Höstmörker...

Hej hej alla i höstmörkret.
Usch, det märks verkligen att det är höst. Det börjar bli kallt och ruggigt. Det blåser massor och det är mörkt när man går till jobbet. Iallafall idag när jag började 06.15. Fy tusan så jobbigt det är att börja så tidigt, känns ju som att man går till jobbet mitt i natten. Fördelen med att börja tidigt är ju att man oxå slutar tidigt. Slutade vid 13 idag och hade tänkt börja med denna veckans uppgifter i historian. Där hade jag fel, när jag skulle logga in på min studiesida så var det nåt fel och det kom bara upp "error". Jäkla skit..men inget o göra åt. Så slängde mig i sängen med täcket under hakan och kollade senaste avsnittet av Privileged istället.
Några timmar senare var det dags att bege sig till jobbet igen för kvällsmöte. Tiden gick ganska snabbt och nu är min lilla söta syster på väg hit för att kolla på Idol och sedan filmen The Proposal.

I lördagskväll var jag hemma hos min söta Emily på lite "movienight". När jag kom dit så stod det en godisskål på bordet utan dess like.
Visade sig att hennes barn på 4 och 5 år hade kommit på den strålande iden att baka en kaka för att överraska mamma med. Så dom hade blandat ihop alla ingredienser och sen ställt in det i mikron. Behöver jag poängtera att Emily var vansinnig och att det nu var deras lördagsgodis som vi istället skulle äta upp.
Blev två filmer och självklart så somnade vi både halvvägs in i första filmen.
Som vanligt!! När vi väl kollat färdigt på båda, eller iallafall till 50% då vi råkade somna några ggr även under den andra filmen så var klockan 03.
Dags att köra hem. Gårdagen tillbringade jag i min säng, nästan hela dagen. Alldeles underbart!! Låg och läste tidningar och kollade en massa The Hills avsnitt.
Lite senare på kvällen mötte jag upp min lilla Johanna för att kolla på Ensam mamma söker. Börja bli lite av en tradition att vi gör det ihop på söndagskvällarna.

Nähä, nu har min söta syster anlänt så snart är det dags för Idol och film..

Puss Puss♥


Trevlig lördag...

Hej hej..
Så kom man precis hem efter att ha varit iväg sen 09 i morse. Dagen har jag spenderat i min söta lillasysters sällskap. Vi begav oss till Kalmar på en liten road-trip för att kika i lite affärer och uppdatera varandra om det senaste skvallret.
På väg tillbaka åkte vi inom hennes kompis Fia för att dricka lite kaffe. Syrrans telefon ringer och hon försvinner ut i köket. 3 minuter senare kommer hon skuttandes tillbaka och det lyser glädje i hennes ansikte.
-Det var pappa, han ska köpa mig en ny LCD-tv.
Så på väg tillbaka till stan möter vi upp papsen och syrran får sig en splitter ny tv. Hon älskar verkligen sin nya tv. Se här!!  Vi har verkligen världens bästa pappa.
Hem till syrran för att installera tv:n och pappa bjuder på mat.
Ikväll har jag och Emily bokat en "film och myskväll". Jag var egentligen sugen på att gå ut och har haft planer på det hela veckan men ångrade mig. Ganska skönt med en vit helg och jag behöver verkligen plugga imorron.


Nu ska jag hoppa i myskläderna och bege mig...

Puss Puss♥




Har misstänkt en längre tid att jag verkar vara allergisk mot parfym. Mitt ansikte liksom blommar upp och får en massa prickar när jag burit smink för länge. Så idag bestämde jag mig för att pröva lite produkter ifrån Clinique.
Betydligt mycket dyrare men vi hoppas att det passar mig bättre...


Lycka!!

Hej hopp..
Ok, jag måste erkänna. Jag var inte direkt jätte förtjust i bion igår. Visst, den var spännande till viss del men alldeles för utdragen. Den får inte mer än 2 av 5 i Ullispussar;)
Någonting som däremot får 5 av 5 Ullispussar är hockeyderbyt ikväll. Ojoj, detta har man sett fram emot ett tag. Karlskrona HK vs. Olofström IK och nästan 3500 biljetter är sålda. Alla sittplatser är slutsålda. Fy fan vilken stämning det kommer bli i arenan ikväll.

Det e vi som e KHK...

O nr 49, kör så det ryker ;)



Bio tonight...

Hello..
Ojoj, är hur trött som helst idag. Kom inte i säng i tid igår kväll och så skulle man upp tidigt..:( Ikväll blir det bio med min lilla Johanna, Flickan som lekte med elden. Hon har kommit över två gratisbiljetter och bjuder med mig:)
Nähä, nu ska jag vila lite så man inte riskerar att somna framför filmen, vore ju inte direkt ovanligt:P

Puss Puss♥



Underbara dag...

Åhh, så mysigt vi har haft det. Först blev det god mat på O`learys uteservering..sen njöt vi av en stor latte i solen nere vid Borgmästarekajen. Life is beautiful....

Nu blir det Privileged och Ensam mamma söker hemma hos Johanna..

Puss Puss♥




090920

Hej hej...
Ännu en helg som går mot sitt slut, usch så deprimerande. Bilen gick inte igenom besiktningen i måndags. Jäkla skit!! Hämtade bilen på verkstan i onsdags efter att haft den inne på service. Bad även grabbarna att fixa till sakerna som besiktningsmannen påpekat. Kom därifrån med en faktura på 5600 kr. Aj aj aj!! Den gjorde ont!!
På kvällen dök min lilla Johanna upp för att göra mig sällskap framför Idol.
I fredags kväll var Mr R här. En riktigt trevlig kväll med en massa snack och mys. Delade på en Bag in Box som nästan var slut framåt 01 tiden, då blev det en spontan utgång. Träffade några av hans kompisar ute och det bjöds på drinkar.
Halva gårdagen tillbringade jag i sängen, helt slut. Hade egentligen planerat in att gå på bio med Johanna men det var tyvärr slutsålt. Istället dök Johanna upp med en goodie-bag i form av chips, godis och dip. Blev lite gamla filmer hemma i min soffa istället. Idag ska hon även bjuda mig på lunch/middag. På valfritt ställe. Finner inga ord för hur fin och underbar vän jag har.
Älskar dig massor pluttis :)
Så drar även hockey-serien igång idag. Första matchen spelas nere i Malmö mot Pantern IK. Orkar inte ens lite ta mig dit utan får hejja här hemifrån istället.

Nähä, nu vankas det mat på stan. Mums!!

Puss Puss♥



R.I.P Patrick Swayze

Idag fick jag höra på radion att en utav tidernas snyggaste karlar (enligt mig) , Patrick Swayze gått bort. Vet att han varit sjuk i cancer en längre tid men alltid sorligt att höra.




Måndag igen...

Hej hej..
Så är det måndag igen vilket innebär en ny arbetsvecka. Idag vid 08 så skulle jag besikta bilen, men när jag skulle gå in och registrera mig så visade det sig att det inte fanns nån bokning. Vad fan!!
Jag snackade med en kille som hänvisade mig in till nån dam på kontoret.
-Nä, det har blivit en avbokning eftersom det skett ett ägarbyte!! Pengarna kommer att återbetalas till den förra ägaren..

Ahh, jag blir snart skogstokig på allt som har med bilar att göra. Som tur var så fanns det en avbokning kl 16.30.
Min lilla Johanna som inte hade nåt speciellt för sig gjorde mig sällskap dit efter jobbet. Sen låg vi hemma hos mig i varsin soffa, helt färdiga och kollade på några avsnitt av Newlyweds.
Idag har även mina studier börjat igen. Valde att denna gången gå ner på kvartsfart istället, måste ju liksom ha nåt socialt liv oxå;) Så nu blir det Historia i hela 20 veckor..


Kikade in på Nelly.se innan och fann dessa två snyggingar. Kunde inte låta bli!! Så nu är dom på väg hem till mig:)


Puss Puss♥

090913

Hej hej alla härliga människor..
Så sitter jag här och snörvlar för till råga på allt så har jag blivit förskyld oxå. Skit!! Var ju hemma mån och tis men kände mig lite bättre på ons och begav mig tillbaks till jobbet. Nu under helgen har min halsont kommit tillbaks och jag känner mig inte helt hundra i kroppen. Skullle egentligen på hockey idag, men valde att stanna hemma. Får bli lite mat framför tv:n med lilla Johanna istället. Lika bra det så jag blir frisk nån gång.
I tisdagskväll blev det lite film med Thomas och Johanna hemma hos Totte. Nån dålig B-skräckis och jag satt nog mestadels bakom täcket. Jag verkligen hatar skräckfilmer men ändå så ska jag alltid titta på dom. E ju jävligt märkligt!
I torsdags var jag på Stråh för att fixa håret. Riktigt skönt att kunna dra fingrarna igenom det igen, så sjukt slitet efter sommaren.
Kom hem helt slut efter jobbet i fredags och kom på att jag hade tvättstugan, INTE kul:( Efteråt blev det lite film med Thomas, Martin och Erik hemma hos Totte.
Skulle egentligen upp till Emily igår, men vi valde att avboka. Båda två kände sig lite småkrassliga. Fick bli filmkväll med Johanna istället med glass och snacks...
Nähä, nu ska jag kila, ska möta upp min lilla Johanna. Sen blir det min alldeles egna "Ulliskur" i form av Ensam mamma söker/Världens bästa Johanna/ Kebab..Mums!!

Puss Puss♥

sjuk..:(

Hej hej..
Så ligger jag här i sängen för andra dagen i rad och börjar lite smått få liggsår i rumpan. Nä, skämt o sido. Kände mig dålig när jag vaknade igår morse, lite snurrig, trött, frös och började känna mig svullen i halsen. Tog mig till jobbet men 4 tim senare var det dags att kasta in handduken och bege mig hemåt. Kröp ner i sängen och där blev jag liggandes, hela dagen, hela kvällen och hela natten.
Idag känner jag mig lite bättre. Jag fryser inte, känner mig hyffat pigg men halsen är fortfarande öm.
Tur att man fått tag i lite bra filmer och dem 4 senaste avsnitten av True Blood annars hade jag nog dött av tristess.



Ja, nu vet ni att jag lever.. nu blir det åter sängläge..
Puss Puss♥

En rolig helg...

Hej hopp..
Ojoj, vilken rolig helg jag har haft. I fredagskväll kom Bianca förbi på lite vinkväll, skulle ju endast ta något glas och sitta och snacka. Istället blir det att vi häller i oss varsin vinflaska och sen blir det Nivå.
På vägen upp till Nivå så går Bianca och dricker en cider. Helt plötsligt så dyker det upp en polisbil som får syn på detta. Polisen hissar ner rutan och ber mig att säga till Bianca att stanna. Bianca däremot som fått syn på bilen går snabbare och snabbare.
Jag springer efter: Bianca, kasta cidern!!
Cidern flyger in i buskarna lika snabbt som poliserna flyger ur bilen.
Han haffar tag i oss utanför bankomaten: Hörru, varför stannar ni inte??
Vi: Ehh, vi hörde inte..(och sen ett stort leende)
Polisen: Hur mycket har ni druckit ikväll.
Bianca ler ett ännu större leende: Varsin vinare..
Polisen: jaja, nu tar ni det lugnt ikväll..
Vi: mmm...
Att jag inte dog. Här är man 27 år gammal och står där som en oskyldig liten 10-årig flicka alldeles stum framför polisen.
Vi hade iallafall en riktig kul kväll och jag antar att jag mådde som jag förtjänade dagen efter..

Igår så var Hanna, Yessie, Anja och Malin här på tjejkväll. Vi spelade Sanning och konsekvens och hade verkligen hur kul som helst.
Några av tjejerna fick lite uppdrag att göra under natten.
Yessie skulle dansa fågeldansen på dansgolvet och dessutom få en främling att också göra detta.
Anja skulle köra en raggningsreplik i form av:" Hej, kan jag få låna din mobil, jag lovade att ringa mamma när jag blev kär"
Malin skulle gå fram till en främmande kvinna och fråga henne om hennes bröst är äkta.
Hanna skulle gå fram till en kille i baren och ta på hans armar sexigt och fråga om han tränar.
Jag själv slapp, haha:)
Som sagt en riktigt kul kväll. Nu ska jag krypa ner, helt slut och börjar tidigt imorron. Hanna har varit här ikväll o kollat på lite film, självklart så är jag alltid den som somnar. Trevligt sällskap man är..

Puss puss o natti♥




090902

Hej hej...
Egentligen så borde jag krypa ner för jag är hur trött som helst, men så kommer jag på tusen saker jag ska göra. När jag stod i duschen i morse så kröp det en döäcklig spindel på mitt duschdraperi.. jag högg tag i min schampoflaska och skulle döda den. Spindeln dog, men oxå mitt duschdraperi.. jag slog ett stort hål i det och det gick nästan mitt i tu. Hur är det liksom möjligt?!!
Så idag efter jobbet följde min kära vän Johanna med mig ut till Jysk för att skaffa mig ett nytt, blev även lite nya blommor på Blomsterlandet.
När jag kom hem så rusade jag in i duschen för att göra iordning mig för hockey i arenan mellan Khk- Skåre. Möter upp Hanna, Bianca och Ella där.
Blev vinst:)
Skulle egentligen bort till Hanna en runda efteråt för att snacka lite innan tjejerna skulle vidare till Nivå, men hamnade ju framför Bachelorette-finalen. Så fick ställa in!!
:) Hon valde Jessie, otippat..men kul:)
Igår kväll låg jag platt fall hemma hos Hanna för att kolla på Twilight, kan liksom inte fatta detta att människan INTE sett denna film. Själv så har jag säkert sett den 10 ggr, hur bra som helst och vem vill liksom inte ha en alldeles egen Edward Cullen;)
Så där låg vi och tryckte i oss popcorn, godis och glass samtidigt som vi dregglade över världens snyggaste vampyr..




Nähä, nu blir det sängen och nya VR ;)

Puss puss♥

RSS 2.0