Happy Halloween...

Hej hopp..
Jag trodde att jag sett fel när jag kollade på klockan i morse. 13.10.. Jag vaknade tio över ett. Är ju helt galet. Antar att jag behövde ta igen lite sömn. Igår efter jobbet sprang jag inom Bokia för att köpa lite böcker till jobbet. Jag hade med mig ett rekvisitions block men när jag kommer fram till mannen i butiken säger jag istället: - "Hej, det går bra att handla på permission här va?!"  Jag upptäcker snabbt att jag sagt fel och börjar gapskratta. "Menar ju rekvisition såklart!!  Aningen pinsamt. Böckerna fanns tyvärr inte inne, men skulle beställas till nästa vecka.
Mötte upp syrran efteråt för att bege oss ut till Blomsterlandet för att köpa nya lyktor till graven. Syrran trotsade med att vi skulle köpa svarta i år (har haft vita innan) pga rosten. Fick ge med mig, trots att jag tycker att vita är mycket finare. Syrran hade dessutom köpt en jätte fin "krans" på torget. När allt var på plats och ljusen var tända så blev det verkligen jättefint.
Körde inom McDonalds för att köpa med oss lite mat efteråt , då vi båda två led av kurrande magar. När vi käkat upp drog vi ner till apoteket. Syrran inhandlade en sån där "nässköljare". Såg sjukt rolig ut. När vi gick förbi TreG så tittade vi båda på varandra och upptäckte att vi tänkte samma sak. Fan, vad gott det hade varit med en bakelse. 
Tyvärr så var det väldigt utplockat, sicken tur att Gylles bara ligger på andra sidan parken :)


Kunde inte låta bli att köpa 2 st söta Halloween bakelser oxå, är ju bara Halloween 1 gång om året :)
Några timmar senare begav jag mig upp till Emily som skulle bjuda på lite fredagsmiddag. Kycklinggryta med ris. Mumsigt värre. Efteråt blev det godis och snacks framför Idol och Wallander filmen Cellisten.

Blir inget Halloween firande för mig i år. Har ett Historia-arbete som ska vara inlämnat nästa vecka, så jag har inte råd att förlora morgondagen till bakfylledimman. Får bli Halloweenpartaj nästa år istället. Syrran ringde innan och undrade ifall vi skulle ta en film och lite mat ihop istället. Perfekt!! :)


Puss Puss♥

091028

Go kväll...
Så har man precis kommit hem ifrån hockeyn som idag slutade med vinst. 4-2 mot Kungälv. Underbart!!
Johanna var tvungen att jobba men min goa kompis Ola var så snäll och hoppade in som vikarierande sällskap. Han brukar ju inte normalt gå på hockeyn, men jag måste ändå säga att han såg riktigt underhållen ut. Kanske får med honom fler gånger. 

Tanken var att jag nu skulle krypa ner i min säng framför svt-play för att kolla True Blood som jag tyvärr missade ikväll. Fick istället ett mess av min goa kompis Per, som jag inte sett på år o dar. Eller, ja.. några veckor iallafall..Får bli lite catch up med honom istället. Usch, ska upp 06 imorron, men men :/

Puss Puss♥

Kan inte låta bli att slänga upp ett kort på Ola, som visar hur lycklig han är som fick äran att följa med på hockeyn ;)


Mumsigt!!

Go kväll!!
Har precis varit hos min söta vän johanna och mumsat i mig flottiga majskolvar framför Desperate Housewives. Nu ska jag krypa ner med min lilla vän ;) Senaste numret av VeckoRevyn...
O happy day...


Natti Natti♥





Veckans Horoskop...

Vattumannen 21/1-18/2

Våga gå i spetsen. Just nu lyckas du genomföra dina egna planer och initiativ utan problem. Utnyttja att du är originell och skicklig på att hitta lösningar där andra har kört fast. Du förbättrar både dina karriärmöjligheter och din fritid i samma veva. Två riktigt fina höstveckor.

sex/kärlek 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 3


Ja, detta verkar ju riktigt lovande:)
Min egen tolkning av veckans horoskop: Jag ska alltid gå först, alla andra bör gå bakom mig. Mina planer är och kommer alltid vara dom bästa. Jag är absolut den bästa pedagogen på jobbet och alla andra borde bli precis som jag. Chefen kommer att upptäcka detta och därefter ge mig en löneförhöjning på minst 10.000 i månaden. Fritiden utvecklas och istället för att vara full 3 ggr i månaden kommer jag nu att vara detta minst 20 ggr istället. Jag kommer inte heller nöja mig med att gå på hockey 1-2 ggr i veckan, utan jag kommer numera även bo och äta i ishallen.


Monday again...

Hej hej.. Så är det måndag igen. Hmm, undra egentligen hur många blogg-måndagar jag egentligen har börjat med den frasen?!!

Vi börjar om..
Så är det ny vecka och vädret är skit, piss och dödrygt. Blev hockey igår iallafall, kunde inte låta bli trots att huvudvärken inte släppte. Såhär i efterhand ångar jag det verkligen, för fy tusan vilken dålig match. Efteråt så köpte jag och Johanna med oss lite mat från McDonalds innan det var dags att slänga oss i soffan framför Ensam mamma söker.

Vid 21.30 tiden åkte vi in till stan för att hämta upp Thomas och Totte, ner till Hemmakväll för att hyra lite söndagsfilm. Johanna valde sträckisen Fredagen den 13:e, någon ny version från 2009. Fy tusan så äcklig han är den där förbaskade Jason. Det dödades och dödades på alla möjliga äckliga vis. Så är ni känsliga så se INTE denna film. Jag själv satt med täcket framför ansiktet emellan två kompisar (som inte verkade det minsta berörda) och märkte hur jag sakta sakta kom närmare Thomas som satt på min vänstra sida, som i sin tur skrattade och blev mer än nöjd när någon fick en yxa i ryggen, sina öron avhuggna eller svärd igenom huvudet. Usch usch!! När jag väl kom hem vid 00-tiden så hade jag sjukt svårt att somna, inte så konstigt kanske?!! Jävla Johanna!! Nästa gång väljer jag film:)


Har nu idag konstaterat varför jag inte går ner i vikt. Har varit super duktig precis hela veckan. Ätit nyttig mat och i lagom dos.
Helgens intag av mat har däremot sett helt annorlunda ut:
Fredagkväll: Kebabpizza, pistageglass, sandwich, godis och läsk.
Lördagskväll: Tacos, läsk och godis
Söndag + kväll: Kycklingröra med bakadpotatis, McDonalds (extrastor meny) godis

Nähä Ullis, nu får det ta mig fan vara nog med onyttigheter:P

Nu ska jag kila ner till syrran en runda för att kolla färdigt på filmen vi båda somnade till i lördagskväll..

Puss Puss♥

Mys hela helgen...

Så är man nyss hemkommen ifrån fika på stan. Fick sådan sjuk huvudvärk när vi satt på fiket och hela huvudet började snurra. Skumt!!
Funderar på att hålla mig hemma ifrån hockeyn..:/

Igår hade jag och syrran lördagsmys hemma i hennes nya lägenhet. Blev tacos, godis och hela 3 filmer. Tyvärr så somnade jag i hälften av nr:3 precis som i fredags hos Hanna.
Tur man har en hel vecka på sig innan man behöver lämna tillbaks dom. Hemmakväll is the shit=)







Fika med Hanna...

Så är det söndag och ångesten börjar smyga sig på igen. Att helgen snart är slut och en ny jobbvecka börjar. Nu är jag på väg att möta Hanna för en kaffe på stan.
Sen är det hockey...

See ya ♥





Ajaj...min mage

Hemma igen efter fredagsmys hos Hanna. Blev kebabpizza, 3 filmer, glass och godis. Sen var det så att vi båda vred oss med magont i soffan. Fy tusan så mätt jag blev. Hann med 2 filmer men när det var dags för nr 3 så däckade jag. Alltid så på fredagar.

Nähä, dags att hoppa i säng. Flytt hos syrran imorron..

Puss o godnatt♥



Det är dags för fredagsmys...

Gud vad jag gillar mina barn på jobbet. När jag kom till jobbet i morse så hann jag inte ens ta av mig jackan förrän en utav mina 3-åringar kom flaxande.
- Fröken fröken, jag är kär.
Gud vad jag skrattade.

Äntligen helg, men lugnt kommer det inte direkt bli. Imorron är man nästan uppe med tuppen, då syrran beställt lite bär-hjälp till flytten. Nu kommer hon att bo på nästan samma gata som mig. Perfekt då man är hungrig:) Finns väl inte nån som är så flitig på att laga mat som hon.
Hanna ringde innan, så ikväll blir det lite fredagsmys. Vilket i vårt fall betyder film, skräpmat, godis och glass:)

Nu ska jag springa ner till syrran för att lämna bilnyckeln. Är tydligen den enda i familjen med dragkrok. Pust!!
Sen blir det Willys och filmhyrning med Hanna..

Hörs, Puss Puss♥

Ojoj, såå bra..


Help me..

Hej allihopa, jag heter Ullis och jag är SB...

Jo, det är såå sant. SB står för serieberoende och det är precis vad jag är. Satt och kollade på avsnitt 4 utav The Vampire Diaries medans jag väntade på att Desperate Housewives skulle börja på tv:n.
Nu vill jag se mer men sidan jag hämtar serierna ifrån går inte att få upp och efter 22200x5 försök fungerar det fortfarande inte. Jag börjar bli varm nu, känner hur paniken kommer, känner hur pulsen blir snabbare o snabbare, kanske borde ta ett bloss..men nej, har ju slutat.. En whisky kanske.. nää fy.
Vad ska jag göra?!!! Ahhhhh!!

O nu när jag ändå är igång och avreagerar mig så sjunger jag en liten truddilutt på Caroline af Ugglas avskyvärda sång: Snälla snälla snälla, håll dom där förbannade vimmelfotograferna borta ifrån mig. Har hamnat på ytterligare ett hemskt vimmelkort... la la la la





Mat är gott, film är bra, serier är bättre men vänner är underbara...

Fy tusan så gott det var med mat. Hanna hade köpt varsin baguette på Caspians, baguette med kyckling och curry är såå sjukt gott där.
Sen blev det tjejfilm i form av en romantisk komedi.



Nu ska jag kolla på ett avsnitt av nya Melrose Place.
Hanna frågade mig härom dagen hur många serier jag egentligen följer. Tog mig en rejäl funderare och kom fram till följande:

Desperate Housewives
True Blood
Gossip Girl
One tree Hill
90210 (nya)
Melrose Place (nya)
The Hills
Privileged
Bonde söker fru
Ensam mamma söker
The vampier diary
Mammas pojkar
Idol 2009
Hollywood fruar (som tyvärr inte går längre)





O shit, där har vi förklaringen varför jag fortfarande är singel :P ha ha

Natti, puss puss♥



Är hungrig och har tråkigt...

Jag väntar på att Hanna ska komma med maten för ikväll ska vi mysa med lite film. O nu har jag såå tråkigt och är såå sjukt hungrig. Ge mig mat nu!!


Får sysselsätta mig med msn-terror under tiden..hehe!!



091018

Godmorgon..
Vilken trevlig fest det var hos Tobbe igår men fy så bakis jag är. Antar att jag förtjänar det. Har precis slängt in en snabb portion i mikron, är det enda jag orkar göra i matväg. Vid 16.00 är det hockey, Khk-Pantern men som det känns nu vill jag bara krypa ner i sängen igen. Usch...

O inte orkar jag blogga heller..
Vi hörs, puss puss♥



Tog lite bilder på mig och mina fina tjejer i Tobbes badrum igår.. haha..


Sovmorgon is the shit...

Godmorgon allihopa.
Åh så skönt det är med sovmorgon. Denna känsla man har på kvällen att man inte behöver gå upp en viss tid dagen efter. Underbart!!
Så vad har hänt sen sist då. Förrutom att ha varit effektiv som en duracell-kanin har jag oxå varit trött som en mumie i veckan. Var hockeymatch i onsdags mellan Khk-Kristianstad. Lyckan var stor på vägen hem då det blev vinst för Khk, dock efter en riktig rysare och mina naglar på höger handen har inte haft en chans att växa sen sist. Blev väckt på natten vid sådär 04 av ett par killkompisar som tydligen glömt bort att jag skulle jobba dagen efter och ville ha med mig på efterfest. Grr!! Somnade inte om förrän 05.30 och sen upp 08. Sådär lagom kul. Både kände mig och såg ut som en mumie med blå ögonskugga under ögonen dagen efter. Hämnden e ljuv!! Igår blev det lite shopping på amiralen med Johanna efter jobbet. Bl. a lite god dricka till festen hos Tobbe ikväll. Tobbe är min gamla granne som tyvärr flyttade och övergav mig förra året för att köpa sig ett hus på Ekholmen. Har sett fram emot att få se det nyrenoverade huset sen hur länge som helst. Så ikväll tar jag med mig Johanna, Emily och Hanna och knallar dit för lite party!!
Igår var Thomas, Totte, Andreas och Johanna här för att kolla på nya Falk filmen. Blev väl inte så mycket film egentligen eftersom Andreas hittade lite VeckoRevyn och började högläsa ut sexspalterna istället.
Var iallafall en riktigt trevlig kväll.

Nähä, nu är det kanske dags att ta sig ut sängen för att äta lite frukost.

Puss Puss♥


Rensning av garderoben...

Måste fått en på tok för stor dos av både mina järntabletter och alvedon. Har varit som en duracell-kanin sen jag kom hem.
Nu blir det storrensning i garderoben.
Finns för avhämtning på Ullisgatan i Ullisborg för dom som e intresserade ;)




Jag har ett förhållande med Historia-boken och en massa alvedon...

Hej hej..
Dags att uppdatera bloggen och idag i liggande ställning. Haft en sån otrolig huvudvärk ändå sen början på förra veckan. Proppat i mig en massa värktabletter, lagt på leendet och gått till jobbet. Igår kväll stod jag inte ut längre, då inte ens receptbelagda tabletter fick värken att gå bort. Så idag tog jag kontakt med vårdcentralen. Där är dom ju otroligt roliga. Allt råd läkaren kunde ge mig var att pröva nässpray då det kunde vara bihålorna som spökade och gjorde att jag fick huvudvärk och detta i kombination med att fortsätta trycka i mig alvedon. Om det inte hjälper så kanske jag behöver glasögon eller kolla över tänderna.
Ahhh!!
Så det enda jag gjort idag är att legat i soffan, kollat film och ätit godis. Min söta vän Hanna dök upp här vid 14 tiden och lämnade en gigantisk godispåse.
-Godis måste man äta gumman om man är sjuk.
Vilka underbara vänner man har.

Så vad har hänt sen sist då, ja förrutom att man nästan har bott framför skolböckerna och nästintill lärt mig o leva med denna hemska huvudvärk så har jag iallafall försökt ha ett lite socialt liv under helgen.
Pluggade några timmar i fredags och sen begav jag mig till arenan för att kolla matchen mellan Khk-Mörrum med söta Bianca.
Vilken rysade det blev och jag har numera endast naglar på ena handen, men vinst blev det:) Lycka!!
Lördagen tillbringade jag framför böckerna, kämpandes med detta jäkla Historia arbete som hade dead-line på söndagen. När klockan närmade sig 16 så gav jag upp och kände att jag behövde ta mig lite luft. Tog bilen och åkte ut till Vedebyhallen där exet spelade innebandymatch. Nu förstår jag varför jag inte varit på en match på över 10 år. Aldrig mer!! Uppskattade mer skvallret med en gammal klasskamrat som dök upp än själva spelet.
När 2:a perioden var slut gav jag upp och åkte och plockade upp Johanna. Totte och Thomas skulle bjuda på Tacos framför fotbollen hemma hos Totte. Efteråt så skulle det bli film, men huvudet värkte och Johanna höll på att somna, så det fick bli att åka hem istället.
Igår tillbringade jag ytterligare ett antal timmar framför datorn för att skriva färdigt arbetet. Närmare bestämt 6 timmar. När det var dags att skicka in så kändes det ändå inte helt 100. Fy fan vad svårt det är.
Mötte upp Hanna för att ta en välförtjänt kaffe på TreG och uppdatera varandra om det senaste skvallret. Två timmar senare begav jag mig till Johanna för vår "Ensam mamma söker/film kväll" som är tradition på söndagar men fick kasta in handduken, imorron får det bli vårdcentralen.
 
Min söta pappa ringde för en stund sen. Han har varit nere i Karlshamn och köpt mig 4 nya vinterdäck. Lite oväntat då vi senast i lördags skulle vänta med detta. Han e sååå go!!

Nu ska jag och alvedonen krypa ner under täcket:(

Puss Puss♥



Blir tokig...

Ahhh!! Jag blir fullständigt tokig. Jag hatar att plugga och det är verkligen så sjukt att det ska vara så jäkla svårt att det tar mig 2 timmar att göra 1 uppgift i min Historia. Nu äter jag upp boken och beger mig till Johanna och myser istället.


Noll karaktär...

Min syster sa till mig igår och även idag att jag har noll karaktär. Jo, jag är nog villig att hålla med där. Denna helgen har jag egentligen inte gjort någonting som jag planerat att göra.
Jag hade planerat att hålla mig hemma för att plugga då jag har ett Historia arbete som ska vara inlämnat nästa vecka.
Istället så blir det ett trip till Kalmar med Bianca och sen får jag dessutom höra att det är Oktoberfest på Fox. Minns denna fest förra året och det var otroligt roligt. Så istället för att mysa framför tv:n med Johanna så drar jag på party-outfiten i form av min nya svarta klänning från Nelly och massor av lockar i håret som Johanna var så snäll att fixa.
Ringer Katarina Larsen som dyker upp några timmar senare med en vinare i högsta hugg. Erik hade fest ute på Saltö..men kan säga att jag var nada sugen på att knalla dit i regn och storm.
Kvällen blev riktigt lyckad och jag ångrar inte att jag gick ut, om man bortser från att jag missar matchen mellan KHK- Halmstad pga mina "bakis omständigheter"

I fredags var jag hemma hos min syster för att kolla på Idol. Där blev det en supergo kebabsallad och sen en massa glass och snacks till efterrätt. Somnade ju självklart i soffan framför fredagsfilmen på 5:an.


Slänger upp detta kort på Katarina Larsen som var så otroligt söt när hon begav sig upp till statt med denna gula påse på huvudet. Ja, vad gör man inte då det blåser storm och regnar för fulla muggar när man är fin i håret?!! Fy fan vad jag skrattade...

Puss Puss♥


Look a like...

Måste bara säga att jag ser en viss likhet mellan Johannas vovve Molle och den där drakliknande vovven i Neverending story.


RSS 2.0