Wiiee:)

Nu är biljetterna bokade och betalda. Ikväll blir det New Moon med min söta vän Emily. Längtar längtar :)



Var ju som sagt uppe hos pappa igår och fikade. Han var på otroligt gott humör och briljerade med diverse skämt:
-Vet ni varför mammutarna dog ut?
-Nää
-För det fanns inga papputar.. ha ha

Fick oxå ett tips som man t.ex kan säga till dryga killar ute på krogen:) - Flytta till Gävle, där letar dom efter bockar ingen tänder på.

Ja, godetid. Kul var det iallafall..:)

Syrran och Johanna var på besök igår och eftersom syrran blev akut toanödig så fick jag snabbt raffsa åt mig 2 filmer nere i videobutiken. Kan väl säga såhär i efterhand att inte någon utav dom var särskilt bra.

Johanna gav upp och begav sig hemåt vid 23-tiden men syrran och jag slänga på ytterligare en film som jag hittade uppe i garderoben, Förre detta fruars klubb. Sjukt rolig:)


Puss Puss♥


091128

Så är det redan lördagskväll och dagen har verkligen sprungit iväg. Mötte upp Anna på stan vid 10-tiden. In och ut i affärer. Fick iallafall tag i allt jag behövde.. och kanske lite till.. haha. Som vanligt!! Pausade emellan för en fika i form av kaffe och lite scones på Waynès. Sen blev det ytterligare lite affärer. Ringer syrran på vägen hem som sitter i bilen med pappa på väg hem ifrån Ikea. Hämtas upp nån halvtimme senare av pappa och hänger med upp till Rödedy för lite fika.
Ikväll blir det filmkväll här hemma med syrran och Johanna. Mysigt!!!

Hörs, puss puss♥

Fredagsmyyyys!!

Hej.. så är det äntligen helg och dags för fredagsmyyyys:)
Måste säga att detta med fredagsmys har blivit ganska roligt. Börjar med en liten reklam snutt ifrån OLW där en snubbe sitter och sjunger falskt. Idag har hela svenska folket fredagsmys. Går man in på facebook så är nästan allas status "ikväll blir det fredagsmys" "fredagsmys ikväll"
Det har gått så långt att de flesta av mina barn på jobbet numera säger "ikväll ska vi ha fredagsmys" och vi personal står i dörren och säger "hem o ha lite fredagsmys nu" när dom ska gå hem.

Igår mådde jag lite bättre i armen, otroligt skönt. Per hörde av sig och ville hitta på nåt. Jag hade ju tyvärr tvättsugan och var tvungen att hålla mig hemma. Så vi kilade ner och köpte en baguette från Subway, hyrde nån ny film på Hemmakväll med Reese Witherspoon, Vince Vaughn. (Nja, sådär rolig) Och slängde oss på soffan här hemma. (var dock tvungen att pausa då Mammas pojkar började) till Pers stora lycka, eller inte. haha!!

Ikväll blir det Idol och mys med min söta syster. Får se till o hamna i säng i någorlunda vettig tid då jag ska möta min söta vän Anna på stan imorron redan vid 10. Ska bli riktigt trevligt då jag inte träffat henne på så otroligt länge. Måste nog vara 2-3 mån nu. :(
Får se om man lyckas hitta sig lite juklappar.. vet iallafall att jag själv behöver fylla på förrådet här hemma. Tror nog att allt i sminkväg är slut. Dyrt dyrt!! :(

Hörs, puss puss♥

Veckans Horoskop...

Vattumannen 21/1-18/2

Stress ställer till elände för dig, framför allt saboterar det ditt kärleksliv. Du tappar helt enkelt lusten och dessutom får du kort stubin. Varva ner lite, unna dig några lugna kvällar och ta inte på dig att fixa saker åt andra, på så vis slipper du automatiskt en hel del problem. Sänk tempot rejält.

kärlek/sex
2
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Ullis analyserar:
Inte klokt vad dessa horoskop stämmer bra. Stress är precis någonting som finns i mitt liv just nu. Satt faktiskt senast idag och beklagade mig för mina kollegor om hur stressigt allt är just nu. Allt som kretsar kring jobb och skola. Ja, egentligen mitt liv i allmänhet. Fick dessutom en stor uppgift av chefen att fixa i mitt nätverk på jobbbet och vet inte vart jag ska börja. Skolan har hamnat efter jätte mycket nu pga att jag var sjuk i flera dagar förra veckan och nu både igår kväll och hela dagen idag. Kärleksliv?!! Har jag ett sånt?!!


Hjälp, jag är förlamad..

Hej hej..
Så ligger jag här i sängen. Plattfall sen jag kom hem vid halv två tiden. Tog ju som sagt den där svininfluensasprutan igår. Mådde faktiskt ganska hyffsat igår kväll. Armen ömmade och värkte lite, men inte värre än att man orkade stå ut. Annat än vad man säga om natten och hela dagen idag. Vaknade vid 05 alldeles svettig, precis som det känns när feber gått ner. Trött i likhet med bakfylla efter totalt 2 timmar sömn och totalt förlamad i hela armen, axeln, skuldran, armhålan och bröstet på vänstersida. Kändes som att jag blivit överkörd av en buss. Kunde knappt ta mig till duschen och ännu mindre duscha. Fy fan säger jag bara. Lyckades iallafall klänga på mig kläder och ta mig ner till bilen och lyckades t.om köra ENARMAD till jobbet.
Hela dagen har jag varit den "enarmade" fröken. Vet inte om det var barnen eller kollegorna som skrattade mest?!!
Skulle egentligen på hockey ikväll. Khk möter Nybro men det fick jag ju ställa in. *snyft
Hoppas hoppas att det släpper tills imorron.

Nu väntar jag på att syrran ska dyka upp för lite filmmys..:) 

Puss Puss♥

Vaccinerat mig...

Hej hej..
Jag måste erkänna att mina åsikter om detta med att vaccinera sig emot svininfluensan har gått upp och ner. Igår fick jag höra att det kunde börja växa knorrar där bak. Så idag efter jobbet bestämde jag mig för att ta den jäkla sprutan.
Folk som känner mig vet att jag är sjukt nålrädd. Det märkte nog den manlige sjuksköterskan oxå. Efter att ha stått i en halvtimmes kö var det min tur tillsammans med 10 andra. Jag var den enda som dom bad sätta sig ner. Antar att jag såg aningen svimfärdig ut. Nu är det iallafall gjort och min arm värker. Reaktionen har jag förstått är från person till person. Syrran kräktes efteråt och kunde knappt röra armen på några dagar, bästa vännen tyckte det kändes som en kraftig träningsvärk efteråt. Jag tyckte att det började spänna och typ kittla i armen redan när jag satte mig i bilen 10 min senare. Nu har det börjat värka och jag har en viss typ av förlamande känsla. Usch, hoppas inte det blir värre. Jag orkar inte mer smärta...
Nu ska jag trösta mig själv med lite glass.. Yummie!!! :) O jag fick inte ens ett plåster, jäkla svenska sjukvård...


Helvetes jävla visdomständer...

Hej hej..
Kan börja med att skriva.. Fy tusan vilken helvetes helg jag har haft. Vaknade natten till tors av frossa, fick sjukskriva mig och blev liggandes hela dagen. Mådde hyffsat bra på fredagen men stannade ändå hemma för att piggna till. Blev lite lunch och mys hos syrran. Under kvällen däremot så började min visdomstand spöka och jag fick ondare och ondare. Hade bestämt att kolla på Idol med Emily. När Idol började så kunde jag knappt prata och fick proppa i mig alvedon. Sov ungefär 3 timmar den natten. Vaknade som en zombie på lördag och fick bege mig till apoteket för att hitta något att dämpa tandvärken med. Hade lovat att sitta barnvakt på kvällen åt Emilys 2 pojkar, då hon skulle ut o äta med familjen. Så med väskan full av värktabletter begav jag mig tillsammans med min söta assistent Johanna upp till Emily. Vaknade under natten av en smärta som var nästan för svår att leva med. Ringde till sjukupplysningen på morgonen och den enda tandläkaren som hade jour fanns i Sölvesborg. AHHH!! Hämtade upp Johanna och vi åkte till jour-vårdcentalen på lasarettet. Där fick jag några smärtstillande att klara mig på tills idag. Fick en tid vid 09 hos min ordinarie tandläkare idag. Godetid vilken lycka. Nu går jag på pencillin och dom sprutande nåt medel kring tanden. Aj aj..!! Men jag måste säga att "behandligen" i kombination med mina smärtstillande gjorde susen. Jag svävar på moln.. hehe..
Blir jobb imorron igen, hoppas jag orkar och överlever..

Vi hörs..
Puss Puss♥

Så är det måndag igen...

Hej hej..
Så är första dagen i veckan avklarad. Gjorde något med ryggen idag, antagligen något som kom i kläm eller en rejäl sträckning. För fy tusan så ont jag fick. Blev lite bättre under dagen men har fortfarande ont. Aj aj!!
Fick ett sånt sug efter pannkakor när jag satt i bilen på väg hem efter jobbet. Slänger iväg ett mess till syrran som snabbt ringer upp. Hon hade precis samma "mat tankar" i huvudet.
Så vi möts upp och beger oss hem till henne för att laga pannkakor. Mums!! Slänger mig mätt på hennes soffa framför Top Gun och somnar. Typiskt, nu somnar man väl inte inatt.. :(

Khk förlorade hockeyn mot Tingsryd igår. Ganska väntad förlust eftersom Tingsryd leder tabellen och inte har några förluster i bagaget. Måste ändå säga att jag tyckte att Khk spelade på bra. Hade nästan förväntat mig att dem skulle släppa in fler mål. Efteråt så åker jag o Johanna inom Lyckeby för att köpa lite pizza. Är det söndag så är det. Så hem till Johanna där vi slänger oss i varsin soffa. Käkar pizza till följd av godis, glass och massor av läsk. Fy tusan vilken magknip jag fick. Kunde knappt ta mig upp för trapporna när jag skulle hem sen. O kan säga att illamåendet höll i sig när jag vaknade i morse. Fy fy!

Såg en artikel i aftonbladet idag, om Khk.



Nähä, snart börjar Ullared på tv till följd av Paradise Hotel :)
Puss Puss♥


091115

Hej hej..
O härliga söndag. Just nu ligger jag fortfarande i sängen och tar mig en rejäl sovmorgon. Har datorn på magen och tänkte kolla på lite serier som jag missat i veckan. True Blood, 90210 och The Vampire Diaries. Life is good:)
Veckan sprang iväg ganska snabbt. Har varit lite utav en slapp-vecka. Inte alls blivit lika mycket plugg som jag lovat mig själv. Får bli skärpning under kommande vecka. I tisdags jobbade jag sent, sen hem till tvättstugan. Sen kom syrran på besök för att titta på Desperate Housewives. I onsdags var det hockey, mot Nybro. Sjukt spännande match. Vet inte om det var nerverna eller naglarna som var i sämst skick dagen efter..
Blev iallafall vinst:) I torsdags skulle jag slutat tidigt men en kollega var sjuk och det var total vikariebrist. Fick offra mig och jobba några timmar extra. Kilade ner till syrran för att titta på Mammas pojkar vid 20. I fredags blev det Idol hos syrran. Både jag och syrran känner ett sug efter kinamat och efter ett 10 minuters velande i soffan bestämmer vi oss för att köpa hem en supè för 2. Gud så gott!!
Igår fick jag nästan ett totalt nervsammanbrott här hemma. Min dator åkte på virus, otroligt skumt med tanke på att jag har ett virusprogram. Allt krånglade. Datorn stängdes av, kunde inte öppna mina filer och saker försvann. Ringer först ner till min kompis Rickard nere i Skåne som jag vet är ett proffs på datorer. Tyvärr så blir inte hjälpen så stor. Ringer sedan min gamla granne Tobbe som lovar att kolla upp det. Ahh, får panik av att vänta. Slänger iväg ett mess till Victor -"du känner ingen datanörd som kan hjälpa mig??, har fått virus" 
Får tillbaka: ja, jag äger ju bara ett dataföretag med 32 anställda, datanörd??
Perfekt!!! Några timmar senare kommer Victor och sen är problemet löst :) Lycka!!
Även igår blev det en lugn hemmakväll. Har lovat mig själv att inte festa förrän den 11:e dec, då vi ska ut med jobbet. Har hållt mig hemma i 5 helger nu. Sicken karaktär man har :)
Igår blev det finalen av Körslaget och sen filmen Lovligt Byte med Mel Gibson och Goldie Hawn. Var år och dar sedan jag såg den. Min kompis Oscar som bor på samma gata gjorde mig sällskap. Dessvärre var vi nog sjukt trötta, för det slutar med att vi båda somnar i soffan innan filmen är slut.
Vid 16 är det hockey, mot Tingsryd. Spännande..

Nähä, dags för mina serier.
So long, puss♥

Mys, Plugga och Fars-dag...

Hej hej..
Jösses, jag har haft så otroligt mycket att göra att jag totalt glömt bort att blogga på en hel vecka. Jobb och skola är det som mitt liv kretsar kring nu. Förra veckan var hemsk. Pluggade hela kvällen i måndags. I tisdags var det full rulle på jobbet med höstfest o allt. Träffade lillasyster på kvällen för att kolla på Desperate Housewives ihop. I onsdags åkte jag för att hämta böckerna som jag beställt åt mitt nätverk på jobbet. Åkte upp till Emily på en kopp kaffe och lite tjejsnack. Var veckor sedan vi träffades. I torsdags jobbade jag hela dagen och sedan hade vi föräldramöte. Var hemifrån 12 timmar..*pust. I fredagskväll var jag hemma hos lillasyster för lite fredagsmys med godis och annat gott framför Idol. Hur bra är inte Erik då?!! Både jag o syrran satt med rysningar över hela kroppen. Hela lördagen gick åt att plugga, låg nerbäddad med täcke och dator på magen. Efter 6 timmar var det dags för en bensträckare då min röv var knappt kontaktbar, stack ner till syrran för lite lördagsmys. Blev körslaget och lite film. Båda två var helt slut och somnade i början på film nr 2. Ovanligt!! Igår var det som sagt fars-dag och vi var hembjudna till papsen på lite middag. Plockade upp farmor och köpte ett stort fint blom-arrangemang på vägen. Han hade gjort en god paj och efteråt mumsade vi på en jätte god tårta.


Hem 2 timmar senare för att skriva färdigt på mitt historia-arbete som hade dead-line. 4 timmar senare var det färdigt och jag begav mig hem till Johanna för att kolla på finalen av Ensam mamma söker. Kan nog inte räkna alla gånger vi svor över att snygg-Oscar valde en 37-åring 4 barns mamma, när han kan få nån som oss hehe...
Jaja, det blev lika många "åhh" och "så gulligt" under programmets gång. Vad ska vi nu göra under söndagskvällarna?!!
Idag har det inte blivit något plugg alls..tycker minsann att jag förtjänar 1 eller 2 dagars paus efter denna helgen.. Mötte upp syrran efter jobbet för att åka o handla ihop och sen blev det lite slapp i hennes soffa. Slängde på filmen Ghost och även fast jag säkert sett den 20 ggr så kommer alltid tårarna på precis samma ställe. Sjukt!! Sen blev det Ullared på kanal 5. Vad hittar dom alla dessa människor?!! Godetid vad vi skrattade..

Nähä, nu ska jag krypa ner i sängen, jobb imorron..
Natti♥



Grrr!!

AHHHH!!! Jag är så arg, förbannad, besviken, ledsen, sorgsen och vansinnig. Precis allt på samma gång. Har suttit med en endaste uppgift i min inlämningsuppgift nr 2 och detta tog över 3 timmar. Dom är så himla smarta dessa distans-lärare. Svaren ska inte gå att få tag i. Utan man ska skriva en forskande uppsats för att komma fram till svaret. Svaret blev en hel dataskriven sida i typsnitt 12 när jag väl blev färdig. Så då kanske ni förstår vad jag pratar om. Fick gå och leta upp chipsen som blev över i lördags. Allt för att dämpa min ångest. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag avskyr att plugga Historia. Att tvingas plugga någonting som man är totalt ointresserad utav. O tvingad är precis vad jag är. Karlskrona kommun har sedan några år tillbaka en regel. Har man något IG i gymnasiebetyget så räknas man inte som "utbildad" och får därför inte samma löneförhöjning eller ens få en chans till heltidsjobb. Detta trots att man gått utbildning. Jag har haft en fruktansvärd tur och fått jobba heltid iallafall. I våras fick personalavdelningen eller vilka det nu är som bestämmer nys om detta. Ultimatumet ställdes "Antingen plugga upp mina IG eller inte få fortsätta jobba heltid".  Sen att jag jobbat inom barnomsorgen i nästan 8 år spelade inte så stor roll.

Hade inte så mycket val utan började under 10 veckor läsa Företagsekonomi och Religion. Sjukt tufft att plugga på halvtid samtidigt som man jobbade heltid. Klarade iallafall kurserna och lyckan blev stor. Dessvärre så hade jag Historian kvar. Kan säga att jag hellre hade läst dem andra två tio gånger extra för att slippa detta.
Visst, jag får stå mitt kast att jag inte läste dom ordentligt på gymnasiet, men så var man bara 16-17 år gammal.
Fick reda på när jag satt hos Studievägledaren att jag hade tillräckligt med poäng för att kunna "plocka" bort både Historian och Företagsekonomin. Han ifrågesatte varför inte rektorn uppmärktsammat detta när slutbetyget skrevs ut.
Ahh, jag blir förbannad bara jag tänker på det.

När kursen är slut och förhoppningsvis avklarad så ska jag sakta skära igenom boken med den största kniv jag har och sedan sätta eld på den. Nån som vill vara med?!!
O jag skiter fullständigt i att den nästan kostade 600 kr.

Tack för terapin och tack för mig. So long!!

Puss Puss♥


Vart tog helgen vägen?!!

Hej hej..
Så är det söndag och denna helgen sprang iväg lika snabbt som alla andra helger. Hade myskväll med min kära syster igår. Kollade på Körslaget (som jag annars inte kollar på) och sen filmen Because I said so. Jag älskar Mandy Moore. Hur söt är inte människan liksom.
Sen blev det en liten power-nap i väntan på Scream galan som började vid 00.45. Är så det allt kittlar till lite i brallan när man får se Stephen Moyer, som spelar Bill i True Blood. Ojoj, vilken karl:)
Kom hem vid 03 och var hur pigg som helst. Attans oxå!! Somnade iallafall vid 04.30 och klockan var 13 när jag vaknade idag. Antar att jag nu har hamnat i en ond cirkel. Jag som ska upp 06.30 imorron. Hur ska detta gå?!!


Kollade på Aschton Kutchers nya film Spread innan. Hur bra som helst och är verkligen att rekommendera. En snygg, halvnaken Aschton som visar mycket rumpa och ligger med en massa snygga tjejer. Behöver jag säga mer?!! ;)
Den får 4 av 5 Ullisar...



Nähä, dags att hoppa i skorna och bege sig till Johanna. För nu är det dags för söndagsmys :)

Puss Puss♥


RSS 2.0