100424

Hej hej..
Så har man äntligen tagit upp arslet ifrån sängen. Igår hade Malin 25-års fest ute på Långö och temat var "huvudbonad". Så efter jobbet sprang jag och Andreas upp på stan för att inhandla nåt i hatt-väg till honom. Jag själv skulle få låna en hatt av syrran. Ja, vad säger man. Toksnygga blev vi iallafall :) Festen var trevlig och maten var god. Malin fick ett presentkort på ett fallskärmshopp av oss i present. Någonting som jag själv ALDRIG skulle göra, men ska bli sjukt kul och få se  :)
Andreas hade fixat skjuts av in till stan för oss vid 00-tiden. Toktrötta efter att ha jobbat hela dagen. Syrran hör av sig, så kikar förbi henne en runda på hemvägen. Där blir vi sittande till kl 02 tillsammans men hennes trevliga kompisar.

I onsdags slutade jag tidigt så jag och älsklingen hade bokat in en trip till Kosta outlet. Jag hade aldrig varit där. Hittade faktiskt ingenting till mig själv, eller så letade jag inte tillräckligt men hittade både skor, jeans och skjorta till Andreas. En riktig mysig och trevlig dag iallafall, som vanligt med världens underbaraste pojkvän :)

Nähä, dags att ta sig ut till köket för lite frukost sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Puss Puss♥


Ospännande liv och magsjuka...

Hej hej..
Dags att skriva av sig lite. I min nya "veckoblogg". Nä, skämt o sido. Men just nu händer det inte så himla speciellt mycket spännande i mitt liv. Så ett inlägg i veckan är nog tillräckligt spännande för mina läsare, för tillfället:) Om ni fortfarande finns kvar ? ;)

Så vad har hänt i Ullis ospännande liv den sista tiden, vi summera: I måndags hade jag tvättstugan, ja alltid lika roligt :/ Tisdagen rullar på.. ingenting spännande händer. I onsdags var vi uppbjudna till Emily på kalas för att fira hennes barn som fyllde 5 resp. 6 år. Bjöds på grillat med potatisgratäng och en massa annat gott. Supergod tårta till efterrätt.
På natten blev jag magsjuk och fick sjukanmäla mig från jobbet. Godetid säger jag bara, gjorde inte annat än sprang fram o tillbaks till toan under hela torsdagen. Höll mig hemma även under fredagen men kände mig lite bättre under kvällen. Åkte upp till Andreas föräldrar för att grilla lite.
På lördagsmorgonen ringde min kollega för att undra om jag var sugen på att rida lite. Kände mig ganska hyffsad så begav mig dit 2 timmar senare. Upp på hästryggen och njöt. Trav och galopp fick jag snabbt lägga på hyllan då illamåendet snabbt kom tillbaka. Jäkla skit me!! Vi bestämde oss för att ta en skritt i skogen istället.
Lotta skulle bjuda på nybakta scones, som jag dessvärre knappt kunde få i mig pga illamåendet. Träffar syrran en liten runda efteråt.
På kvällen bjuder Andreas föräldrar oss på pizza. Big mistake!! Aj aj aj!!
Postkodslotteriet har varit i stan och vinsterna hamnade i Nättraby. På söndagen var det artister på scen och utdelning av checkar nere på Stumholmen. Missar även detta då jag ligger plattfall i soffan med illamående precis hela dagen. Vi spelar Bingolotto iallafall, lite skoj får man ju ha mitt i eländet ;)

Nähä, dags att släcka ner datorn. Nu är det Dating in the dark och sen Desperate Housewives :)

En liten hemlis oxå. JAG SKA BLI SAMBO!!! Hihi!!

Puss Puss♥

100412

Hej hej..
Jag funderar på att göra om min blogg till en veckoblogg istället. För det är ungefär så ofta jag har tid att sätta mig och blogga numera. Men vad gör det ;) Eller tid och tid, jag antar att det hela handlar om prioritet. Det händer väldigt mycket just nu och tyvärr så har bloggen blivit lidande.

Så för att summera veckan: Onsdagen rullade på och jag tillbringade kvällen med älsklingen. I torsdags slutade jag tidigt så jag och Andreas käkade lunch ute och handlade. Jobbade sent i fredags och var inte hemma förrän strax efter 18. Blev mys med nya Chic framför Talang på tv4. I lördags åkte vi upp till pappa för att sätta på sommardäcken på min bil. Överraskade pappa med frallor och bakelser vilket han blev otroligt glad över. Passade även på att dammsuga ut och torka av insidan på min lilla pärla, godetid så mycket smuts och grus som hamnat där under vintern. På kvällen bjöd älsklingen ut mig på kinarestaurang. Var ju lördagsbuffè så godetid vad vi åt. Efteråt låg vi båda totalt halvdöda i soffan framför en film. På söndagen åkte vi hem till farmor för att fika lite. Köpte med oss lite Budepestbakelser :) Mums!! Därefter åkte vi förbi Andreas mormor och morfar och även hans mamma och pappa. Passade på att gå en runda med Andreas söta vovve Tindra i det fina vårvädret. Ja, och även denna kvällen blev det Bingolotto. Ja, det må vara kärringvarning..men shit jag tycker det är riktigt kul :) Ha ha!!
Så numera får det bli Bingolotto-söndagar.

Snart börjar Hollywoodfruar :) Hihi!!
Vi hörs, puss puss♥

Glad :)

Hej hej..
Åhh vad glad jag är just nu. När jag kom hem från jobbet idag så stor det 10 röda rosor i en fin vas samt ett presentkort från H&M på min köksbänk. Andreas hade varit uppe i lägenheten och lämnat detta innan han stack iväg till träningen.

Jag älskar dig gubben


Blev ingen fika hos Anna igår. Det visade sig att hon hade för mycket att göra så vi skulle skjuta upp det några dagar. Istället åkte vi upp och drack lite kaffe hos Emily och Petter. Därefter åkte vi hem för att laga lite mat. Fläskfilè, hasselbackspotatis, grönpepparsås och en god fetaostsallad. MUMS!! Andreas skulle upp och jaga vid 19-tiden så lillasyster kom på besök en runda.

Puss puss♥

Underbart att vara 4 dagars ledig... :)

Hej hej..
Så vaknar man upp sista morgonen av denna 4 dagars ledighet man haft. Imorron är det dags för jobb igen. Men, visst jag ska inte klaga. Utsikten man möts av när man vaknar är inte dålig :)

I onsdags var det påskfest på jobbet. Så självklart åkte påskkärringen Krullerika fram ;)



I fredags bjöd min söta älskling mig på lunch ute på Matkult. Därefter åkte vi ut till Verkö och tog en härlig promenad i solen. Köpte med oss varsin glass på hemvägen och njöt av denna uppe på Bryggareberget.
Min kusin Veronica och farbror Staffan var nere på besök ifrån Strömstad så köpte med mig en Budapest tårta och begav mig hem till farmor på lite kaffe. Där blev jag sittandes i hela 4 timmar. Oj oj, så trevligt det var :) Det pratades en massa minnen och om en faslig massa annat mellan himmel och jord.
Hade bestämt tidigare under dagen att jag skulle träffa Emily på kvällen. Så vid 20-tiden bestämmer vi oss för att gå på bio. Kusinen Veronica hänger på. Blev filmen The Lovely bones (Flickan från ovan) Ja, vad kan man säga. Godetid, den var obehaglig men samtidigt så himla fin. Den hade dom mest underbara och färgstarka scener men sen blev den emellanåt jobbig och hemsk. Går inte att beskriva men jag kan rekommendera folk att se den. En helt klart sevärd film.



I lördags var det dags för Tobbes 50-års fest som han tillsammans med sin polare Micke som fyllde 40 år skulle ha i Lyckeby Medborgarehus. (Tobbe är min gamla granne) Så jag och Andreas beger oss upp på stan under förmiddagen för att se om vi kunde hitta något att ha på oss. Typiskt mig att alltid vara i sista sekunden.
Ingen av oss hittar något men däremot så blev det en trevlig fika på TreG tillsammans med Emily och Petter. Min kusin Veronica var också på stan så jag ringde även in henne till att joina oss.

Så klockan 18 drog festen igång. Godetid så mycket folk. 155 personer var det någon som sa att det var. Fem stycken långbord var dukade som sträckte sig från den ena sidan till den andra. Hur mycket vin, öl och sprit som helst och det var bara att ta för sig. Det serverade massor av mat och tårta. På scenen spelade live-band.
En riktigt kanonkväll :)
Vid 02-tiden så hade Andreas fixat skjuts åt oss in till stan så då sprang vi in en timme på Harrys då ingen av oss hade varit där. Träffade hur mycket kompisar som helst och natten var underbart kul.



Igår låg vi mest hemma i lägenheten, båda två rejält slitna sen festen. Först vid 18 -tiden begav vi oss ut för att handla lite gott till kvällen. Det gick inte så mycket roligt på tv, däremot så skulle Tv4 visa Bingolotto i 2,5 timmar. Så vad gör man?!! Jo, man köper Bingolotto :) Hihi!! Tyvärr ingen vinst denna gången heller, men trevligt hade vi.

Nähä, nu är det dags att hoppa ur sängen. Idag ska vi fika hemma hos Fam Ohlsson/Claesson. Trevligt trevligt!!

Puss Puss♥


RSS 2.0