg nere bland familj o vänner i Karlskrona. Tisdags morgon börjar med att jag på väg till tunnelbanan springer rakt in i Sveriges Man 2004 himself, Jimmie Kersmo(se bild ovan) När jag väl kommer till jobbet(röd som en tomat o med andan i halsen) sätter jag mig direkt vid datorn på jobbet för att visa vem exakt vi snackar om för mina kollegor, som dessvärre inte har så mycket koll på snyggingarna i stan. E ni inte kloka liksom?!!!
Dagen rullar på som vanligt, tror jag!! På vägen hem så upptäcker jag en gammal tant på tunnelbanan med rullator. Jag erbjuder henne genast min sittplats, det som jag däremot inte räknade med var att hennes rullator som var fullpackad med matvaror skulle attackera mig. Ja, just det attackera!!! När tåget sätts i rullning flyger den rakt på mig o jag rakt på killen mitt emot =( Trodde det var omöjligt att jag skulle kunna bli rödare i ansiktet än i morse, men där hade jag fel!!
Vaknar utvilad o pigg onsdag morgon o tänker att denna dagen kommer inget pinsamt att hända. Sitter på tunnelbanan o allt känns bra, tills helt plötsligt Sveriges Man 2004 dyker upp igen, hur är det möjligt!!! O sätter sig precis bredvid mig. Jag min jävla fegis trycker Metro närmare o närmare näsan. Tror i o för sig inte att jag skulle haft en chans, men skulle jag haft en är den definitivt jävligt kört just nu =(
Torsdag morron vaknar jag helt blixter förskyld o med världens huvudvärk. Blir sjukskrivning i 2 dagar=(
Lördagen tillbringade jag i Jennys sällskap, först fika hemma hos mig, sedan tacos o film hemma hos henne. Mysigt!!! Idag så har vi varit ute o promenerat i det fina vårvädret, gud så fint det är här på Lidingö. Eftersom vi varit så duktiga firade vi med kebab, pizza o " Hur man blir av med en kille på 10 dagar" Jag har sett den 10.000 ggr, men för Jenny var det första gången.
Hon var överförtjust, I told you so!!!
Snart börjar One tree Hill, som jag längtat!!!=)

Soliga pussar
Ullis
Roadtrip,One tree Hill & en bästis!! Mån 1 maj 2006 14:25 (Uppdaterad Mån 1 maj 2006 14:29) Övrigt, 24 läsare totalt
Hej hej!! Jag erkänner, jag har svikit min traditionella söndags blogg. Idag är det måndag o helgen har minst sagt varit fullspäckad.
I fredags var jag bjuden på fest hos min arbetskollega Marie. Fasen vilken fylle fest det blev. Sång, striptease o en massa snack om killar. Tjejerna bestämde att deras ny livsuppgift var att hitta mig en snygg kille, i alla fall för kvällen. Kan säga att dom tog uppgiften på största allvar, väl framme på Blue Moon Bar börjar det genast raggas killar och dom bjöd oss på en massa drinkar=) Trots tjejernas ansträngningar hittade jag inte riktigt det jag sökte. En timme kvar o jag bestämmer mig för att utforska undervåningen som jag precis fått reda på existerar. Åh, där står han. Den hittills snyggaste kille jag sett på krogen i Stockholm. Han hade dock en massa tjejer omkring sig så jag bestämmer mig för att slänga in flaggan o vända på klacken, då känner jag en hand på min arm.
-Ska du gå??
Fortsättning följer......=)

Igår kom Nadja hem från Spanien, där hon varit på träningsläger i 2 veckor. Shit vad brun hon är människan. Jag o Emmy hade lovat att möta henne på Arlanda. Flyget var försenat en timme o istället för att vänta bestämmer vi oss för att ta en liten "Roadtrip"
Utan att veta vart vi kör hamnar vi på ett ställe som heter Knivsta. Asså, herregud!! Jag trodde bara att såna ställen fanns på film. Knivsta Centrum bestod av ett bibliotek, Ica butiken Kniven, Knivsta krog o självklart den lokala kiosken där alla ungdomar med mopeder samlades. Emmy tryckte gasen botten för att komma därifrån så fort som möjligt!!
En timme gick fort, så vi vände tillbaka mot Arlanda för att plocka upp Miss Casadei.
Tre stycken presenter fick jag=) Ett stor ask Toffifee, ett par ursnygga röda spets trosor o ett par vackra silverörhängen. Älskar dig min lilla plommonmunk med jordgubbsglasyr!!!
Nadja som hade en "dejt" senare lovade mig i alla fall 3,5 timmars ensamrätt.
Tacos, 4 avsnitt One tree Hill och en bästis i soffan, kan livet bli bättre?!!!=)

Puss Puss
Vilken vecka!!! Tors 15 jun 2006 11:36 Övrigt, 33 läsare totalt
Hejsan alla glada i sommar värmen!!
För det första så måste jag bara säga förlåt att ingen ny blogg har dykt upp dom sista veckorna. Har haft så fruktansvärt mycket att göra.
Så e man hemma igen sen i lördags, kommer att sakna Sthlm o allra mest min bästa vän Nadja som oxå varit min sambo dom senaste 6 månaderna. Love ya!!! Men det är väl som man säger " Borta bra men hemma bäst"
Jag hämtade min kära pappa på Arlanda efter sista dagen på jobbet i fredags. Stackars Marie (min kollega) hon var så ledsen att hon grät för att jag skulle sluta. Tycker om dig massor gumman!!:)
John & Mats hjälpte till med flytt, tog bara 2 timmar att få ner allt. Bra jobbat Ullis!!=)
Så var man på väg ner, jag o pappa. Blev nästa som en liten Road Trip, riktigt mysigt!!! Casper fick dock någon knäpp som jag skulle kalla solsting i bilen, när en ambulans körde förbi med sirenerna på började han skrika som en galen tupp. Stackarn farsan fick hålla för öronen!!!
Väl nere efter 7 timmars resa väntar mina kära vänner utanför min sk. reserv lägenhet ( får inte tillbaks min förrän i sep)
Rickard var den enda killkompisen som kunde ställa upp, då det var Sverige Match, jävlar karlar!!! Men Sandra, Carola, Jayne, syrran
o Jenny tog i, duktigt tjejer!!
O så får man ju inte glömma farsan, vilken hjälte han är. Älskar dig!!
Hade lovat Jenny att jag skulle ut med henne på kvällen. Lite dumt kanske, med tanke på att jag hållt igång sen 06.00 på morgonen, men man håller vad man lovat!!! Klockan 22.00 börjar jag hälla i mig vin samtidigt som jag börjar rota igenom mina flyttkartonger efter något snyggt att ha på mig!! Vid 23.00 har jag tryckt i mig en hel vinare o jag o Jenny drar ner till Carola som har lite fest.
Dricker ytterligare 3 cider, fasen nu börjar man ju bli riktigt pigg hahahaha!!!
Sticker ner på stan vid 00.30. Riktigt kul att få träffa alla man känner!!!
Vi bestämmer oss för att dra till piraten en liten runda efter att ha varit på Nivå till 02.00.
Blir extra glad då jag märker att t.o.m vakterna har saknat mig hihihi!!!
Drar till Kino vid 03.00 för att träffa Mr Hammarin som e hemma över sommaren!!=)
På väg mot käk mötar jag lilla Andreas, full som en kanna hahahahaa!!!
-Hej älchling!!!
Vaknar med världens huvudvärk dagen efter, men fy vad kul jag hade.
Blir Bridget Jones o McDonalds hemma på Carolas soffa!!
Blir extra lycklig då pappa ringer på kvällen o bjuder upp mig till Rödeby på Pizza, mums!!!
Hämtar lite kartonger o dammsugare på vägen tillbaks hos farmor, Katta hjälper mig att bära upp.
När jag kommer till lägenheten e min kära Casper borta, jag blir helt hysterisk. Katta bli arg för att jag ringer till pappa o skriker istället för att börja leta efter honom.
Vi hittar honom lite senare, sittandes under en bil nere på gatan. Han har alltså hoppat ner från mitt fönster, 5 meter.
Ringer till pappa som kallar honom "livstrött", jag kallar honom korkad!!!
Första dagen på nya jobbet i måndags, kommer nog trivas=)
Elen var avstängd när jag kom hem från jobbet i tisdags. Inte så kul!!! Har bott hos syrran i natt!!
Nä, nu måste jag iväg. Ska träffa Sandra som ska färga håret på mig!!!
Puss på er!!!
Ullis Pullis
Rynkor, idioter och hjältar!! Tors 8 feb 2007 19:21 (Uppdaterad Tors 8 feb 2007 19:23) Övrigt, 30 läsare totalt
Hello darlings!!

Ok, jag har inte skrivit blogg på ett tag för att jag har haft så sjukt mycket att göra men nu e det fan dags att avreagera sig lite. Har hunnit med mycket på sista tiden, börjat jobba, slutat jobba och börjat jobba igen. Renoverat mitt badrum, råkat få min vägg i köket utslagen (utan mening)
slutat röka, börjat gå upp i vikt pga allt godis, börjat röka igen, blivit uppvaktad att både en 42-åring och en fd pundare, bråkat med killen som jag allvarligt trodde kunde vara Mr Right, börjat strula med mitt ex igen, ångrat men börjat igen. Färgat mitt hår gult och blivit beroende av antirynkkrämer.
Jag fyllde ju 25 i tisdags, hade inte tänkt så mycket på det faktiskt förrän jag märkte mina första rynkor runt ögonen och att jag ökat en storlek i trosor. Fan oxå, all var så mycket bättre när man bara var 24. Födelsedagen var riktigt trevlig, faktiskt riktigt kanon. My kom och ringde på dörren vid 10.00, skulle ju på Road trip till Ikea. Handlade inte så värst mkt faktiskt, kanske för att jag allvarligt börjat fundera på att börja pensionsspara.
Vi stannade till 16 innan vi började bege oss hemåt. Hämtade upp syrran när vi kom tillbaks o sen stack vi till Cityhallen och hämtade maten som jag beställt och sen tårtan på TreG, klart man måste ha sin egna tårta när man fyller år:)Rusande hemåt för att hinna slänga in sakerna innan familj och släkt kom, men mormor stod redan i trappan.
klockan 21 var vi färdig med både mat och efterätt o alla började "rulla" hemåt.
På lördag ska jag ha min födelsedags fest, har endast bjudit dom närmaste, men vi blir ändå 25 pers, blir nog riktigt kul.
Fick en chock när jag kom hem idag, det förbannade j*vla företaget som slog hål i väggen vid stambytet har skickat mig en räkning på 4000 kr, som om att jag bad dom att slå sönder väggen. Ringde på hos grannen som blev vansinnig och ringde till dom, efter 15 min av hårda ord slängde mannen från företaget på luren, IDIOT!!!
Vilken superhjälte till granne man har:)

ha det gott
Ullis Pullis Gullis

Så var det dags igen..

Hejsan..
Jag har precis gjort en resa genom hela Sverige..åkt från Karlskrona till Gällivare, nja nästan hela Sverige , 165 mil för att vara exakt. När man åker sådär långt själv så har man ju all tid i världen att hinna tänka en massa och jag har helt enkelt konstaterat att det händer allt för mycket i mitt liv som jag dessvärre aldrig dokumenterar...o det e ju verkligen hur synd som helst..
Så jag har bestämt att för min egen skull och för dom som vill följa mig i min vardag att jag helt enkelt ska skaffa mig en blogg, vilket jag nu gjort:)
Hade en blogg för ungefär 2 år sedan som lades ner då jag helt enkelt inte hann med den..Så nu e det nya tag som gäller..
Hittade några utav mina blogginlägg sen sist..så jag lägger in dom här. Kan ju vara lite kul att ha allt på samma ställe.

Lunarstorm igen.... Tis 21 mar 2006 17:14 (Uppdaterad Lör 25 mar 2006 15:44) Övrigt, 29 läsare totalt
Hejsan hejsan!!
Så har man gått o skaffat sig lunarstorm igen, hade en för typ 25 år sedan men tröttnade.
Får se hur länge man står ut denna gången.
Just nu sitter jag hemma i min ensamhet, nja min lilla älskling ligger här bredvid o spinner när jag kliar han på magen.
Min katt alltså!!!=)
Var nere i Karlskrona i helgen, lyckades övertala Nadja om att följa med ner så jag slapp köra själv.
Enda kravet från hennes sida var att vi skulle hämta upp hennes "man" i Linköping/Jönköping/Norrköping, Hmm ja något slags "köping" var det iallafall.
Natten till fredagen spenderade jag i mitt ex lägenhet, självklart med exet.
Planen var att vi skulle ha djupa diskussioner om allt som hänt mellan oss, men jag kan säga att han fick uppleva djuphet på annan nivå hahahha!!!
Skönt det oxå!!!=)
Hela fredagen gick åt begravningen av min söta farfar.
Begravningen rullade på rätt så bra, förrutom att min amerikanska, mycket speciella mormor skulle slita in mig på toaletten enbart 2 min innan för att fixa håret på henne.
Jag avböjde vänligt och skyllde på tidsbrist, hon den stackaren tvingades sitta med en vit ullmössa i stl: XXL i kyrkan.
Inte mitt fel!!!
Åh så kom äntligen lördagen som jag längtat efter, började göra iordning mig redan vid 14.00 för att hinna med allt.
Tog mig fan 2 timmar att locka håret, melodifestivalen e viktig alltså!!
Åkte inom Anders på vägen till Sandra. Fan vad jag älskar den mannen!!
Jag, Sandra o My hade en kanonkväll med mycket skvaller, chips o melodifestival!!!Vi gick till Schlagerbaren men stackars My var för liten, hon fick tassa vidare till piraten.
Hittade genast en snygging på dansgolvet men som lite senare visade sig hade flickvän=( Sandra fick dock napp med hans kompis.
Kvällen e slut o jag träffar på två snygga killkompisar utanför. Helt plötsligt trippar Sandra förbi, aspackad o med killen bredvid.
Hon ändrar sig genast o sätter killen på bussen därifrån, när hon upptäcker vilket fynd jag har gjort.
Stackars kille!!!
På söndagen var det dags att åka hem, fick äran att ta med Nadjas goa men helgalna mamma upp.
Vilken resa det blev.
Nä, usch nu har jag fått både skriv och rumpkramp.
Puss Puss

20-års festen!! Sön 26 mar 2006 20:19 (Uppdaterad Mån 27 mar 2006 10:18) Övrigt, 32 läsare totalt
Hej hej!!
I fredags var det dags att åter återvända hem till Karlskrona, denna gången för min kära lillasysters 20-års fest.
Efter att ha jobbat över en timme o stressat iväg till Arlanda var det dessutom problem med flyget. Inte så kul!!! Som tur var träffade jag på en tjejkompis sen skoltiden, mycket prat o skvaller o tiden flög iväg.
Vaknade klockan nio på lördagsmorgonen av en doft av våfflor. Det var min kära pappa som tagit våffeldagen på största allvar. Nygräddade våfflor med grädde o sylt. Mums!!!
Lyckades övertala honom att låna bilen för att åka in till stan med syrran. Letade efter en snygg partytopp för kvällen i varenda affär tills jag hittade en, aningen dyr så man får väl äta nudlar resten av månaden. Vad gör man inte när äkta kärlek uppstår?!!! Försökte förgäves hitta en sittplats på 1344 men det var redan överfullt. Skaffa er ett liv kära Karlskroniter!=)
Stackars Sandra som var bakis och med ångest sen kvällen innan fick klara sig utan kaffe ett tag till. Efter att ha kört hem Sandra drog jag med syrran till systemet, för att enbart köpa 5 cider till kvällen. Hmm, istället blev det en flaska Passoa, en flaska likör 43 och 3 cider. Ajaj, så dyrt!!
Ja, just det 2 liter mjölk o 2 liter juice o en flaska grenadin hamnade oxå i shoppingbagen. Det kostar att leka bartender=)
Vid sju var det dags att åka taxi in till festen som var hemma hos syrrans kompis Sandra.
Min söta lilla vän My svek inte o dök upp vid åtta. Älskar dig gumman!!!
Hamnade i bråk med en kille på festen, en jävla självsäker, kaxig översittar typ, som dessutom behandlar sin flíckvän o andra illa genom sina spydiga o elaka kommentarer. Jag lovar, hade inte Andreas hållt i mig hade han fått en smäll!!!
Ja, jag vet. Snälla flickor ska inte slåss men det finns faktiskt undantag.
Väl ute så hade jag o My super kul på dansgolvet. Kändes dock lite märkligt då jag upptäckte att jag hade en dansande ex pojkvän med ny flickvän på min vänstra sida o en annan dansande ex pojkvän, även han med flickvän på min högra sida, en ex pojkvän bakom dock utan flickvän o ett gammalt strul framför som gav mig heta blickar.
Usch, dags för ett bloss!!!
Ja, vad kan man säga. En helt otrolig kväll var det iallafall. Syrran hade med sig sitt ex hem o jag tvingade en killkompis att ta svarttaxi till mig, e man sällskapssjuk så e man!!
Imorron så e det dags att åka hem igen, hem till min söta sambo o min söta lilla katt.

Nu ska jag käka upp resten av pizzan, ha det gott.
Puss Ullis


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan och välkommen.
Jag heter Ulrika men kallas för Ullis. Haha, nja det där lät ju ungefär som min vanliga hälsningsfras på krogen.
Ulrika är iallafall det namn mina föräldrar gav mig år 1982.
Jag bor i Karlskrona, Blekinge med vatten runt omkring, i min alldeles egna 2:a (bostadsrätt) med mina alldeles egna saker, har en perserkatt som heter Casper, jobbar inom Barnomsorgen och kör en silvrig saab9000 årsmodell 92;)
E väl ungefär vad som behöver vetas...just nu;)

Puss
ULLIS

RSS 2.0