GOTT NYTT ÅR!!!

Min dator har tyvärr kraschat.. sådär lagom kul mitt i allt plugg. Slänger iväg ett litet GOTT NYTT ÅR meddelande till er som läser bloggen ifrån min systers dator.
Ikväll blir det partaj i Lindesnäs, dock nyktert för min del. men men.. som min vän Nadja säger: "Man behöver inte dricka för att ha kul ":)

Vi ses och hörs nästa år...

puss puss♥

Kul kväll hos mormor..

Så är det måndag igen och tillbaks till jobbet. Julhelgen har verkligen gått fort, bara sprungit förbi. När man var liten så gick tiden så sakta sakta och nu är det precis tvärtom. Halva lördagen/annandagen tillbringade jag i sängen. Helt slut efter juldagens partaj. På kvällen hyrde jag och Johanna film och jag käkade pizza. Johanna som fortf. var sjukt bakis kunde knappt titta på pizzan utan att må illa. På kvällen vid 23- tiden bestämde vi oss för att ta bilen till Backabo för att "smyga" på två killkompisar till Johanna som vi visste satt o kollade film. (jaja, är man uttråkad så är man) Gissa om dom flög upp i soffan när vi stod och lös med en ficklampa in i vardagsrummet. Sjukt kul!! Natten var riktigt trevlig med massa snack, kortsspel och skratt i grabbarnas sällskap. Gav oss hem vid 03-tiden. När jag kom hem så hörde min söta vän Oskar av sig. Pigg som jag var så bjöd jag över han för lite skitsnack. Två timmar senare så har vi båda somnat på varsin sida av sängen. Vaknade pigg och utvilad dagen efter och tittar på klockan. 14.15... Godetid. Jag har sovit bort hela dagen. Bestämmer mig för att ta bilen ut till mormor och hälsa på en runda. Hon blir glatt överraskad. Påpekar hur mager jag blivit...(?!!!) och börjar sätta igång och laga mat. Ris, kött och Uncle Ben´s!! Daimtårta till efterrätt. När vi sedan är färdiga byter vi lite julklappar. Fick även i år precis samma sak som jag får varje år. En tandkräm, choklad, shampoo, handdukar och en peng.
Sen börjar vi rota i hennes garderober. Fick titta på hennes fina balklänningar ifrån USA. För dem som missat så är ju min mormor amerikanska och hennes garderob är helt otrolig. Godetid vilka fina klänningar jag hittade.
Prövade en mörkblå som jag blev helt kär i. Funderar på att kanske låna den till nyår :)

Efteråt åkte jag hem till Johanna för att titta på Underbar och älskad av alla som gick på 4:an.


Mormors fina balklänning...


Hittade även en massa roliga mössor och hattar...


Eller varför inte en peruk:) Linslus?!! Jag?? haha....

Kul kväll med sötnosarna..men saknar min älskade jacka..

Hej hej...
Vilken trevlig kväll det var igår. Åkte upp till Emily för att byta lite julklappar. Hade köpt henne en grå kofta på Gina Tricot som hon blev jätte glad för. Av Emily fick jag en vit härlig filt att ha på sängen och 2 st sängbordslampor. Blev jätte glad:)
Hämtade upp Maria på hemvägen. Väl hemma så fick jag både hår och make-up fixat. Hon e bra den där Maria..
Nån timme senare dök Johanna upp och sen även Hanna. Godetid, min lägenhet såg ut som en beauty-shop när vi väl var färdiga. Strax efter 20-tiden så begav vi oss iväg till Oskar som hade fest, möter upp Nadja på vägen.
Beger oss till statt strax efter 23. Godetid så mycket folk. Tog en evighet att få hänga in jackan.
Var iallafall en riktigt kul kväll, dansade så mycket att jag fick blåsor på fötterna. Får väl skylla mig själv som satte på mig mina nya skor. Riktigt skoj att träffa alla gamla vänner, klasskamrater osv.
När vi sedan skulle bege oss hemåt så hade personalen i garderoben slarvat bort min fina Peak jacka. Det visade sig att när jag lämnade in min garderobs-lapp så fick jag istället ett helt annan jacka. Dom letade och letade men min jacka verkade vara puts väck. *snyft!!
Som tur var så fick jag låna en jacka av en killkompis som hade en kavaj under. Får sticka bort en runda till statt lite senare för att se om min kära jacka har dykt upp.

Ikväll blir det lugnt, måste verkligen plugga imorron då jag inte pluggat på flera dagar. Är hembjuden till Johanna ikväll som ringde nyss och sa att hon laddat med glass och godis. Ska nog försöka få henne att köpa lite pizza med mig oxå.. Mums!!

Puss Puss♥







Ikväll blir det PARTY för hela slanten...

Hej hej...
Så var julafton över för detta året. Gårdagen var trevlig och alla verkade nöjda över sina julklappar.
Eftersom jag redan fått de flesta av mina julklappar så blev det inte så många i år. Pappa köpte mig ju 4 nya vinterdäck till bilen och farmor bidrog till min nya juldagsklänning.
Fick iallafall en digital fotoram utav pappa, en tröja och en fin partyväska av syrran.





Ikväll blir det PARTY för hela slanten. Åker upp till Emily vid 15- tiden för att byta julklappar sen hämtar jag upp Maria på vägen. Lite senare kommer även Johanna och Hanna. Nadja hörde av sig och även hon kommer nog ev. dyka upp. Vid 20 -tiden drar vi bort till Oscar där även Macke, Eke och Andreas är. Åhhh, vad kul det ska bli att träffa alla..

Puss Puss♥

GOD JUL...

Ville bara önska er en riktigt God Jul. Hoppas att ni får en trevlig julafton och många fina paket :)


Julklapps- shopping HELA dagen....

Aj aj min kropp, mina axlar är ömma, mina ben värker och fötterna ännu mer. Idag har shopping stått på schemat. Precis hela dagen. Jag hade lagt in om en semesterdag idag för att hinna med allt som skulle köpas. Johanna dök upp vid 11 och direkt kilar vi ner till första affären. Hade skrivit mig en minneslapp för att komma ihåg allt:

Pappa
syrran
farmor
mormor
Anders
Emily
BH till nya klänningen
örhängen
systemet

Måste säga att jag lyckades hålla mig inom ramen, nja gick väl utanför en aning då det blev 3 par örhängen istället för 1 par, en tröja på Gina Tricot, 2 par skor på skopunkten. Mmm, jag e hopplös!!! :/




Efteråt köpte vi med oss lite mat ifrån Max och slängde oss i varsin soffa hemma hos Johanna. Knappt vid medvetandet. Jag slocknade i soffan 10 minuter efter jag ätit upp maten.

Shit, imorgon är det julafton. Känns inte alls som om det är det. Julafton blir lite annorlunda i år. Alla andra år har vi varit hemma hos farmor, detta året ska vi vara hos pappa. Detta för att lilla farmor ska slippa behöva tänka på allt som har med julmat och förberedelser att göra. Imorron blir det jag och papsen som står för julmaten. Återkommer med resultatet.. haha!! Syrran kommer lite senare eftersom hon blev tvungen att jobba till 16.

GOD JUL på er alla.

Massor av jul-pussar ifrån mig♥


Lycklig :)

Måste slänga in ett inlägg för jag är så otroligt glad. Kom precis hem efter att ha varit hos syrran. Hon tog sin examen igår och jag var där för att lämna en fin blomma ifrån mig och pappa. Så nu har vi en liten undersköterska i familjen. Grattis kära syster :) Se här!!

Jo jo, tillbaka till saken. Slängde på datorn och märkte att jag fått tillbaks mitt 3:e historia-arbete. Detta arbete som jag satt med hela förra helgen, svor och var förbannad över. VG+.... Hihi, helt galet glad är jag och så otroligt oväntat. 

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ger upp för dagen. Imorron blir det julklapps shoppning för hela slanten...

Puss Puss♥
 

Sista jobbdagen innan jul-ledigheten...

Hej hej..
Så sitter jag här på jobbet sista dagen innan julledigheten. Min söta vän Nadja är som sagt nere på besök och då är min självdiciplin nästan obefintlig. Natten till igår sov jag så otroligt dåligt, antagligen efter all pulkåkning i backen. Var som en mumie på jobbet och plockade ut lite komp för att smita hem tidigare. När jag skulle krypa ner under täcket för att ta igen lite sömn så får jag ett erbjudande om lunch. På tok för svårt att motstå. Så 10 min senare hämtar Nadja upp mig och vi beger oss till 1344. Bjuds på en super god pasta med fläskfilè. Där blir vi sittandes då både Jessica, Nadja, Rasmus och Fidde dyker upp. Strax innan 17 beger jag mig hemåt för att hämta väskan, dags för träning. Var så otroligt trött efter träningen att jag var totalt handlingsförlamad efter jag kommit ur duschen. Skulle egentligen gett mig iväg för att träffa Nadja ytterligare en gång, men hade inte kraft att ta mig ur sängen.

I förmiddags hade jag ett inbokat möte med min historia-lärare. Mötet gick bra, bättre än förväntat och jag fick höra mycket positivt om mina studier. Dagen börjar bra :)

Nähä, dags att återvända till jobbet.

Puss Puss♥

Nadja hade skrivit några fina rader om mig på sin blogg, kan man bli annat än rörd?!! :)
se här...

 

Kul med pulkaåk...

Usch och fy. Idag har jag haft noll karaktär vad gäller pluggandet. När jag precis skulle sätta mig med böckerna så blir det istället ner till 1344 för att möta upp Nadja för en fika tillsammans med hennes kompisar Rasmus och Sandra. Vi kommer på denna strålande idè att åka till Rödebybacken för att åka lite pulka. Så in i bilen, åker inom Maxi för att köpa pulka och lite annat vi behöver. Både på Maxi och Coop var pulkorna slut, vi får iallafall tag i lite mössor, vantar och tjocka strumpor. Allt det där har ju egentligen jag men allt ligger på jobbet. Kom på att vi var lite hungriga så vi åker till Nadjas föräldras restaurang där vi blir bjudna på pizza. O kan ni tänka er, där på OKQ8 i Jämjö står 3 blänkande pulkor och bara väntar på oss :) Två timmar senare åker vi tillbaks till stan för att plocka upp Jessica och Sandra. Mot destination Rödeby.
Nadja och jag åker tillsammans första åket och jag gjorde misstaget att sätta i fötterna. Fy fan vad blött det blev, all snö yrde upp i ansiktet och jag kände knappt mitt ansikte efteråt. Brr!!
Var iallafall hur kul som helst trots mycket folk och bäckmörkt.

Nu ska jag hoppa ner i sängen med dubbla täcken över mig.

Natti Natti♥




Bra låt..

Måste bara rekommendera denna nya låt med Toni Braxton feat. Trey Songz. Riktigt bra är den:) Lyssna och njut!!




Kärlek vid första ögonkastet...

Oj oj.. så otroligt mycket snö jag möttes utav när jag klampade ut ur porten för att möta Johanna för en runda på stan idag.




Jag är totalt överlycklig. Klänningen jag spanat in och som jag hade tänkt ha på juldagen satt som en smäck och var t.o.m snyggare i verkligheten än på bilden. Är vad jag kallar kärlek vid första ögonkastet. Nu hänger den i garderoben och lyckan är stor:)



PARIS KATE & I  699:-


Vi var lite tidiga ner på stan och fick ta en kaffe på Waynes i väntan på att affärerna skulle öppna. Biljetterna till Statt hann vi oxå fixa. Johanna som är världens sötaste vän bjöd på biljetten som en liten julklapp. Tack gumman!! 

Nähä, dags att krypa ner under filten med mina trevliga historia böcker. Blä!!

Puss Puss♥


Scary fredagskväll...

Hej hej...
Gårdagen var ju minst sagt speciell och en kväll man sent kommer glömma. Syrran var på besök igår kväll för att göra mig sällskap framför tv:n. Strax innan 21-tiden hör jag hur min ytterdörr slängs upp och någon klampar in i hallen. Jag tittar förvånade på syrran och hon lika förvånande på mig. När jag väl kommer ut i hallen så står där en vilt främmande kille och ser sjukt nerdrogad ut. Han bara står och svajar, utan skor och jacka. Jag blev så rädd att mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen. Jag hör hur jag skakar på rösten:
-Vem är du? Vad gör du här? Här får du inte vara, kan du gå ut ut min lägenhet.
-Öhhhh...
-Kan du går ut. Nu!!!!
Killen ranglar ut ur lägenheten och sätter sig på översta trappsteget utanför och somnar. Jag smyger förbi och ner några trappor för o se om han kommer ifrån en fest i huset. En kille som är inneboende hos min granne 2 trappor ner öppnar ytterdörren:
-Jag har ringt polisen, nån har stått o ryckt i min dörr i 10 min.
Sen kommer ytterligare en kvinna ut som oxå bor en trappa ner. Hon ser också aningen chockad ut och undrar vad det är som händer. Hon har ringt efter sin väninna som kommer upp för trapporna några minuter senare. Sen hör vi en duns, killen är på väg att ramla ner för trapporna.
10 minuter senare kommer polisen för att hämta honom.. Jag och syrran går aningen chockade tillbaka upp till mig. Fy tusan!! Jag svär och lovar på heder och samvete att ALLTID låsa dörren!!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig hem till Johanna en runda. Imorron blir det plugg plugg plugg och ska dessutom hinna upp på stan en runda för att fixa juldags-biljetterna samt titta på en ursnygg juldags-klänning jag sett.

Ha en trevlig kväll allihopa.. o lova att låsa om er;)

Puss Puss♥

091217

Hej hej.. Tänkte ta bloggandet till en helt ny nivå. Nivån då jag måste erkänna saker om mig själv, saker jag är dålig på och saker jag brukar misslyckas med. Dagens misslyckande: Jag är VÄRDELÖS på att skära bröd.
Jag förstår inte vad jag gör för fel, men mina skivor blir alltid såå sjukt misslyckade. Tur att jag aldrig behöver skära bröd på jobbet. Att jag själv är den som måste äta brödet. Man kanske borde skicka sig själv på matlagningskurs...


Igår var det dags för hockey, trist match så både jag o Johanna begav oss därifrån i pausen till 3:e perioden. Khk vann matchen men däremot så missar vi allettan. Trist!! Åkte inom syrran efter jag släppt av Johanna. Blev lite mys i soffan med glögg och lussebullar. Kom på vid 23-tiden att jag glömt att skriva mina julkort, attans!! Så fram med julkorten och eniro.se..

Idag har vi haft julfest på jobbet. Jag och min kollega konstaterade efteråt att det är skönt att detta "ståhej" endast är 1 gång om året. Att hålla våra 1-3 åringar ifrån buffèbordet med julmat samt att försöka få dom att låta bli varandras julklappar tog mycket energi. Direkt efter jobbet så hade jag bokat en träningstid. Riktigt skönt!!


Idag blev jag och kollegorna uppvakade av våra barn/föräldrar. Man blir så otroligt glad :)

Nähä, dags att inta soffan i väntan på bönderna...

Puss Puss♥


Mask?!! Första snön och en stor klänning besvikelse...

Precis hemkommen ifrån Johanna. Åkte inom henne för att käka middag efter jobbet och där blev jag fast. Kollade färdigt på filmen som jag missade igår. Sen bjöd hon på marängsviss. Var så mätta och trötta efter mat och efterrätt så vi slumrar till i varsin soffa nån timme. När jag vaknar är jag fortfarande hungrig och tar mig friheten att göra 2 smörgåsar. Sen blir jag plötsligt godissugen så vi beger oss för att handla lite godis. Jösses, har jag fått mask?!! Haha!!

Fy tusan så ruggigt, kallt och blåsigt det är ute. Idag kom snön till barnens stora glädje. Vi sprang genast ut efter mellanmålet och glädjen blev stor när dom upptäckte att man kunde göra snöbollar. Glädjen växte ytterligare när dom sedan märkte att man kunde kasta snöbollar på fröken. 

Idag kom klänningen ifrån Nelly som jag hade tänkt ha på juldagen. Tyvärr så var den på tok för kort. Nja, skulle väl funka om jag skulle låta bli att sitta, dansa, gå i trappor och absolut inte böja mig. Nä, den får minsann skickas tillbaka. Synd, för den var verkligen toksnygg..:(
Jakten går vidare...

puss puss♥

Jäkla klocka...

God morgon.. jaha, då ligger man här och väntar på att klockan ska gå så man kan åka till jobbet. Jag min nöt råkade ställa klockan på 5.30 istället för 6.30 och märker detta först efter jag kommit ur duschen. Så verkligen ingen idè att somna om. Jag är tröööööööööött.....*snyft

Önskar alla en bra dag:)

Puss Puss♥


091214

Hej hej..
Så är man precis hemkommen ifrån Johanna. Jobbade en extra lång dag på jobbet idag pga två kollegor var sjuka och direkt när jag kom hem så slängde jag upp historia-boken. Efter 3,5 timmar gav jag upp och åkte för att plocka upp Johanna mot destination Max. Blev en rejäl hamburgare-meny framför Paradise Hotel och sen slängde vi på en film. Fick ge upp och åka hem vid 23.30 om jag ska ha en möjlighet att komma ur sängen imorron bitti.

Hittade mig en jätte fin juldags-klänning igår som nu är på väg hem till mig ifrån Nelly Tyvärr så har den plockats bort ifrån sidan pga den sålt slut. Så får visa en bild när jag fått hem den.
Nu gäller det bara att hitta en superfin nyårsklänning oxå...
Gråter floder över att Lipsy butiken inte ligger här i Sverige. Kolla in deras dina klänningar på Lipsy

Dags att krypa ner, natti...
puss puss♥

jag ser det snöar, jag ser det snöar...:)

Så idag kom dom första snöflingorna..vilken otroligt härlig känsla. Jag älskar snö:) Nja, jag älskar definitivt inte kyla och rusk, men snö går bra.
Godetid vad denna helg har gått snabbt. Är redan jobb imorgon igen. Gårdagen tillbringade jag mest i min mysiga säng framför datorn och alla mina favorit serier. Lite senare mötte jag upp syrran och vi begav oss iväg för att köpa lite mat, kebabsallad:) Mums!! Sen slängde vi oss i varsin soffa här hemma och kollade på lite gamla filmer. Idag så har både jag o syrran varit uppe hos pappa, först så bjöd han på lunch, sen begav vi oss ut bland snöflingorna för att sätta på vinterdäcken på min bil. Sen blev det lite fika med syrrans goda lussekatter. Hem några timmar senare för att möta upp Johanna som jag inte sett på hela veckan. Åkte in till stan för att hyra lite film. Letade och letade bland "nyheterna" men hittade inget så vi började kika på lite andra filmer och efter kanske 20 min kom vi överens att hyra en kärleksfilm med Julianne Moore. Visade sig att vi hade stått o rotat bland gamla köpefilmer. Ja ja.. :)
Körde inom affären för att handla lite glass och en låda gräddbullar slank oxå ner.

Dags att krypa ner, natti..

Puss puss♥



Trist fredag, men bättre lördag :)

Hej hej..
Det är lördag och det bästa med denna lördagen är att jag inte måste göra något idag. Absolut ingenting!! Igår var det dags för det årliga "julbordet" med jobbet. Fast detta året skulle det inte bli nåt julbord utan istället "vanlig mat" och underhållning av Clabbe (från Idoljuryn) iform av 80-tals retro. Dom två senaste åren har vi varit nere på Ronneby brunn med underhållning från bl.a Wallmans. Detta året var en stor besvikelse. Maten var kall och äcklig och ingen vidare underhållning. Det enda som var roligt under kvällen var sällskapet av mina fina kollegor både på förfesten hos mig och sen när vi "shakade" loss på dansgolvet till 80-tals musiken. Gick vidare till O`learys efteråt, kollegorna gav upp ganska tidigt och redan vid 01 begav jag mig hemåt. Satte mig för att titta på Idol finalen som jag tyvärr missade. Blev överlycklig över att Erik vann :) Wiiiee!!!

Och så vill jag också tillägga att utelivet i denna stan suger!!!

Nu blir det tv-serie maraton i form av nyaste avsnittet av One tree hill, 90210 och Gossip girl :)

Puss Puss♥




Grattis bloggen 1 år...

Jaha, då har man bloggat i exakt 1 år. Det var den 9 dec 2008 som jag bestämde mig för att börja blogga. Idag står mätaren på nästan 12.000 registrerade IP-adresser, vilket betyder att jag har 1000 personer som läser min blogg i månaden. Inte så illa för en helt okänd tjej i en småstad, som uppdaterar mer sällan och har ett just för tillfället ganska ointressant liv :P

Så GRATTIS GRATTIS bloggen :)


Försovning och stressig dag, men jag är iallafall fin i håret :)

Hej hej.. Så är det tisdag.  Denna dagen började väl sådär lagom bra. Jobbade hela dagen igår och efter jobbet var det möte, var hemma igen vid halv åtta tiden. En hel helgs pluggande och sedan direkt en hel arbetsdag + möte, var helt slut igår kväll o somnade som en stock på kvällen. Vaknade i morse av att telefonen ringde kvart över sju.
-Ahh, hallå..
-Hej, det är Jane, vart e du?
-Ehh, vad menar du?
-Ja,. börjar inte du klockan sju?

Helvete oxå, jag hade försovit mig. Detta har väl inte hänt dom senaste åren. Finns väl två alternativ, antingen så har larmet inte satts igång eller så har jag tryckt av det i sömnen, vilket aldrig annars händer.
Tjoff tjoff i kläderna, borsta tänderna och 20 min senare rusar jag in igenom dörrarna på jobbet. Håret i ruffsig knut, i nästan samma kläder som igår (då jag snabbt fick rafsa åt mig det första jag fick syn på) Ganska imponerande iallafall då resvägen till jobbet är 15 min men så såg jag ju ut därefter oxå.. :/

Fick rusa hem efter jobbet för att hinna duscha och byta kläder innan jag skulle till frisören och fixa håret. Min frisör är alldeles underbar, förrutom att hon är super trevlig så är jag alltid så sjukt nöjd när jag kommer därifrån. Hon tar sig verkligen tid att göra sina kunder nöjda. Min tid gick över tiden och en tjej satt o väntade, ändå så började hon locka mitt hår efteråt eftersom hon vet att jag brukar vilja det. Efteråt fick det bli en liten runda på stan för att fixa det sista inför personalfesten på fre. Fick tag i ett jättefint halsband som kommer passa perfekt till min paljettkjol. O billigt var det oxå, 69 kr :)

Nähä, dags att återgå till studierna. En killkompis har startat ett företag med bl.a en biltvätt och skickade innan att om jag kom förbi en runda ikväll så skulle jag få tvätta bilen gratis. LÄTT!!

puss puss♥

Jag lever, men det är knappt :/

Ahh, jag blir tokig och nu ger jag upp. Har jag alltså suttit med mitt Historia arbete sen lördags morse. Dock med lite pauser t.ex toabesök, fyllechaffis, en timmes promenad med syrran och en kopp kaffe med min vän Hanna i nån timme. Annars har jag bott framför min dator och mina böcker. Nu börjar ögonen gå i kors och för att inte riskera att börja prata om den franska revolutionen och allt annat i sömnen så är det nog dags att lägga ner böckerna.
Dessvärre så har jag en uppgift kvar som jag inte hunnit göra. Fick ändå skicka in arbetet pga dead-line och får skicka in resten under veckan. Får hoppas det är ok för läraren.. :/

Nähä, kanske skulle behövas en promenad.. lite luft är inte fel när man suttit inne nästan en hel helg..

Puss Puss♥

Vilken underbar helg, NOT!!!

Nu ger jag upp. Huvudet, axlarna och framför allt röven värker. Viljan har gett upp och irritationen växer. Har suttit med mitt historia arbete sen klockan 10 i morse och nu orkar jag inte mer. Igår så var jag inte hemma ifrån jobbet förrän strax innan halv sju. Inte direkt ett drömscenario en fredag men vad gör man.. Mötte upp syrran och det fick bli en timmes promenad innan Idol började vid 20. Måste erkänna att både jag och syrran blev aningen chockade då Tove åkte ut, var nästan 100% säker att det skulle bli hon och Erik i finalen.
Kvällen blir lugn eftersom jag har lika mycket pluggande framför mig imorron som jag haft idag. Ska bli så otroligt skönt när denna kurs är slut. Vilket helvete det har varit. I natt ska jag hämta Mrs Larsen uppe vid Eringsboda, så det blir väl till att hälla i sig lite kaffe om man ska lyckas hålla sig vaken.

Nu blir det lite popcorn och film, känner jag mig väl unnad. 
Puss Puss♥
 

091202

Hej hej..
Så ligger man nerbäddad under täcket efter en varm dusch. Kom precis ifrån syrran, kollade på Bonde söker fru. Innan dess blev det en promenad på lite mer än en timme ute i kylan. Så jag var som en isbit när jag kom hem. Nästan så man tyckte att benen började bli blå. Har lovat mig själv att börja ta tag i detta som folk kallar motion. Så både igår och ikväll har jag i sällskap med syrran gått en lång runda.

Var ju som sagt på New Moon i söndags med Emily. Förrutom jag och Emily, två killar bakom som jag vet är i vår ålder så var det så långt ögat kunde nå bara fjortisar i salongen. Undantag dom killar som blivit medtvingade av flickvänner.
Uppföljare är enligt mig väldigt sällan bättre än den första filmen. Även i detta fallet var det så. Visst, New Moon var riktigt bra, men Twilight är verkligen sååå mycket bättre. Men måste också erkänna att jag både väntar och längtar efter nr:3 :) New Moon slutade inte som jag ville..haha.

Nähä, nu ska jag kolla på Paradise Hotel. Hatar verkligen reklam, så jag brukar alltid skippa tv:n och sen kolla på play istället. Mysigare att ligga nerbäddad under duntäcket med den bärbara på magen :)

Puss Puss♥



RSS 2.0