Födelsedag och silikoninlägg...

Hej hej...
Tänkte ta mig tid att blogga lite. Behöver nog egentligen inte skriva att jag har haft fullt upp, för alla som följer och läser bloggen är nog fullt medvetna om detta.
Idag fyller min mormor år och alla som känner mig vet vid detta laget att min amerikanska mormor är mycket speciell och det händer alltid något speciellt när man träffar henne. Denna dagen var inget undantag!!
Slutade jobba vid 13 idag men satt kvar i 45 min eftersom jag hade lite att göra. Åker sen för att handla födelsedagspresent till mormor. Hon önskade sig Uncle Ben`s såser och Findus snabbmat. Varför e jag inte förvånad?!!
Min lilla farmor ringde igår och jag passade även på att handla lite mat till henne när jag hade vägarna förbi.
Hem en liten stund för att pusta ut och sen iväg igen för att hämta syrran. Vid 16.30 tiden är vi på väg ut till Jämjö där mormor bor.
Mormor bjuder på god mat och sen är snacket igång. Kom in på detta med mitt nya kök och jag erbjuder mormor att hon kan få överta min gamla mikro som inte kommer att ingå i inredningen.
Hon blir överlycklig och syrran börjar sjunga: Du ska få min gamla mikro när jag dör
Mormor utbrister sen mitt i glass-efterrätten: pattar är slang för bröst..
Syrran håller på att sätta glassen i halsen. Jag säger till mormor att hon gärna får köpa mig ett par silikon-bröst ifall hon har lust att slänga pengarna på nåt.
Mormor försvinner iväg ifrån matbordet och kommer snabbt tillbaks med något i händerna.
Hon bär på något som ser ut som en bricka och med en liten handduk över.
Mormor: Kan ni gissa vad detta är?!!
Vi tittar på varandra o jag utbrister ironiskt samtidigt som jag ger syrran flinande blickar: Ett par silikon-bröst?!!
Mormor: Hur visste du det?!!
Hon slänger sedan av handduken i full fart och där på brickan ligger det ett par silikoninlägg.
Mormor: ja, dom köpte jag i stan sist. Ville ha något att fylla ut bh:n med. Ni vet brösten är ju inte likadana som dom var en gång.
Måste också poängtera kära läsare att min mormor är 84 år gammal.
Att vi inte dog. Jag o syrran skrattade så tårarna rann och syrran trillade nästan av stolen.
Ja, det blev en kväll att minnas. Efteråt åkte jag o syrran inom gym:et och körde i 1½ timme.

Nu ska jag krypa ner..
Natti♥

Riktigt bra låt...


Underbara sol...

Hej hej..♥
Ojoj, vilket fint väder det har varit idag och är fortfarande. Så fint att jag o Johanna köpte oss lite lunch och begav oss ut till Dragsö för att avnjuta den goda maten i solen. Där blev vi liggandes en stund. Underbart!!
Hade utomhusdag i torsdags med jobbet och på natten hade jag världens frossa och är nästan säker på att jag hade feber. Ringde och sjukanmälde mig efter endast 3 timmars sömn den natten. Sådär lagom kul att man dessutom hade Religionsprov på eftermiddagen. Gjorde mitt bästa och tror att det gick ganska bra:)
Mötte upp Johanna vid 11 tiden idag för att kolla på kakel och klinkers till mitt kök som snart ska renoveras. Tre butiker och några timmar senare har jag nog till 99% bestämt vad jag ska ha för klinkersgolv iallafall. Kakel behöver man ju inte bestämma ännu. Nästan jobbigt att det finns så otroligt många färger, sorter och storlekar att välja bland.
Ikväll blir det film med Johanna och massoooor av glass. Mums!!

Puss Puss



 


Tiden räcker inte till:(

Hej hej...
Ojoj..jag har fullt upp som vanligt och har inte haft en stund över att blogga sen lördags förmiddag. Halva lördagen tillbringade jag med min vän My. Blev en rejäl powerwalk fram och tillbaks till Gullberna och mina ben var som spagetti när jag kom hem igen. Totte kom in till stan för att hämta upp mig och Johanna. Mina gulliga kompisar hade lovat att hänga med mig o kolla på kakel. Snart så rivs ju köket ut och det nya ska sättas ihop. Har inte bestämt mig för vad jag ska ha för kakel ännu, så sjukt mycket att välja bland. Efteråt så åker vi till Maxi för att handla maten till vår grillkväll hemma hos Martin. Det blev en riktig kalas-måltid bestående av 3 olika sorters kött, potatissallad, grillade majskolvar en god sallad med fetaost och rödvin. Finns inte mycket som är bättre än en kanonkväll med god mat och underbara vänner. Sen blev det film för hela slanten. Totte gav upp först och sen Johanna. Slutar med att Martin och jag sitter uppe själva o kollar film halva natten. På morgonen dyker Totte upp med värsta frukosten. Han hade handlat både frallor, prinskorvar, ägg, melon, grönsaker, 3 olika sorters pålägg och juice. Så vi njuter av en underbar frukost hemma hos Martin ihop. Martin ska iväg på annat så jag o Totte beger oss ut till Trummenäs i några timmar och går en rejäl promenad i det fina vädret. Hem för att plugga i några timmar och sen blir det film med gänget på kvällen.

Igår var det möte efter jobbet och jag passade på att plugga på rasten och innan mötet. Var hemma igen vid 19-tiden och sen blev det plugg till kl 23. Upp igen vid 05.30 tiden imorse och jobbade till 13. Hem och plugga igen och sen var det bara att rusa till frisören som jag hade inbokad kl 16. Nu e håret avklippt och det blonda håret är borta och ersatts med brunt. Ovant men rikitgt fint:) Möter upp syrran för att hänga med henne ut till amiralen för att hämta sin nya telefon. Efteråt så får tanken på att börja plugga igen mig att må illa, så vi åker o köper varsin Ben&Jerry glass och kör lite gammal hederlig Nintendo hemma hos mig.
Dags att krypa ner nu, ny jobbdag imorron. Har tagit en halv semesterdag för att hinna med o plugga...:(

Natti.



090418

Godmorgon...
Jaha, den där sovmorgonen som man sett fram emot i morse kunde man ju glömma. Halv nio ringer Jimmie som är på väg hem från nånstans och väcker mig...Under tiden jag snackar med honom ringer min darling Johanna. Vad e detta?!!
Igår mötte jag upp syrran efter jobbet och det blev gym:et i 1½ timme. Hon e så duktig min syster och hon kämpade på med mitt träningsprogram. Efteråt så åkte vi och köpte varsin kycklingsallad och mumsade på framför Talang 2009. Godetid vad jag skrattade. Jag skrattade så tårarna rann när det var Knäckebrödssdansen.
Lätt det roligaste jag sett på längre..se själva:

Efteråt kollade vi på Berg flyttar in. Denna gången bodde hon hemma hos Marcus Schenkenberg..ojoj, ingen dålig kropp den mannen har. Var så man dreglade lite.
Idag ska jag träffa My och efteråt ska jag träffa Totte och Johanna som ska följa med mig o kolla på kakel till mitt kök som snart ska renoveras.
Ikväll har vi snackat om att grilla..mumsigt!!

Puss Puss

Fullt upp...

Hej hej...
Jösses, jag har haft så fullt upp att jag totalt glömt bort att blogga. I söndags kväll så kom ju A och det blev film och pizza. Riktigt mysigt och trevligt.
I måndags så träffade jag lilla My. Blev en riktig långpromenad med skvaller och sen en kaffe i solen. Senare på kvällen mötte jag upp syrran för att handla lite godis och sedan blev det film hemma hos mig.
Började ju skolan i måndags oxå och jag ska ju nu läsa 3 ämnen på distans i 20 veckor.
Igår gick jag igenom kursplanen och öppnade böckerna för första gången. Hade jobbat precis hela dagen och var inte hemma förräns 17.30. Blev inte så mycket gjort med pluggandet pga trötthet utan gav mig istället ut på en lång promenad med My ute vid Rosenholm och sen blev det gym:et i 1,5 timme.
Duktig som jag är så tog jag igen pluggandet på rasten idag istället. Är möte med jobbet idag vid 17 så nu har jag 1 timme på mig att sitta med böckerna:) Efter mötet blir det promenad med My..
Nu ska jag dyka ner i pluggandet...

Ciao♥

Ps: Fick ett mail ifrån Nelly.se idag. är tydligen en utav deras 5000 trognaste kunder och har fr.om idag förtur på deras rea. E ju helt klart värt ett besök:)


090412

Hej hej...
Aj aj mitt huvud. Idag är jag riktigt riktigt bakfull. Blev aningen mer dricka igår än jag räknad med men fy tusan vad kul jag hade:) Påskhelgen kan man ju nästan jämföra med julen här hemma. Alla som inte bor i stan kommer hem för att hälsa på och man träffar människor man inte sett på jätte länge. Sprang på stan med syrran igår och jag shoppade mig en hel del saker. Lite nödvändiga saker fast nog mest onödiga..
Blev en fin väska och ett underbart halsband från Sisters. Lite strumpor, bh:ar, örhängen och rouge från H&M. Strumpbyxor från Lindex. En tröja på JC och en underbar vårklänning ifrån Paris Kate and I på MQ.
Blev grilad fläskfile med potatisgratäng och kaffe med Budapesttårta hos pappa som bestämd och sen bar det iväg hem till syrran på vin-kväll. Det blev inget vin utan en jäkla massa cider istället. Lotta, My och Henke droppade in och det blev en riktigt trevlig kväll med gammal 90-tals i högtalarna.
Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och se vad köket kan erbjuda. Ikväll kommer A. Blir nog lite vin och mat. Mysigt!!

Puss puss


Jag och min fina syster...

Min fina vårklänning. Love it!!


Fyrhjuling, martini och en bästa vän...

Godmorgon...
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit ute på en morgonpromenix med syrran ute på Rosenholm.
Sen blir det ner på stan och köpa ett par strumpbyxor tills ikväll och sen upp till Rödeby för att premiär-grilla hemma hos pappa.
Igår var jag ju bokad utav Emily hela dagen/kvällen så vid 15-tiden beger jag mig upp till Sälleryd. Så otroligt fint väder så det blev varsin solstol ute på tomten innan vi beger oss iväg på en tur i skogen med Emilys fyrhjuling. Kör inom hennes föräldrar där vi blir bjudna på kött och potatisgratäng och sen varsin martini som vi njuter av i solen.
Hem igen några timmar senare och kör lite sing-star och sjunger schlager så nästan taket lyfter. Avslutar kvällen med onda halsar framför filmen Underbara älskade som går på tv.
Nu ska jag kila ner på stan och möta syrran...
Vi hörs, GLAD PÅSK:)
Puss puss





Vackra fredagsmorgon...

Hej hej...
Åhh, vilket härligt väder det är ute och det känns helt underbart att få vara ledig i 4 dagar nu. Inte jobb förrens på tisdag. Precis hemkommen ifrån gymmet där jag kört styrka och kondition i 1½ timme. Usch, jag e helt slut. Fick en stor klump i magen när jag lyssnade på radion medans jag sprang på löpbandet. Dem meddelade att svenska soldater har blivit beskjutna i norra Afghanistan. Det finns en person som befinner sig där just nu som betyder otroligt mycket för mig och det var jobbigt att höra. Dem berättar senare att inga svenska soldater dödats och jag kände hur klumpen lossnade.
Tänker på dig C.
Igår umgicks jag med min kära lillasyster. Först en runda i Lyckeby där syrran skulle köpa lite blommor till sin balkong och sen körde vi en runda till Nättraby för att hämta lite kakelkataloger till mig. Sen blev det gymmet i en timme. Bra kämpat syster:) Efteråt blev det god kycklingsallad framför en film hemma hos mig.
Igår kom mitt studiepaket på posten. På måndag börjar jag läsa lite kurser på distans i 20 veckor. Känns väl sådär...
Idag/kväll är jag bokad utav Emily..får se vad som står på schemat.

Puss Puss


Påskfest på jobbet...

Idag hade vi påskfest för barnen på jobbet. Eftersom alla mina kollegor är bloggskygga så får det bli en bild på mig och kollegan Johan.

NEJ..jag vill inte ha en kaffe o kaka till..jag vill bara ha mitt kök...

Hej hej..
Så e man precis hemkommen efter 4 timmar på Ikea med Totte och Johanna. Var där förra veckan för att bestämma och planera färdigt mitt kök. Efter nästan 4 timmar så var allt klart och killen som jobbade skulle planera färdigt allt så det bara var att komma o skriva under papprerna så beställningen kunde skickas iväg. Eftersom allt skulle vara färdigt så skulle ju detta inte ta så lång tid idag..trodde vi. Där hade vi fel. När vi kom dit så var det lång kö och vi fick vänta i en halvtimme innan det blev vår tur. När turen sen kom så kunde tjejen inte hjälpa oss eftersom hon inte visste hur man gjorde. Hon gav oss varsitt presentkort på en kaffe o kaka och hänvisade oss till cafèet för att vänta i ca: 15 min tills hennes kollega blev färdig med hennes kund sen skulle hon ringa efter oss. När 20 min gått så ringer hon för att meddela att det skulle ta ca: 20 min extra innan det var vår tur. Vi väntar ytterligare i 20 min och sen går vi bort till köksavdelningen igen. Tjejen var fortfarande inte färdig och vi fick vänta i ytterligare 30 min. Sen kom en kille fram som skulle hjälpa oss för att tjejen inte var färdig med sin kund. Det visade sig att killen som skulle planerat allt färdigt till mig förra veckan inte gjort detta och att köket fortfarande INTE var färdigplanerat. Detta kunde tydligen inte denna killen hjälpa oss med. Så han ger oss istället ytterligare 3 presentkort på kaffe o kaka i väntan på en annan kille.
20 min senare är det äntligen min tur och köket kan planeras färdigt och sen beställas.
Så låt oss räkna..hmm, 30+15+20+20+30+20=155.
Det tog alltså 2 tim, 35 min att få beställa mitt kök. DETTA E SJUKT!!!
Men jag antar att jag ska vara glad att jag fick 6 kaffe och 6 kakor som kompensation:)


Vårsnyggt...


090406

Hej hej..
Måndag idag och full rulle på jobbet. Denna veckan är det ju påsklov och det kryllar av vikarier på jobbet eftersom många kollegor just nu är lediga.
Åkte inom gymmet efter jobbet och tränade 1 timme och bokade även en tid med en gyminstuktör imorron som ska hjälpa mig att lägga upp ett passade styrkeprogram.
När jag kom hem så fixade jag påsk-riset som jag plockade i lördags.
Visst blev det fint?!:)



Nu blir det käk och slapp på soffan...
Puss Puss

Kick...

Ojoj..vilken kick och energi jag får efter att ha varit på gymmet. Jag känner nästan ångest över att jag inte börjat tidigare..eller fortsatte innan kanske jag ska säga.
Ikväll är det hockey-turnering ute i Telenor arenan. Så vid 18-tiden åker jag ut med Johanna för att hejja på grabbarna.
Nu blir det lunch..ska göra mig en god sallad:) Mums!!!

Puss

Mina nya träningsbyxor ifrån Adidas, såå snygga o sköna.

Söndagmorgon...

Godmorgon godmorgon..
Vaknade vid 11 idag och kände mig hur utvilad som helst. Igår var det verkligen en aktiv dag. Fick ett mess ifrån min vän Totte vid 09-tiden igår som undrade ifall jag skulle med o träna på gym. Shit vad kul. jag som inte varit på gym på säkert 2 år. Blev ca: 1 timmes träning, 1 timmes skratt och fjant...Tog det lite lugnt eftersom jag håller på att tillfriska från min förkyldning som jag nu haft i 2 veckor. Efteråt unnade vi oss varsin rejäl banan-milkshake på McDonalds. Hem i nån halvtimme för att duscha och byta kläder sen iväg igen. Totte har precis köpt en bostadrätt och nu var det ombytta roller. Han ställde upp som min personal trainer och nu var det min tur att vara inrednings coach.
Blev en runda på Karlskrona möbler och sen på Mio möbler där vi även passade på att käka lunch. Åker förbi Emily en runda som står nere vid Lyckeby marknad och säljer saker ur nya butiken. Johanna ringer och vi åker in till stan för att hämta upp henne efter vi varit inne på Teamsportia och köpt nya träningsbrallor till mig.
Åker ut till Tottes bror Dedde en runda för lite kaffe och sen bär det iväg till stan igen.
En kvart senare sitter jag och Johanna i bilen igen på väg till Ramdala för att hämta upp Emilys pojkvän Petter. Emily och Petter var bjudna på 30-års fest och självklart så ställer jag upp som barnvakt åt hennes söta ungar Philip och Gustav, men hjälp av min kompanjon Johanna. Blir fotboll med grabbarna och jag passade även på att plocka mig lite påsk-ris där uppe i skogen. Sen blir det filmkväll i form av filmen Bondgården. Kan säga att jag o Johanna skrattade mer än vad ungarna gjorde. Skickar killarna i säng vid 21-tiden och sen blir det en Julia Roberts film som går på tv4. Lilla Ullis somnar ju som vanligt i soffan. Vaknar till nån timme senare och vi slänger på en film som jag hade med mig Blonde&Blonder.
Johanna: Vad fan e detta Ullis?!! Den e lika kass som förspelet i en porrfilm.
Ja, hon hade så rätt lilla Johanna. Filmen var nog den sämsta jag sett på länge.
Hemma igen vid 02-tiden men hade svårt att somna. Slänger på en film och somnar sen vid halv fyra.
Om en timme ska jag möta upp Totte och köra en timme på gymmet. Jag fick sån mersmak efter igår att jag passade på att köpa mig ett månadskort så man kan komma i form inför sommaren. Dock 1 månad i taget då jag vet hur lätt jag tröttnar.

Hörs.
puss puss♥




Ännu ett lyckat horoskop...

Vattumannen 21/1-18/2

Du har två lekfulla veckor framför dig. Du kan göra fina affärer och bra fynd när du shoppar, men mest handlar det om känslor och relationer, nöjen och skön romantik. Vårkänslor har du gott om, särskilt den första veckan blir riktigt fin. Dessutom ser det lovande ut för din karriär.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


Vinter vs. Vår

Åhh, vilken härligt känsla jag fick när jag precis tog ett foto på utsikten ifrån mitt kök. Det börjar verkligen närma sig sommar:)


Alltid händer det nåt:)

Hej hej!!
Kan dagen bli konstigare..vaknar imorse utav att larmet ringer vid 8-tiden och jag börjar förbereda mig för jobbet. En halvtimme senare börjar jag känna mig snurrig och huvudet känns tungt, näsan rinner fortfarande och jag bestämmer mig för att ringa o sjukanmäla mig. Inte en dag försent.
Vid 11-tiden ringer telefonen nåt 08 nummer. En kille som heter Hampus och ringer ifrån Slitz i Sthlm. Dom har tydligen hört talas om min blogg och vill att jag kommer upp på fredag förmiddag för ett möte. Dom ska tydligen har nån ny spalt och är intresserad utav att ha med en vardagssnygg tjej från en mellanstor stad. Enligt Hampus så spelar mitt hockey intresse oxå stor roll i detta. Nu är iallafall biljetten bokad och min kompis Jenny som bor där uppe har sagt att det e ok att jag stannar hos henne över helgen.
Haha, pappa blir väl galen om jag säger att jag ska flytta en gång till...
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka kurera mig...

Puss Puss♥


RSS 2.0