Super trevlig lördag :)

O härliga söndag. Måste säga att det var helt underbart att vakna idag. Solen strålade in genom fönstrerna och jag hade världens underbaraste kille på kudden bredvid.
Gårdagen var verkligen hur trevlig som helst. Min söta vän Emily är verkligen helt otrolig. Godetid vad hon hade lagat mat och fixat. A och jag stod bara och gapade i dörren när vi kom in.
Det bjöds på bakad potatis med en massa olika röror. Mini pajer, en bricka med en massa olika skinkor och kött. Olika sallader. Ja, listan kan göras lång. Sen till detta rödvin.. Mums!!
Jag var så mätt att jag mådde illa efteråt. Sen dukade hon även fram en ostbricka med hur mkt ostar som helst och till efterrätt chokladpudding med grädde.





Så vad har man att säga om Melodifestivalen. Jag tyckte att Sibels låt var bra och hade hellre sett Pernilla Walgren i finalen framför Peter Jöback. Anna Bergendahl är otroligt duktig men jag var inte överförtjust i låten. Han den där nissen med brudarna.. hmm, Mio, Dino.. Lino..Ahh, Neo:) Han var oxå duktig och låten var ganska bra. Efteråt så kollade vi på filmen På smällen som gick på tv.



Nu har jag och A precis avnjutit en god frukost i mitt soliga köksfönster. Är så otroligt fint väder så vi har bestämt att ta en runda med bilen. En sån där "söndagsroad-trip" som alla pensionärer brukar göra. haha!!


Puss puss♥

Underbara helg :)

Hej hej!!
Ojoj, vilken trevlig kväll jag hade tillsammans med kollegorna igår. Vi hade bokat bord på Restaurang Michelangelo och möttes upp där vid 19- tiden. Jag beställde nån rätt med fläskfilé som nästan var för fin att äta upp. Otroligt gott var det iallafall. Till detta drack jag rödvin och sedan blev det Italiensk glass med hjortronsås. Ojoj, så otroligt gott. Var första gången jag åt där. Är verkligen till att rekommendera, dock så är priserna otroligt höga. Allt mitt kostade nästan 350 kr. :/ O då valde jag ändå det billigaste i ätväg...
Efteråt så ville tjejerna vidare och ta ett glas så vi begav oss till O`learys där det blev ytterligare lite dricka och dans.
Jag var faktiskt den som gick hem tidigast, otroligt nog. Hade ju lovat att kolla på en film med A som satt hemma. Så vid 23.30 tiden begav jag mig hemåt..
När jag kommer dit så sitter hans aspackade granne i soffan och bara slöddrar. Dom hade haft lite whisky-kväll och grannen hade nog fått i sig ett par glas för mkt. Efter nån timme lyckas vi få ut honom ur lägenheten och beger oss hem till mig. Kollar på halva filmen (Bröllopsfotografen) sen börjar mina ögon gå i kors.
Snark!!

Idag åkte jag och syrran upp till pappa för att käka lite lunch. Han bjöd på pizza och jag bjöd på lite fika ifrån konditoriet till kaffet. Att vi ens lyckades få i oss allt. Sen åkte jagoch syrran till Maxi för att handla.

Nu måste jag kila. Jag och A är uppbjudna hem till Emily & Petter på middag. Sen blir det Melodifestivalen och lite viiiiin ;)

Puss Puss ♥


Äntligen fredag:)

Hej hej..
Ikväll ska jag ut och äta med mina söta kollegor ifrån jobbet. Anledningen är att vi ska fira kollegan Katja som fyller 30 år i helgen. Så GRATTIS GRATTIS Katja :)
Hade några minuter över innan jag ska bege mig så passade på att slänga in ett litet blogg-inlägg.

Gårdagen var lugn. Slutade tidigt och begav mig en runda till A för lite fika. Sen hade jag tvättstugan hela kvällen. Sådär lagom kul...

Nähä, dags att kila...
Trevlig helg allihopa:)

Puss Puss♥




Jävla snöfan...

Hej hej..
Åh, är bara tvungen att avreagera mig lite då jag är på väg att dunka huvudet i väggen snart. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag HATAR denna snön. Det värsta med den är alla dessa parkeringar som försvinner där jag bor pga stora gigantiska högar av snö som ingen verkar vilja ta bort. Dom byggs bara större och större och parkeringarna blir färre och färre.
Jag var på väg hem från jobbet för en timme sen. Kör två varv runt området där jag bor men hittar ingen parkering. En stund senare lyckas jag hitta en. Överlycklig!! :) Så står det två tanter på andra sidan gatan som skriker till mig " Där kan du inte stå, då kommer inte bilarna förbi" Enligt mina bedömningar så kunde bilar VISST komma förbi. Men orka tjafsa liksom... Så kör iväg igen. Efter några varv runt kvarteret och kring kvarteren bredvid så hittar jag en annan. Överlycklig!! (Igen) Efter lite trix och fix så lyckas jag få in bilen. Då märker jag att dörrfan inte går att få upp pga en jävla snöhög som ligger utanför. AHHHH!! Kör därifrån med en rivstart. Hittar tillslut en parkering 200 meter bort. LYCKA!!!

Upptäcker till min lycka att jag fått bonuskort ifrån H&M. På inte mindre än 550 kr. Precis vad jag behöver :) :) :)

Nähä, nu ska jag möta upp min A. ♥


100223

Hej hej..
Är egentligen toktrött men kom på att jag inte slängde in nåt blogginlägg igår heller. Gårdagen var verkligen vad man skulle kalla "fullt ös". Var uppe redan vid 05-tiden eftersom jag hade öppning på jobbet. Åker till min söta vän Anna efter jobbet för lite fika. När jag kommer dit så står människan och gräddar pannkakor och dukar fram glass, grädde och sylt. Mums!! Sen blir det lite kaffe och skvaller. Några timmar senare hör Stefan av sig och vill ta en kaffe. Så åker inom affären för att köpa lite fika. Rusar upp i lägenheten för att kolla till katten och sen iväg hem till Stefan. Emily hade hört av sig under dagen, så istället för att åka hem så åker jag upp till henne. Nån timme senare satt jag nästan och somnade i hennes soffa. Trevligt sällskap man är :/

Nähä, nu får det bli sängen. Jobb hela dagen imorron och sen ska jag träffa min A ♥

Puss Puss ♥

100221

Hej hej..
Så är det redan söndag och även denna helg har sprungit iväg. Åkte hem till A efter jobbet i fredags och han bjöd på en supergod middag. Köttgryta, ris och en supergod sallad med fetaost. Den grabben vet hur man spelar sina kort rätt i köket :)
Skulle egentligen gått på bio med tjejerna, men fick avboka en timme innan eftersom jag höll på att somna i A:s soffa. Dålig stil jag erkänner. Men hur kul är det med en sovandes Ullis i biosalongen liksom?! :(
Gårdagen tillbringade jag hemma i lägenheten pga skitvädret ute, gick och plockade lite här hemma och läste senaste numret av VR och kollade även lite serier-avsnitt jag missat.
Vid 20-tiden sitter jag och A bänkade framför Melodifestivalen med popcorn. Måste faktiskt säga att jag höll på Elin Lanto, klart bäst av bidragen. Synd att hon inte gick vidare...



Efteråt blev det filmen, Couples Retreat. Nja, sådär. Den imponerade inte så mkt på mig trots lite roliga scener :(




Puss Puss♥

Underbara fredag...

Hej hej..
Tog mig en 5 minuters rast eftersom jag precis varit på nätverk och inte hann med en förmiddags-rast på jobbet idag.
Igår åkte jag hem till min söta Johanna efter jobbet. Gick en film på 3:an som jag sett förrut med rekommenderat Johanna, Flirting with Forty som vi absolut inte fick missa. Så ner till Willys för att köpa lite glass och godis till filmen. Usch, var är min karaktär?!! Måste verkligen skärpa mig efter helgen. Idag är det fredag och den kommer bli kanon. A ska bjuda på middag efter jobbet. Lite senare ska jag möta upp tjejerna för lite vin och sen blir det Snabba Cash på bio.

Trevlig helg allihopa :)

Puss Puss♥


Proppmätt men galet lycklig :)

Hej hej..
Vilken underbart bra dag det har varit idag. Slutade redan kl:13 och begav mig hemåt en liten runda innan jag hade bestämt att träffa A. När jag en timme senare beger mig hem till mitt gull så har han lagat mat :)
Sen blir det fika och mys i soffan i några timmar. Hade bestämt med Emily att åka upp till henne ikväll. När jag kommer upp till henne så står även där mat på bordet. Godetid!!
Har en känsla av att det kommer bli svårt att bli av med dem där extra 3 kilo som jag lagt på mig efter jul/nyår, födelsedag o annat :(

Hittade ett fint kort från min födelsedag som syrran lagt upp på sin blogg. Hoppas det var ok att jag lånade det syster? :)


Jag och min söta farmor ♥


Nähä, nu ska jag rulla mig i säng..proppmätt och galet lycklig :)

Puss Puss♥

100216

Hej hej..
Alla ♥-ans dag var super mysig. Hann med en fika hemma hos Hanna under eftermiddagen. Gick hem till A lite senare med Ben & Jerry`s och en stor påse godis tillsammans med en egenskriven dikt och en liten present. Syrran höll på att dö av skratt när hon fick höra den och bad mig att lägga upp den på bloggen. Har dock beslutat att hålla den hemlig, den är till A.. ingen annan :) Blev så glad när jag kom dit. På köksbänken stod det en bukett fina tulpaner, en godisask med hjärtan och en trisslott. "Tur i kärlek, otur i spel" Ja, det verkade ju stämma.. ingen vinst.:(




Jobb som vanligt igår. Stack ner till syrran lite senare för att snacka lite skit och hon bjöd på spagetti & köttfärssås. Riktigt gott :) Satt och kollade på lite kläder och fick syn på en super snygg jeans skjorta. Det började lysa i bådas ögon och den hamnade i shoppingbagen. Jag ska få min i födelsedagspresent av henne, eftersom jag inte hittade mig nåt nere i Kalmar hihi :)
Vi började kolla på Magiska systrar som gick på tv men fick slänga in handduken en timme senare. Toktrött!!

Pratade med min söta vän Anna igår oxå. Hon och familjen ska inte flytta och dom ska dessutom inte gifta sig utomlands. Lycka!! :) Längtar redan till bröllopet..

Nu ska jag kika på senaste avsnittet av OTH  och sen göra ABSOLUT INGENTING hihi:)

Puss puss♥

Trevlig kväll igår.. Alla hjärtans dag idag...

Hej hej..
Åkte upp till Emily och Petter igår där jag bjöds på pizza. Tanken var att vi skulle kolla på Melodifestivalen och filmen Snabba Cash. Vid 20-tiden ringer A så åker in till stan igen för att hämta honom. Fick iallafall se slutet av Melodifestivalen ha ha. Vid 21.30 så visades filmen Dum &Dummare på 5:an. Den var ju på tok för bra för att missa och vi konstaterade allihopa att det måste varit minst 10 år sen vi såg den sist. Petter plockar fram öl, whisky och bailey`s. Överlycklig för att han fick nån att dricka med. Emily dukar fram kaffe och fika , sen nötter och chips. Oj oj, vilken trevlig kväll det blev :)

Idag är det Alla ♥ -ans dag. Har faktiskt inte smidit några planer ännu, så vi får se vad som händer :)

Puss Puss♥


100213

Hej hej.. Usch, när ska detta snöande, blåsande och kalla väder försvinna. När kommer värmen?! Är så sjukt trött på detta nu.

Slutade tidigt igår och åkte inom farmor för att överraska med en spontan visit. Hon blev jätte glad. Blev lite kaffe och skvaller i soffan. Hon är så söt min lilla farmor. Man kan verkligen prata med henne om allt och hon har världens finaste hjärta.
Klockan 20 överraskade A mig med ett besök. Trodde inte att han skulle komma eftersom han varit sjuk hela veckan. Blev som vanligt världens mysigaste fredagskväll med Let`s dance, snacks och massa mys.
Kilade ner till TreG i förmiddags för att köpa nåt att äta till kaffet. Hade även med mig varsin semla hem, har ju inte ätit en endaste semla i år. En liten alla ♥ dag bakelse till A slank oxå ner.

Nu ska jag vila en timme eller två.. är helt galet trött.

Puss Puss♥




Glad och berg-fri :)

Hej hej.. Så äntligen är man färdig med tvätten. Har tvättat sen jag kom hem från jobbet vid 17-tiden. Nu äntligen är Kebnekaise borta ;)

Blev så glad på jobbet idag. Min kollega som jobbar i köket överraskade mig med en present idag. Som ett grattis för att jag är färdig med pluggandet. Hon sa att hon egentligen skulle gett mig en blomma, men kom sen på att jag sagt att jag inte hade nån vitlökspress. Så hon hade köpt mig en :) Hon gav mig även en kopia på hennes potatisgratäng-recept. Så himla gulligt av henne och jag blev alldeles rörd..



Chefen ringde idag för att fråga hur det hade gått med skolan och för att prata lite om nätverket vi jobbar med. Hon berömde mig och avslutade samtalet med att hon tycker att jag har växt.
Blev så otroligt glad :)

Nu ska jag krypa ner, sista jobbdagen innan helgen imorron. Slutar dessutom tidigt.. Wiiee!! :)

Puss Puss♥


Wiieee!! Skolan e färdig..

Hejsan.. Skulle slängt in ett inlägg i mitt lyckorus igår. Men kunde inte logga in på sidan :( Gårdagen var en riktigt bra dag. Lönesamtalet med chefen gick riktigt bra. För att inte tala om betygsamtalet med min historia-lärare. Jag som fasat över detta och legat sömnlös full med ångest. När han började fråga ut mig om andra världskriget, första världskriget och allt vad detta innebar, nationalismen samt lite kring medeltiden så bara babblade jag på. Fattar inte nu efteråt var allt kom ifrån. Han gav mig betyget VG på hela kursen och gav mig en stor eloge för mina fina arbeten jag gjort. WIIIIEEEE!!!!
Jag är nu äntligen klar med min skola :) Åkte upp till Emily igår kväll, där jag blev bjuden på varmamackor och sen mumsade vi i oss tårt resterna ifrån söndagen.

Usch, idag mår jag lite illa. Vet inte om jag håller på att bli sjuk :/ Får verkligen hoppas att det släpper..

Puss Puss♥

A, Saknar och tänker på dig hela tiden♥


100208

Hej.. Åhh, jag är så trött att ögonen går i kors. Jag har totalt tappat räkningen i hur många timmar jag ligger back vad gäller sömn efter denna helgen. Måste dessvärre hålla mig vaken till tidigast 22 iallafall. Annars sover jag aldrig en hel natt :/
Har suttit med min sista insändningsuppgift ikväll. Fråga nr 3 hade ju råkat försvinna och jag var ju dessutom tvungen att göra denna under helgen då min födelsedag skulle firas. Min otur som vanligt!! Hade ingen möjlighet i fredags, lördagen var fullbokad och halva söndagen. Kunde ju iofs suttit andra halvan av söndagen men jag var så trött att jag höll på att somna i syrrans soffa..:(

Idag har jag blivit uppvaktad av mina söta kollegor. Fick två stycken brandvarnare i present, som jag hade önskat mig. Kom ju på förra veckan att jag inte hade en enda brandvarnare i lägenheten. Dom hade klipp och klistat ihop ett eget Grattis-kort med texten "Pedagogiska Ullis tittar på fåglarna med barnen" Jag kan säga att jag blev så generad när jag öppnar det, att jag kände hur röd jag blev. Dom e alldeles galna hela högen!!
Jag har ju liksom blivit "känd" på jobbet genom att vara den som visar "springan" då mina jeans alltid är så låga. Har dock försökt skärpa mig sen den dagen en 1-åring fick tag i min string. Mina kära kollegor tycker då att detta är riktigt kul.. :) 

Måste ändå lägga upp kortet på bloggen, JAG BJUDER PÅ DETTA!! ;) 

Usch, imorron blir det ingen rolig dag. Först har jag lönesamtal med min chef. Sen på eftermiddagen betygsamtal med min historia-lärare.. Är så nervös så jag skakar bara jag tänker på det:( Är bland det värsta jag vet och jag är säker på att jag kommer få tunghäfta när jag pratar med honom...
Jaja, har inget annat val än att hoppas på det bästa..

Nu ska jag krypa ner..underhålla mig med att prata med A över datorn:)  Stackarn är sjuk:( Skickar dig en miljon pussar... :)

Puss Puss♥

Tack syrran.. hämnden e ljuv.. ;)

Syrran hade lagt upp ett Grattis på sin blogg. Tanken är ju god..men kortet.. Va fan.. Hämnden e ljuv älskade lillasyster.. :P

Älskar dig trots detta snedsteg..;) ♥


Världens bästa födelsedag..

Oj oj, vilken underbart rolig födelsedag jag har haft. Firandet började redan i fredagskväll. A var här och jag bjöd på en egengjord exotiskplanka med lite vin till. Sen satt vi i soffan, drack vin och mös framför Let`s dance. Kvällen var helt underbart bra:) Tack för att du finns i mitt liv..:)



Födelsedagen kunde inte börjat bättre då jag fick vakna upp i A:s armar..:) Möter upp syrran vid 11.30 tiden och vi beger oss till Kalmar för lite shopping. Gick igenom varenda affär men hittade ändå inte så värst mycket som lockade. Köpte mig iallafall ett par jeans, en klänning, en skjorta och ett fint diadem. Syrran bjöd på lunch på Zorbas där dom serverade buffè i en salig blandning av mat. Begav oss hemåt vid 17-tiden och jag passade på att vila en timme innan Emily skulle dyka upp vid 19 för att hjälpa mig att förbereda maten. Vid 20- tiden plingar det på dörren och där står tjejerna med två dussin ballonger. Sötnosar!!
Blir tacos och sen daim-tårta till efterrätt framför Melodifestivalen. Sen slänger vi fram spelet Sanning & Konsekvens. Godetid så roligt det var.
Några exempel är:

Anja fick visa sin favoritställning och tar Johanna till hjälp.
Emily ska dansa sexigt till nästa låt på radion.
Jag ska dansa sexigt framför Malin.
Malin ska bedömma våra rumpor.
Johanna ska strippa.
Hanna ska agera sexleksaksförsäljare med hjälp av en flaska.
Johanna visar på en flaska hur hon suger av någon.

Kvällens höjdpunkt var ännu när Johanna dansade ballongdansen. Att jag inte dog av skratt...:) :) :)













Tack alla mina söta, underbara vänner. Ni är fantastiska och betyder så mycket.♥♥♥  Detta var verkligen världens bästa födelsedag..

Resten av natten tillbringade vi på Statt. Dansade, tjoade och sjöng..Vaknar aningen sliten av väckarklockan vid 12 idag. Dags att hoppa upp ur sängen för vid 14 skulle släkten komma. Mormor ringde och avbokade pga hon inte kände sig i form. Så vi bestämmer att vi ska sitta och fika hemma hos syrran istället. Så stackars lilla farmor ska slippa kämpa sig upp för alla mina trappor. Eftermidagen var trevligt och tårtan supergod:)

Har precis tryckt i mig en pizza tillsammans med syrran och Fia. Aj aj min mage.. Snart blir det Wallander på tv.

Puss Puss♥












28 år idag...

Idag är det min födelsedag. Så GRATTIS GRATTIS till mig... :)


Historiaprov, mat för ett kompani och snart födelsedag...

Hejsan..
Aj aj, min rygg..mina axlar för att inte snacka om min skallevärk. Kom hem ifrån pappa vid 21.30 tiden och där har jag suttit sen 14. Åkte upp direkt efter jag slutat jobbet idag. Hade bokat en ny tenta-tid med min lärare. Så kl: 15 var det dags. Laddar upp med 2 koppar kaffe och fika tillsammans med pappa. Sen beger jag mig ner till datorn. Loggar in på mailen och det visar sig att jag inte alls fått nåt prov mailat till mig. Istället har läraren mailat: "Hej, det var idag kl:15 va?. Hör av dig och bekräfta så skickar jag provet"
Så slänger iväg ett mail och ber han skicka över provet. Tjugo minuter senare får jag provet. Öglar igenom frågorna men fattar ingenting. Sen ser jag överst: SAMHÄLLSKUNSKAP!
AHHH!! Så jag slänger iväg ytterligare ett mail. Inget svar. Så ringer honom
Läraren: Nej, va fan. Oj.. råkade skicka fel. Ber verkligen om ursäkt. Ytterligare några minuter går sen kan jag äntligen sätta igång.
Har världens bästa pappa. Skriker: "Pappa, jag är hungrig!!"  En kvart senare dyker han upp med varsin pizza. Inte nog med det. Han hade även varit snäll och fixat mig två nya vindrutetorkare som han genast satte dit.
Älskar dig pappa!! Provet tog precis 5 timmar. Godetid var trött jag är.

I tisdags så hade jag egentligen tvättstugan. Självklart så missade jag ju detta. Som vanligt!! Har en tvätthög som är lika hög som Kebnekaise här hemma:( Hamnade istället hemma hos Johanna där vi käkade god mat och massor av glass framför Paradise Hotel finalen.

Igår var jag och storhandlade. O då pratar jag verkligen om att STORhandla. Köpte mat för nästan 1000 kr. Vilket vanligtvis är vad jag lägger på mat under 1½ månad. Fyller ju år på lördag och det ska minsann firas.
Imorron kommer A och jag ska laga mat. Ja, ni som känner mig.. ni läser rätt ;) Bjuder på en riktig överraskning och till detta lite vin. Kommer bli supermysigt:)
Sen så blir det ju Tacos med tjejerna på lördagkväll. På söndag kommer familjen och släkten på besök.
Fullspäckad helg med andra ord.

Något som däremot är tråkigt är att jag måste plugga på söndag. Visade sig att en tredjedel av min insändningsuppgift som jag skickade in i söndags har försvunnit. Bara att göra om!! Usch o fy!! Glömde antagligen att spara...

Nähä, nu ska jag krypa ner..

Puss Puss♥

Ps: Slänger upp ett kort på nya frisyren..




100201

Hejsan... eller egentligen borde jag säga godnatt. Det är märkligt att jag alltid har så svårt att komma i säng om kvällarna. Denna kväll är inget undantag. Kom hem ifrån Emily för en stund sen. Slängde iväg ett mess till henne innan idag och undrade om hon skulle kunna klippa mig ikväll. Vilket hon då kunde. Så nu har jag klippt av mitt otroligt slitna hår och håret är nu strax ovanför axlarna. Sjukt ovant, men det behövdes verkligen. Blev bjuden på mat och sen satt vi och käkade godis framför Paradise Hotel.

Helgen har sprungit iväg och jag har haft sjukt mycket att göra nu när det var sista veckan med historian. A var här i fredagskväll och kvällen var lika underbar och perfekt som jag hade hoppats på:)
Blev däremot inte riktigt lika mycket plugg under lördagen som jag planerat in. Emily ringer och bjuder upp mig på Tacos-kväll. Kan man ju omöjligt säga nej till. Vaknade aningen trött på söndagen och efter att ha hällt i mig en stor kopp kaffe var det dags att göra min historia-tenta. Blev totalt vansinnig då det var omöjligt att öppna filen jag fått utav läraren. Försökte öppna det i olika program, men filet gick alltså inte att hitta. Fick maila läraren 10 minuter senare och förklara problemet. Idag mailade han tillbaks och jag ska få ett nytt prov som jag ska göra på torsdag eftermiddag. Åhh, blir så trött.
Bestämde mig för att jobba vidare på min 5:e och sista insändningsuppgift istället och där blev jag sittandes i hela 7 timmar. Begav mig utsvulten hem till Johanna vid 21-tiden och vi köpte med oss lite McDonalds för att käka framför Wallander som gick på tv.

På lördag är det min födelsedag, längtar :) Kommer bli kanon... hihi

Puss puss och natti♥


Nadja i Amelia...

Min fina, vackra och otroligt duktiga vän Nadja är med i Amelia där hon ger med sig utav sina egna träningstips och tipar andra om hur man kan komma igång med sin träning.

Läs hela artikeln HÄR!!


RSS 2.0