Vän, godis och Channing :)

Hej hej..
Första jobb-dagen denna veckan och det var riktigt segt att komma upp i morse. Låg ju hemma platt fall igår, precis hela dagen och kollade mest på tv.
Såg bl.a nån ny film som heter Fighting med ubersnygga Channing Tatum i huvudrollen. Den var faktiskt ganska bra.
Efter jobbet idag så stack jag hem till min fina vän Hanna för lite tjejsnack och massa godis, usch.. jag vet. Inget godis mitt i veckan, men idag var ett litet undantag. Imorgon ska jag bli duktig igen :)
Slängde på filmen She`s the man.. o vem spelade inte där.. joo, Channing Tatum. Jag o Hanna låg där i varsin sida av soffan o dreglade. O så fort han hade bar överkropp eller log sådär charmigt så kom vi på oss själva med att säga : åhhhhhh!!!! (samtidigt)
Äsch, lika bra att slänga upp en liten bild, eller två ;) så ni förstår vem jag pratar om.


Oopps, råkade bli tre :P

Nu ska jag krypa ner.. puss puss♥

Bakis-Ullis...

hej hej eller godmorgon kanske jag ska skriva.
Idag har jag gjort absolut ingenting och inte rört mig mer än vad som behövts. Bakfylla kallas det visst och av värsta slaget. Har legat på soffan o sovit, varit i sängen o sovit..sen har jag sovit lite till...
Var på fest hos en killkompis igår och jag drack på tok för mycket. Måste ändå erkänna att jag hade en riktigt rolig kväll ute. Har ju varit hockey-cup här i stan. Vilket innebär att jag o mina vänner har suttit i ishallen ett antal timmar.. sådär 12 timmar sammanlagt under helgen:)
Igår var alla dessa människor ute på Statt och jag har aldrig nånsin sett så mycket killar ute samtidigt. Visste varken åt vilket håll jag skulle kolla eller gå ;) hehe
Så jag antar att man mår som man förtjänar idag.
Nähä, nu ska jag återgå till soff-läge.. var på tok för ansträngande att sitta upprätt:(

Puss puss, vi hörs♥




Åhh, så självklart hamnar man på mingelkort...AHHHH..jag minns inte ens att jag tagit detta kort..

090826

Hej hej..
En kollega sa til mig härom dagen.. "jag tycker att du uppdaterar bloggen för sällan"
visst är det så..antingen är jag för trött, eller så hinner jag inte. Ibland händer det bara saker som jag inte vill skriva om och ibland saker som inte ens är värt att skriva om.
Så vad har nu hänt sen sist då.. hmm, sist jag skrev så var det ju detta med den där jäkla skitbilen..Transportstyrelsen vägrade att tro mig och att jag ska betala denna räkning och augusti månads försäkring på den gamla bilen är nu ett faktum. 2500 kr...SKIT!!!!
Emily fyllde ju 27 år i torsdags så i lördags var jag uppbjuden hem till henne på lite mat. Hon hade dukat upp långbord utomhus och det serverades tacos, sen blev det god tårta efteråt. En riktigt trevlig kväll!! När jag kom in till stan igen vid 23 tiden så blev jag såå sjukt sugen på att festa. Så upp i lägenheten, halsar i mig några cider samtidigt som jag slänger på mig lite fest make-up. Möter upp min lilla Johanna som varit på kräftskiva uppe i Rödeby. Blir Nivå en runda och sen Statt.
En killkompis hade köpt vip-bord, så det blev gratis dricka hela natten. Hihi!!!
Inte så mycket folk ute men ändå många man kände så kvällen blev riktigt lyckad. Vaknar dagen efter och med den värsta huvudvärken på länge, jäkla redbull/vodka:(
Går hem till Totte en runda och där ligger han, Jens och Henke nästan lika utslagna som jag kände mig bakis. En liten stund senare så trillar världens gulligaste Thomas in. Blir käk och snack i soffan sen kom killarna på denna strålande ide att åka ut och spela golf på Trummenäs. Haha, vilket skämt. Jag slog nog som mest 30-50 meter och 90% av mina bollar kom inte ens upp i luften utan rullade framåt på gräsmatten. Nä, jag säger då det. Golf är ingenting för mig.
Efteråt är vi hungriga igen och det blir käk och lite film hemma i Tottes soffa.
I måndags är jag sjukt trött hela dagen på jobbet och jag sticker hem till Totte en runda efteråt för att inte riskera att somna i min soffa. Han ska sedan ut till arenan för att spela lite "amatör" hockey och jag, Thomas o Andreas hänger med för att kolla. Efteråt åker vi hem till Thomas för att hänga lite.
Igår så hade jag en träff med studievägledaren ute på Komvux för att starta mina studier igen. Denna gången valde jag att läsa på hälften så snabb fart, eftersom jag knappt hade nåt socialt liv i våras. Så nu blir det att läsa Historia i 20 veckor. Usch!!
Lite senare hämtar syrran upp mig och vi drar ner till videobutiken för att hyra nya Wallander filmen. Självklart med popcorn, choklad och glass. Mums!!

Puss Puss♥

Jag e sååå arg!!

Hej bloggen...
Ok, jag måste avreagera mig.. för jag e så förbannad att om jag inte får göra detta så sliter jag snart av mig håret.
För er som följer bloggen så vet ni att jag i början av juli sålde min gamla bil och köpte mig en ny.
Jag sålde bilen till ett par grabbar nerifrån Skåne och jag i sällskap med min pappa åkte och la på den underskrivna ägarbyts lappen på brevlådan.
Veckorna gick och helt plötsligt damp det ner en ny betalningsplan från mitt försäkringsbolag på denna gamla bilen som jag sålt. Jag ringer upp dem och dem säger att Transportstyrelsen inte lämnat in besked om att ägarbyte registerats. Jag ringer upp Transportstyrelsen och dem bekräfftar att detta är riktigt. Lappfan har inte kommit in. Jag beställer en ny och så fort jag får denna skickar jag in den. Det går ytterligare några dagar och sen får jag ett brev hemskickat om att ägarbytet är registerat från den 13/8. Jag sålde bilen den 7/7. Skitsamma tänker jag. Jag orkar inte!! Eftersom den nya ägaren måste godkänna att han köpt bilen så kommer det gå ytterligare en tid och ägarbytet kan först registreras nu den 27/8.  Sen damp det till råga på allt ner en bilskattsfaktura som ska betalas senast den 31/8 på 1900 kr. Fly förbannad så ringer jag upp Transportstyrelsen och dem säger till mig att eftersom ägarbytet inte kom in till dem förrän den 13/8 så har jag gått in i en ny månad och måste då betala denna faktura. Jag var så förbannad att jag kokar och skrek åt kärringen i kundtjänst.
-Som om jag bett om att posten eller ni ska slarva bort min lapp. Detta e ju helt sjukt.

O inte nog om det. Igår fick jag ett samtal från en man nere ifrån Skåne som undrade om jag var ägare till AD.......
Ja, jag har ägt den sa jag, men sålt den i juli.
Ahh, nu är det ju så ,
sa mannen att denna bilen har varit inblandad i en massa "fuffens" på vår gård och min fru tog registreringsnumret (han ville inte gå in mer detaljerat) Så jag ville bara ringa o kolla vem och vad du vill?!!...
Att jag inte dog, nu är man fan gangster oxå...
Fick förklara situationen och mannen tog den nya ägarens namn o nummer istället. Ahhhhhh!!!!

Så snälla, skicka hit mig 200 glassar och en STOR flaska vin!! Jag behöver det!!!

Emily 27 år

Idag fyller min fina vän Emily år..Grattis Grattis Grattis!!!


Kelly Clarkson - Already gone

Denna låten går varm hemma hos mig just nu. Riktigt bra!!


Skärpning Ullis!!!

Hej hej och godmorgon.
Jag erkänner och är medveten om att jag varit otroligt dålig på att blogga på sista tiden, sådär dom senaste 2 veckorna. Inte av den anledningen att det inte hänt något eller funnits något att skriva om. Utan kanske av den anledningen att det hänt alldeles för mycket och varken tiden eller viljan att blogga har funnits. Nu ska det bli ändring på detta. Ullis is back!!
Ingen mera bloggtorka!!
I torsdags kväll var jag hemma hos min fina kompis Per. Han hade letat fram en egeninspelad dvd som säkert hade 10 år på nacken. Han och hans kompisar hade spelat  in en egen Jackass video. Godetid vad jag skrattade. Grabbarna flög ner för backen med kundvagnar, åkte skatebord nerför en rutchkana. Busringde och sköt hårda pingisbollar på varandra. När dom sedan skulle dricka 1,5 liter vatten efter att precis ha käkat kebab, av den enkla anledningen för att testa spyreflexerna. Då var det dags att stänga av!! Urk!!
I fredags när jag var på jobbet ringer min kära lillasyster. Åskan hade slagit ner i hennes tv och hon var nu helt knäckt över detta. Som den snälla storasyster jag är hämtade jag upp henne och vi åkte sedan och hyrde lite filmer. Så fredagskvällen tillbringade jag i soffan med lillasyster, filmer och kinamat:)







Vaknar pigg och utvilad på lördagsmorgonen. Tar mig en kopp kaffe och sätter mig framför tv:n. Nadja ska ju börja tävla i sjukamp idag och detta får man absolut inte missa. Heja heja heja!!!!
Igår så skulle jag egentligen till min kompis Martina som hade 25-års fest. Hade verkligen sett fram emot detta, men tyvärr så fick jag så sjukt ont i magen på eftermiddagen att jag fick hålla mig hemma. På kvällen åker jag hem till Hanna istället och det får bli en lugn lördagskväll i hennes soffa framför lite film.
Idag kommer jag sitta bänkad framför tv:n då sjukampen fortsätter. Ev. så åker jag ut till arenan vid 16 tiden då Khk ska möta Oskarhamn i träningsmatch. Beslutsångest!!!

Vi hörs, puss♥


Heja fram Nadja Casadei i Berlin!!!

Jag måste få säga att jag är en utav dom mest stolta människor just nu. Min fina vän och bästis Nadja ska vara med i VM nu i Berlin för att tävla i sjukamp den 15 och 16 aug. Jag vet hur mycket hon arbetat och kämpat för att komma dit hon är idag. Nadja och jag har varit vänner sen barndomen. Gjort en massa galenheter och har många fina minnen ihop. Från tiden då man red på hästar, till då vi övergav hästarna för mopeder. Glömmer aldrig då vi satt ihop på min gamla moped i 3 timmar för att komma hem till ett par grabbar, normalt skulle denna sträckan ta 20 min med bil, men eftersom min moppe gick i endast 30km/tim så tog det istället 3 timmar. O fy fan vad kallt det var!! sen lämnade vi moppen för att istället köra bil ihop. Ett tag skulle vi bli fotomodeller och tvingade hennes då typ 10 åriga lillasyster Bissan att ta kort på oss. Hon har alltid varit otroligt driven och duktig och alltid varit en människa med ett gott hjärta, hon har ställt upp när man varit ledsen och behövt goda råd. Oftast då dök hon upp med bilen för att plocka upp en ledsen själ. Bilen full med godis och bra musik. År 2004 blev hon uttagen till att vara med i Stadskampen som gick på tv 4 och självklart stod man där med "Heja Nadja" skylten i högsta hugg och tvingade pappa att spela in på videon. Året därpå övergav Nadja Karlskrona efter att ha blivit kontaktad utav IFK Lidingö och för att börja träna/tävla för dom. Några månader senare hyr jag ut min lägenhet i andra hand och flyttar upp. Vi delar på en 2:a och det roligaste minnet jag har ifrån när vi var sambos måste vara när vi tvättade ihop. Vi kunde aldrig riktigt uppskatta hur mycket tvätt det var och när vi tvättat kläderna så var tvättiden slut, så vi fick alltid hänga ALL tvätt i lägenheten. Fy fan så det såg ut.
Tyvärr så blev min hemlängtan för stor och jag flyttade hem efter 7 månader igen. Nadja bor kvar i storstan och vi ses inte så mycket längre pga avståndet. Vet ändå alltid att hon endast är ett telefonsamtal bort :) Är väl som alla säger. Är man riktiga vänner så behöver man inte höras och ses varje dag. Personen kommer alltid att finnas där oavsett och när man väl ses så känns det om igår.

SÅ, LYCKA TILL NU NADJA!!!! Jag kommer sitta här hemma och skrika och heja tills halsen blir röd och värker.






För er som läser min blogg men inte vet vem hon är, så tar en koll på klippet nedan...

Tv 4 klipp



bild lånad utav aftonbladet.se


Grattis pappa på födelsedagen...

Idag fyller min kära pappa år. Så grattis grattis grattis!!! Här ska det käkas tårta ;)


Syrran, jag och pappa i Peking maj 2008

RSS 2.0