Morsdag, bio och trädgårdsarbete..

Hej hej..
Så har man varit gift i nästan 2 veckor. Jösses vad tiden springer iväg. Här hemma är det full rulle, som vanligt. Vi är igång med vår trädgård. I dag så kommer vår mur samt sten att levereras..så förhoppningsvis börjar vi lägga plattor under helgen. Spännande!! :)

Igår så hade jag min fina vän Hanna med sin bebis Emy här på besök. Gjorde en rabarberpaj dagen till ära. God fika och trevligt sällskap :)

I tisdagskväll så var jag på bio med lillasyster. Hade inte träffat henne på några dagar då hon varit på semester i London, vi såg The Lucky one



Den får 3 Ullisar utav 5. Himla söt film, med Zac Efron som är rena ögongodiset. Däremot så var den väldigt förutsägbar, men helt klart sevärd.

Nästa helg så är det dags att börja måla om huset. Andreas har bjudit hit sina kompisar på måla/grilldag. Kommer nog bli trevligt :) Får hoppas att vädret blir bra.

Fick lite dåliga nyheter i måndags. Jag har blivit uppsagt ifrån mitt jobb. Eller egentligen inte uppsagd då jag har min fasta tjänst i kommunen (än så länge) men ifrån det området som jag tillhört i 5 år samt förskolan jag jobbat på i 3 år. Så himla tråkigt. Tydligen så är det inga barn i kö så dom måste "flytta" vissa av oss till vikariepoolen. Usch, inte så himla roligt att börja "hoppa runt" nu när man ska ha in Alicia på dagis i höst. Ja ja,vi får väl se vad som händer.
Kanske inte är meningen att jag ska jobba på förskola mer...

I söndags så var det mors-dag och jag blev rejält firad med både frukost och paket på sängen. O alla dessa goa pussar hihi ;)
Tack min älskade lilla dotter för att jag fick äran att bli din mamma.
ÄLSKAR DIG! ♥

Jag fick en glassmaskin, en solstol och en fin lampa i present, samt syrener ifrån trädgården :)




Såhär såg det ut i köket när jag gick upp.....haha!!!!





Presentöppningen, sön 20/5.



Tusen tack för alla fina bröllopspresenter och gåvor :) Vi blev så otroligt glada.



Puss Puss ♥

Herr och Fru Christiansson :)

Wieeehoooo :)
Jag har gift mig. I lördags så sa jag och Andreas JA till varandra. Dagen/kvällen/ natten var över all förväntan och alldeles fantastisk på alla sätt och vis.

Dagen började med att jag hämtade upp min syster Katta som skulle vara min tärna kl: 07. Därefter så åkte vi till Qarma för att låta världens goaste Åsa göra i ordning oss. En super mysig morgon med mycket skratt, god frukost, champange och mkt mkt hårspray ;) hihi.
Mötte upp Andreas och hans bror Tobbe som skulle vara marskalk ute på Bubbetorpsgård kl: 12 för fotografering. Min banrdomsvän Emmas och hennes man Erik skulle fotografera oss. LÄNGTAR LANGTAR efter att få se hur fotona blev :)

Kl:14 begav vi oss till kyrkan, där vi "gömde" oss under tiden gästerna anlände. Kl: 15 var det dags och det började med att Alicia, vår lilla brudnäbb fick in ihop med vår vän Katarina. Därefter så fick Katta och Tobbe in och till sist vi.
Det blev världens vackraste vigselakt. Min systers vän Sandra sjöng "Du är allt- Sonja Aldén" och vår vän Andreas sjöng "Utan dina andetag- Kent"
Andreas var så söt när han sa JA hela två gånger. Han var lite snabb när prästen frågade: "Andreas, tager du denna Ulrika Martina till din hustru??"
- JAAAA!!
"Att älska henne i nöd och i lust, tills döden skiljer er åt?"
-JAAA!!
Gulleplutten :) ♥

Ut på trappen där folk hoade, klappade och kastade ris. Efter galet många grattiskramar så bar det iväg med den fina bilen som pappa hade ordnat- en vit Chrysler -47

Åkte en liten runda och sen stannade vi och chauffören bjöd oss på champange. Sedan var det dags att åka till Bubbetorps gård där vår släkt och alla vänner väntade.

Middagen var alldeles fantastisk. Maten var helt galet god, mina söta Toastmadamés Sandra & Marie var helt underbart roliga och skötte allt fantastiskt bra. Talen som min pappa, Andreas pappa, Katta och Tobbe höll finns det inga ord att beskriva hur fina dom var :) Det var sång, dans, lekar och otroligt härlig stämning. Bröllopstårtan som min kollega Filippa hade gjort var så otroligt vacker.

Bröllopsvalen blev perfekt och hela natten med festande folk var helt galet rolig. Vid 02.30 så gav vi upp och åkte in till stan där jag överraskade Andreas med att bokat vår bröllopsnatt på First Hotel. Var så himla romantiskt med champange, jordgubbar och choklad-fondue på rummet. På sängen hade dom lagt ut rosblad i form av ett hjärta.

Har inte fått våra bröllopsbilder ännu, men jag hittade lite bilder på facebook som folk lagt ut:









Puss Puss ♥


Tiden går snabbt nu...

Hej hej...
Jösses, vart tar tiden vägen?! Denna veckan är det verkligen full rulle.. allting ska checkas av och förberedas. Är ju endast 3 dagar kvar till dagen D.
I måndags så var jag på fotvård, kan ju inte gifta sig utan fina fötter ;) Igår hade vi möte med prästen för en liten genomgång av vigseln samt hämtade ringarna som varit inlämnade på polering.
I eftermiddag ska jag in och fixa naglarna. I morgon är den enda dagen vi kan ta det "lite" lugnt. På fredag får vi tillgång till lokalen och då blir det att fixa och dona i ett antal timmar samt en repetition i kyrkan ihop med solisterna, tärnan och marskalken / dekorera kyrkan.

I söndags så var vi uppe hos Andreas bror Tobbe för att kika på när han släppte ut kossorna på grönbete. Så lyckliga dom var efter att ha stått inne i över 3 månader. Den enda kossan fick dessutom en kalv bara 5 dagar innan..vi döpte den till Tyra :)






Syrran var snäll och hjälpte mina svärföräldrar att klippa gräset :)


Sen drog vi iväg på en runda med fyrhjulingen...


Fick syn på en sjukt stor orm när vi var ute på promenad. Brrrrr!!!  *ryser


Satt och tömde kameran häromdagen och hittade lite kort som jag glömt att lägga upp.



Valborg hemma hos Hasse & Yvonne ihop med Nettan, Douglas och barnen.


Alicia och jag fikar i Wämöparken ihop med min nya vän Nettan och hennes barn..En riktigt mysig dag..

Nähä, dags att hoppa in i duschen innan lillfisen vaknar :)

Puss Puss♥

6 dagar kvar...

Hej hej..
Efter regn kommer solsken. Idag så skiner solen för fullt, efter gårdagens regnväder. Min enda tanke igår var: måtte det inte regna på lördag.
6 dagar kvar till den stora dagen ♥ Som man har väntat och väntat och nu börjar man bli lite nervös eller snarare sagt MYCKET nervös.
Går ungefär att jämföra med gravititeten. Man väntade, längtade och väntade lite till. Sen var det äntligen dags och man blev tokstirrig.
Ja ja, tur man han världens lugnaste kille bredvid sig som kan lugna ner sin lite stirriga blivande fru.
Fru, fru, fru. Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag ska gifta mig. Nästa söndag är jag Fru Christiansson :) hihi!!

Veckan har rullat på i rasande fart. Har varit inne i stan och klippat mig + färgat håret, unnat mig 1 timmes massage på Qarma. Är verkligen till att rekommendera :) Lämnat in ringarna för putsning. Träffat söta Nettan för en fika, träffat floristen för lite avstämning samt varit på Bubbetorp och planerat.

I fredags så var det dags för mormors urnsättning. Tyckte att det gick bra, Katarina blev lite tagen av situationen men jag tyckte själv att jag fixade det ganska så bra. Begravningen var ju mycket värre. Skönt att allting äntligen är över.
Därefter så åkte vi ner till Lyckeby en runda för att kika i lite affärer och ha det lite mysigt ihop.



Alicia var ursöt i mössan på Intersport.

Igår så var jag på blomsterlandet och inhandlade lite nya blommor att ställa i våra fönster här hemma. Vid 17-tiden så kom Sandra och Jonas, Marie och barnen över på lite grillning. Andreas och Jonas var så söta när dom satt där ute i regnet och grillade under balkongen.
Slängde ihop en rabarberpaj dagen till ära, smaskigt värre :) Super trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap, roligt spel och mycket skratt.

Puss Puss♥

Nedräkningen har börjat....

Hej hej..
Alicia ligger och sover och Andreas ligger utslagen i gästrummet efter en hård svensexa igår. Perfekt tillfälle att hinna slänga in ett blogg-inlägg :)

Nu börjar bröllopet närma sig med stora steg...13 dagar kvar till den stora dagen ♥

Känns faktiskt som att allt är under kontroll och att det mesta är fixat och ordnat. Har bara lite små saker kvar, som att färga håret, lämna in ringarna för polering, fixa naglarna osv.

Förra helgen så överraskade min fina lillasyster Katta och mina underbara vänner Sandra, Carro, My, Emma, Marie och Nettan mig med en fantaskisk möhippa.
Dom dök upp här hemma på morgonen med frallor, jordgubbar, champange och presenter.
Jag fick under frukosten svara på lite frågor om Andreas och öppna olika presenter som jag sedan skulle gissa vem dom var ifrån.
Sedan åkte vi in till stan. Jag fick ta på mig en slöja på huvudet och ett band över bröstet med texten: Girls night out.
Vi hamnade utanför tv4 studion där en man kom ut -"Så bra, du är vår nya vädertjej, dags att presentera vädret i direktsändning"
ATT JAG INTE DOG!!!

Visade sig sedan att det enbart var ett skämt..men däremot så slängde dom in mig i en studio där jag skulle sjunga "Du är min man" av Helen Sjöholm. Godetid!!!
Jag fick tyvärr inte lyssna på resultatet, men jag anar att tjejerna kommer spela upp den när jag minst anar det..haha!!
Därefter så skulle jag upp på stan och sälja penissugrör och gör olika uppdrag bl.a ta kort på någons kalsonglapp, bli bjuden på en bloody mary, ka kort på någon i uniform osv. Sjukt kul!! :)
Sedan blev det lunch så stan. Efteråt så åkte alla ut till Saltö där vi skulle spela LaserGame. Godetid vad galet skoj det var :)
Sedan bar det iväg hem till syrran för lite ombyte och dusch. Vi spelade en roligt bingo som min vän Marie hade ordnat. Vi avslutade kvällen med mat och drinkar på Stars & Strips.

Det togs ju galet mkt bilder, men självklart så får jag ju inte se dom förrän efter bröllopet.
Men jag bjuder på dessa som jag hittade på facebook ;)



Tack alla inblandade för en fantastisk möhippa, kunde inte ha blivit bättre :)

För övrigt så rullar allt på. Förrutom allt kring bröllopet så har vi ju börjat röja i trädgården. Andreas kompis Jörgen var här med grävmasikn och hjälpte oss att ta bort alla förskräckliga buskar och ogräs som tagit över nästan hela framsidan. Istället så kommer vi och göra en plattsättning, en mur och en fin slänt inramat med sten och fylld med bark.
Lovar att slänga upp en bild på resultatet :)



Trädgårdsarbetet är ifull gång....



Mys i vårvädret med moster Katta...



Alicia har varit på sitt första tandläkarbesök och blev superglad för sin nya tandborste :)



Lek i både lekpark och hemma hos Nettan med Linn och Ellie...


Puss puss♥




RSS 2.0