Lugn helg.. och underbart fina bilder!! :)

Hej hej..
Helgen har varit galen lugn, precis som jag lovade min barnmorska i fredags. Usch, nästan så tråkig att jag började klättra på väggarna. Har inte gjort så mycket annat än kollat på tv, suttit vid datorn, lagat lite mat osv.
Andreas har passat på att göra det fint i trädgården under helgen, varit så flitig och klippt alla våra äppelträd.. Nu hoppas vi att det blir många fina, goda äpplen i år.

Sandra Olander som var så snäll att fotografera oss för 3 veckor sedan har varit här och lämnat bilderna idag. Jag blev verkligen hur nöjd som helst och satte genast igång att skriva ut foton att fylla väggarna med.
Tack så himla mycket Sandra :)

Här är några exempel.. Vad tycker ni?? :)



Puss Puss♥

110225

Hej hej..
Så har jag precis kommit hem ifrån mitt extra inbokade besök hos barnmorskan. Är beordrad att ligga och vila HELA helgen. Min kropp mår tydligen inte så bra utav denna graviditeten längre. Har lagt på mig otroligt mycket vätska (1 liter på 3 dagar) och min barnmorska upplever att jag blivit svullen i ansiktet. No shit!!! Så skulle huvudvärk och magont uppstå under helgen så skulle jag kontakta förlossningen. Usch, man blir allt lite nervös :(

Hade ju Emily & Petter här på besök igår, underbara människor :) Vi fick en jättefin snöskyffel i inflyttningspresent, precis vad vi behövde :) Tack godingar!!
Godetid så ont jag hade i kroppen när jag skulle sova sen. Är nog bara att konstatera att jag enbart får hålla mig till EN aktivitet under dagarna.

Nähä, dags att krypa ner i soffan...

Puss puss♥



110224

Hej hej..
Har precis kommit hem ifrån Emma & Erik där jag varit och fikat en runda. Blev precis som jag räknat med mycket prat om bebisar och förlossningar. Emma är ju beräknad 17 dagar före mig. Så himla roligt :)

Igår kom Anders förbi mig en runda på fika och för att kika på huset och ikväll ska Emily och Petter komma en runda. Godetid, man gör inte annat än fikar, fikar och fikar haha!! Ja ja, lite skoj ska man ju allt ha när man går hemma hela dagarna.


Passade på att fota min och Emmas mage ihop idag, godetid vad rund jag har blivit i ansiktet. Jag känner knappt igen mig själv... fy fan!!! All denna vätskan som tydligen lagt sig precis ÖVERALLT.. jag hoppas verkligen att det kommer försvinna efter förlossningen sen, annars vet jag inte vad jag gör.


Jag och Emma med våra tjocka magar... undra vilka som ligger där inne ??!! :)


Vecka 36+3


Puss Puss♥

110222

Hej hej..
Snö, snö och snö.. när ska denna snö försvinna. Jag vill ha VÅR!!!
Besök hos barnmorskan idag, v. 36+1.. inte så långt kvar nu (förhoppningsvis) Bebis är på väg ner i bäcken, men är inte helt fixerad ännu..så blev ruckbar i protokollet. Hjärtljuden låg fortfarande på 152. Att jag haft förvärkar under helgen var bara ett stort +.. kroppen förbereder sig inför förlossningen.
Däremot reagerade min barnmorska på att jag fått högre blodtryck, så från och med nu blir det 2 besök i veckan för att hålla koll på att allt är bra.
Har inte gjort nåt annat idag mer än tagit det lugnt, så himla skönt. Snart kommer min älskade sambo hem ifrån jobbet. Då blir det MYYYYYS :)

Puss puss♥


Springande dagar, mycket fika och tråkiga sammandragningar!!!

Hej hej..
Oj oj, nu är jag där igen.. inte bloggat på nästan en vecka. Men godetid vad förra veckan flög iväg.
I onsdags var jag sådär lagom glad över att behöva ställa klockan då sotaren skulle komma kl: 08. Särskilt då mina nätter sedan en månad ser ut ungefär såhär:

Upp och kissa 1-2 timmar senare
Somnar till, vaknar IGEN. ca:1-2 timmar senare då ska jag antingen kissa, ont av foglossning eller ta medel mot halsbränna
Somnar till, vaknar IGEN ca: 1-2 timmar senare, samma visa IGEN....
Så fortsätter nätterna, natt efter natt. Blir MAX 2 timmar sömn i sträck... JAG VILL INTE VARA GRAVID LÄNGRE!!!!

Jag är så sjukt tacksam över att jag slipper jobba, att jag oftast inte har någonting att passa dagen efter.. utan att jag sedan kan gå här hemma som en liten somnlös zombie.

Efter att sotaren åkt fick jag ta bilen in till stan då jag fått en akuttid hos tandläkaren kl: 11. Efteråt så möter jag upp Andreas och vi tar en lunch ihop på Matkult i Lyckeby.
I torsdags så var gulliga Malin här med sin 3 veckors gamla son Ludwig. Malin och jag har känt varandra sen vi började 1:an ihop på Rödebyskolan och sedan gick vi dessutom gymnasiet ihop. Blev en massa prat om gamla minnen, förlossning & bebisar. Mycket trevligt!!

I fredags så tog jag det mest lugnt. Katarina Larsen hörde av sig och dök upp på en fika på eftermiddagen. På kvällen blev det pizza (som vanligt) och Let`s dance med älsklingen.

Under lördagen tog jag och Andreas oss en tripp ner till Lyckeby för att handla lite, på eftermiddagen kom min älskade vän Carro, hennes dotter Ellinor och mamma Siw på besök. Alltid så himla roligt att träffa Carro då det blir så sällan eftersom hon bor uppe i Sthlm. Hon hade köpt jätte fina bebiskläder till oss och dessutom en påse choklad.Mums!!
På kvällen åkte vi upp till Andreas föräldrar en runda som bjöd på nylagade kroppkakor, därefter blev det Melodifestivalen här hemma.

Igår så följde vi med Andreas föräldrar till Kalmar en runda för att kika på lite husvagnar. Passade på att åka inom IKEA för att handla lite småsaker, bl.a handdukar till skötbordet, lite fotoramar och andra småsaker.
På vägen hem så börjar magen att värka igen, den har gjort det till och från under helgen. Däremot så gick detta inte över så fick ligga i soffan resten av kvällen. Smärttröskeln är låg, nervositeten hög så det har blivit mycket pip, gnäll och stön under helgen. Stackars Andreas!!! :(
Vet inte om någonting är på gång eller om kroppen bara "övningskör" lite. Sammandragningar/ förvärkar är iallafall INTE roligt.

Puss Puss♥

2011-02-15

Hej hej..
Fullt upp idag, har haft gulliga Sandra Jönsson här på besök som bjöd på goda wienerbröd och gav mig en bukett fina tulpaner. Därefter så ringde syrran och ville komma upp en runda. Så vi åt lite lunch ihop och därefter tog vi det lugnt i soffan framför en film.

Gårdagen gick ju som sagt i romantikens tecken. Andreas blev ordentligt överraskad när han satt och läste BLT efter jobbet igår och upptäckte kärlekshälsningen som jag skickat in. Han blev så rörd att ögonen tårades... sötnosen!! Lika glad blev han över min present, som var en ifylld bok om oss, vårt förhållande, en massa minnen och tankar, tillsammans med en massa foton som jag klistrat in.
På kvällen lagade vi lite mat ihop, fläskfilé med hasselbackspotatis och sen gosade vi ner oss i soffan framför en film.



Jag fick ett jättefint blomsterarrangemang och en supersöt skål som jag blev jätte glad för :)



Puss puss♥

Grattis älskling på Alla <3-ans dag....



♥♥♥ Jag älskar dig nu och för alltid och du har gjort mitt liv till det bästa liv som finns ♥♥♥


Dagarna försvinner fort...

Hej hej!!
Så är det måndag igen, inte för att det egentligen gör så stor skillnad då jag ändå är hemma HELA veckorna. Enda skillnaden är ju att Andreas börjar jobba igen och jag blir ensam hemma :/ Denna helgen har vi i och för sig inte umgåtts så mycket ändå.
I fredags var jag och Yessie på stan för att leta efter den perfekta Alla ♥-ans dag presenten, blev en fika på Lennarths och sen ut till babyproffsen och leksakshuset en runda. Jag passade på att köpa mig det där skötbordet som jag kikat länge på och även en supersöt mobil som ska hänga över spjälsängen.
På kvällen blev det pizza framför Let`s dance ihop med älsklingen. På lördagen åkte Andreas iväg för att hugga ved och därefter skulle han till Trion för lite mat. Så lördagen tog jag det lugnt och mös i min ensamhet. Igår stack han tidigt på morgonen för att ge sig ut i skogen igen. Blev dock lite korvgrillning ihop på eftermiddagen. Sen stannade jag en runda uppe i Bredabäck för att spela lite kort med svärmor, Andreas mormor och min svägerska Kristina. Passade även på att skruva ihop spjälsängen här hemma (alldeles själv hihi) På kvällen satt vi bänkade framför Solsidan och Wallander.

Idag är det exakt 5 veckor till beräknad förlossning :) Snart får vi träffa vår älskade bebis, som man längtar!!
Puss puss♥



Min katt är ju alldeles underbar, han letar upp det ENDA soliga stället på golvet.. o där sträcker han ut sig :)




Man känner hopp om våren, o då kommer snön :(

Godmorgon.. Åhh, kan man bli annat än deprimerad.. förbannade jäkla snö:/ Igår var ju solen framme och jag tog mig en runda i trädgården, för den har man ju inte sett sen vi köpte huset. Trotsade t.o.m foglossningen och promenderade ner till apoteket :)

I tisdags var det inbokat besök hos barnmorskan.. hjärtljuden hade stigit igen och låg denna gången på 152. Bebis hade gått ifrån ruckbar till rörlig, så ingen fixering ännu. Efteråt så mötte jag upp Hanna & Yessie för en lunch på 1344. Så spännande, för Yessie har bara 1 vecka kvar till bf :) Där är man lite avis!!
På kvällen var jag och Andreas på förlossningen, hade bokat in en visning där. Mycket trevlig barnmorska och bra information. Tyckte att man faktiskt kände sig lite lugnare när man gick därifrån, även fast jag fortf. är skitskraj :/

Igår hörde syrran av sig och ville ses en runda idag, får se vad vi hittar på. Blir väl till o stanna inne och slänga på en film lr nåt. Jäkla väder!!

Puss Puss♥


2011-02-07

Hej hej...
Åhh vad nöjd jag är med mitt födelsedagsfirande. Lördagskvällen ihop med älsklingen var super trevlig. Änglagård 3 var jätte bra och maten på Michelangelo som Andreas bjöd mig på var gudagod.

Igår överraskade Andreas mig med sång på morgonen och jag fick ett jätte fint silver/diamant set ifrån
aha design :) Även ett par graviditetsbyxor (då de flesta börjar bli lite trånga) och en jätte bra kylande massageolja till mina svullna, vätskefyllda ben/vader.
Igår eftermiddag var både min och Andreas släkt här för att uppvakta mig, huset fullt med andra ord. Fick superfina presenter bl.a Laila Bagges parfym You rock av min lillasyster, Katarina Larsen hade inte bara köpt mig en underbar orkidé som nu pryder mitt sovrum utan även lite fina bebiskläder och huset är nu fullt med alla vackra blommor som jag fick. 
Tusen tack alla ♥

 

Idag mår man inte sådär jätte bra, kroppen värker och jag orkar inte göra så mycket annat än ligga på soffan.

Puss Puss♥

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Ullis födelsedag.. Hurra Hurra Hurra!!


Fotografering, bio och restaurangmys :)

Hej hej..
Idag har jag haft gulliga Sandra Olander här tillsammans med hennes "assistent" Katta oxå kallad min lillasyster. Sandra är en jätte duktig "hobbyfotograf" men som dessvärre inte fotar så mycket längre. Hon var iallafall jätte snäll och ställde upp med att fotografera oss och magen. Väntar med spänning på hur fotona blir :)

I morgon så fyller man år..hela 29 år. Känns galet att man faktiskt fyller 30 år nästa gång. Så ikväll ska jag och älsklingen på bio och därefter ut och äta på någon restaurang. Vi har bokat Änglagård 3 så i veckan har vi avverkat både Änglagård 1 & 2 för att hänga med lite i handlingen, var ju toklängesen man såg dom filmerna.
Känns lite konstigt att inte ha någon födelsedagsfest ihop med mina goa tjejkompisar detta året, men inte varje födelsedag man är höggravid ;)
I morgon blir det födelsedagskalas här hemma med min/Andreas släkt kl:15.






Puss Puss♥

2011-02-02

Hej hej..
Nu har jag totalt glömt bort att blogga under några dagar, jag är hopplös. Har precis haft världens goaste Emma på besök. Emma är en utav mina äldsta vänner och vi lärde känna varandra redan när vi började 1:a klass på Rödebyskolan. Sen hamnade vi dessutom i samma gymnasieklass. Vi har alltså känt varandra i över 20 år. Det är alltid så himla roligt att träffa henne, alltid en massa minnen som kommer upp. Idag så pratade vi om alla killar som kommit och gått genom alla åren och en massa annat skoj. Emma och hennes man Erik väntar också sitt första barn, även dom i mars. Endast 2 veckor innan oss. Så himla roligt!!
Hon hade med sig en bukett tulpaner och två foton som hon hittat på oss hemma. Från den tiden då vi hyrde häst ihop.. skulle tippa på att vi är mellan 12-14 år.



I lördags så var jag, Yessie, Johanna, Hanna, Anja, Malin och Johanna ute och åt ihop på Stars & Strips. Yessie hade nyligen fyllt år och ville att alla tjejerna skulle ut och äta ihop. En mycket trevlig kväll :)
Hanna som är en tjej jag umgicks lite med för några år sedan var hemma ifrån Sthlm. Jag frågade henne om hon hade något roligt att berätta, uppe ifrån Sthlm. Hon berättade att hon bl.a lärt känna Marcus Schenkenberg. En liten stund senare så sitter hon och pratar i sin mobil, räcker över mobilen till mig.

Jag: Öhh, hallå?? Vem är det??
I luren: Hej, hallå??

Jag tittar på luren, där det står SCHENKENBERG. Människan hade alltså räckt över mig mobilen med Marcus i luren. Att jag inte dog..

Veckan har inte bjudit på så mycket spännande saker, mest tagit det lugnt och njutit av ledigheten :)

Puss Puss♥

RSS 2.0