Maskerad på jobbet, snö och lite shopping...

Hejsan.. Usch o fy vilket ruggigt väder det är ute och gårdagen var ännu värre..Igår höll jag på att blåsa bort i snö och blåst. Idag höll jag knappt på att få ut bilen. Var säkert en halv meter snö runt om den. Fick gå runt och sparka bort snön kring hjulen och sen tryckte jag gasen i botten. Efter att ha slirat lite fram och tillbaks så lyckades jag ta mig därifrån.

Idag har vi haft maskerad på jobbet, för att fira att förskolan fyller år. Inte varje dag man är en prinsessa med tiara, korkskruvar och högklackat tillsammans med kollegor som Dart Vader, en nyckelpiga, Mr Sailer, piraten Blom och Pocahontas. Ungarna var överförtjusta och jag överröstes med komplimanger om vilken vacker prinsessa jag var.


Mötte upp Johanna nere på stan efter jobbet. Hann precis inhandla det jag planerat under de 45 min jag hade på mig innan de stängde. Efteråt gick vi till 1344 och beställde varsin pasta. Pasta med fläskfilè är sjukt gott där.

Imorgon har jag tagit semester eftersom jag har så sjukt mycket att plugga. Är inne på sista veckan med historian och som jag skrev i förra inlägget så är denna helgen hemsk. Blir plugg hela dagen imorron och på lördags för att bli klar med det 5:e och sista arbetet. På söndag är det dags för tentan. Usch o fy!!  Det enda positiva som jag ser fram emot är att A kommer i morgonkväll. Har inte setts på 5 dar så nu är morgonkvällen bokad med kina-mat, Let`s dance och Sommaren med Göran. O så självklart en massa mys :) Längtar!!!

Puss Puss♥



100125

Hej hej..
Så är det ny vecka och denna veckan kommer bli tuff. Sista veckan med Historian och inte nog med att det 5:e  och sista arbetet ska vara inlämnat senast söndag så har jag dessutom den stora Historia-tentan i helgen. Usch o fy!! Åkte inom Johanna på väg hem från jobbet. Åkte och köpte varsin kebab som vi sedan käkade framför en film. Råkade slumra till efter maten, så kommer väl inte komma i säng i natt :(
Var precis inne på Statts hemsida. Fotografen måste ju bara älskat min snygga frisyr i lördags.. hehe!!

Snart börjar Paradise Hotel :)

Puss Puss♥





Jag, Anja (nån snubbe) och Yessie.


Hanna, Yessie, Johanna, Anja och Joel. (Jag själv minglade runt, som vanligt )

Yessies 25-års fest...

Hej hej.. Oj oj, vilken trevlig och riktigt superkul kväll vi hade igår. Igår var det ju dags för Yessies 25-års fest vilket jag hade sett fram emot under hela veckan. Åkte hem till Johanna vid 15-tiden för att hjälpa varandra med håret. Strax innan 19 så hämtar Johanna upp mig, vi plockar upp Hanna på vägen och sen beger vi oss till Yessie. Hon bjöd på en jättegod pastasallad och stämningen var på topp. När alla fått i sig lite stärkande var det dags för Singstar. Girls vs. Boys. Kan säga att vi tjejer tog hem att :)
Lite senare var det dags för charader. Vi begav oss upp till Statt vid 00.30 tiden. Hade sjukt kul på Statt och man ville inte att kvällen skulle ta slut.

Tack mina söta underbara vänner och ett speciellt tack till min bästa vän Johanna. Vad hade livet varit utan dig, älskar dig så mycket. ♥

Dags att börja fixa i ordning sig, ikväll kommer A.. =) =) =)

Puss Puss♥



Äntligen helg :)

Hej hej.. Äntligen fredag och helg. Slutade tidigt idag vilket var otroligt skönt. Åkte inom posten på vägen hem för att hämta ett paket , en liten överraskning till en speciell person ;) hihi
Sen åkte jag inom TreG för att köpa med mig 2 st budapest-bakelser (som är bland det bästa jag vet) för att sedan bege mig hem till Hanna på lite kaffe.
Johanna ringde för en stund sen och kommer hit lite senare. Blir lite fredagsmys framför Let`s dance.. Skulle egentligen behövt plugga men självdiciplinen är inte den bästa på fredagar. Får banne mig ta tag i det imorron.

Mina ungar på jobbet e så söta. Idag när vi skulle gå ut så skulle jag hjälpa en 2-årig tjej med skorna. Min kofta hängde ner över henne så helt plötsligt torkar hon sin näsa på den..
Jag frågar: Men, vad gör du??
Hon svarar och ler: Jag älskar dig..
Hmm, kan man annat än le?!! Söta unge...

Imorron fyller Yessie 25 år så då blir det partaj för hela slanten. Har inte festat sen juldagen så ska bli så otroligt kul :)
Ska ha en ursnygg röd klänning som jag lånat av söta Hanna. Har inte hunnit bege mig upp på stan för att fika nåt nytt. Tur man har så snälla vänner :)

Idag bestämde jag och syrran att det blir den traditionella födelsedags-trippen även i år när jag fyller den 6:e feb. Har inte bestämt vart vi ska ännu, men vi har alltid så sjukt kul när vi åker iväg. Blir sedan lite mat med tjejerna på kvällen. Godetid, ytterligare 1 år mot 30 om endast 2 veckor. Vart tar tiden vägen?!!

Ha en trevlig fredagskväll allihopa :)

Puss Puss♥

Haha.. ni måste ju bara se kortet som syrran lagt upp på sin blogg idag... Se här!!



Veckans horoskop...

Vattumannen 21/1-18/2

Kärleken dominerar ditt liv nu. Det här är en mycket passionerad period, det handlar inte om diskreta små känslor utan om känslostormar och vilda infall. Ge dig själv utrymme och njut av två kreativa, romantiska, spännande och sexiga vinterveckor. Vardagen kan gott vänta.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Ojoj.. kan man annat än att vara lycklig. Gillar skarpt det aktuella horoskopet och har en känsla av att den stämmer ganska bra ;)


100121

Hej hej..
Så sitter jag uppkrupen i soffan med datorn på magen. I myskläder, håret i en tofs och en kopp te på bordet. Var riktigt frusen när jag kom hem ifrån jobbet idag så hoppade nästan direkt in i duschen. Passade på att slänga i en hårinpackning och peela kroppen lite. Godetid så torr man är på vintern. Jag smörjer och smörjer men är ändå torr. Igår köpte jag mig istället en burk med body butter. Är mycket fetade så får hoppas att huden blir mindre torr nu.


Usch, ibland så råkar man ut för saker. Saker som får en att tänka till, får hjärtat att dunka hårdare och paniken att öka.
Något sådant hände mig idag. Satt och matade en liten tjej med äppel på jobbet. Trots att jag gav mini små bitar så lyckades hon sätta i halsen och började hosta. Hon blev sedan alldeles röd i ansiktet och jag hörde inte henne andas. Rusar ut med barnet över armen ut till toaletten, håller henne över handfatet och bankar henne i ryggen. Hon hostar och hostar. Så rusar ut till personalrummet där mina kollegor sitter på lite fika-rast. Hon får upp äppelbitarna tillsammans med otroligt mycket slem.
Sedan bara brast det för mig. Tårarna kom och händerna började skaka. Jag var så otroligt glad att hon mådde bra men samtidigt så otroligt rädd över vad som kunde hänt. Så inget mer äppel till henne ifrån mig.. usch usch!!

Var hemma hos min söta vän Anna igår. Blev lite fika i form av en jättegod chokladkaka som hon bakat, te och en massa skvaller. Är lite ledsen över att hon och familjen ska flytta:( Hennes sambo har fått jobb på annan ort och veckopendlar just nu. Lägenheten ska säljas och dom ska flytta så fort detta är gjort. Tycker att Anna är otroligt stark som klarar av att ensam ta hand om en 7,5 mån bebis och tvillingdöttrar på 5 år under veckorna.

Nähä, dags att dricka upp teet och dra filten över mig.. Brr!!

Puss Puss♥

År 2009

 

Så vad det då dags att slänga in ytterligare en almanacka i byrålådan. Så vad har egentligen hänt under 2009:

  • Började året som singel efter ett förhållande med Tony som tog slut under hösten..Dejtade en hel del snyggingar under våren :)
  • Fortsatte att köpa säsongs-kort till Khk:s matcher men märkte att intresset försvann under hösten och är just nu vid skrivande stund obefintligt.. blir ingen förnyelse av säsongskort för säsong 10/11
  • Firade 1 år på min arbets-plats som jag verkligen älskar :)
  • Såg Twilight ca: 15 ggr. Blev totalt förälskad i en vampyr och trodde bestämt det var ödet att jag skulle gifta mig med Edward.
  • Räknat ut att jag under år 2009 har haft 57 st "myskvällar"
  • skaffat mig en ny blå mobil
  • Hälsat på Maria i Gbg och blivit lurad till en gayklubb
  • Fyllt 27 år och käkat tutt-tårta
  • tvingdes under min födelsedags-firande at sjunga på scenen på O`learys
  • Köpt mig metspö och åkte för att fiska med Totte.. *helvetes fiskar. Gav upp efter 10 min
  • Gick från 75% till heltid i mars då en kollega blev mamma-ledig
  • svurit ett antal ggr då jag blev tvingat till att börja plugga utav chefen pga mitt obehöriga gymnasiebetyg.. trots 8 års arbete och tillsvidare-anställning (historia, religion och företagsekonomi) Blä!!
  • checkat in på First Hotel en lördagsnatt med en kompis pga det låg närmare än min lägenhet
  • renoverat mitt kök
  • sett Tre kronor vs. Schweiz i arenan
  • kört 4-hjuling med Emily
  • började träna med Totte på gym.. slutade 2 månader senare.. jag e hopplös!!
  • blivit brunett.. åter blondin 2 månader senare
  • började ett nätverk på jobbet
  • skaffade mig ett Nintendo 8-bits som senare visade sig vara världens bästa raggningsreplik: "hej, jag har ett Nintendo 8- bits hemma. Ska du med hem o spela??" ;)
  • gått på begravning då en vän till familjen gick bort
  • haft världens värsta men oxå galnaste Midsommarafton. En kväll jag sent kommer att glömma.
  • 6 år sedan min underbara mamma gick bort
  • Casper min söta och trogna livskamrat blev hela 8 år (katten)
  • varit bakfull ett antal gånger
  • hånglat med en docka
  • sålde min gamla saab 9000 och köpte istället pappas saab 9,5
  • hade min första riktiga sommar-semester.. otroligt skönt att vara ledig 4 veckor i streck.
  • jag och Hans åkte till Turkiet/Alanya
  • fick reda på att en person som betyder mycket fått cancer
  • ätit minst 30 st kebeb-pizzor och säkerligen lika många Ben&Jerry`s
  • sa upp vänskapen med en person som betydde mkt men som gjorde mig illa
  • hållt i mina första "riktiga" inskolningar på jobbet
  • Totte har lyckats lura iväg mig till Trummenäs för att spela golf..
  • Varit på min första "grisa-fest" som slutade i katastrof..
  • Var och tittade på när exet spelade innebandy.. För att bevisa för honom att hockey ÄR roligare. Stod ut i 1½ period. Usch vad trist!!
  • åkt på ett antal road-trips med Totte
  • Överlevt föräldramöte på jobbet som jag tycker är bland det värsta som finns
  • Lyckats få virus på datorn. Inte bara 1 gång utan 2...
  • Haft sån fruktansvärd tandvärk under en helg i november att jag fick besöka akuten. Efter att ha lipat i 15 min fick jag äntligen smärtstillande
  • vaccinerat mig mot svininfluensan
  • hittat på en massa galenheter tillsammans med Johanna.
  • Anna och Andreas fick en Oscar. Grattis!! Anna ringde dessutom och berättade på nyårsafton att Andreas friat. Längtar redan till bröllopet:)
  • Hållt mig ifrån sprit hela 2½ månad i rad.
  • Börjat träna på Wellness.
  • Kollat på New Moon och började fundera över att kanske varulvar e bättre?!!
  • julfest med jobbet i form av 80-tals retro med självaste Clabbe. (Idol-juryn)
  • träffat världens gulligaste och sötaste kille. Du betyder mycket :)
  • kommit på att dom vänner som finns här just nu är dom som betyder nåt, inte dom som fanns där innan..
  • åkt pulka med Nadja i Rödebybacken
  • satt bänkad framför VM då bästisen Nadja Casadei tävlade i sjukamp
  • firat jul hos pappa istället för hos farmor i år.
  • bloggen har firat 1 år
  • syrran skaffade sig en ny lägenhet och bor numera bara ca: 100 meter ifrån mig
  • hade världens trevligaste juldags-firande tillsammans med alla mina favorit tjejer.
  • hade även världens underbaraste nyårsafton.

Ojoj, listan blev lång. Skulle säkert kunna klämma in flera saker, men detta var det som jag minns allra tydligast ifrån år 2009. Vi får hoppas att 2010 blir minst lika bra :)



















100118

Hej hej.. Ny vecka och kom på att jag inte slängt in nåt nytt inlägg sen onsdags. Dåligt!! Så vad har hänt sen sist: I torsdags var det jobb som vanligt men slutade tidigt. Skulle ha möte igen vid 17-tiden med jobbet så bokade in en fika med Hanna på TreG för att fördriva tiden tills dess. I fredags skulle jag egentligen träffat Emily, som tyvärr blev avbokat då hennes kille precis opererats och ligger på lasarettet. Blev istället en myskväll a`la Ullis. Sängen, popcorn och lite bra filmer. Valen föll på The Stepfather och The Time Traveler`s wife.

I lördags blev det mys med Johanna. Skulle egentligen pluggat men hade noll motivation till detta. I söndags mötte jag upp Hanna för ytterligare en fika på TreG och sen hörde Petter av sig. Så blev film, godis och popcorn hos honom lite senare på kvällen. Trevligt trevligt!! Satt och kollade på I en annan del av Köping. Godetid vad jag skrattade. Han den där Tobbe.. Eller Tuuubbee.. som dom kallar honom e ju sjuuukt rolig :)

Ibland så får man som dagisfröken verkligen höra roliga saker. Idag så satt en utav mina 3-åringar och kissade på toaletten. Jag stod bredvid och bytte blöja på ett annat barn. Då säger 3-åringen: Ulrika, jag har kissat nu (vänder sig om o kollar på sin rumpa) oj, det kom en skit oxå!! *Ler stolt!!
ha ha.. gud vad jag skrattade...

Puss Puss♥

My lover is back...

Hej hej.. Så äntligen har jag fått tillbaks min dator. Efter att ha varit utan i 2 veckor och ingen som kunnat hjälpa mig med problemet då tydligen viruset som jag råkade ut för verkade vara av värsta sort.
Pappas kollega lyckades iallafall och nu är den här. Lycka!! Dessvärre så har datorn fått omformateras vilket innebär att alla mina program och inställningar försvann. Dokument fick läggas på en back-up för att sedan kopieras in i datorn igen. Tog hela kvällen och halva natten.. men men.

Så vad har hänt sen sista blogg-inlägget då. I lördags var jag nästan hela dagen hos syrran för att plugga. På kvällen var jag, Johanna och Johan hembjudna till Roger på tacoskväll. Efteråt blev det glass och godis framför filmen Drag me to hell. Godetid vilken film, jag vet egentligen inte vad jag ska säga om den. En sak är iallafall säker och det är att jag numera har en stor fobi för gamla tanter med löständer.. haha.
När jag precis ska parkera bilen hemma så ringer Stefan. Han skulle åka till Norge dagen efter och ville säga hej då. Såklart han fick!! På söndagen blir det frukost i form av Max-hamburgare. Mindre nyttigt. Därefter åker jag till Johanna med min stora tvättkorg. Hade tyvärr råkat missa min tvätt-tid i veckan och nu var det nästan på gränsen att vända trosorna ut o in.
På måndagen var det dags för jobb igen. Började redan vid 06.15 och ångesten var stor på natten då jag hade svårt att somna. Är ju hopplöst med helg, man vänder ju helt o hållet på dygnet. Åker inom Johanna för att hämta tvätten och kom på att jag var tvungen att köpa mig en extern hårddisk till killen som fixade datorn så alla mina dokument kunde läggas över. Så vi åker ut till Lyckeby och jag blir 10 minuter senare 700 kr fattigare. *snyft. Passar även på att köpa ny lampa til bilen. Däremot var det betydligt svårade att få dit den. SOS!! Ringer Donte som springer ner för att hjälpa oss. Vad hade man gjort utan killkompisar?!! :/
Igår var datorn färdig så åkte upp till pappa för att hämta den efter jobbet. Aningen surt att alla inställningar o program som t.ex spotify, messenger, picasa, VCL-player försvann.
Plockade upp Johanna efter jobbet idag som fick göra mig sällskap till Maxi för att köpa en ny almanacka. Den gamla räcker bara till nästa vecka och sen är min framtid tom ;) hehe..

Nähä, dags att ta sig nåt att äta innan min mage vänds ut och in..

Puss Puss♥


Forfarande ingen dator.. :(

Hejsan...
Så sitter jag uppkrupen i Hannas soffa och tittar på första avsnittet av Let`s dance med massor av godis och glass. Var uppe hos pappa igår kväll och lämnade min dator. Stefans kompis Fredde har kollat på den men kunde inte få bort viruset. Så pappas kollega skulle ge den en chans. Lyckas han inte så verkar en omformatering vara enda lösningen.. snyft:(

Helgen verkar bli lugn, ska ner till syrran imorron och plugga lite. Är i slutspurten med Historian nu.. bara ca: 3 veckor kvar. Så sjukt skönt :)

Nähä, dags att vara lite social med min söta Hanna..

Puss Puss♥

Nyårsafton 2009

Hej hej.. Tänkte ge mig in på att slänga in ett blogg-inlägg trots det förbannade jävla viruset som satt sig i datorn och ploppar upp varannan minut. Idag har jag suttit hos min killkompis Stefan och pluggat precis hela dagen och hela kvällen. Från 14 till 00. Godetid, mitt huvud bara snurrar och jag känner mig helt väck i huvudet. Vilken hjälte till kille iallafall. Inte nog med att han flyr sin egna lägenhet precis hela dagen till förmån för mina studier. Han ringer dessutom ifrån festen han är på o undrar om jag är hungrig. Går sedan ifrån Björkholmen för att lämna en pizza till mig. Puss till dig ifrån mig!! ♥

Har ju inte berättat om nyår. Detta nyåret var bland det bästa nyår jag har haft. Underbart trevliga människor och suveränt god mat.
Det var Yessicas kille Peter som hade festen som var på Lindesnäs. Vi träffades kl:18 och det bjöds på välkomnsdrink och goda snittar. Lite senare är det nyårsbuffè som bestod av en exotisk planka med potatisgratäng. Hur gott som helst:) Därefter blev det lite mingel och sen delades vi in i 2 lag. Soffan och bordet:) Nu var det dags för lite lekar iform av en musiktävling som Fredrik hittat på nätet. Det skulle gissas på intron, sjungas låtar, gissas på artister. Tyvärr så förlorade mitt kära "soffan" lag trots en fin insats utav mig själv.. haha.
Tiden gick snabbt och helt plötsligt var det knappt 2 minuter till tolvslaget. Där står vi allihopa och huttrar och fryser samtidigt som vi skålar i champagne, pussas och ger nyårslöften. Ja, jag var nykter men ½ glas champagne åkte ner ;) Sen blev det dans, skratt och "linslusar" all night long. När de flesta gäster åkt hem så satt jag, Anja, Johanna, Stefan, Sanna, Yessie och Peter kvar och var hur pigga som helst. Slängde fram ett sjukt roligt spel där det var tjej vs. killfrågor. Kl: 04 slängde vi in handduken och begav oss hemåt.

TACK MINA UNDERBARA VÄNNER FÖR ETT TOPPEN NYÅR. LOVE YA!!!






RSS 2.0