gamla bloggen

Jordnötter,idiot &ansiktsmask!! Sön 2 apr 2006 14:55 (Uppdaterad Sön 2 apr 2006 15:02) Övrigt, 28 läsare totalt
Hejsan hej!!
Det har blivit som på rutin att skriva en ny blogg varje söndag. Denna helgen har jag varit helt själv, då min söta sambo övergivit mig för en hemresa till Karlskrona.
I alldeles för många dagar=(
Jag tänkte dock positivt, tänk vad skönt att bara få vara själv i lugn o ro!!!
Kom hem från jobbet i fredags, helt slut. Tappade upp ett bad o körde hela kittet, mask i ansiktet, rakade benen o inpackning i håret. Skönt!!! Sitter som en strandad val framför Rampfeber klockan 20.00 då Nadjas kompis Peter skulle göra bort sig med sång=)
Somnar tidigt o vaknar pigg o glad lördagmorgon. Ganska fint väder, kanske dags för en promenad.=) Telefonen ringer o där fastnar man, ett program på tv som man inte får missa, ja, just det, måste ju kolla Tradera om jag vunnit dom där jeansen.... o därmed blev det helt plötsligt lördagskväll. Bestämde mig för att kolla på en film som legat osedd på hyllan alldeles för länge. Letade förgäves efter popcorn, men lite jordnötter hittade jag hihi!!!
Oopsss!! Hur slutade filmen?!!! Vaknade iallafall helt utvilad även idag, trodde jag! Helt plötsligt känner jag hur illa jag börjar må, rusar till toa o kräks=(
Skumt!!! Måste vara jordnötterna.
Får sedan reda på att en utan mina bästa kompisar är så jävla kåt o desperat att hon absolut måste ha sex med en killkompis till mig, som dessutom jag har varit med några ggr, senast förra helgen. Varför?!!! Asså, jag är inte kär i honom eller så... men kan man inte få ha lite ensamrätt om någonting??
Åh, hon förstår inte varför jag reagerar som jag gör. Idiot!!!
Skickar iväg ett mess till min sambo, som oxå e min psykolog.... får ett mess tillbaks att det är lite jobbigt just nu men att hon ringer senare...
Har bara en sak att säga:
Nadja kom hem......
Ciao
Magkramp=( Sön 9 apr 2006 20:41 (Uppdaterad Sön 9 apr 2006 20:50) Övrigt, 22 läsare totalt
Tjena alla mina vänner, "ovänner" o folk jag inte känner!!!

Så är det söndagskväll igen och dags att skriva min hmm veckliga?!! blogg=)
Har precis kollat färdigt på min absoluta favorit serie. One Tree Hill!!! Helt sjukt hur galen man kan bli i en såpa. Kan Nathan nu svälja sin stolthet o bli ihop med Hayley igen o hur kan Brooke göra så mot Lucas?!! Vad ser hon hos Chris liksom?!! Har fan inte missat ett enda avsnitt sen serien började för ett år sedan. Höll dock på att missa ett för typ 3 veckor sen då vi var på väg hem från Karlskrona. Som "tur" var blev jag sjuk, just då reprisen skulle visas på måndagen o var tvungen att hålla mig hemma. Måste vara ödet liksom!!=)
Igår så fick jag ett sånt sjukt begär att gå ut, tjatade på Nadja, som var jätte trött efter en hel dag på jobbet och när hon sedan efter många timmar gav efter så var vi tvungna att åka hem igen, efter bara knappt en halvtimme på krogen. Mina goda och hemmagjorda Rosa Pantern gav mig en rejäl magkramp. Usch, piss o fy!!!
Inte alls roligt!!! Antar att det oxå måste vara ödet, att jag helt enkelt skulle bespara mig alla onödiga ragg ute=) Måste ju vara så!!
Tänkte dock gottgöra Nadja och bjöd henne på en riktig brakfrukost i morse. Nybakade scones med apelsinmarmelad. Mums!!!
Snart e det den efterlängtade påskhelgen och jag ska åter återvända hem till kära Karlskrona. Inte klokt vad man saknar sin familj o sina vänner när man e här uppe.

Puss puss
Bakis=( Sön 16 apr 2006 12:43 (Uppdaterad Mån 17 apr 2006 22:58) Övrigt, 19 läsare totalt
Hej alla sötnosar!!!

Söndag igen o dags för bloggen. Idag så har min älskade vän o sambo åkt på träningsläger till Spanien,i TVÅ veckor *snyft*. Åkte ner till Karlskrona efter jobbet i torsdags, hamnade i bilkö, som typ inte släppte förrän i Norrköping, så jävla drygt!!! Men jag kom ner till slut, till min söta farmors glädje. Har hunnit med en hel del i helgen faktiskt, träffat söte Kjellemannen som dessutom ligger o sover så sött i sängen bredvid(lånar hans dator) träffat Anders, fikat med Anna, fikat med Karlsson, o med lilla Sandra. Bytt däcken på bilen, var ute o festade med Mysan igår. Träffat syrran, käkat påskmiddag med Carro hemma hos hennes föräldrar.Ska till mormor o fika i eftermiddag, käka pizza o kolla film med Lotta ikväll. Snacka om att vara effektiv!!! Åker hem på måndag, vilket är lite tråkigt, nu när dessutom inte Nadja e hemma o väntar i lägenheten, men lille Casper gör det iallafall=) Nu ska jag försöka få lille Kjelle att komma upp ur sängen för att springa till McDonalds(hans andra hem) till min o Tottes stora glädje. Haha, Totte har fan snackat hamburgare sen han vaknade. Fick precis lyssna på en låt som Andre o Kjelle skrivit åt FC Huvudstaun, grym!!!=) Vilka talanger det finns!!Nu har Totte börjat tjata på stackars Kjelle igen, nu äntligen tar han på sig strumporna o går pustande mot dörren. Snart blir det bakismat, MUMS!!!!

Puss Puss
Tomat,Sveriges man & Tacos!!! Sön 23 apr 2006 18:50 (Uppdaterad Sön 23 apr 2006 18:56) Övrigt, 23 läsare totalt
Hej hej alla sötnosar!!! Denna veckan har minsann varit otrolig. Tillbaka på jobbet på tisdagen efter en trevlig påskhelg nere bland familj o vänner i Karlskrona. Tisdags morgon börjar med att jag på väg till tunnelbanan springer rakt in i Sveriges Man 2004 himself, Jimmie Kersmo(se bild ovan) När jag väl kommer till jobbet(röd som en tomat o med andan i halsen) sätter jag mig direkt vid datorn på jobbet för att visa vem exakt vi snackar om för mina kollegor, som dessvärre inte har så mycket koll på snyggingarna i stan. E ni inte kloka liksom?!!!
Dagen rullar på som vanligt, tror jag!! På vägen hem så upptäcker jag en gammal tant på tunnelbanan med rullator. Jag erbjuder henne genast min sittplats, det som jag däremot inte räknade med var att hennes rullator som var fullpackad med matvaror skulle attackera mig. Ja, just det attackera!!! När tåget sätts i rullning flyger den rakt på mig o jag rakt på killen mitt emot =( Trodde det var omöjligt att jag skulle kunna bli rödare i ansiktet än i morse, men där hade jag fel!!
Vaknar utvilad o pigg onsdag morgon o tänker att denna dagen kommer inget pinsamt att hända. Sitter på tunnelbanan o allt känns bra, tills helt plötsligt Sveriges Man 2004 dyker upp igen, hur är det möjligt!!! O sätter sig precis bredvid mig. Jag min jävla fegis trycker Metro närmare o närmare näsan. Tror i o för sig inte att jag skulle haft en chans, men skulle jag haft en är den definitivt jävligt kört just nu =(
Torsdag morron vaknar jag helt blixter förskyld o med världens huvudvärk. Blir sjukskrivning i 2 dagar=(
Lördagen tillbringade jag i Jennys sällskap, först fika hemma hos mig, sedan tacos o film hemma hos henne. Mysigt!!! Idag så har vi varit ute o promenerat i det fina vårvädret, gud så fint det är här på Lidingö. Eftersom vi varit så duktiga firade vi med kebab, pizza o " Hur man blir av med en kille på 10 dagar" Jag har sett den 10.000 ggr, men för Jenny var det första gången.
Hon var överförtjust, I told you so!!!
Snart börjar One tree Hill, som jag längtat!!!=)

Soliga pussar
Ullis
Roadtrip,One tree Hill & en bästis!! Mån 1 maj 2006 14:25 (Uppdaterad Mån 1 maj 2006 14:29) Övrigt, 24 läsare totalt
Hej hej!! Jag erkänner, jag har svikit min traditionella söndags blogg. Idag är det måndag o helgen har minst sagt varit fullspäckad.
I fredags var jag bjuden på fest hos min arbetskollega Marie. Fasen vilken fylle fest det blev. Sång, striptease o en massa snack om killar. Tjejerna bestämde att deras ny livsuppgift var att hitta mig en snygg kille, i alla fall för kvällen. Kan säga att dom tog uppgiften på största allvar, väl framme på Blue Moon Bar börjar det genast raggas killar och dom bjöd oss på en massa drinkar=) Trots tjejernas ansträngningar hittade jag inte riktigt det jag sökte. En timme kvar o jag bestämmer mig för att utforska undervåningen som jag precis fått reda på existerar. Åh, där står han. Den hittills snyggaste kille jag sett på krogen i Stockholm. Han hade dock en massa tjejer omkring sig så jag bestämmer mig för att slänga in flaggan o vända på klacken, då känner jag en hand på min arm.
-Ska du gå??
Fortsättning följer......=)

Igår kom Nadja hem från Spanien, där hon varit på träningsläger i 2 veckor. Shit vad brun hon är människan. Jag o Emmy hade lovat att möta henne på Arlanda. Flyget var försenat en timme o istället för att vänta bestämmer vi oss för att ta en liten "Roadtrip"
Utan att veta vart vi kör hamnar vi på ett ställe som heter Knivsta. Asså, herregud!! Jag trodde bara att såna ställen fanns på film. Knivsta Centrum bestod av ett bibliotek, Ica butiken Kniven, Knivsta krog o självklart den lokala kiosken där alla ungdomar med mopeder samlades. Emmy tryckte gasen botten för att komma därifrån så fort som möjligt!!
En timme gick fort, så vi vände tillbaka mot Arlanda för att plocka upp Miss Casadei.
Tre stycken presenter fick jag=) Ett stor ask Toffifee, ett par ursnygga röda spets trosor o ett par vackra silverörhängen. Älskar dig min lilla plommonmunk med jordgubbsglasyr!!!
Nadja som hade en "dejt" senare lovade mig i alla fall 3,5 timmars ensamrätt.
Tacos, 4 avsnitt One tree Hill och en bästis i soffan, kan livet bli bättre?!!!=)

Puss Puss
Vilken vecka!!! Tors 15 jun 2006 11:36 Övrigt, 33 läsare totalt
Hejsan alla glada i sommar värmen!!
För det första så måste jag bara säga förlåt att ingen ny blogg har dykt upp dom sista veckorna. Har haft så fruktansvärt mycket att göra.
Så e man hemma igen sen i lördags, kommer att sakna Sthlm o allra mest min bästa vän Nadja som oxå varit min sambo dom senaste 6 månaderna. Love ya!!! Men det är väl som man säger " Borta bra men hemma bäst"
Jag hämtade min kära pappa på Arlanda efter sista dagen på jobbet i fredags. Stackars Marie (min kollega) hon var så ledsen att hon grät för att jag skulle sluta. Tycker om dig massor gumman!!:)
John & Mats hjälpte till med flytt, tog bara 2 timmar att få ner allt. Bra jobbat Ullis!!=)
Så var man på väg ner, jag o pappa. Blev nästa som en liten Road Trip, riktigt mysigt!!! Casper fick dock någon knäpp som jag skulle kalla solsting i bilen, när en ambulans körde förbi med sirenerna på började han skrika som en galen tupp. Stackarn farsan fick hålla för öronen!!!
Väl nere efter 7 timmars resa väntar mina kära vänner utanför min sk. reserv lägenhet ( får inte tillbaks min förrän i sep)
Rickard var den enda killkompisen som kunde ställa upp, då det var Sverige Match, jävlar karlar!!! Men Sandra, Carola, Jayne, syrran
o Jenny tog i, duktigt tjejer!!
O så får man ju inte glömma farsan, vilken hjälte han är. Älskar dig!!
Hade lovat Jenny att jag skulle ut med henne på kvällen. Lite dumt kanske, med tanke på att jag hållt igång sen 06.00 på morgonen, men man håller vad man lovat!!! Klockan 22.00 börjar jag hälla i mig vin samtidigt som jag börjar rota igenom mina flyttkartonger efter något snyggt att ha på mig!! Vid 23.00 har jag tryckt i mig en hel vinare o jag o Jenny drar ner till Carola som har lite fest.
Dricker ytterligare 3 cider, fasen nu börjar man ju bli riktigt pigg hahahaha!!!
Sticker ner på stan vid 00.30. Riktigt kul att få träffa alla man känner!!!
Vi bestämmer oss för att dra till piraten en liten runda efter att ha varit på Nivå till 02.00.
Blir extra glad då jag märker att t.o.m vakterna har saknat mig hihihi!!!
Drar till Kino vid 03.00 för att träffa Mr Hammarin som e hemma över sommaren!!=)
På väg mot käk mötar jag lilla Andreas, full som en kanna hahahahaa!!!
-Hej älchling!!!
Vaknar med världens huvudvärk dagen efter, men fy vad kul jag hade.
Blir Bridget Jones o McDonalds hemma på Carolas soffa!!
Blir extra lycklig då pappa ringer på kvällen o bjuder upp mig till Rödeby på Pizza, mums!!!
Hämtar lite kartonger o dammsugare på vägen tillbaks hos farmor, Katta hjälper mig att bära upp.
När jag kommer till lägenheten e min kära Casper borta, jag blir helt hysterisk. Katta bli arg för att jag ringer till pappa o skriker istället för att börja leta efter honom.
Vi hittar honom lite senare, sittandes under en bil nere på gatan. Han har alltså hoppat ner från mitt fönster, 5 meter.
Ringer till pappa som kallar honom "livstrött", jag kallar honom korkad!!!
Första dagen på nya jobbet i måndags, kommer nog trivas=)
Elen var avstängd när jag kom hem från jobbet i tisdags. Inte så kul!!! Har bott hos syrran i natt!!
Nä, nu måste jag iväg. Ska träffa Sandra som ska färga håret på mig!!!
Puss på er!!!
Ullis Pullis
Rynkor, idioter och hjältar!! Tors 8 feb 2007 19:21 (Uppdaterad Tors 8 feb 2007 19:23) Övrigt, 30 läsare totalt
Hello darlings!!

Ok, jag har inte skrivit blogg på ett tag för att jag har haft så sjukt mycket att göra men nu e det fan dags att avreagera sig lite. Har hunnit med mycket på sista tiden, börjat jobba, slutat jobba och börjat jobba igen. Renoverat mitt badrum, råkat få min vägg i köket utslagen (utan mening)
slutat röka, börjat gå upp i vikt pga allt godis, börjat röka igen, blivit uppvaktad att både en 42-åring och en fd pundare, bråkat med killen som jag allvarligt trodde kunde vara Mr Right, börjat strula med mitt ex igen, ångrat men börjat igen. Färgat mitt hår gult och blivit beroende av antirynkkrämer.
Jag fyllde ju 25 i tisdags, hade inte tänkt så mycket på det faktiskt förrän jag märkte mina första rynkor runt ögonen och att jag ökat en storlek i trosor. Fan oxå, all var så mycket bättre när man bara var 24. Födelsedagen var riktigt trevlig, faktiskt riktigt kanon. My kom och ringde på dörren vid 10.00, skulle ju på Road trip till Ikea. Handlade inte så värst mkt faktiskt, kanske för att jag allvarligt börjat fundera på att börja pensionsspara.
Vi stannade till 16 innan vi började bege oss hemåt. Hämtade upp syrran när vi kom tillbaks o sen stack vi till Cityhallen och hämtade maten som jag beställt och sen tårtan på TreG, klart man måste ha sin egna tårta när man fyller år:)Rusande hemåt för att hinna slänga in sakerna innan familj och släkt kom, men mormor stod redan i trappan.
klockan 21 var vi färdig med både mat och efterätt o alla började "rulla" hemåt.
På lördag ska jag ha min födelsedags fest, har endast bjudit dom närmaste, men vi blir ändå 25 pers, blir nog riktigt kul.
Fick en chock när jag kom hem idag, det förbannade j*vla företaget som slog hål i väggen vid stambytet har skickat mig en räkning på 4000 kr, som om att jag bad dom att slå sönder väggen. Ringde på hos grannen som blev vansinnig och ringde till dom, efter 15 min av hårda ord slängde mannen från företaget på luren, IDIOT!!!
Vilken superhjälte till granne man har:)

ha det gott
Ullis Pullis Gullis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback