Njuter för fullt...

Underbara värme. Idag har det varit ett underbart sommarväder. Så jag och älsklingen begav oss till Glassiären efter jobbet för att njuta av en rejäl glass i solen. Efteråt promenerade vi ner till Stumholmen en runda och därefter ner till hamnen för att kika på alla stora båtar som lagt till. Life is soooo good :D



Puss Puss♥


Midsommar & skärgård...

Hej hej!!
I torsdags var det dags för den årliga lövmarknaden här i stan. Jag hade bokat träff med min söta vän Anna. Gick några timmar och sen fikade vi på Militärhemmet ihop med hennes sambo Andreas (blivande man), tre barn och svärmor. En mycket trevlig dag.. När jag kom hem så möttes jag av en trött och sliten sambo som egentligen skulle på fotbollsmatch, men var totalt för trött för detta. Istället begav vi oss ut och tog en middag på en uteservering i det underbara vädret.

På midsommarafton var vi bjudna hem till Andreas kusin som fyllde 35 år. Det bjöds på sjukt mycket god mat. Först midsommar-mat i form av köttbullar, nypotatis och annat gott. Sen glass med jordgubbar. Efter detta kaffe och tårta. Till slut på kvällen bjöds det på exotisk planka. Godetid så mätt man blev..Kvällen var iallafall hur trevlig och rolig som helst.




Igår var jag, pappa, syrran och Andreas ute på Ungskär. Vi städade, plockade och klippte gräset/buskar nästan hela dagen.. blev riktigt fint när det var klart. Passade även på att sola lite nere vi klipporna.
 
Igår var det även 7 år sedan min älskade mamma gick bort. Jag och syrran åkte till graven för att sätta 10 röda rosor.. Mamma, Jag tänker på dig varje dag och jag älskar dig nu och för alltd♥

På kvällen grillade vi korv uppe hos Andreas föräldrar..lika trevligt som vanligt.. :)




Puss puss♥


<3 Ulrika & Andreas 25/6 2010 <3

Det var en kväll, närmare bestämt den 5:e december. Jag var på väg hem efter att ha hämtat en vän uppe i Eringsboda. Klockan var 02.30 och jag hade precis parkerat bilen på gatan utanför lägenheten. Andreas var på väg hem efter en utekväll med vänner. Tyckte det var ett välbekant ansikte som passerade bilen och bestämde mig för att ringa en signal
-Hej, e du ute och går?? För isåfall går jag bakom dig..

Eftersom jag och Andreas känt varandra sen flera år tillbaka via hans storebror så började vi snabbt småprata.
Helgen efter är det dags för det årliga julbordet med jobbet. Jag och Andreas skickar sms titt som tätt till varandra under kvällen. På natten möts vi upp hemma hos mig, sen den natten är det totalt kört.

Nu 6 månader senare är vi både sambo, galet kära i varandra och nu på midsommarafton förlovade vi oss :)

Jag har träffat mitt livs kärlek ♥ och det konstiga är att han har funnits där precis hela tiden...

Jag älskar dig Andreas


100620

Hej hopp..

Fullt ös även denna helgen. Igår hade Andreas sin 25-års fest för kompisarna. Förra helgen för släkten. Hade varit omöjligt att ha detta ihop så vi fick dela upp det på två helger. På tok för stor släkt.. ha ha.
Kvällen/natten var iallafall hur skoj som helst. Vi bjöd alla på Tacos, vin och öl. Whisky och likörer. Sist men inte minst Ullis bål. Den var det jäkla med klös i ha ha. Sedan Filippas goda jordgubbstårta.





Fler bilder kommer....

Förra veckan var det full rulle, som vanligt. Var på studieresa med jobbet på Öland under hela onsdagen.

På torsdagen kom min kusin Veronica förbi, blev pizza, film och en massa snack. Andreas blev även av med sin hyresrätt.. äntligen slipper vi dubbla hyror :)

På fredagen tog Andreas kusin Sanne studenten, så fick rusa dit direkt efter jobbet. En riktig trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

På lördagen hade Andreas sitt 25-års kalas för släkten. Fullt ös!! Även här en jätte trevlig kväll.
Andreas fyllde ju i måndags, så efter jobbet gick vi tillsammans med hans föräldrar och tog oss en öl/cider på Skandics nya uteservering. Underbart väder!! Därefter åkte vi ut till Dragsö för att spela lite minigolf. Sen blev det middag på Harry`s i stan.

I tisdags var en mäklare här för att göra en fri värdering av lägenheten. Jag blev rekommenderad av Andreas bankman att göra detta.
Blev överlycklig när hon ringde två dagar senare för att meddela att lägenheten blivit värderad till det dubbla sen jag köpte den :) :) :) Wieee!!!
Detta firades med årets första Glassiären-glass.

Ahh, just det... älsklingen knep jobbet på arbetsintervjun. Inte illa att bli uppringt och kallad till intervju pga nån hört goda referenser om en. Kan man bli annat än stolt :)

Självklart grattades han med blommor när han kom hem..




Puss Puss <3


Andreas 25 år

Idag är det min älsklings födelsedag. Hipp Hipp Hurra Hurra!!!





Egentligen x 3

Hejsan..
Oj oj.. det är så längesen jag skrev ett blogg inlägg att jag är tvungen att kika på det förra inlägget för att komma ihåg vad jag skrev sist..O då är det illa..
Ja, man kan ju egentligen undra vad jag egentligen gör när jag egentligen inte har tid att blogga.. Hmm, väldigt många egentligen där :)

Ahh, just det.. det sista inlägget slutade med : "nähä, kanske dags att försöka få liv i snyggingen bredvid"

Ha ha, ja det gick ju bra. Det var ju då vi hade varit på fest hos Andreas kompis Jonas.. för sådär 2½ vecka sedan.
Det kvällen var ju en kväll att minnas..ha ha.

Här är ett bildbevis från hemfärden (jag bjuder på det)





De sista två veckorna har varit fullspäckade (som vanligt).
Det har varit :


  • tandläkarbesök
  • kusin kalas,
  • Bingolotto-spel  
  • middagar uppe i Bredabäck
  • sett filmen Avatar (äntligen)
  • Farmor 85 år
  • varit hos frisören
  • varit på husvisning+möte med banken
  • grillat ett antal gånger
  • Fest hos Johanna och Anja som båda fyllt 25 år
  • Möhippa för min kära kollega Lotta (tog en dagstur till Kristianstad)

Det är vad jag egentligen har gjort, då jag egentligen inte haft tid att blogga..som jag egentligen borde haft ;)

Lovar att bli bättre♥

Puss puss



O hur kan jag glömma, min älskade kise fyllde 8 år igår... Grattis Grattis min lilla Casper ♥


Grattis Johanna 25 år


RSS 2.0