Härliga sol :)

Hej hej..
Åhh, härliga vårväder. Idag har vi varit ute i trädgården och gjort i ordning lite..rensat lite rabatter och gjort det fint emellan plattorna. Min underbara karl är så otroligt flitig :) I eftermiddag är vi bjudna upp till Andreas föräldrar på lite påskmiddag.



Igår kväll så var ju Anna & Jens här och grillade. En riktigt trevlig kväll :) Anna är höggravid och är beräknad till den 5 maj, spännande :)



Idag så åkte dem fina kläderna ifrån Polarn o.Pyret fram som hon fick i present av Andreas kompisar. Såklart man måste vara liiite extrafin när man är bjuden hem till farmor och farfar på påskmiddag :)


Puss puss♥

Alicia 1 månad idag!!

Hej hej..
Idag är vår lilla prinsessa 1 månad gammal. Jösses!!! Tiden går verkligen snabbt. Så hipp hipp hurra hurra för vår lilla sessa idag ♥♥♥



Var på BVC igår och Alicia väger nu 4080 gram. Som vanligt så blev vi överrösta med komplimanger över hur underbart söt vår dotter är och vilka underbara föräldrar vi är. Hihi!! Ja, man blir så stolt :)

På kvällen så grillade jag och älsklingen korv i det fina vädret, underbart :) Lite senare så dök Andreas föräldrar upp och överraskade oss med en massa påskpresenter. Dem är omöjliga!!! :)



Vid 17-tiden ikväll så kommer Anna & Jens på besök, då blir det fram med grillen igen. Mums!!

Puss puss♥

110421

Hej hej..
Yes, Alicia slumrade precis till i soffan..så nu ska lilla mamma passa på att skriva lite i bloggen. Förstår att lilla tjejen är trött då hon är vaken halva nätterna.. för att inte prata om hennes lilla mamma :(
Varit fullt upp, som vanligt även denna veckan.

I torsdags så var Sandra och Marie med sin lille son Kevin här på besök. Alicia fick jättefina kläder och även jag en liten sak i spets haha..satsar på att komma i den om sädär två år.



På fredagen var det dags för BVC igen och vår lilla prinsessa hade då gått upp till 3940 gram. På kvällen skulle vi egentligen premiärgrillat här hemma men så dök Andreas föräldrar upp med pizza. Gick ju bra det oxå :)

I lördags åkte vi ner till Amiralen en runda för att få tag i ett par rejäla promenadskor till mig, nu ska fettet brännas :)
Några minuter efter att vi kom hem så dök Andreas kompisar Palle, Elias och Kalle upp för att uppvakta Alicia. Hon fick jättefina kläder ifrån Polarn&Pyret och en jättestor nallebjörn. Därefter så kom Andreas kusin Nettan och
moster Lisa förbi för att gratulera, fick även där jättefina kläder :)


I söndags så kikade pappa förbi på en liten fika och jag passade även på att få hjälp med att skicka in deklarationen.

I måndags så ringde jag till Rödeby församlingshem för att boka tid för Alicias dop. Tyvärr så renoveras kyrkan och är inte färdig förrän i augusti. Så fick boka församlingshemmet istället.. ja ja, bara det är en präst där så ska väl det går bra oxå :)
Fick även ta och ringa till veterinären då lille Casper haft två anfall under helgen. Veterinären tycker att det låter som att han antingen har en cysta eller en tumör som sitter och trycker i huvudet vilket gör att han får dessa "anfall" och inte kan kontrollera sin kropp. Jag skulle iallafall avvakta lite för att se hur ofta anfallen kommer, o nu har det varit lugnt i en vecka.
På kvällen var moster Katta här på besök, sen var vi bjudna ner till pappa på lite grillad korv.


I tisdags åkte jag in till stan med Alicia (första gången) för att möta upp Malin och Emma med sina barn och ta oss en glass på glassiären. Blev en heldag och jag hittade galet mycket fina vår/sommar kläder till Alicia. Passade även på att köpa en vårjacka till mig själv.

Igår så var jag bara hemma och mös med Alicia. Under eftermiddagen så dök den förra ägaren till huset upp med ett STORT påskägg till Alicia. I ägget så låg det kläder ifrån Polarn& Pyret :)


Är bara tvungen att lägga upp en bild på vår gräsmatta (en liten del utav den) och våra fina påskliljor... blir så otroligt lycklig av att sommaren närmar sig :)
Snart kommer älskling hem och 4 dagars ledighet ihop väntar :) Härligt!! Vid 14-tiden är det dags för BVC igen, spännande o se hur mycket vår lilla prinsessa väger.

Ha en riktigt trevlig påsk allihopa :)

Puss Puss♥

Mycket besök och massor av fina presenter... dagligen!!! :)

Hej hej..
Igår så var Madde & Daniel här på besök. Fick en jättefin blöjtårta som Madde gjort, godetid så kreativ den människan är. Verkligen en super häftig present som nu står så fint inne på Alicias rum :)




Idag så har Yessi med sonen Vincent och Johanna varit här på fika. Mycket trevligt :) Alicia fick två jättefina bodys i present av Yessi.
Strax innan dom skulle komma så ringde det på ytterdörren. Där stod Susanne som var bästa vän med min mamma och överraskade med en fin blomma till mig och fina kläder till Alicia. Man börjar bli riktigt bortskämd med alla fina presenter man får dagligen :) hihi!!





Puss puss♥

110412

Hej hej..
Får nog göra om min blogg till en "veckoblogg" för det är ju ungefär så ofta jag känner att jag har tid att blogga nu för tiden. Nu sover iallafall min underbara dotter, så jag passar på att skriva av mig lite. I natt har Alicia varit omöjlig. Hon vaknade vid 02.00 och skulle ha mat, sen somnade hon inte om förrän 05.30. Puh!! Stackars lilla mamma som fick vara uppe med henne, för hon ville INTE ligga i sin egen säng. Var pip och gnäll varenda gång jag försökte lägga ner henne.

Igår så var lilla familjen inne och fotograferades till tidningen. Så i morgon kommer vi i BLT och på måndag i Sydöstran. Alicia och Andreas blev jätte fina..en annan ser ut som en köttbulle :( Men men.. har iallafall lyckats gå ner 13 kilo, bara sådär 20 kvar.. *snyft
Igår kväll hade vi besök utav av mina underbara arbetskollegor. Fick jättefina presenter och det var galet roligt att få träffa dom igen. Finare och gulligare kollegor får man leta efter <3

Så vad har man haft för sig de senaste dagarna?!!

I fredags var jag på BVC och skulle väga Alicia..hon väger nu 3600 g..en viktökning på 400 g. Är egentligen inte speciellt förvånad med tanke på hur mycket hon äter. Barnmorskan överröste mig med komplimanger över hur galet söt Alicia är. Hihi, man är en stolt mamma :) Senare på kvällen så tittade syrran upp en runda för att prata av sig lite.

I lördags så åkte vi ner en liten runda till Lyckeby för att köpa de där trädgårdsmöblerna vi hade hittat till balkongen. Min snälla pappa mötte upp oss för att hjälpa till att bära. Passade även på att springa in en runda på Kappahl för att inhandla lite kläder till Alicia. Ja ja, jag vet.. jag är hopplös :)
Pappa stannade kvar på en kopp kaffe och lite senare dök även Andreas föräldrar upp.

 
Under söndagen så fick vi åka en runda till sjukhuset med mormor och på eftermiddagen blev vi bjudna på söndagsmiddag hem till Andreas föräldrar.

Idag har jag haft besök utav Naemi..som var väldigt god vän med min mamma. Ikväll kommer Madde & Daniel hit en runda för att kika på Alicia.

Puss puss♥



Alicia är sååå galet söt när hon har badat och blivit insvept i sin rosa badkappa...är så hjärtat smälter. Godetid vad underbar hon är ♥





110407

Hej hej..
Idag har jag haft besök av underbara Katarina Larsen som nu även går under titeln "extramormor". Hon hade köpt ett påskägg till Alicia som hon lagt en napp och en leksak i. Sen fick Alicia en superfin liten blomma i en rosa kruka som ser ut som en prinsesskrona att ha på sitt rum, en liten nalle och ett halsband med ett silverhjärta på. Jag och Andreas fick en jättefin påskblomma i kruka. Omöjliga kvinna :)



Igår så träffade jag Marie en runda, så vi tog oss en promenad runt Rödeby sen köpte vi med oss varsitt wienerbröd att fika på här hemma. Mycket trevligt :) På eftermiddagen så tittade svärmor/Alicias farmor förbi en runda så jag och Andreas passade på att göra i ordning i trädgården lite. Räfsade lite löv och planterade lite fina vårblommor. Sen kom även farbror Tobbe förbi en runda. Som sagt, full rulle...jämt :)

Puss puss♥


Full rulle.... jämt!!!

Hej hej..
Ok, det är bara att konstatera..godetid vad tidskrävande det är att ha en liten bebis hemma. Har inte haft en chans att blogga på flera dagar. Så fort det funnits tid så har min lilla älskling uppehållt mig eller så har orken inte funnits där. Alicia vaknar och ska ha mat vart 3:e timme om nätterna vilket gör att man är som en trött zombie om dagarna. Dum som man är så passar man inte på att sova medans hon gör det, utan då passar man på att försöka göra allt annat här hemma.. tvätta, diska och plocka. De senaste dagarna har hon varit galet "mammig", det enda som passat min lilla prinsessa har varit att bli buren eller ammad. 

Har varit fullrulle här hemma de senaste dagarna:
I torsdags så var Andreas mormor och morfar samt hans kusin Sanne här för att titta på Alicia. På kvällen kom Andreas kompis Erik förbi.
Casper börjar under eftermiddagen halta och jag blir hysterisk (som vanligt) då jag tror att han anfall kommit tillbaks. Får en tid hos veterinären dagen efter som konstaterar att min lille kise stukat tassen. PUH!! Nu har det gått några dagar och han är som vanligt igen :)
Senare på förmiddagen så tittar Andreas mamma förbi på en fika.
På lördagen så åker vi ut till min mormor för att visa Alicia. På söndagen tittar moster Katta upp en sväng och vi tar oss en promenad ner till pappa. Igår var det Andreas sista föräldradag så vi åkte ner en runda till Amiralen för att köpa lite trädgårdsredskap. Senare på kvällen bjöd hans föräldrar upp oss på midddag.
Idag så har jag och Alicia varit hos min farmor och fikat. Min söta farmor blev så rörd när hon såg henne att hon började gråta.

Nähä, nu ropar sambon att maten är klar :) men mamma Ullis hann ju iallafall med några rader... ;)

Puss puss♥


RSS 2.0