Ny bil :)

Hej hej..
Idag har jag blivit stolt ägare till en Audi A4 Avant 3,0 kombi :) Såg denna bilen på nätet för några dagar sen och blev helt kär. Nu är den min :)



Extra kul är ju regnr: UAC = Ulrika, Andreas Christiansson :) haha!!! Himla lätt o komma ihåg!!!


Idag har det varit full rulle på mig och Alicia. Andreas har ju varit hemma från jobbet denna veckan, feber och ont i kroppen. Så idag mötte jag och Alicia upp min nyfunna vän Annette ifrån Öppna förskolan för en rejäl promenad runt byn. Sen åkte vi in till stan för att ta en fika hos min gravida vän Hanna. Alltid lika trevligt :)

Imorron är det dags för baby-sim men Alicia har blivit så himla snorig, så funderar på att hålla henne hemma. Tråkigt :(

Puss puss♥

Full fart, babyfotografering och en massa annat...

Hej hej..
Åhh, min blogg är döende..Finns ju ingen tid för bloggande längre. Alicia "ålar/kryper" nu över HELA huset och i värsta farten. Så den lilla tiden som blir över när mitt lilla hjärta sover får bli till annat.. duscha, matlagning, städning, tvättning osv. Haha!!!

Har iallafall varit full fart den sista tiden..babysim, Öppna förskolan och fika med lite kompisar. Har även haft sorg här i familjen då Andreas morfar gick bort i förra veckan.
Min mormor har även hon blivit dålig, så har fått åka till henne några gånger för att kolla till henne och nu har vi ansökt om särskilt boende. Tyvärr så är ju väntetiden 3 månader, men får ju hoppas att det går fortare.

Min fina vän Carro har varit nere ifrån Stockholm, så en fika var ju ett måste :) Alicia fick en massa fina kläder som hennes döttrar vuxit ur. Det mesta var Polarn o.pyret, Esprit och en massa andra fina märken :) Tack snälla Carro ♥

I söndags så var vi och tog babyfotografier på Alicia. Vi blev verkligen hur nöjda som helst och fotografen kan vi verkligen rekommendera.



Fotograf:
www.mickemansson.se



Andreas firas på fars-dag med sång, frukost på sängen och paket ♥

Hade beställt ett jaktskåp till honom men som tyvärr hade lite längre leveranstid än jag räknat med. Så jag tog ett foto på skåpet, la längst ner i en stor låda som jag fyllde med små frigolitbitar. Han fick leta som en tok innan han hittade fotot, riktigt kul :)




Puss puss ♥

Grattis pappa Andreas!!!

Ett stort GRATTIS till världens bästa pappa på fars-dag ♥





VI ÄLSKAR DIG!! ♥♥♥

111103

Hej hej..
Skulle egentligen åkt iväg och fixat lite prylar till badrummet idag men strax innan vi skulle åka så somnade Alicia i soffan. Ville inte väcka henne, men får hoppas hon vaknar snart så vi fortfarande kommer iväg innan affärerna stänger.

I måndags så var hantverkarna här så nu äntligen är badrummet på gång. Antar att det kommer ta 1½-2 veckor innan det är HELT färdigt men kaklet är iallafall beställt och rörmokaren är färdig med förberedelserna.
Åkte till Kalmar i tisdagskväll för att titta på lite ny badrumsinredning, hittade ett superfint vitt set som fick följa med hem. Det var nedsatt från 7.800:- till 4.500:- Ibland har man verkligen tur :)

Tobbes 30-års fest i lördags var verkligen jätte kul. God mat och dricka, trevligt folk, dans och lite tävlingar. Kvällen kunde inte blivit bättre :)

Lovar att lägga upp lite bilder sen...

Igår var jag och Alicia hemma hos Yessi& Vincent. Min nygifta och gravida vän Hanna var där och även Johanna. Alltid lika roligt att fika och prata om det som hänt sen sist vi träffades :)



Alicia är ju så galet söt när hon sitter på sitt babygym och leker med sina leksaker ♥


För att inte prata om när hon ligger och dricker sin välling...alldeles själv (kolla in stilen med benet hihi) ♥


I måndags kväll när vi satt och åt mat så ringde det på dörren, var våra grannbarn som kom och busade. "bus
eller godis" Sååå söta :) Vi hade inget godis hemma men dom fick lite chips istället, vilket dom blev jätteglada för.

Ahh just det, jag är ju ett stort fan av Miss Marie Serneholt. Följer hennes blogg och tycker att hon är störtskön. Hon hade häromdagen en frågakväll och skulle senare välja ut lite frågor som hon skulle svara på.
Tyckte det var himla kul att hon valde att svara på min :)





Puss puss♥





RSS 2.0