Fint höstväder, babysim och en massa annat...

Hej hej..
Har haft trevliga Linn och hennes lille son Ture på besök här hemma idag. Blev god fika, en massa prat om precis ALLT och sen även en liten promenad i det fina höstvädret. Alicia ligger och sover så tänkte passa på att slänga iväg ett litet blogginlägg.
Idag så fyller Andreas bror Tobbe 30 år så vi ska dit på lite kalas i eftermiddag. På lördag så ska han ha det "stora" kalaset för släkt och vänner. Har både hyrt lokal, fixat band och imorron ska han åka till Tyskland för att köpa dricka. Jösses, vilken fest det kommer o bli :) Jag ammar ju fortfarande på deltid, men 1-2 glas vin kommer nog slinka ner. Har inte druckit alkohol på exakt 1 år, 3 månader och 12 dagar.. Skämt o sido..men över 1år är det iallafall.

Idag så har en kille varit och hämtat avfuktaren som stått i vårt badrum i 1 vecka. Så nu äntligen så hoppas man ju att dom ska börja renovera toaletten och sätta in nytt fint kakel. Nu vill man ju minsann ha det färdigt. Jag sa till honom att han fick ta tag i detta nu och sätta lite fart på grabbarna, annars så blir jag en gnällig hemmafru. Får se om det funkade ;)

I tisdags så fick mamma Ullis lite egentid och denna spenderades ihop med mina fina tjejer. Först fika på Wayne`s och sen bio. Vi såg The Musketeers i 3D. Sjukt häftigt!!!


I fredags så var och och Alicia på mitt jobb och hälsade på. Åhh, vad jag kan sakna mina kollegor ibland. Alltid lika goa, glada och härliga. Filippa i köket hade dagen till ära bakat en supergod kladdkaka med after-eight smak. Farligt, farligt!! På eftermiddagen började Alicia på baby-sim. Hur mysigt och roligt som helst. Extra kul att min barndomsvän Emma och hennes lille Gustav hamnade i samma grupp :)


Alicia älskade att plaska i vattnet...

I lördags så blev vår fina tjej 7 månader. Jösses!! Självklart så fick hon lite fina presenter utav sin farmor&farfar...som hon får VARJE månad den 22:a. Dom är såååå underbara!! Denna gången blev det ett par jeans, en kofta och en tunika.



Puss Puss♥

Badrumsrenovering, måleri och vild bebis...

Hej hej...
Åhh, jag som lovat mig själv att ta tag i min blogg och skriva lite oftare. Nu har det gått över 2 veckor sedan jag bloggade sist iallafall.

Det finns ingen tid just nu...Badrummet utanför vårt sovrum har rivits ut då det drabbades av fukt i golv och väggar..som tur var så räknades det som ett "dolt fel "så vi behöver inte bekosta renoveringen själva. Enda kostnaden är ifall vi vill ha kakel som kostar mer än 250.-/kvm (vilket de flesta snygga kakel gör) och om vi vill ha ny badrumsinredning (vilket vi vill ha) Så visst, helt gratis blir det ju inte.

Så sista tiden har jag googlat badrum, besökt badrums utställningar för att få lite inspiration. I lördags så tog vi en utflykt upp till Sigro i Hovmantorp. Hittade jätte mycket fint. Det lutar nog åt att vi vill ha ett väldigt enkelt och ljust badrum.

Har dessutom varit igång och målat möbler här hemma. Bestämde mig för att måla mitt ekbord vitt och efter 4 målningar så blev det äntligen färdigt och jag är galet nöjd :)

Vad tycks?!



Alicia växer och kräver mer tid, vilket också gör det svårt att hitta tid till sig själv. Vissa dagar hinner man varken duscha eller laga mat..utan får göra det när pappa Andreas kommer hem. Hon blir 7 månader denna veckan och det har hänt hur mycket som helst den sista tiden. Hon "ålar" sig framåt..kan gå framåt och lyckas få tag i ALLT när hon sitter i sin gåstol. Hon vill absolut inte vara själv utan "skriker" så fort man lämnar rummet och har börjat sitta upp, iallafall korta stunder.
Vi har bytt från liggvagn till sittvagn och hon är helnöjd :)








Puss puss♥

½ år, Skördefest och goa kollegor...

Hej hej..

Så verkar det som att hösten verkligen är här. Fy vilket ruggigt väder det är. Jag och Marie skulle egentligen gett oss iväg på en 2 timmars promenad i morse men ångrade oss. Borde väl egentligen tvingat mig ut..iallafall efter denna helgen som började med middag ihop med mina härliga kollegor i fredagskväll. Vi var först nere på Scandic för lite after-work sen åt vi på Vattenborgen. Sällskapet var underbart men maten var väl sådär.

I lördags åkte vi till Öland för den årliga Skördefesten vilket resulterade i en massa god mat under dagen/kvällen.
Igår var vi på dopfest i kyrkan tillsammans med alla andra bebisar som döpts i Rödebyförsamling under året. Det bjöds på tårta och kaffe och på kvällen köpte vi pizza. Oj oj, vågar inte ens ställa mig på vågen...
Skärpning Ullis.. :/

Alicia "fyllde" ju ½ år..så på kvällen hade vi lite kalas här hemma tillsammans med morfar, farmor och moster Katta. Jag bjöd på en supergod äppelpaj med äpplen ifrån vår trädgård. Alicia blev såklart uppvaktad med fina presenter.




Världens goaste lilla prinsessa!!



Puss puss ♥

RSS 2.0