Alicia 5 månader, fullt schema och lite annat..

Hej hej.. Oj, oj, är över 2 veckor sedan jag bloggade sist. Fy skäms Ullis :( Har haft så galet mycket att göra den sista tiden så har har inte haft en tanke på att uppdatera.
Andreas har börjat jobba igen, vilket är sjukt tråkigt. Tycker att dessa 4 veckor vi hade ihop gick galet fort, men så är det väl alltid.
 
Alicia har fyllt 5 månader. Inte klokt vad stor hon blivit. Var på BVC igår för att väga, mäta och vaccinera. Hon väger nu 6460 gram och är 65,5 cm lång. Hon väger alltså mer än dubbelt så mycket än när hon föddes. Min fina lilla tjej :) Vi har fortsatt att ge henne lite barnmat varje dag och hon absolut älskar det. Det händer nya saker varje dag. Igår så åkte vi till Babyproffsen och köpte henne en stol att ha i köket och i förrgår så satt hon i gåstolen som hon fick av sin morfar i doppresent för allra första gången. Hon verkade tycka om den :)



Så var har mamma Ullis och lilla familjen haft för sig den sista tiden då?!!
I förra veckan så besökte vi Öppna Förskolan för första gången. Det är min mammas barndomsvän Susanne som driver det så därför var det extra roligt att gå dit. Träffade både trevliga mammor och Alicia fick träffa lite andra bebisar, skoj skoj :)

Vi har även varit hemma hos Madde, Daniel och lille Max i deras nya hus, träffat Yessi och goa Vincent, träffat Marie och lille Kevin, träffat min söta vän My, Katarina Larsen har varit uppe och hälsat på, träffat moster Katta ett antal gånger, Andreas har varit på bocka-jakt och nu i helgen har vi varit på Max dop samt Tildes 3-års kalas. (Tilde är Alicias syssling)


Alicia och kompisen Vincent!


Min galet snygga sambo.... Madde, Pierre med lille Max och Daniel från dopet i lördags.


Vårt lilla charmtroll :)

Denna veckan är inget undantag, tycker att min almanacka är minst lika full som veckan innan. Var som sagt på BVC igår, imorron ska jag till kiropraktorn ( har haft sån fruktansvärd smärta i rygg och nacke, vilket jag tror har bidragit till min ständiga huvudvärk) På torsdag är det dags för ett återbesök hos sjukgymnasten med Alicia, efteråt ska vi till babycafé med Yessi och Vincent och på fredag är det dags för lite babyrytmik.

Puss puss♥

110814

Hej hej..
Så är det söndag och sista söndagen i Andreas 4 veckors semester. Usch så deprimerande :( Har varit super mysigt att ha honom hemma så länge. Veckan har som vanligt gått i rasande fart. Vi har varit jätte mycket ute i trädgården och fixat med träd och rabatter. Ogräs, ogräs och ogräs.. jag HATAR ogräs. Våra rabatter har blivit totalt invaderade av dessa små granliknande växer med skitlånga rötter som nästan är omöjliga att få upp.. Usch och fy.. Nästa sommar får det minsann bli ett trädäck ovanpå istället :) hihi!!

I veckan så har dessutom Alicia fått smaka på burkmat för allra första gången. Hon var totalt tokig i det, allra mest i Potatis med majs. Hon riktigt greppade tag i skeden och ville bara ha mer och mer hela tiden. Sötnosen :)



Var inne på sailet en runda i fredags ihop med gulliga Gusten och Madde. Sailet var en riktig besvikelse. Dom får nog se till att erbjuda lite bättre saker till nästa år, annars så kan dom lika väl lägga ner. Det fanns nästan ingenting att titta på eller köpa. Det enda roliga var sällskapet och alla människor man träffade på.
Efteråt så grillade vi hemma hos oss. Mycket trevligt :)


Här "leker" Alicia ihop med Max som är Gusten och Maddes son. Han är 5 veckor yngre.

I lördags så tittade min barndomsvän Emma, hennes man Erik och sonen Gustav förbi en liten runda. Alltid så himla trevligt att träffa dom. Så även under lördagen fick Alicia "leka" lite med en kompis.


Gustav är exakt 1 vecka äldre än Alicia.

Igår eftermiddag så åkte vi upp till Bredabäck en runda för att fiska lite kräftor. Jag och Alicia åkte hem vid 22-tiden men Andreas stannade kvar där uppe över natten då dom skulle vittja näten både vid 00-tiden och 04. Inte så lockande när man har Alicia.

Puss puss♥

Husvagnssemester, Danmark och underbara familjen!

Hej hej..
Så är man tillbaks efter en trevlig husvagnssemester i både Råå och Åhus. Eller nja, egentligen kom vi tillbaks i lördags men vi har haft så galet mycket att göra här hemma så har inte funnits nån tid att uppdatera bloggen. Vi passade på att åka färjan över till Helsingör när vi var nere vid Råå. En mycket trevlig liten visit i mysiga Danmark. Annars så blev det mest sol, bad och god mat :)


Stranden på Råå.


Här sitter vi på färjan fram och tillbaka till Helsingborg/Helsingör




Åhus

I lördags så fyllde min pappa år. Så vi var bjudna hem till honom under kvällen på lite grillat. I söndags så skulle Andreas hjälpa en kompis att flytta så jag och Alicia hade lite mys ihop här hemma. Igår så var vi bl.a ute i trädgården och röjde. Klippte gräset, rensade rabatter och skurade fasaden på huset. Vi slängde sopor och städade här inne. Skönt o vara lite effektiv :)
Idag så har min syster Katta varit här en runda. Blev en massa prat, mat och lite fika såklart ;)

Puss puss

RSS 2.0