Äntligen är våren här.. :)

Hej hej..
Tänkte passa på att slänga in ett blogg inlägg nu medans min underbara sambo ligger bredvid och hoppas på att hans bakfylla ska gå över. Åhh, vad det känns bra att säga. Sambo, sambo, sambo :D
I söndags flyttade min älskling hit och det känns verkligen hur underbart som helst.
Igår så var vi bjudna till Andreas kompis Jonas som fyllde 25. Gratis mat och dricka i massor, därav en hemsk bakfylla idag. Nja, jag mår egentligen ganska bra men med sambon ;) e det värre. Stackarn!!
Vi skulle egentligen åkt ut till sommarstugan idag i sällskap med pappa och syrran men när jag tvingat upp Andreas till frukostbordet o det var dags att bli upphämtade så kunde han inte resa sig. Var bara att ställa in :(
Festen igår var iallafall hur kul som helst. Underbart trevliga människor och live underhållning. Festen var på tomten och med ett stort partytält. Vädret var jätte fint. En riktig kanon kväll :)




Veckan har rullat på, som vanligt lika fullspäckad. I måndags skulle Andreas bror släppa ut sina kor på grönbete och självklart ville man kika på detta. Det jag inte visste var att jag skulle behöva hjälpa till, så där står man med en stor pinne och skakade av nervositet när dom stora kossorna på nästan 300 kilo kom hoppande emot en. Allt gick iallafall hur bra som helst och det var riktigt kul och se.
I tisdags kväll var vi uppbjudna hem till Andreas föräldrar på lite mat och passade på att ta en lång promenad i det fina vädret. I onsdags hade vi Vårutflykt på jobbet och begav oss ut till Sjuhalla med alla barnen. Vädret var superfint och dagen trevlig. Andreas och jag begav oss upp till Rödeby när jag slutat och gick en runda bland kvarteren. Sen åkte vi hem till Tim och Helena för att kika på deras nya hus.
I torsdags hade vi planerat in det årliga "Loppet" på jobbet, då barnen ska få ta sig runt kvarteret och sedan få medaljer och glass. Jag hade fått "äran" att springa med 5-6-åringarna och godetid vad jag fick springa. Jag var helt färdig när jag kom i mål.
I fredagskväll var jag och Andreas uppbjudna till hans föräldrar på grillning.

Nähä, kanske dags att försöka få liv i snyggingen bredvid..

Puss Puss♥

Jäkla väder, men vad gör det när man är kär :)

Hej hej..
Förbannade jäkla skitväder. Vad är det som händer egentligen, har jorden fått fnatt?? Snart börjar det väl snöa i Afrika oxå.
Veckan har som vanligt gått i rasande fart.

Var uppe hos Emily och Petter en runda i tisdags för att hämta listerna till mitt kök. Blev så mkt över att jag t.om har bestämt mig för att renovera hallen. Skoj skoj!! I onsdags hade jag och syrran bokat träff. Bjöd henne på lite hemmalagad Korv Stroganoff sen åkte vi en runda med bilen och snackade lite skit. Åkte inom pappa på lite kaffe och fika när vi ändå var i krokarna.

I tordags var jag ledig då det var Kristi himmelsfärds dag. Jag och Andreas hade bestämt att vi skulle åka upp till Ikea för att handla en garderob till sovrummet men valde att avboka planerna då vi fick reda på att hans farmor blivit sjuk och hamnat på lasarettet.
Bokade istället in en bio på kvällen, Robin Hood. Den får 3 Ullisar av 5. På tok för lite kärlek för min smak ha ha.



I fredags hade jag slängt in om semester så jag och älsklingen tog oss den där trippen till Ikea som vi hade bestämt oss för dagen innan. Godetid så mycket folk det var..
Åkte inom Bredabäck på vägen tillbaks och blev bjudna på fika hos Andreas mormor och morfar.

Igår efter frukost satte vi igång med att sätta ihop garderoben vi köpt. Blev riktigt bra :)

Därefter åkte vi ut till Lyckeby för att köpa lite flyttkartonger. Åkte inom pappa som bjöd på fika. Sen en runda upp till Bredabäck för att kolla till hunden och huset, då Andreas föräldrar fortf. var inne på Lasarettet sen 2 dar tillbaks.
Andreas mormor bjuder in oss på kaffe och sen åker vi även inom min farmor för att lämna lite ost som min pappa skickat med oss. In till stan och köper med oss varsin pizza som vi äter framför en film i soffan.
Full rulle hela dagen, somnade gott i soffan efter maten.

Idag spelar älsklingen match så jag tänkte ge mig ner i hans lägenhet för att röja och packa ner lite saker.

Puss Puss♥

Var är våren??

Hej hej!!
Usch vilket jäkla väder det har varit dom sista dagarna.. Var är våren??
Fullt upp denna veckan och dessutom haft/har en sjuk pojkvän som inte gjort annat än hostat, hostat, hostat och haft feber :(
I måndags hade jag utvecklingssamtal på jobbet och därefter möte. Var hemifrån 12 timmar..:/
I tisdags efter jobbet så åkte jag och Andreas hem till min söta Carro som var nere på besök från Stockholm med sin fina familj. Blev som vanligt en massa skvaller och skratt. Två timmar senare när vi var på väg hem fick Andreas punka på bilen. Tur i oturen precis bredvid en däckfirma som dessvärre stängde 15 min tidigare. Domkraften ger vika och går inte att rubba. Vi ringer till hans föräldrar och det visade sig att dom bara var några minuter därifrån, men ingen domkraft. Så vi får åka upp till pappa för att låna en. Problemet löst!!
I onsdags hade jag tvättstugan precis hela kvällen.
Utvecklingssamtal även i torsdags efter jobbet.
Igår hade jag och älsklingen mysfredag. Beställde pizza och gosade i soffan.



Överraskades med blommor, lotter och ett fint kort igår.

"Tack min underbara älskling för att du har tagit hand om mig när jag varit sjuk. Du är det bästa som hänt mig. Puss Puss / Andreas"



Kan man bli annat än lycklig??

Puss Puss♥

100501

Hej hej..
Ikväll skulle vi på 25-års fest hos Andreas barndomsvän, men födelsedagsbarnet messade en timme innan och skrev " Ullis blir enda tjejen ikväll, bara så ni vet"
HELL NO!! Så jag skickade iväg Andreas dit själv. Får bli en grabbkväll för honom, kan han behöva :)
Jag tar mig en lugn kväll i soffan med lite film och mys istället.

Veckan har rullat på, fullt upp på jobbet då jag ska ha mina utvecklingssamtal nästa vecka. I torsdags kl: 14 var vi allihopa bjudna hem till mormor på 85-års kalas.
Syrran och jag hade lagt ihop till en lövkorg (i plast då den förra vi köpte henne som var i virkad trä istället började användas som tvättkorg, så den inte skulle riskeras att förstöras ute) Lövkorgen fyllde vi med saker hon gillar. Uncle Ben`s såser, oliver, choklad, vackra servetter och en Svensk Damtidning. Vi köpte henne även en supergod gräddtårta.
Se bilder från kalaset: HÄR!!

Igår var vi bjudna hem till Yessie och Peter för lite grillning. Vi blev nog ungefär 20 stycken. En riktigt trevlig kväll :)

Jag och Andreas sprang upp en runda på stan innan. Köpte mig två vardagströjor, underkläder och en fin kjol :)
 


Puss Puss♥

RSS 2.0