Hockey, snorig och underbar Elise Ryan klänning:)

Hej hej!!
Så e man hemma igen efter hockeymatchen mellan Tre kronor- Schweiz i telenor arena. Vi hade världens bästa platser precis bakom landslaget och jag e helnöjd med kvällen som gav vinst till Tre kronor.
Förskylningen verkar inte vilja ge med sig och jag har snorat ikapp med barnen på jobbet även idag.
Idag som kom min Elise Ryan klänning med posten som jag beställde förra veckan. Kärlek kärlek. Vilken underbar klänning och den satt perfekt:) Lycka!!
En killkompis messade innan och skrev att han sett oss på tv..lite småskoj!!
Nu ska jag krypa ner, ny dag imorron.
Puss o godnatt




Sjuk...:(

Hej hej...
Usch, här ligger jag. Nerbäddad under täcket sen jag kom hem från jobbet vid 16-tiden och det är ett berg på golvet av begagnade snorpapper. Jag har åkt på en rejäl förskylning och tycker helt ärligt synd om mig själv. Jag kämpade snörvlande och hostande igenom jobb-dagen men det var knappt.
Imorron är det hockey i arenan mellan Tre kronor- Schweiz och det har jag verkligen sett fram emot så det blir till att kämpa mig igenom jobbet imorron oxå.
Helgen sprang förbi som alla andra helger. Jag o Johanna satt hemma hos Martin i fredags och tryckte i oss både McDonalds, ostbricka och godis framför finalen av Let`s dance. Riktigt skoj att Magnus vann men Lailas extra nummer var såå vackert.
I lördags var jag och Johanna och hjälpte pappa hemma i farmors hus. Hon kommer ju hem från lasarettet på onsdag och det skulle förberedas lite inför detta. Efteråt blev det en 2 timmars besök hos farmor innan jag åkte hem för att invänta Emily som skulle komma förbi. Hänger sedan med Emily till Jämjö för att hämta hennes pojkvän med kompisar som är på fest. På med nya jeansen, party-linnet och make-up ifall det blir utgång. Blir några cider i bilen och sen är utgång ett faktum.
Träffar min kompis Andreas ute och sen blir det Subway och Nintendo all night long. Andreas blev allt lite chockad över hur grym jag var på Nintendo;)
Igår träffade jag Johanna och det blev pizza, Hägendaz-glass och naturgodis framför filmen My best friend`s girl.



Nu ska jag snörvla vidare...
Puss Puss


Fått förhinder...

Sorry att jag inte har uppdaterat bloggen under helgen..jag har stött på lite problem...
lovar att skriva imorron..puss puss


090326

Hej hej...♥
Oj oj vad det blev en fartfylld dag igår. Hann inte ens besöka min käre blogg. Jobbade till 16 igår sen bar det iväg till affären för att handla lite gott till min farmor som fortfarande ligger på sjukhus. Efter affären bar det iväg till ytterligare en affär för att köpa en blomma till Emily som hade premiär i sin nya butik igår. Upp till sjukhuset för att hälsa på farmor som jag lovat. Kör in till stan igen vid 18-tiden och hinner precis upp till lägenheten för att hämta tvätt, ner till tvättstugan och sen möta Johanna som ska följa med som sällskap till premiären. Hem igen vid 19.30 tiden..ner i tvättstugan för att hämta all tvätt som jag inte hann slänga in i torkrummet och som nu hänger i mitt vardagsrum. Slänger mig på soffan 21 med Johanna för att titta på Grey`s Anatomy..zzzzzz.


Igår var det ju våffeldagen och det bjöds på massor av våfflor. Jag som ÄLSKAR våfflor. LYCKA!!



Idag när jag kom hem så låg det ett brev på dörrmattan. En inbjudan till Carro och Lasses bröllop den 18 juli. Åhh, jag längtar:)

Puss Puss

De 3 T:na...trött, tv och tisdag...

Hej hej.
Så är det tisdag igen, denna underbara tisdag. Först Den rätte för Rosing och sen Desperate Housewives. Usch, idag har jag känt mig hängig. Vaknade blixterförskyld i morse och fick tvinga mig själv till jobbet. En kollega tipsade mig om att ta en kopp kaffe och alvedon vilket jag gjorde för att överleva dagen. När jag kom hem så låg det ett kuvert på dörrmattan. En inbjudan till min kompis Jennys 25-års fest. Skoj skoj!! Jenny bor i Sthlm och det är ju även där festen ska hållas, men detta får man ju lösa:)
Idag upptäckte vi att mjölkparketen gått o blivit svarta. Det måste ju hamna på bloggen och självklart så ställer vår vikarie Johan upp som modell...bra jobbat Johan;)



Nu ska jag hångla vidare med min snygga "pojkvän"...;)


Puss puss

Måndag och helt slut...

Hej hej...
Jösses vad trött jag är. Hade ställt klockan på 05 i morse eftersom jag hade öppning på jobbet. Ut till Verkö för att träffa studievägledaren som jag bokat tid med vid 14. En halvtimme senare är jag på väg till lasarettet för att hälsa på lilla farmor. Hon blev överlycklig över mitt besök och ännu mer lycklig när hon såg att jag hade en Allers tidning och en stor påse godis med mig. Hem igen vid 16-tiden och tar mig en 30 min vila innan jag rusar ner till banken för att växla in ett utbetalningskort. Sedan bär det iväg hem till min kollega Katja för att gratta till bebisen och fika tillsammans med alla kollegor. Riktigt trevligt!!
Nu blir det till att krypa ner i sängen...zzzzzz!!!

Natti


Lille söte Edvin i pappa Kalles famn...


Lördagspartaj och söndagsbakis...

Hej hej.
Söndag idag och godetid vad jag har varit trött o sliten efter gårdagen. Johanna dök upp vid 20-tiden igår och efter några groggar och 1½ timme framför spegeln för fix med hår och smink var vi på väg till festen som Andreas bjudit med oss på. När vi kommer dit så visade det sig att festen var nere i en källare och där satt en jäkla massa grabbar och spelade poker. Värsta seriösa sådan oxå. Det var ett riktigt stort pokerbord, marker och en dealer. Jahopp, det var bara att slänga upp spirorna på bordet för att få lite attention;) Sprang inom en annan fest på väg upp till stan och där var det ett jäkla håll igång. Träffade Mr On and off på Nivå som bestämt och vi hade även denna gången svårt att hålla oss ifrån varandra. Jäkla vad jag saknat den mannen. Blev statt där jag även träffade min lilla Emily. En riktig trevlig lördagskväll/natt och jag bär just nu på en del hemlisar:) Farmor hade ramlat i natt och pappa fick köra henne till akuten. Visade sig att hon bröt axeln och det fick bli akut operation. Min älskade lilla farmor, var så magen kröp ihop när jag fick höra detta. Pappa, jag o syrran åkte dit vid 17-tiden när hon vaknat och hälsade på.
Ikväll blir det Beck med Totte...

Puss

Jag och Johanna körde temat Svart klänning igår:)


Kalas hos syrran..

Precis hemkommen ifrån syrrans födelsedagskalas. Mormor höll som vanligt låda på kalaset. Alltid hon som hörs och syns mest och mina öron nästan blöder. Syrrans kompis Sandra har skrivit ett riktigt kul inlägg om kalaset och på bästa sätt beskrivit mormor. Kolla det HÄR
Syrran verkade iallafall riktigt nöjd med kalaset:) Nu blir det till att göra iordning sig inför lördagskvällen/natten. Vid 20 kommer Johanna och sen sticker vi bort till min gamla klasskompis Andreas som ringde och bjöd mig på fest innan.


Här är mormor som visar på kalaset hur man kan klippa Kleenex för att på så sätt få 4 gånger fler bitar...o sen syrran med dom fina blommorna hon fick ifrån Katarina Larsen.

Uppe med tuppen...

Godmorgon..
Idag var man uppe med tuppen. Vaknade hur pigg som helst i morse och mobilen visade 7.10. Jösses!! Messar Johanna som jag vet är vaken då hon alltid e ute med sin hund vid den tiden. Vi bokar in en morgon promenad vid 8-tiden ute vid Rosenholm.
Hemma igen vid 10.30 tiden och möter upp Filippa utanför mig som gjort en tårta till syrran.
Igår var jag på Ikea med Totte och Johanna. Syrran skulle oxå följt med men vi fick lämna av henne hos mormor i Jämjö under tiden då hon fick akut magont.
Stackarn, jag hade nog hellre suttit i bilen med min magont än suttit hos mormor i 3 timmar. Den blöder i öronen när man går därifrån.
Nu är allt nästan klart med köket iallafall. Jag vet vad jag vill ha och hur det ska se ut. Nu ska vi bara mäta alltihopa en extra gång och räkna på kostnaden och sen åka dit och beställa allt. Spännade!!
Födelsedagskalas hos lillasyster vid 15-tiden idag och sen blir det utgång med Johanna ikväll. Hittade mig en fin klänning på VeroModa igår ifrån Only som jag blev lite kär i, den fick följa med hem:) 


Katta 23 år...hipp hipp hurra!!

Idag fyller min kära lillasyster 23 år. Ett stort GRATTIS till henne!!! JAG ÄLSKAR DIG!!!


En fullplanerad onsdag...

Hej hej...
Onsdag idag och schemat har varit fullt. Varit igång sen 05 i morse och först nu klockan 20 så sätter jag mig ner och pustar ut. Började tidigt på jobbet idag och efteråt hade jag bokat tid med syrran ute vid Rosenholm för en lång promenad i det fina vårvädret. Blev en runda på 7 kilometer och jag börjar känna mig riktigt duktig. Efteråt ringer jag Totte som jag bestämt möte med efter promenaden. Idag var det dags att börja med planeringen av mitt nya kök i lägenheten. Så in i Hemma-butiken för att få lite inspiration. Efter några rundor i affären och en massa snack om hur man kan göra så har jag äntligen bestämt hur jag vill ha mitt kök. Kör hemåt en runda för att hinna byta lite kläder och sen iväg igen för att hänga med syrran och pappa på lägenhetsvisning. Hem till syrran en runda efteråt för att snacka lite och sen kommer Totte och hämtar upp mig för att sen åka hem till min lägenhet för att börja planeringen av köket. Nu är Ikea inbokat på fredag efter jobbet. Får bli en liten kombination för jag kan inte riktigt bestämma mig mellan Ikea och Ballingslöv.

Nu ska jag krypa ner framför en film är hur trött som helst.
Natti


Tog två kort från promenaden idag...


Halvdöd och tv-tisdag...

Puh, jag tror att jag e halvdöd...fy tusan vad ont jag har i kroppen. Bokade in en promenad med Johanna idag och hämtade upp henne efter jobbet. Åkte ut till Rosenholm men råkade ge oss på fel runda. Hamnade på spåret som är 9 kilometer. Hittar dessutom en hinderbana där i skogen som vi inte kunde låta bli att leka med. Kunde knappt ta mig upp för trapporna, ajaj..vad min kropp värker.
Ikväll är det tv-tisdag, först Den rätte för Linda Rosing och sen Desperate Housewives. Dessutom så låg nya numret av VeckoRevyn på dörrmattan när jag kom hem. Så nu blir det soffan:)

Puss puss

Ps: För dom som inte vet så är jag en otroligt otränad person,så att jag överlevt en 9 kilometers runda e oerhört stort ;) hehe





Ahh, just det...hann ju med en liten älg-jakt oxå...


Vänner, ryggmassage och Skogsmulle...

Hej hej..
Både gårdagen och idag har sprungit förbi. Jösses, knappt ägnat en tanke åt min käre blogg. Åkte till min lilla farmor igår eftermiddag för att fika lite, 3 timmar senare var jag på väg hemåt. Tiden går alltid så snabbt när man hälsar på farmor. Sitter och pratar om allt mellan himmel o jord och om en massa minnen. Hann precis hem sen ringer Emily och hennes pojkvän Petter på dörren. Två timmar senare dyker Totte och Martin upp för att titta på Beck, har blivit som en liten "söndagstradition" Johanna dök upp lite senare när hon slutat jobba.
Idag har det varit jobb som vanligt. Ringer syrran efter jobbet och frågar om hon e sugen på att hänga med ut o gå en runda. Blir några kilometer ute på Rosenholm. Träffar Katja och Kalle på Ronnebygatan när jag skulle springa in o hämta en påse kläder från H&M som kommit. Så söt han är lille Edvin:) Hem till syrran för att tillsammans med hennes kompis Linda kolla på filmen Australia. Filmen var riktigt bra, lite seg i början och Linda började skruva på sig i soffan och undrade var det var för film vi skulle se. Den tog sig och blev sen riktigt bra. Slutat var riktigt rörande och fint tills min kära lillasyster fäller kommentaren: -"Haha, man ser ju hans as"
Så istället för att sitta där o snyfta till slutet så börjar vi asgarva istället.
Nähä, nu ska jag krypa ner..ny dag imorron.

Natti






Lille Totte hade ont i ryggen och självklart så ställer man ju upp:)



Visst ser jag ut som en äkta skogsmulle;)

???????

Jag e vansinnig, vad fan var det som hände i Melodifestivalen. Antingen så har svenska folket blivit alldeles galna eller så var det fel på svt:s röstsystem.
Hur fan kunde Marlena Ernman vinna och Caroline Af Ugglas komma 2:a...Carolines låt borde heta "Snälla, snälla sluta plåga oss" istället
Jag o Johanna satt här hemma i soffan och bara gapade av chock. Nä, fy fan säger jag bara. Måns skulle vunnit!!!
Förrutom skandalen i Melodifestivalen så var kvällen riktigt trevligt. Totte och Martin dök upp strax innan 20 och hade en hel bärkasse med snacks, godis och glass med sig. Mums!!
Haha, t.o.m Casper satt och tittade på Melodifestivalen, sicken trevlig och social kise jag har:)



Nu ska jag krypa ner.
 Natti!!



Fredagsmys all alone...

Hej hej..
Idag är det lördag och jag vaknade vid 8-tiden och var hur pigg som helst. Blev dock besviken över att det inte var lika fint vårväder som jag hoppats på. Fredagskvällen tillbringade jag själv och det var riktigt skönt. Var sjukt trött när jag kom hem från jobbet igår och somnade till i soffan framför en film. På kvällen blev det Let`s dance varvat med nya numret av Chic i pauserna och telefon-snack, herregud vad jag skrattade när Elisabeth Höglund var på dansgolvet. Var så tårarna rann!!
Kröp ner i sängen efteråt och tittade på 80-tals filmen Pretty in Pink. Jag gillar verkligen 80-tals filmer. Alla dessa kläder, frisyrer och musiken e ju underbar.
Strax kommer Emily in på en kaffe och sen blir det nog en liten promenad i det halvtråkiga icke vårvädret. Ikväll blir det Melodifestivalen med min lilla Johanna..Hoppas Hoppas att Måns vinner :)

Hörs..Puss




Ullis/Katta deLux Burgare...

Nu e jag precis hemkommen efter att ha varit hos min lillasyster. Ikväll har vi gjort våra egna hamburgare och jag e så mätt att jag allvarligt trodde att jag skulle behöva ringa efter färdtjänst. Nu ska jag krypa ner..börjar tidigt imorron.
Sov så gott.
Kramiz

Men visst ser dom goda ut?!! :)


En riktigt bra dag :)

Hejsan hej.
Vilken bra dag det har varit idag. Idag har solen tittat fram och dom där "vårkänslorna" som man fick förra veckan men som tyvärr försvann igen. Dom kom tillbaks idag, till mig stora lycka. Nu vågar man hoppas på våren igen. Min kompis Steffo är för jäkla rolig. Satt och snackade lite med honom på min rast idag och han började prata om detta med att hans lägenhet är helt upp och nervänd just nu. Jag sa till honom att han kanske skulle skaffa en polsk-städhjälp. Han svarade då att hans kusin har haft en sådan och att hon var otroligt duktig. Hon gjorde t.om pressveck på boxerkallingarna. Fatta vad jag skrattade, lät så sjukt kul när han sa detta. Var i skogen med barnen idag och man kan ju undra vem som hade roligast av mig och barnen?!! hehe
Ser nästan gravid ut på korten, för jag hade ju totalt missbedömt vädret och därför packat på mig alldeles för mycket kläder.



Ikväll ska jag träffa syrran men vi har inte bestämt vad vi ska hitta på ännu. En sak är säker iallafall och det är att vi ska FIRA för idag blev det klart att jag fått jobbet:) Så grattis till lilla mig...

Puss Puss


090311

♥Hej hej♥

Idag är det onsdag och nu har mer än halva arbetsveckan gått. Vilket innebär att snart är det helg igen. När jag skulle hem från jobbet idag så ringer syrran och frågar om jag ska med upp till pappa en runda. Hon skulle dit för att leta upp sina gamla gympaskor eftersom hon ska iväg och spela badminton imorron. Syrran och hennes ideer!!  Så hinner precis in till stan för att lämna av Johan, som är vikarie hos oss denna veckan. Upp i lägenheten för att kolla till Casper och sen iväg igen. Var faktiskt riktigt kul att kolla igenom alla gamla kartonger. Hittade mina gamla skridskor och det visade sig att dom faktiskt forfarande passade. Så nu kan jag ju vara med o lira hockey med min kompis Totte:) Pappa hittade även syrrans gamla rullskridskor. Tyvärr så hade syrran växt ur dom, men till min stora lycka så passade dom mig. Så nu kan jag ju åka rullskridskor oxå. Tog mig en liten prov-runda i garaget och jag kan säga att jag såg ut som en skitnödig 2-åring med noll balans. Får ta och öva på det där!!
Efteråt så bjöd pappa oss på pizza och kebab. Mums!! Nu blir det senaste avsnittet av The Hills...

Puss Puss


Tisdag...

Hej hej♥

Var på sådär lagom bra humör igår eftermiddag då jag upptäckte ett stort vitt kuvert på min dörrmatta när jag kom hem från jobbet. Kuvertet var märkt TENA och i så låg det ett brev som började med "Kära Ulrika" och sen låg det två bindor/trosskydd för urinläckage i. Ahh, just det... URINLÄCKAGE!! Jag är liksom precis 27 år fyllda och har redan fått kärring-prover hemskickade till mig. Är ungefär lika förnedrande som att vara en 27-åring kille och få prov-piller mot impotens. Denna dagen har varit mycket bättre:)
Åkte hem till syrran efter jobbet idag för att ta en kopp kaffe. Passade även på att ringa till studievägledaren för att boka in ett möte inför mina kommande studier. Efter kaffet så åkte vi iväg till Hemma-butiken för att kika på lite kök. Alltid kul att titta runt och få lite inspiration då jag har planer att renovera mitt kök nu till våren. Sen blev det en runda till Mio och sen affären för att handla en Ben&Jerry glass och en massa annat gott. Ikväll var det ju tv-tisdag och då är kalorier ett måste.
Lyckan blev ännu större när jag kom hem och upptäckte att nya Veckorevyn låg och väntade på mig. Nu blir det till att krypa ner i sängen med tidningen i högsta hugg.

Natti


Fortsättningskurs i dalmål...

Titta vad jag hittade, en fortsättningskurs i dalmål..är det inte alldeles underbart;) Blir till att plugga ordentligt så jag har den rätta känslan i baren på lör...


Grattis Katja och Kalle...

Min kära kollega Katja och hennes man Kalle har fått en alldeles underbar liten Edvin.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!


Lördag, söndag...

Ojoj, vilken kväll det blev igår. Hade verkligen hur kul som helst. Vi satt 4 st schlagertokiga brudar hemma hos Johanna och vi fick senare även sällskap av 4, kanske inte riktigt lika schlagertokiga pojkar. Blev en runda på nivå innan vi gick till statt för att köra lite "shake" på dansgolvet.
Efteråt blev det käk på Subway med Morgan, Richard och Andreas. För att 30 min senare gå trallande hemåt med alldeles för mycket alkohol i kroppen.
Hinner inte mer än hem förrän min kompis Oskar skriver på msn. Han har förlorat sin mobiltelefon ute och är helt knäckt. Jag erbjuder honom att komma över o snacka lite och eftersom vi endast bor 200 meter ifrån varandra var han här på 5 min.
Kan väl såhär i efterhand undra vad han egentligen gjorde här, för han stiger in i lägenheten, kryper ner i min säng, släcker lampan och somnar.
Ehh, ok?!! Ja, antar att det enda Oskar ville var att ha en stöttande vän i närheten efter den stora tragedi den lille stackaren fått uppleva.
Vaknar klockan 11 i morse, bakis och skakig och Oskar går hem som en nyvaken zombie.


Jag, Anna, Johanna och Sandra.






Syrran skriver på msn att hon blivit bestulen på sin mobiltelefon..vad e detta?!!
Så dagen har sett ut så här: Syrran kommer hit och jag hjälper henne att ringa polisen. Kör ut till telenor. Tar McDrive på vägen. Upp till Sälleryd för att hämta min gamla mobil som Emily lånat. Kör fort som fan till Lyckeby för att hinna till Elgiganten innan stängning för att köpa nytt operatörs-kort. Elgiganten e stängt, men killen innanför dörren ser
hur desperata vi är och efter att ha gjort bön-tecken genom rutan så släpper han in oss.
Hem till syrran för att pusta ut och tittar sedan på Patrik 1,5 som jag varmt rekommenderar. Jag höll bokstavligen på att skratta ihjäl mig. Sen blir vi akut glass-sugna..så ner till cityhallen för att köpa glass och sen blir det Beck.
Puh!! Jag kommer nog sova gott i natt..


Lördagsstäd...

Usch, vilket trist väder. Inte alls kul att gå utanför dörren. Så jag bestämde imorse när jag vaknade att idag är det storstäd här hemma, här har det rensats ur garderober, plockats i lådor, dammats och torkats..och tagits en svängom med dammsugaren.



Kallt, regnigt och ruggigt...

Så är det fredag o fy vad kallt och ruggigt det är, trodde att jag skulle flyga bort när jag kom utanför porten. Strax efter att jag kommit till jobbet imorse så ringer min kära kollega Katja.
-Hej, vet du var jag är?!! (med lite nervös röst)
Katja som är gravid i 8:e månaden hade hamnat på förlossningen inatt då hon vaknat av att vattnet gått. Alla kollegorna har varit lite uppstirrade på jobbet idag och vi väntar alla med spänning på att snart få reda på vad det blev.
Jag gissar på en flicka. Idag gick hela förskolan på teater..handlade om 2 hönor. Kan säga att jag o min kollega Maggan skrattade nog högst av alla.
Nu blir det till att krypa ner i sängen med täcket under hakan och slå på en film. Har hittat två lovande filmer så verkar riktigt bra:)
Kommer säkert att slumra till då jag bara sovit 4-5 timmar i natt. Var ju uppe till säkert 00 igår och lärde mig dalmål;)




Lärt mig prata dalmål...

Vad gör lilla Ullis då det inte finns nåt på tv, inget kul att göra och när kompisen begett sig hemåt..och när hon egentligen borde sova för hon ska upp tidigt?!!
Joo, hon lär sig snacka dalmål...



Helg imorron...yeahh:)

Torsdagskväll och imorron är det fredag och därefter helg. Ja, jag vet egentligen inte varför jag skriver att idag är det torsdag och imorron är det fredag. Antar att de flesta som läser min blogg vet att efter torsdag kommer fredag och därefter helg. Så sjukt skönt att skriva det iallfall...att snart e det helg. Helgen kommer dessutom kännas längre med tanke på att jag slutar tidigt imorron, redan kl 13.
Bråttom till jobbet imorse, som vanligt. Att jag aldrig ska lära mig att köra hemifrån i tid. Alltid ska jag komma med andan i halsen när klockan visar prick. Ringde iallafall min kompis Jenny som bor i Sthlm när jag satt i bilen. Riktigt trevligt att få prata och höra hennes härliga stockholmska. Passade på att fråga om lite make-up tips då Jenny e super duktig och jobbar med make-up.
Fick lite dåliga nyheter på jobbet idag, som jag hoppas kommer att ordna till sig. Vill ge mina kära kollegor en riktig bamsekram..ni e så otroligt gulliga och ni betyder massor. Så kram på er:)
Om en liten stund kommer min lilla Emily förbi en runda, blir lite mys och prat i soffan. Har idag tagit det mogna beslutet att läsa upp lite betyg. Så till hösten blir det till att sitta över böckerna. Får uttala mig mer om det där när jag vet exakt vad jag gett mig in på.

Puss ♥

Satt o kollade igenom en massa gamla kort och hittade ett där jag e brunhårig och riktigt solbränd. Detta är ca: 6 år gammalt.


Älskar att få presenter!!!

Idag när jag kom hem så ligger det ett stort brunt kuvert på hallgolvet. Inuti låg senaste numret av CHIC. Har tydligen deltagit i en undersökning på internet och fått detta som "Tack för hjälpen"  Vad det var för undersökning har jag ingen aning om. Men lycklig blev jag, CHIC e ju hur bra som helst:)

Veckans horoskop!!!

Vattumannen 21/1-18/2

Du är oerhört energisk, idérik och kreativ. Just nu kan du åstadkomma nästan vad som helst, och du har medvind i alla sammanhang som rör karriär eller studier. Dessutom är din ekonomi på väg åt rätt håll och du kan börja fundera på lite dyrare saker som du vill investera i, framöver.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5


Ja, vad ska man säga. Ytterligare en vecka som enligt horoskopet ska vara kanon. Tycker faktiskt att det är rätt så kusligt, för detta e 3:e veckan som jag enligt veckorevyns horoskop tycker att det stämmer skrämmande mycket med verkligheten.
Jag har ju fått en annan anställning, vilket betyder högre lön. Dom där "dyrare sakerna" kommer nog inte att inhandlas, men definitivt FLER saker;)


Vart tog vårkänslan vägen?!!

Nä, nu blir jag nästan arg. Regn, rusk och ingen sol så långt ögat kan nå. Vart tog våren och mina vårkänslor vägen?!! Det enda som kan pigga upp mitt humör just nu är att Desperate Housewives börjar ikväll. Så ikväll blir det att krypa upp i soffan med godispåsen i högsta hugg. Först Den rätte för Linda Rosing och sen Desperate Housewives. Vilken mys tv-kväll det blir:)

Sitter och surfar runt bland alla nätbutiker (igen) och det bara kliar i fingrarna (igen) när jag ser alla fina vår/sommarkläder som kommer in. Hittade ett par fina skor som finns både i svart och brunt och även en fin blus på Nelly.se



Go låt!!!

Denna låten spelades på högsta volym hemma hos mig när jag skulle göra mig i ordning inför jobbet idag. Kan säga att det säkert tog ½ timme extra att bli färdig pga allt dansande hemma i lägenheten...


Fina frimärken...

Titta vilka fina frimärken jag fick idag när jag skulle posta mina brev.
Säger bara en sak: MER PUSSAR ÅT SVENSKA FOKET!!


Hångel med plastiga Anne...

Ikväll har vi haft en hjärt -lung räddnings kurs på jobbet. Offret hette mini-Anne.



Kändis look-alike test

Hittade detta testet innan. Man laddar upp ett ansiktfoto på sig själv och sen väljer datorn ut kändisar som man är lik.
Kanske inte sådär jätte trovärdigt, med tanke på att jag till 90% är lik Adriana Karembeu som är en otroligt vacker fotomodell. Riktigt kul att göra iallafall:)
Vill ni testa så tryck HÄR

.

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändis


Riktigt bra låt...

Denna låten går varm hemma hos mig just nu. Riktigt riktigt bra:)


Helgerna springer iväg...

Hej hej.
Godetid vad dessa helger går fort, dom bara springer iväg. Rusade hem efter jobbet i fredags för att snabbt hinna upp i lägenheten för att ta en snabbdusch och hinna byta kläder innan hockeyn kl 19 mellan Khk-Skåre. Tyvärr så förlorade ju Khk med 3-5 och besvikelsen var stor. Är dock bortamatch mot Skåre igen på måndag. Då hoppas vi på vinst. In på isen innan matchen drog igång för att sjunga nationalsången kom självaste Tommy Nilsson. Vi är ju vana vid att duktige Dennis Glimmefors sjunger för oss, men måste ändå erkänna att det var kul att få se Tommy Nilsson. Stämningen var på topp och det var 3450 personer i arenan. Så även fast det blev förlust så var det en riktigt trevlig fredagkväll.


Lördag morgon vaknar jag utav solen i ansiktet och får en sån där riktig vårkänsla. Fram med skinnjackan och solglasögonen. Ringer till Totte och bokar in en "vår-roadtrip" När Totte hämtar upp mig 1½ timme senare så hade han tydligen oxå fått vårkänslor, för där sitter han i sin BMW med öppen sollucka, solglasögon och i enbart en tröja.
-Fan, det e ju shortsväder idag.
Åker en runda ut till Lyckeby för att kika i lite affärer och jag har turen att hitta ett par svarta jeans på Team Sportia med 50% rabatt, endast 200:- Lycka!!
Blir en liten runda till McDonalds för att käka lunch och sen åker vi upp till lilla Emily för att ta en fika. Hem igen vid
16-tiden för att några timmar senare bege mig hem till Dennis på fest.

Emily har fått kaninungar...såå söta!

Igår ringde lille papsen för att bjuda upp mig på söndagslunch. Så vid 13-tiden åkte jag upp till Rödeby där pappa bjöd på lövbiff med potatisgratäng och sen ostkaka till efterrätt. Riktigt nice att få maten serverad en söndag. Blev en massa snack och timmarna gick. Ikväll är det Beck på tv och det börjar bli lite av en tradition att titta på Beck med min lilla Johanna. Ikväll drar vi nog hem till Martin och klämmer in oss mellan han o Totte i soffan. Finns väl inget bättre än att ha söndagsmys med vännerna:)

VÄRLDENS BÄSTA JOHANNA!!!



RSS 2.0