Njuter av min söta Tomte-nissa...

Hej hej..
Oj, redan den 13:e december och Lucia. Vart har hösten tagit vägen?!! Igår började ÄNTLIGEN killarna kakla vårt badrum. Var verkligen på tiden.. :/ Tagit över 2 månader..och ett antal svordomar har sagts här hemma. Nu verkar det ju bli färdigt till jul, vilket vi hoppats på hela tiden :)

Var på begravning i fredags för Andreas morfar. Usch, sånt är alltid väldigt jobbigt och väldigt många minnen kom upp. Begravningen var i Rödebykyrkan, samma kyrka som min kära mamma begravdes i för 8½ år sedan. Hade en illamående känsla och smärta i bröstet nästan hela morgonen men när begravningen var över så var det som en stor sten som lossnat.

Vi fick ju åka upp och lämna vår nya Audi på bilverkstaden förra tisdagen eftersom växellådan hade börjat "krabba". Sjukt trist men ändå skönt medans garantin fortfarande gällde...Fick låna en lånebil så länge eftersom dom inte visste hur lång tid det skulle ta att fixa den.

Andreas har börjat jobba på Ahlsells IGEN.. till vår stora glädje. Nu på en "fasttjänst" :) Han fick ju sluta där i somras eftersom dom behövde skära ner på personal..men nu hade kollegan Peter sagt upp sin tjänst och de andra anställda hade sagt till chefen att dom absolut ville ha tillbaks Andreas igen. Stolt man blir över sin fina karl :) ♥



Världens sötaste lilla Tomte-nissa...  ♥



Jaha, alltid är det något...Nu precis mitt i mitt blogg skrivande...så ringde bilfirman som vi köpte Audi:n av. Växellådan är tydligen så mkt trasig att den inte är värd att laga. Skulle kosta 20.000 kr att köpa en ny. Så dom ville att köpet skulle gå tillbaka eller att vi köper en annan bil av dom. Åhhh, vad trött jag blir :/
Jaha, antar att det bara är att bege sig upp till Tingsryd i helgen för att se om vi hittar en annan bil vi kan tänka oss...

Nähä, kanske dags att försöka få i sig lite lunch...

Trevlig Lucia på er :)

Puss Puss♥

1 år i huset, 1:a advent och stående dotter...

Godmorgon..
Alicia är sjövild och åker runt i sin gåstol och får tag i precis ALLT. Andreas ligger och sover och mamma Ullis försöker slänga in ett litet blogg inlägg såhär en ruggig söndagsmorgon.

I torsdags så åkte jag och syrran upp till Tingsryd för att hämta hem vår nya bil. Ville passa på medans det var ljust ute. Nu står den här hemma på uppfarten och blänker så fint :)
I torsdags så var det ju den 1:e december och vi firade 1 år i vårt hus. Tänk att det redan gått ett helt år sen vi fick nycklarna. Inte klokt vad tiden går. Kommer ihåg att det var galet mycket snö vid denna tiden förra året och att vi inte ens kom upp med flyttsläpet.

Nu börjar vårt badrum ÄNTLIGEN ta fart.. efter att har stått still i över 2 veckor. Tänk att dom började riva ut badrummet den 5:e okt och har inte ens börjat kakla ännu...:(
Åkte iallafall ner till Luddwes i fredags för att hämta hem våra Ballingslöv-möbler som jag beställde.
Såååå fina!!! :)



I onsdags så ställde sig Alicia upp (alldeles själv) Iallafall för 2 sekunder..tills hon trillade ner. Vår stora tjej ♥


I onsdags var det min älsklings namnsdag, det var i samma veva både 1 år i huset och 1:a advent. Så jag fixade honom en alldeles egen adventskalender :) 24 st trisslotter som jag satte upp på hans garderobsdörr. Han blev väldigt glad...och överraskad :)


Nähä, tiden verkar vara ute...dags att få tag i min älskade dotter innan hon river stället ;)

Puss puss♥

RSS 2.0