Lily Allen- Fuck you


090629

Hej hej...
Gick som vanligt in i duschen i morse, som jag gör varje morgon. Inget vatten!! NEJ, har jag missat nån lapp i trappuppgången igen..vore ju inte första gången. Ringer syrran som inte heller har nåt vatten. Ringer Johanna och inte hon heller. Nähä, var bara att packa ner alla saker och bege sig upp till pappa i Rödeby. Finns inte i min värld att jag skulle åka till jobbet med otvättat hår och oborstade tänder. Som tur är så var vattnet tillbaks när jag kom hem från jobbet.
Idag när jag kom hem så låg det en Nelly-påse på golvet. Min nya Elise Ryan klänning. Hittade den på Nellys stora sommarrea, för endast 229:- LYCKA!!!


Nähä, nu är det dags att öppna böckerna. Blä!!!


Puss Puss

Första doppet för i år..

Hej hej...
Borde egentligen gå och lägga mig eftersom jag är hur trött som helst. Blev bara så sugen på att blogga lite.
Åkte hem till en kompis igår kväll för att kolla lite film. Vid 23 tiden blev vi sååå sugna på Max hamburgare. Gick inte att undvika så en timme senare sitter vi där o smaskar onyttigheter.
Vaknade vid 09 tiden i morse. Solen stod högt så vi bestämde oss för att ta cykeln till en sjö i närheten. Så där låg vi och stekte i några timmar och t.o.m badade. Jag som egentligen är världens badkruka, men det var riktigt skönt i vattnet.
Åkte hem till syrran vid 19 tiden för att prata lite skit och käka kebab från Michell`s.
Hann inte mer än komma hem då telefonen ringer, mitt ex Mats ifrån Sthm. Var år och dar sedan vi snackade så vi hade mycket att ta igen. Hur trevligt som helst att höra hans röst.

Nähä, nu ska jag krypa ner innan jag somnar över min dator..
Natti natti


Tog lite bilder på sjön, visst ser det mysigt ut:)

6 år sedan idag...


Så har man precis varit uppe i Rödeby och satt blommor. Idag är det 6 år sedan, 6 år sedan jag förlorade den person jag älskade mest på denna jord, 6 år sedan mitt liv förändrades på bara ett ögonblick och aldrig skulle bli detsamma igen. Jag minns det som igår. Den där hemska dagen då allt hände. Från att ha stått där i dörren några timmar tidigare, kramats och sagt att vi älskade varandra innan vi gav oss iväg, till att vakna och allt bara var en enda stor mardröm. Jag måste ändå medge att jag är stolt över mig själv, stolt att jag gått vidare så bra och fått mitt liv tillbaks. Minns att folk sa till mig att det kommer att bli bra, att tiden läker alla sår. Minns att jag blev så arg och ledsen av att höra dem orden. Mitt liv var en katastrof och det skulle aldrig bli bra igen. Jag hade till stor del fel. Visst finns saknaden kvar, och jag kommer fortsätta att älska henne varje dag i resten av mitt liv. Det är extra svårt vid jul, födelsedagar och framför allt midsommar. Men jag har gått vidare och låtit mig själv vara lycklig igen...

Älskar dig nu och för alltid mamma...♥




Igår hämtade jag upp Johanna efter jobbet och vi åkte ut till Dragsö för att sola lite. På kvällen kom en killkompis förbi och jag fick ännu en gång briljera i Nintendo.
Sov dåligt i natt och tänkte ta lite sovmorgon innan jag skulle möta upp Johanna för yttterligare en dag på stranden, men det blev minsann ingen sovmorgon. Klockan 08 sätts Vollyboll-turneringen igång nere på torget och högtalaren ekar i hela mitt sovrum. E det ens lagligt?!! Grrrr!!!
Nähä, nu blir det till att göra sig lite god mat...

Hörs, puss puss
 

R.I.P Michael Jackson


Snart semester...:)

Hej hej...
Oj vad denna veckan har fått fort. Imorgon är det ju redan fredag och jag slutar dessutom tidigt. Blir till att åka till stranden med Johanna på eftermiddagen. Jobbar nästa vecka oxå sen har jag fyra veckors semester. Underbart!!
Igår så var jag och några utav mina kollegor och spontan-åt på Nivå. Var min kollega Jenny som stack in huvudet på eftermiddagen och undrade ifall jag var sugen på att hänga med. Hade en riktigt trevlig kväll. Måste faktiskt erkänna att det var lite jobbigt att sitta där typ osminkad och utan party-outfiten när alla snygga människor dök upp vid 23-tiden. Konstaterade oxå samtidigt att jag inte varit ute och festat i stan sen valborg. Godetid, vad e detta?!!
Nä, e nog dags att ta fram den lilla svarta snart;)

Puss Puss♥

Underbara underbara sol:) o skit prov..

Hej hej...
Åhh, idag har jag legat på stranden och solat för första gången detta året. Ja, första gången på riktigt. Jag och Johanna gav att några försök i våras men så fort vi kommit dit så gick solen i moln igen. Men inte idag:) Så nu har jag fått min första bruna färg och brunare ska det bli:) Johanna ville bada men jag total vägrade. Brr!!! Så hon fick svalka sig med vatten flaskan istället och självklart dokumenteras allt till bloggen;)
När jag kom hem så satte jag mig för att göra Företagsekonomi-provet som jag egentligen skulle gjort i söndags. Man hade exakt 4 timmar på sig och det var precis vad det tog. Godetid så svårt det var. Nu håller vi tuttarna,oopss menar tummarna och hoppas på det bästa:)
Nu ska jag kika på Privileged som jag tyvärr råkade missa i söndags.

Puss Puss♥


Letade i arkivet och hittade detta underbara kort på min lilla Johanna från förra sommaren då vi solade på Saltö. Vad gör man när det enda man inte bränt är baksidan av låren och armhålorna??! ha ha ha.

Skrattar lika mycket varje gång.


Midsommar, kaos och glödande fötter...

Hej hej...
Åhh, jag blir fullkomligt galen på mig själv ibland. Idag har jag dead-line på mitt Företagsekonomi-prov och skulle sätta mig för att göra detta för nån timme sen. Jag klickar på provet och det kommer upp en ruta, Öppna, spara eller avbryt. Jag blev helt plötsligt osäker på vad det stod under information-texten ang. provet. Skulle jag spara eller öppna?!! O eftersom denna ruta precis är framför information-texten så kan jag inte se vad det stod. Så jag klicka på avbryt och poff så är provet borta. Det står nu på min elev-sida att jag gjort provet. Panik panik!! Mailar fort min lärare men han får jag ju självklart inte tag i nu när det är söndag. Åhh, jag orkar inte:( Ringer pappa som inte kan göra någonting, men det är så skönt att tigga sympati.

Igår låg jag o Johanna bakis hemma hos mig precis hela dagen. Godetid vilken midsommar. Den lär man ju inte glömma i första taget. Johanna var sugen på att grilla och grabbarna hakade på. Så vi åker ut till Maxi för att handla mat och allt vad det innebär. Hem till Hans ute i Jämjö vid 17-tiden. Maten är kanon och kvällen är trevlig. Får skjuts ut till Kristianopel vid 23 tiden. Måste ju erkänna att det minsann var lite speciellt folk där ute men i sällskap med härliga kompisar kan inte kvällen bli dålig. Där hade jag fel. På väg hem vid 02 tiden så hände allt och då menar jag ALLT. Tyvärr så kan jag inte skriva om det på bloggen eftersom det , låt mig säga: osar olagligheter.

Fötterna blöder av mina nya skor men efter många om och men är jag o Johanna hemma hos mig vid 04 tiden. Ångest ångest dagen efter och mobilen visade 25 missade samtal. Jaja, nu blickar vi vidare mot nästa midsommar om 1 år..Skönt!! haha...

Ikväll blir det lite film och snack med min vän Totte och ev. kikar Per förbi efter jobbet om klockan tillåter.

Vi hörs, puss puss♥


Trevlig Midsommar!!

Så är det midsommar igen. Dem som känner mig vet att jag inte är nåt direkt fan till att fira midsommar. Allt för många minnen väcks till liv. Detta året kommer att vara annorlunda. Har inte bokat in nån midsommarmiddag utan idag blir det bara fest. Party Party!!
Har varit lite oklart under veckan vad vi skulle göra och hur vi skulle "fira". Det enda som varit bestämt sen länge är att jag och Johanna ska fira midsommar ihop. Satt hemma hos Per igår kväll för att spika planerna lite bättre. Så som det ser ut nu så blir det till att åka ut till hans kompis Hans i eftermiddag. Sen åker vi ut till Kristianopel ikväll. Har faktiskt aldrig varit där på en midsommar så det kommer nog bli kul.
Igår så var det ju lövmarknad. Mina kära kollegor skickade hem mig lite tidigare. Hade totalt glömt bort att handla dricka så fick åka till systemet men köerna var korta. Skönt!!
Lilla Ullis hade ju bestämt att BARA köpa lite marknadsgodis. Godis blev det och även ett ½ kilo bigarråer. Råkade ju oxå ha vägarna förbi Gina Tricot och H&M som hade rea. Blev två kassar med en massa fynd, nja en massa ofynd oxå. Är iallafall nöjd med dem nya inhandlade kläderna.
Så gårdagskvällen tillbringade jag helt tillfredställd i soffan framför en film med mina ½ kilo marknadsgodis och ½ kilo bigarråer. Fick dessutom syn på en T-shirt som jag bara var tvungen att köpa till Per. Han blev super glad och hade dessutom tittat på en sån innan. Sicken tur!!

Så jag önskar alla mina läsare en riktigt Trevlig midsommar.

Puss Puss♥


3 rondeller och en begravning...

Hej hej...
Oj..kanske dags att uppdatera bloggen lite. Haft huvudet på så mycket annat att jag totalt glömt bort att blogga.
Åkte ju upp till pappa i lördags för att få lite hjälp med att förstå företagsekonomin lite bättre men hann inte mer än hoppa i kläderna förrän syrran ringer. Hennes bil hade stannat i Vedeby-rondellen när hon var på väg ut till Jämjö för att hälsa på mormor. Lyckligtvis så startade den igen men dog ytterligare en gång vid Trummenäs-rondellen. Pappa och jag fick rycka ut som assistenter och efter att den startat igen så fick jag (som den snälla syster jag är )köra hennes bil upp till Rödeby. I Torskos-rondellen dör den igen. Jäkla bil och vad är det med just rondeller?!!
Pluggandet gick väl sådär men pappa är iallafall en riktig hjälte som gjorde allt i sin makt för att få sin dotter att förstå detta med matematik och ekonomi. Jag KRÄKS på det...
Bilen totalvägrar jag att köra in till stan och lilla Per är så snäll och hämtar mig uppe i Rödeby.

Blev lite film med Per på kvällen och i söndags gjorde jag företagsekonomi-prov. Totte har ju köpt en lägenhet så i måndagskväll begav jag mig iväg för att titta på den. Jätte fin lägenhet och en otrolig utsikt. Grattis Totte!!

Igår kväll var jag och träffade min fina vän Carro som är nere ifrån Sthlm och hälsar på. Åhh vad jag saknar denna människa och hennes goa mamma samlar alltid en massa plus-poäng. En riktig trevlig kväll med mycket skratt. Hon avslöjade även att hon väntar bebis nr 2. Så ytterligare ett stort Grattis till Carro:)
Idag har jag varit på begravning. En vän till familjen som gick bort efter en tids sjukdom. Alltid jobbigt att gå på begravning och det kommer alltid upp en massa jobbiga minnen.
Efteråt blev det lite fika och sen åkte jag och syrran och köpte en bit mat och slängde oss på soffan framför en film.
Imorron är det lövmarknad. Blir ju en liten runda efter jobbet trots att det är sjukt jobbigt med all trängsel och folk. Men det är ju som sagt tradition:)

Nu blir det till att slänga fram skol-böckerna. BLÄ!!!

Puss Puss


Skönt med helg...

Så är det helg igen. Är typ mitten av juni och vädret är fortfarande skit. Så detta med att få en snygg bränna till min midsommarklänning kan  jag ju glömma. Skit väder!! Igår var syrran här och tittade på Talang och film. Vi bunkrade upp med popcorn, chips, godis och Ben&Jerry`s.
Eftersom min favorit "Knäckebrödsdansen" inte gått vidare så hejade jag på min andra favorit Charlie. Han vann och det jublades högt. Måste ju oxå medge att den där nakenfisen som stoppade upp mikrofonen där bak var mycket underhållande. Shit vad vi skrattade.
Usch, idag var man seg när man vaknade. Har sovit sjukt dåligt i natt. Riktigt varmt i lägenheten och att Per skickar mess och ringer mitt i natten gjorde ju inte saken bättre. Hämnden e ljuv Spikey...!!
Han hade haft en spelning nere i Karlshamn med EMD och var inte värd min uppmärksamhet då han vägrade fixa en autograf av Danny till mig...Tråkmånsen!!! ha ha ha.
Nu blir det lite plugg med pappa. Har totalt kört fast med Företagsekonomin och pappa har lovat att hjälpa till. Måste ju finnas roligare saker att göra en lördag:( Blä!!

Var inne på Nelly innan och hittade mig en super fin klänning. Den e på väg hem till mig nu:)



Hörs, Puss Puss ♥


Veckans horoskop...



Vattumannen 21/1-18/2

En hel del sommarnöjen lockar. En resa skulle kunna passa perfekt, särskilt en resa med gott om sol och värme. Ditt kärleksliv ger dig en del bekymmer men du kanske väljer att skjuta upp dem för att kunna njuta av sommarens inledning. Kärleken är ju inte det enda här i världen.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 3


Ja, så sant som det är skrivet..kärleken e uppskjuten till september ;)


Casper 7 år

Min lilla älskade snutteplutte kise fyller hela sju år...
Blir en stor burk Sheba på födelsedagen.. Matte älskar dig mest!!!
GRATTIS GRATTIS!!!!


Janet Leon - Heartache on the dancefloor


GRATTIS My 25 år!!

Idag fyller min vän My 25 år. GRATTIS GRATTIS gumman!!!


Röd som en tomat...

Hej hej...
Så är det söndag och ännu en helg har sprungit förbi. Syrran var här i torskväll och vi tittade på Vi hade iallafall tur med vädret, igen. Sjukt rolig film och vissa stunder skrattade jag så tårnarna rann.
Mitt i samtalet med min kompis Per så dog telefonen och lilla klantiga Ullis hade ju totalt glömt bort pin-koden. Trycker  fel 3 ggr och sen är mobilen spärrad. Vänder upp och ner på lägenheten efter puk-koden men utan resultat:( Ringer telenor som tyvärr inte kan hjälpa mig och erbjuder sig att skicka hem ny kod tidigast måndag... Fan fan fan!!
Mitt ex Johan skriver på msn att han har en polare som jobbar på telenor och dagen efter är problemet löst:)
Så efter jobbet dumpar jag av en stor påse lösgodis hos Johan som tack för hjälpen.
Skulle egentligen ut och ätit med jobbet i fredags och detta hade varit planerat i några veckor, men mitt Företagsekonomiprov drog ut på tiden så jag fick tyvärr stanna hemma.
Vaknade igår morse och bestämde mig för att ta en "soffmorgon"..gick inte som planerat för nån timme senare ringer Johanna och vill hitta på nåt.
Vi bestämmer oss för att ta en liten road-trip ner till Sweden rock för att kolla läget och överraska Per som är där med sina kompisar.
När vi är där så springer jag in på Statoil för att köpa cigg och vatten till Johanna.
Efter att ha stått i kö ett antal minuter så kommer jag fram till expediten som är en kille i ca: 25-30 års åldern.
Jag: Hej, ett paket Prince Menthol oxå.
Expediten: Har du leg??
Jag: (tittar förvånat) Ja.. haha, så smickrande..haha
Expediten: Detta är ett falskleg!!!
Jag: Va?!! Ehh, nää
Expediten: Joo.du e mycket sötare i verkligheten..
Jag: (röd i ansiket, då han säger detta högt framför en kö på minst 30 pers) ehh, tack..nu gör du mig ju generad..haha
Expediten: ja.. söt som sjutton e du.. (asgarv)
Att jag inte dog, sjukt pinsamt och jag var alldeles illröd i ansiktet när jag kom ut till bilen.

Några timmar senare är vi på väg hem igen. Funderade på utgång igår men beslöt mig för att stanna hemma. Inte så lätt att plugga när man är trött och bakfull.


Hörs, Puss Puss


Johanna 24 år...

Vad är det för en da, e det e vanlig da...la la la...
Idag är det min bästa vän Johannas födelsedag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!


Mitt nya kök:)

Hej hej...
Så kan jag äntligen visa lite bilder på mitt nya underbara kök som jag absolut bara älskar.
Den svarta bänkskivan i sten passade perfekt till luckorna i ek och jag valde verkligen det perfekta kaklet:)
Extra kul är det ju oxå att jag själv har designat och valt allt från tak till golv...
Sjunger som Agnes, LOVE LOVE LOVE:)

FÖRE








EFTER










Kameran gjorde tyvärr inte köket rätt då det är mycket mycket finare i verkligheten...

090601

En utav mina bästa vänner Emily var i tidningen idag...:) Alltid så söt och fin.



Söndagsstäd, road-trip och plugg...


Hej hopp...
Så är det måndag och ny vecka vilket innebär nya tag. Denna veckan får jag döpa till födelsedagsveckan eftersom det är 4 st födelsedagar som ska firas.
Gårdagen tillbringade jag med syrran. Vi åkte iväg för att köpa lite nya blommor att plantera hos mamma och efteråt köpte vi med oss lite mat och Ben&Jerrys för att avnjuta detta tillsammans på hennes balkong. Var kanonväder igår så det blev till att sitta i underkläderna för att få lite bränna.
Hem några timmar senare för att plocka, städa och kasta alla tusen kartonger jag har i lägenheten. Får ett mess utav Per som undrar ifall jag e sugen på en liten road-trip för att köpa glass. Riktigt skönt med en paus mitt i städet så vi beger oss ut till Kristianopel. Blev en glass i solen och sen gick vi bort till gamla Masten för att kika lite. Dörren till autograf-huset stod öppet och vi begav oss in för att titta på alla autografer. Höll på att skita ner mig när två fladdermöss flög rakt emot oss. Riktigt häftigt var det iallafall.
Hem några timmar senare för att skriva färdigt mitt företagsekonomi-arbete. Var ju dead-line senast söndag och min lärare måste ju skratta när han ser att jag skickade mailet 23.45:)

Hörs, puss puss









RSS 2.0