I`m NOT singing in the rain...

Hej hej...
Regn, regn och åter regn. Är väl det enda som man ser och har sett de sista dagarna. Fy så trist!! Har gått nästan1 vecka sedan mitt senaste blogginlägg, så tänkte att jag minsann fick ta tag i det nu. Alicia ligger och tar en "powernap" och vi andra har förberett oss för en runda in till stan. Tänkte se ifall vi kunde få en frisör-tid till Andreas innan vi ger oss iväg med husvagnen igen.
Veckan har rullat på. Vi har äntligen blivit fria från våra förkylningar, vilket känns toppen. Tycker så synd om Alicia när hon blir förkyld, börjar skrika när hon blir hungrig..sen blir hon snorig och kan inte äta och ju mer hon skriker desto snorigare blir hon. Stackarn!!


Världens finaste lilla tjej ♥


Åkte ut till Kristianopel en runda i söndags. Andreas föräldrar var där med husvagnen. Mormor Ulla och brorsan Tobbe med sambo Kristina samt hennes föräldrar tittade oxå ut en liten runda. Passade på att besöka Kristianopels fina kyrka och tända ett ljus för de drabbade i Norge.

I måndags så var vi på BVC med Alicia. Hon väger nu 5990 gram och är hela 65 cm lång. Stora tjejen :) Efteråt promenerade vi ner till pappa för att äta lite lunch. På eftermiddagen så träffade jag min goa Sandra Jönsson, blev både promenad och fika. Åkte även in och hämtade mina glasögon. Vilken total befrielse nu när min huvudvärk är som bortblåst. Underbart!!! Ska försöka lägga upp lite bilder för dom som är nyfikna ;)

I tisdags så åkte jag och Alicia till Spandelstorp för att träffa min fina vän Carro som var nere på besök ifrån Sthlm. Alltid lika trevligt :) Eftermiddagen tillbringade vi med att röja och göra det lite fint i trädgården.

Andreas mamma och mormor kom på besök i onsdags och även pappa kikade in på en fika. På kvällen var vi hembjudna till min vän Marie och hennes man Anders. Blev både grillning, promenad runt byn och supergod efterrätt. Mycket trevligt och kvällen bara sprang iväg!!

Igår så blev vi uppbjudna hem till Andreas föräldrar som bjöd på årets första kräftor som pappa Hasse fiskat dagen innan, sen spelade vi Tabu..riktigt skoj och självklart så vann vårt Lag, The lovebirds ;) haha

Puss puss♥

Alicia 4 månader, snoriga familjen och glasögonorm!!!

Hej hej..
Igår så blev vår lilla älskling 4 månader, detta firade med en heldag uppe på Kosta outlet och sedan middag uppe hos farmor och farfar. Hittade en superfin cerise Polarn o.pyret jacka i strl. 80 som hon kan ha i vinter. Den skulle kostat 695:- men jag fick den för 395:- :) Vilket fynd!!!
Andreas köpte sig ett par jeansshorts, lite kalsonger och strumpor. Rättelse!!! JAG köpte Andreas allt det där, för frågar man honom själv så behöver han inte alls nått nytt.

Veckan har gått undan i rasande fart..inte nog med att vi är totalt blixterförkylda och Andreas har fått värsta hostan så ska lilla mamma Ullis ha glasögon. Usch och fy!! Jag var inne hos optikern i onsdags och det konstaterades att jag var både översynt och hade brytningsfel. Optikern sa att till nästan 100% berodde min huvudvärk på detta. Underbart egentligen, jag hade börjat få tankar om att jag var riktigt sjuk och kanske inte ens skulle få se min dotter växa upp :(
Så i nästa vecka kommer mina bågar. Specsavers hade ett erbjudande, tag 2 betala för 1. Sånt gillar vi!!! :)

Sprang inom Hemmakväll för att överraska snorPelle där hemma med lite roliga filmer, hyrde bl.a Åse-Nisse. Den var faktiskt riktigt rolig, den får 3,5 Ullisar av 5!!!







Inte klokt vad Alicia har växt och förändrats på 4 månader. Jag njuter och tar tillvara på varenda dag med henne här hemma, för tiden går verkligen galet fort.


Puss puss♥

Vår allra första husvagns-semester...CHECK!!!

Hej hej..
Så har vi både varit iväg och kommit hem ifrån vår allra första husvagnssemester, därav inga nya blogg-inlägg. Vi har varit på underbara Öland ihop med Andreas föräldrar, mormor & morfar, moster, bror, kusin m. familj. Min söta syster Katta och min underbara vän My körde också upp en dag och stannade över natten. Vädret har kanske inte varit det bästa, men vad gör det i underbart sällskap :) Jag och Andreas har iallafall tagit vårt första dopp för i år, inte illa med tanke på vilken otrolig badkruka jag är.

Kan efter denna veckan konstatera att vi absolut ÄLSKAR camping-livet. Alicia är nog den som uppskattat det mest. Hon har myst och tagit detta med avkoppling på allra största allvar..sötnosen!! Så bra som hon sovit i husvagnen har hon aldrig sovit här hemma.

Andreas började sin 4 veckors semester i måndags, härligt!! Så det kommer nog bli lite turer med husvagnen, jag är sugen på både Västervik och Simrishamn. Får se vart vi hamnar. Nu är vi iallafall hemma i några dagar för en "mellanlandning" Grästet måste klippas, det måste tvättas lite kläder och lite annat smått o gott. 

LITE BILDER FRÅN ÖLAND:








Andreas snygga mössa var MYCKET populär ;)






Ahh, just det..jag glömde ju lägga upp dessa bilderna på godingen vi möttes av när vi skulle lägga oss i förra veckan.. Vår lilla älskling ville absolut INTE sova, det var mycket roligare att ligga och kika på allt annat runt omkring...
 
 

Puss puss♥

110708

Hej hej..
Jaha, så har det blivit fredag igen. Inte för att det egentligen spelar så stor roll för mig, men älskling har ju helg. Vilket innebär att hela familjen kan vara ihop. Mysigt!!
Veckan har rullat på i full fart. Har egentligen inte gjort så mycket utan mest varit här hemma med Alicia och njutit av varenda sekund ihop med henne. Underbara unge!!
Hon har ju på senaste tiden kommit på hur man rullar över till mage (enligt BVC så är hon tidig) så igår gjorde hon inte annat. Säkert 20 ggr på en halvtimme och efter en stund så blir hon arg och lilla mamma får komma till undsättning..haha :)



I tisdags så kom Hanna och Yessi med sin lille Vincent på besök. Blev fika ute på balkongen och tiden rann iväg bland allt skvaller och prat.


Alicia somnade gott i Hannas knä..likaså gjorde Vincent hos mamma Yessi.




Oj oj, nu kommer ju snart älskling hem och jag tror grillning står på schemat :)
Trevlig helg på er!!!

Puss puss ♥



Rullande bebis, huvudvärk och finbesök från storstan...

Hej hej..
Såg precis i almanackan att det är Ulrika-dagen idag, där ser man!! :)
Usch, jag har haft så galet mycket att göra den sista tiden och emellanåt inte känt mig så bra. Har varit två vänder hos läkaren för att få rätsida på detta med huvudvärken och den olustiga känslan jag haft en tid. Ingen vet vad det egentligen är, så det är väl bara att försöka stå ut och hoppas att det försvinner.

Var på BVC i måndags för Alicias 3 mån kontroll och vaccination. Hon vägde 5640 gram och var 62 cm. Stora tjejen :)


Alicia har börjat rulla runt till mage, så med andra ord är det full rulle här hemma eftersom hon blir absolut skogstokig när hon inte kan rulla tillbaka.. haha:)



I måndags var det oxå den 27:e juni, som är en otroligt jobbig dag. Årsdagen då min kära mamma gick bort. Nu är det 8 år sedan, men jag minns ändå allt som igår. Går inte en endaste dag utan att jag har henne i tankarna. Tänk om hon hade fått vara här nu, fått uppleva att bli mormor och jag hade fått se henne ta Alicia i sina armar.
Jag ser fram emot den dagen då jag kan berätta för Alicia om hennes mormor♥

I tisdags så var Andreas föräldrar här en runda för att hjälpa oss att sätta upp förtältet. Snart är det ju dags för vår premiär-tur med husvagnen så vi var ju tvungna att pröva sätta upp tältet. Det slutar med att även bord och stolar åker fram och vi sitter och käkar mat i förtältet, på parkeringen. Tur inga grannar såg oss ;)
 

Vår husvagn!!

I onsdags så begav jag och Alicia oss till Rödeby utebad för att träffa min bästa vän Nadja som är nere på besök. Hann vara där i 1,5 timme innan jag fick bege mig hemåt med huvudvärk :(
Skulle egentligen träffat alla mina underbara arbetskollegor på kvällen, men var tvungen att avboka då värken vägrade släppa. Så himla ledsen över detta, för man träffar dom ju så sällan.




I torsdags så skulle jag egentligen träffat Hanna, som jag oxå fick avboka då jag hade ett akut läkarbesök inbokat istället.

Träffade Katarina Larsen en stund i fredags.

I lördags så skulle Andreas vara domare uppe på Trion-lägret, Sandra ringde och sa att hon oxå var där så vi åkte upp en runda för att kika. Underbar dag i härliga solen!! Efteråt så blev vi bjudna på grillat uppe hos Andreas föräldrar.

Igår så kikade syrran upp en runda och på kvällen så kom Nadja förbi. Hade gjort en rabarberpaj dagen till ära. Hörde något om att man inte bör plocka rabarber efter midsommar?!!
Någon som vet varför??



Puss Puss♥

RSS 2.0