Alicia 6 månader!

Idag blir vår lilla älskling 6 månader ♥



Mamma och pappa älskar dig mest i hela världen!

♥♥♥


Hösten har anlänt...

Hej hej..
Alicia växer, full fart för jämnan och mamma Ullis hinner inte ens tänka på att blogga. Att kvällarna dessutom är fullspäckade med tv-serier underlättar ju inte saken. Ensam mamma söker, Svenska Hollywoodfruar, Bonde söker fru, Idol, True Talant, True Blood....
Oj oj, vilken höst man har framför sig :) Har börjat elda i öppna spisen och tända ljus om kvällarna, så himla mysigt.
Dagarna rullar på som vanligt. Alicia äter mat och hittills äter hon allt hon får. Kan tänka mig att hon gått upp rejält i vikt :) Mamma Ullis har både varit hos frisören (inte en dag försent) varit hos kiropraktorn, gått på ansiktbehandling (dessa jäkla hormoner) och hör och häpna..BÖRJAT MOTIONERA :) Min kompis Marie har släpat iväg mig på rundor som varit 1 - 1½ mil långa. Nu jäkla ska fläsket bort!!! ;)

I helgen så har vi varit uppe i Jönköping för att träffa Andreas biologiska morfar Bengt. Var hela 12 år sedan dom träffades sist, så det fanns mkt att prata om. Tobbes sambo Kristina är ifrån Jönköping så vi bodde hemma hos hennes föräldrar. Superfint hus och full service, nästan som man bott på hotell :) hihi!!
Vi var dessutom bjudna på middag hem till Kristinas syster Jessica och hennes man Nicklas. Dom hade byggt ett nytt hus som definitivt var ett av de finaste hus jag någonsin varit i. Kan säga att jag drömde om huset på natten sen.  Oj oj!!


Utsikten ifrån huset vi bodde i. Underbart!!!


Marie och Anders son Kevin har varit och "lekt" med Alicia.
Fått en jättefin liten kappa ifrån farmor Yvonne.
Alicia och mamma badar :)
 
Puss puss ♥

RSS 2.0