100330

♥Hej hej♥
Åkte inom syrran på en kaffe efter jobbet idag, Anders var där och han gav mig jättefina blommor i försenad födelsedagspresent.
Vädret är dessutom toppen, jag har en underbar pojkvän och jag fick dessutom tillbaka på skatten.. mer än jag trodde :) hihi!! Life is good!!

I lördagskväll åkte jag och Andreas upp till min söta vän Emily för lite film och snack. Filmen En natt på museet gick på tv.
I söndags vid 11-tiden promenerade jag och älsklingen ner till cafè TreG  för att möta upp Hanna, Thomas, Johanna, Anja, Yessie och Peter för en brunch. Mycket trevligt!! Åt så himla mycket att jag fick magknip, men gott var det :)
Därefter åkte jag och Andreas på en liten road-trip. När vi var på väg hem var suget efter mat stort och vi bestämde oss för att handla på Maxi. Där kommer vi dessutom på den briljanta idén.. VI SKA SPELA BINGOLOTTO... Så kl:19 sitter vi mätta i magen framför Lotta Engberg och håller tummarna för vinst. Blev tyvärr ingen vinst, men roligt hade vi :)

Igår började ytterligare en ny jobbvecka..När jag kom hem från jobbet så hade jag sjukt mycket energi så jag satte igång med storstädning. Vänder upp och ner på alla mina garderober och rensar ALLT som jag inte vill ha.
Är som pappa brukar säga: "Man ska fråga sig, har jag använt detta det sista halvåret eller kommer jag att göra det närmsta halvåret??" ;)



Nähä, snart är det Desperate Housewives... :)
skit skit skit.. var ju inställt *snyft

Puss Puss♥


Full rulle nästan jämt...

Hej hej..
Oj, upptäckte precis att det är hela 8 dagar sedan jag bloggade sist. Har haft så otroligt mycket att göra på sista tiden och dessutom varit sjuk. Så när jag väl haft lite tid över så har inte orken funnits där.
Syrran fyllde ju år i förra veckan så kalas var inbokat hemma hos henne på söndagen tillsammans med pappa ,farmor och mormor. Ja, större än så är inte släkten...
På kvällen åkte jag och Andreas ( ja, A har blivit Andreas) upp till min söta vän Emily och Petter med nävarna fulla av pizza för att kolla Falk på tv.
Ny jobbvecka framför sig. På måndagen tittade jag och Andreas på filmen 2012. Han hade pratat om denna en lång tid så nu fick jag ge med mig. Måste säga att den blev bättre ju längre man hade tittat, men jag var mycket skeptisk i början. Så helt klart en sevärd film.



Veckan rullade på..
Var bjuden hem till Yessie tillsammans med resten av tjejerna på Våffel-kväll i torsdags. Timmarna gick och kvällen var lika trevlig som alltid och våfflorna supergoda. Jag hade dessvärre känt mig dålig under dagen, förkylningen som jag haft sen innan jul verkar aldrig vilja ge med sig och nu hade jag även halsont och börjat få frossa. Så fick krypa direkt i säng när jag kom hem. 


 
Igår slutade jag tidigt, kände mig pigg i kroppen men däremot forf. halsont. Jag och Andreas bestämde oss iallafall för att ta en trip till Växjö. Fick tag i en superfin vårjacka, lite tröjor och ett par jeans. Skulle egentligen lagat lite mat men klockan var så mycket när vi kom hem så det fick bli pizza framför Let`s dance finalen :)

Idag har jag varit iväg med syrran precis hela dagen. Möttes upp redan kl: 11 för att ta en tripp ut till Lyckeby. Hittade mig 2 par skor på Skopunkten som jag blev jättenöjd med. En väska och en scarf på Lindex. Därefter åkte vi bort till Blomsterlandet för att inhandla lite blommor som vi skulle plantera hos mamma. Syrran började bli hungrig så vi åkte inom McDonalds innan vi for upp till Rödeby. När vi planterat blommorna så åkte vi inom konditoriet för att köpa med oss lite fika och överraska pappa med. 
Syrran är så jäkla rolig. När expediten precis packat in våra bakelser och ska ta betalt så utbrister syrran högt: NNEEJJ, fan....Jag glömde köpa strumpbyxor.
Expediten bara hoppar till och säger: Oj, jag trodde att jag hade gjort något fel.
Godetid vad vi skrattade :)

Fick åka inom Lindex ytterligare en gång för att köpa dessa strumpbyxor innan vi begav oss hemåt. Det totalt ösregnade när vi skulle stiga ur bilen så vi sysselsatte oss med att göra lite roliga grimaser i bilen tills det värsta regnet var borta. Jag väntar med spänning på att syrran ska lägga upp detta på hennes blogg :)




Trevlig lördagskväll alla söta läsare :)

Puss Puss♥

Grattis Katta 24 år

Idag fyller min kära lillsyster år. GRATTIS GRATTIS GRATTIS ♥


Vänner, kärlek och melodifestival..

Hej Hej..
Oj så dålig jag har varit på att blogga denna veckan. Ikväll är det Melodifestival- finalen och självklart ska jag och min A sitta bänkade framför tv:n med lite god mat och vin.
Idag har jag varit och fikat med min söta Hanna. Var fullt på alla caféer så vi köpte med oss lite fika och begav oss hem till Hanna istället. Mysigt med lite snack och "catch-up"
Så vad har hänt de senaste dagarna då.. hmm.. ja i onsdags slutade jag tidigt och mötte upp A efter jobbet för att kika i lite affärer i jakt efter en snygg ryamatta, tog en fika på Mio-möbler när vi ändå var där. Sen var det möte med jobbet på kvällen.
I torsdags hade jag tvättstugan på kvällen och sen blev det lite film hos syrran.

Igår åkte jag hem till min gamla vän Emma efter jobbet. När jag skriver gammal så syftar jag inte på hennes ålder utan på att vi känt varandra i 21 år. Helt galet!! Har inte umgåtts med varandra de senaste två åren men blev så himla glad när hon ringde på min födelsedag för att gratta. Så nu hade vi bokat in en fika. När man väl satt där så var det som om de två sista åren inte existerat. Vi babblade på om allt möjligt och tiden bara rann iväg. Hon letade fram lite videos som hennes pappa filmat bl.a lite julshower samt skolavslutning från 1992. Godetid, var så tårarna kom när man fick syn på sig själv. Hur man såg ut för 18 år sedan. I en julshow dök jag upp i en "Marilyn Monroe-liknande" klänning och läste en dikt. Jag kände inte ens igen min röst. Sen var vi fem tjejer ifrån klassen som dansade till Carola. Koreografen borde sparkas.. ha ha.
Är otroligt glad att vi bestämde att ses och hoppas att vi kommer hålla kontakten. På kvällen blev det pizza, vin och Let`s dance med min älskling♥

Puss Puss

Idag kom mina första vårkänslor..

Hej hej..
Åh härliga väder. Idag har solen lyst och värmt, snön har börjat smälta och mina vårkänslor har kommit. Jag behövde inte ens ha den där extra fleecen under jackan på jobbet. Underbart :)

Igår var jag och bowlade med Johanna, Hanna, Anja, Malin, Yessie och Malins kille Dennis. Jag vann!!! Nja, egentligen så vann ju Dennis..men utan tjejerna vann jag.. hihi!! Är ju det som räknas då det var den internationella kvinnodagen igår, vilket betyder att Dennis resultat inte gällde ;) (snodde bilden ifrån Anja, ser ut som ett spöke men Johanna och Hanna blev så söööta )

Efteråt kikade syrran upp en runda, hon behövde ha hjälp att bränna en skiva att ha i bilen då hon skulle upp och hälsa på en kompis i Eksjö några dagar. Därefter blev det Hollywoodfruarna och lite mat i soffan. Lycka!!

Blev ingen bio i söndags. Vi är ju roliga..efter mycket om och men så hade vi reserverat två biljetter till Snabba Cash men när vi sedan ätit och slängt oss i soffan för att invänta tiden så blev vi båda jätte sega. Slutar med att vi struntar i bion och kollar på Wallander hemma i soffan istället.

Nähä, dags att sluta för snart kommer min A :)

Puss Puss♥


Härliga helg :)

Godmorgon..
Egentligen borde jag dra mig själv ur sängen men idag är det en sådan dag man bara vill ligga kvar och göra absolut ingenting.
Ännu en helg har sprungit iväg och det är galet att det redan är söndag.
I fredagskväll var jag hemma hos syrran och tittade på filmen Som man bäddar. Den har ju några år på nacken men var så himla längesen man såg den. Hade bakat lite chokladbollar kvällen till ära som vi satt och mumsade på tillsammans med dessa ostbågar som syrran var sååå sjukt sugen på.
När jag precis kommit hem så dök min A upp från kalaset han hade varit på. Vaknade pigg och utvilad igår och bestämmer mig för att baka lite scones till frukost. Mums!!



Nån timme senare beger vi oss till Kalmar. Emily hade bjudit dit oss på invigning av Smålands traktors nya lokaler. Har väl inget vidare intresse i att kolla på traktors och liknande saker men vad gör man inte för sina vänner. Det skulle ju dessutom bjudas på smörgåstårta och fika :)



Blev en tripp till IKEA när vi ändå var i Kalmar. Världen är verkligen liten, när vi precis ätit lunch (inget IKEA utan köttbullar) så springer jag in i min söta kollega Helena som är där med familjen för att kolla kök.
Vid 16- tiden beger vi oss hemåt och A börjar prata om hur sugen han är på lite rödvin ikväll. Attans, systemet som stängde för en timme sen. Ringer pappa som visade sig ha en bag-in box till försäljning :)
Springer inom syrran när vi kommit tillbaks till stan för att lämna sakerna hon bett mig köpa på IKEA till henne, efter kaffet som hon bjöd in oss på går vi hem till A och slänger oss på soffan. Helt slut!!
Blir "italiensk afton" framför Melodifestivalen i form av rödvin och pizzaslice:)

Ikväll blir det bio men vi har fortf. inte bestämt oss för vilken film vi ska se.. Jag är så otroligt sugen på att se  Remember Me, med Robert Pattinson men den har inte premiär förrän på fredag :( Hmm??

Puss Puss♥


HELG och dessutom fin i håret.. :)

Hej hej..
Äntligen fredag och nu väntar en härlig helg :) Kom hem från frisören för en stund sen. Äntligen var det dags att få utväxten färgad och hårtopparna klippta. Blev som vanligt otroligt nöjd då min frisör Therese är helt underbar.
Ikväll blir det lite filmkväll med min söta lillasyster. Hon är för rolig, skrev i ett mess tidigare idag att jag skulle handla ostbågar till kvällen. Hon hade suttit och kollat på Vakna med The Voice i morse och där hade Maria Montazami ifrån Hollywoodfruar varit och ätit just ostbågar. Detta skapade då ett kraftigt ostbåge-begär hos min syster.
Tror att jag faktiskt ska slänga ihop lite kakor tills ikväll. Jag har minsann fått mersmak för detta, är ju faktiskt ganska kul.
I tisdags slängde jag ihop lite kärleksmums och syrran hängde snabbt på låset när hon fick nys om detta. Nån timme senare dök även min underbara A upp. Så där satt vi alla tre och mumsade på mina goda kärleksmums.
 



Har jag nämt att jag har världens underbarste pojkvän. Igår fick jag ett mess på jobbet. Han ville bjuda ut mig på middag och bio. Tyvärr så gick filmen vi skulle se så himla sent, så vi har bokat in detta på söndag istället. Vi bestämmer istället för att laga lite mat hemma och bara mysa i soffan. Nån timme senare har vi fortfarande inte kommit på vad vi ska äta och är båda två på tok för trötta för att laga mat. Kilar ner till närmsta pizzeria och köper med oss varsin kebab.
Får ett mess av syrran precis när vi är på väg in genom dörren. Hon hade bakat kladdkaka. Så efteråt kilar vi över till henne för lite fika. Mums!!

Puss Puss♥


Ullis bakar...

Hej hej..
O, vilken trevlig trip vi gjorde i söndags. Åkte först åt Jämjö, sen vek vi av mot Sälleryd. Hamnade på väg mot Torsås innan vi vek av mot Rödeby. Varken jag eller A hade varit i dom trakterna på år o dar så det var riktigt kul att se hur allt förändrats. Pratade en massa minnen "där bodde ju han" "o titta, där var det en massa fester"  "dit har dom flyttat"
Senare på kvällen hade vi "filmmys". Blev filmen Luftslottet som sprängdes.



Igår vad jag sjukt trött när jag kom hem. Hade jobbat hela dagen och sen dessutom möte på kvällen. Slängde mig i sängen för att läsa nyaste numret av CHIC. Det var oxå det enda jag hann göra innan jag däckade av trötthet.


Idag slutade jag tidigt och fick jag för mig att jag skulle baka. Så åker inom affären på väg hem från jobbet för att inhandla det jag behövde. Vilket var typ ALLT. Efter 3 timmar är jag färdig och det ligger nu 45 kanelbullar i mitt kök. Mums :)
Hade bestämt att jag skulle göra kärleksmums också, men godetid så trött jag är. Får göra det en annan dag.
Ikväll börjar Desperate Housewives igen. Härligt!!

Puss puss♥




RSS 2.0