Märks att man inte e 20 längre...

Hej hej..
Så börjar sista semester veckan gå mot sitt slut och jag måste medge att jag har ångest över att börja jobba på måndag igen. Denna sommar och semester har bara sprungit förbi. Något fint sommarväder har det ju inte varit här hemma i Sverige, så jag är ju extra glad att vi reste till Turkiet.
I onsdags kväll var ju jag och min fina vän Johanna ute på stan och svirade. Blev bjuden på en helkväll och fy tusan vad bakfull jag var dagen efter.
Började först på O`learys där vi åt en bit mat, var lite besviken på maten jag valde så jag började käka upp Johannas istället. Efteråt så bar det iväg till Nivå för lite dricka. Johanna som skulle beställa varsin cider åt oss kom istället bärandes på en stor kanna.  Jag satt där med stora ögon och Johanna sa:
-Ja, vad fan.. den kostade bara 200 :)
Nån timme senare dök grabbarna upp..helrör beställdes in och jag måste erkänna att jag inte satt tomhänt nån gång under hela kvällen. Sicka vänner man har!! :)
Efteråt blev det efterfest och jag kom inte i säng förrän sent. Gick här hemma som en halvsovandes mumie hela gårdagen. Min kompis Steffo dök upp på kvällen med pizza för att kolla lite film.
Han tyckte nog inte att jag var så trevligt sällskap då jag somnade på soffan halvvägs in i filmen. 
Idag har jag mest tagit det lugnt och på eftermiddagen blev det fika med Hanna. Fick en förfrågan om att hänga med på fest ikväll, men får nog hoppa det då jag fortfarande känner mig sjukt sliten efter i onsdags...

Vi hörs, puss puss♥


Min fina Johanna med kannan i onsdags...

Bilderna från fotograferingen...

Lovade ju att lägga upp lite kort ifrån fotograferingen vi gjorde i Turkiet. Kan tyvärr inte lägga upp alla, men här är iallafall några stycken...











Besök i Skärgården...

Hej hej...
Igår så packade jag väskan och begav mig ut till sommarstugan som ligger ute på Ungskär i Östra skärgården. Skulle plocka upp Hans vid 11 tiden men när jag kommer dit så har människan glömt ställa larmet. Måste ändå erkänna att jag är ganska imponerad hur snabbt han lyckades packa ihop sina saker.
Blev en lång promenad på ön efter att Hans fått i sig lite frukost. Därefter blev det Yatsy och dart-spel. Självklart så vann ju lilla Ullis i båda ;)
På kvällen blev det tacos och vinet korkades upp.
In i dimman som Hans brukar säga... Fem timmar, 2 vinflaskor och ½ vodka flaska senare fick vi känna oss besegrade av tröttheten.
Ikväll blir det utgång med min lilla Johanna. Johanna som är världens bästa vän ska bjuda ut mig på en 3-rätters. Vilka vänner man har!!

Hörs, puss puss♥





Hej igen, Back in Sweden...

Hej hej..
Så är man tillbaks i Sverige efter en helt underbar semester i Turkiet. Landade i Turkiet vid 21.30 tiden i lördags och sen bar det iväg med buss till Alanya. Vi ställde ner väskorna i lägenheten vid ca: 00.30 tiden. Helt slut!! Men vilken lägenhet vi fick. Vi måste ha fått den absolut finaste och den med den bästa utsikten. Vi bodde på 6:e våningen och med en balkong på säkert 5 meter som löpte från vardagsrum till sovrum. Utsikten var såå fin, över hela bergsområdet och alla fina hus på kullarna.
Dagen efter fick det bli att ligga vid poolen för att få en start på solbrännan. Lägenhets-hotellet som vi valt hade All Inklusive vilket innebär GRATIS mat och dricka. Så det sattes igång att drickas öl och vin ganska snabbt. Vid solstolarna bredvid oss låg ett svenskt par som hette Andreea och Mario. Dem kom ursprungligen från Rumänien men Andreea hade bott i Sverige i 20 år och Mario 4 år. Dess två underbara människor blev våra vänner och vi tillbringade varje dag ihop med dem tills dem skulle åka hem på onsdagen och vi har nu fått en inbjudan upp till Stockholm för att hälsa på.
En man kom fram till oss för att erbjuda Turkiskt bad på söndagen så några timmar och drinkar senare begav vi oss dit. Måste ju säga att det kändes lite märkligt att ligga där på en stenbänk och bli skrubbad och intvålad av en turkisk man från huvud till tå. Upp mellan låren och mellan brösten. Hans satt och somnade efter alla öl och vodka han hällt i sig ha ha.
Efteråt så fick man en ansiktsmask i ansiktet och det bjöds på äppel te. Sen blev det helkropps massage. Fast även om det kändes lite märkligt så var det helt klart värt det. Huden blev silkeslen efteråt och brännan mycket finare.
På kvällen gick vi ut och åt med Andreea och Mario. När vi kom hem så försvann Hans. Springer runt och letar efter honom och hittar honom senare sovandes ute på en balkong på 5:e våningen. Den lilla fyllehunden!!
På måndagen beger vi oss till stranden. Cleopatra stranden var underbart fin men det var alldeles för varmt. Sanden var plågande varm och vi fick blåsor under fötterna när vi gick där. Så nån timme senare beger vi oss tillbaks till poolen istället.
Vi blev ju kompisar med The Entertainers på hotellet, dem som håller i aktiviteterna t.ex vattenpolo, volleyboll. Så på kvällen hänger vi med dem till diskot Robin Hood. En riktigt rolig kväll!!
Tisdagen hänger vi vid poolen och eftersom det är sista kvällen innan Andreea och Mario ska hem så går vi ut och äter pizza. Pizzan är helt sjukt god i Turkiet. Efteråt blev det lite shopping och Hans fyndar en massa kläder. Jag själv hittar endast 1 tröja.
Världens gulligaste kille som jobbar i vår reception fyller år. Så jag och Andreea går iväg för att köpa honom en födelsedagspresent. Fick bli en flaska vin och choklad. Han blev rörd till tårar när vi gav honom presenterna. Några minuter senare knackar det på vår dörr och där står han. Förklarar att han är muslim och inte dricker vin men att han lovar att behålla flaskan hemma livet ut och tänka på oss. Sen ger han oss varsin present i form av den turkiska flaggan med ett glasöga som hänger under. Detta öga betyder tydligen "bekyddande" i Turkiet. Sååå himla gulligt!!
Kramas hej då til Andreea och Mario några timmar senare. Onsdagen tillbringar jag och Hans vid poolen, drickandes drinkar samt lite pingis spel. Så kvällen blir vi fotograferade av  en proffs fotograf. Bilderna som togs i en underbar trädgård och nere vid solnedgången vid havet blev helt underbara.
Lovar att lägga upp dem på bloggen senare..
På torsdagen var vi på en Boat-trip i 6 timmar. Utsikten var jätte fin och vi badade i en grotta. Var såå sjukt hungriga på natten att vår trevliga receptions-kille beställde upp pizza till vårt rum. Dem försvann på 10 min. Haha!!  Fredagen var vi vid poolen och sen begav vi oss ut på stan för att shoppa det sista. Blev även lite cocktails ute på krogen.
Hem ganska tidigt eftersom vi skulle åka hem dagen efter.
Så för att sammanfatta det hela: Detta har varit en utav dem underbaraste resor jag gjort i mitt liv och jag kunde inte bli mer nöjd av min semester vecka i Turkiet. Har varit med om underbara upplevelser och träffat såå mycket trevliga människor.


Jag och Hans på Sturups flygplats nån timme innan avresa mot varmare breddgrader.



Jag, Hans, Andreea och Mario är på väg till Cleopatra stranden...




Här är vi ute på Boat-trip...


Lite blandade bilder...pizza på rummet, vår trevliga receptionist kille, Hans vid poolen.. FÖR mycket sprit och vår underbara utsikt från balkongen.

Turkiet, here we come:)

Hej hej...
Ojoj, har så mycket att göra och tänka på att jag totalt glömmer bort min lille blogg.
I måndags kväll åkte jag upp till lilla Emily. Var ju år och dar sedan vi sågs. Blev bortbjudna till hennes föräldrar på lite god mat och resten av kvällen/natten tillbringade jag hemma i Emilys soffa framför en bra film, chips och en massa tjejsnack.
I tisdags var jag uppbokad utav Hans som ville ha hjälp att hitta sig ett par shorts innan resan. Tror vi sprang i varenda affär tills vi tillslut hittade ett par inne på Brothers. Efteråt käkade vi bakad potatis på TreG. Mums!!
Hade bokat in att träffa min vän Anna som fick en son för några veckor sedan. Så ut till Torhamn för att titta på lillkillen och ta igen allt snack och skvaller vi missat den senaste tiden. Hem till Hans efteråt för att prata och spika det sista inför resan. I onsdags kväll kom Hanna för att hjälpa mig att tömma kylen på cider. Tiden sprang iväg och några timmar senare begav vi oss till Nivå. Träffar på lilla Kajsa som är hemma över sommaren. Blev en massa skvaller och catch up.
Vaknar sådär lagom bakis dagen efter och bestämmer mig för att ta en lugn dag i soffan. Jovisst du!! Hans ringer och är missnöjd över shortsen och vill ha hjälp att hitta ett par nya. Så nån timme senare ringer det på dörren. Springer upp på stan och hittar honom ett par snygga shorts på H&M.
Hem igen då jag hade tvättstugan. Igår kväll lämnade jag bort min lille älskling. Hanna har lovat att passa lille Casper medans vi är iväg. Usch, är riktigt tomt här hemma utan honom. *snyft

Nähä, nu ska jag ner i källaren för att hämta resväskan. Åker ju till Turkiet imorron. Sol, bad och värme. Här kommer vi!! Lycka!!!

Puss Puss♥
Syns om 1 vecka...




Totte har gått och skaffat sig en ny leksak. Så i tisdagskväll ringer han för att meddela att han, Erik och Micke är utanför mitt fönster. Självklart måste ju detta dokumenteras.

090713

Hej hej...
Så är det måndag och jag har gått in i min 2:a semester vecka. I fredags var jag och Hans inne på Resebyrån så på lördag åker vi till Turkiet. Ska bli helt underbart att få komma till solen och värmen.
Åkte upp en liten runda till pappa i lördags för att fixa lite saker med bilen. Var ju Hasslö-festivalen så efteråt åkte jag ut en runda till Hasslö för att säga hej till Totte, Martin, Stellan och David som satt där och festade.
Igår så träffade jag min lilla Stina som jag inte träffat på år och dar. Varenda gång vi bestämt att träffas så dyker nåt annat upp. Hade en helt underbar dag i hennes sällskap och jag förstår varför vi hållt vänskapen vid liv i 12 år.
Blev lite hungriga så vi åkte ut till Kristianopel för att ta en bit mat. Blev lite tveksamma så vi åkte till Lyckeby för att äta på Lyckans istället. Efteråt åker vi in till stan igen. Kör ner till Kungsholmen och blir helt plötsligt sugna på att köra en runda till Sturkö. Så vi kör dit och tar oss en glass i solen nere vid vattnet på Sturköcamping.
Hur mysigt som helst :) 

Puss Puss♥








Makeover...

Ut med ciggen ur munnen på Hans och på med mina gamla glasögon från 7:an och POFF, man har sin alldeles egna Harry Potter :)


Semestern rullar på...

Hej hej..
Så är man full igång att njuta av semestern. Första veckan har bara sprungit iväg. Fortfarande sjukt trist att det inte varit nåt strand väder, men man är ju nöjd över att bara få vara ledig.
Fick min nya bil i onsdags och jag är över lycklig över min nya pärla. På kvällen var jag och Johanna ute på O`learys för att äta en bit mat o dricka lite vin. Efteråt gick vi till Nivå för att ta ytterligare ett glas och där träffar vi på lite gamla vänner. Timmarna går, drickat flyter på och ännu fler vänner dyker upp. Donte bjuder på helrör och alla har super kul. Tack mina fantastiska vänner:)
Igår var jag på stan med en kompis för att agera stylist och som tack för hjälpen blev jag bjuden på en bit mat på O`learys. Visst, 2 dar i rad men det är ju sååå gott:)
Hem några timmar senare för att slappa framför tv:n. Fia hörde av sig igår och det var år o dar sen vi träffades. Så idag bokade vi in en fika. Riktigt skoj att sitta och prata en massa minnen från bl.a skoltiden och vår gemensamma Grekland-resa vi gjorde år 99.

Puss Puss♥

Ibland har man flyt...

Hej hej...
Så har semestern dragit igång. Lite tråkigt att vädret inte är som det borde. Hade ju sett framemot att få ligga på stranden, men ikke:(
I måndags så bestämde jag mig för att ombesikta bilen för att få en chans att kunna sälja den. Otroligt nog så gick den igenom. Eftersom det oxå var mammas födelsedag så åkte vi upp för att plantera lite blommor och sen firade vi med lite mat att bilen gått igenom.
Senare på kvällen blev det lite mat och film med en killkompis. Blev en skräckfilm och jag som egentligen hatar skräckfilm satt med kudden framför ansiktet under halva filmen.
Igår hade jag bokat in att träffa mormor. Först skulle jag följa med henne till banken och sen skulle hon hitta sig ett par gummistövlar. Lättare sagt än gjort. Efter att ha provat varenda par med alla olika sorters sulor som fanns på Maxi så var tanten ännu inte nöjd. Bort till Granngården för att kika men där fanns inte heller nåt som föll henne i smaken. Så tillbaka till Maxi igen för dem där stövlarna var nog inte så tokiga ändå när hon tänkte efter.
In till stan efteråt eftersom jag lovat mormor att hon skulle få kolla på mitt nya kök.
Nån timme senare beger hon sig hemåt igen. Bestämde mig för att sätta in en annons på bilen på Blocket och 2 timmar senare är bilen såld.
Måste ju ändå säga att jag haft otroligt flyt. Bestämde mig för att lägga mig tidigt eftersom jag var sjukt trött och dessutom hade ju nya Veckorevyn kommit. Hann inte mer än komma till sida 5 då mobilen ringde. Två kompisar som behövde ha sovplats och därmed var friden slut.  Eftersom jag inte direkt hade nån frukostbuffe att erbjuda mina "gäster" så stack vi ner för att käka lunch på kinarastaurangen. Mumsigt!!

Nu är det nedräkning, 1 timme kvar sen ska jag få min nya bil:)

Puss Puss♥

SEMESTER!!!

Hej hopp alla glada.
För glad är någonting som jag är idag. Jobbade sista dagen igår och nu väntar 4 veckors semester. Hur underbart som helst. Detta är ju min första långa ledighet som jag har haft under en sommar. Kanske är därför jag är så exalterad. Har alltid sommar-jobbat alla andra somrar förutom förra sommaren, men då åkte jag ju till Kina under våren och fick istället jobba under sommaren.
Igår så köpte min pappa en ny bil och självklart så var jag och syrran med som smakråd och hängde med på en testrunda.
Pappa var nöjd och bilen köptes efter att han förhandlat om ett pris som han tyckte passade honom. Han är duktig på det där min käre far och jag skulle verkligen behöva ta tips utav honom. 
Upp till Rödeby efteråt för att fira med pizza. Så i nästa vecka får jag min nya bil. Super lycka!!
Igår kväll blev det lite film med en killkompis men han verkade inte alltför nöjd över mitt filmval.
-Ullis, vad fan e detta?!!
Jaja, filmen var nån 80-tals fjantig romantikfilm som hette The Princess Bride. Man kan inte gilla allt ,ha ha:)

Nähä, nu blir det frallor och kaffe i solen och sen ska jag njuta av min semester och det är ju dessutom min namnsdag idag så grattis grattis till mig.

Soliga pussar♥

Klipp ur Parlamentet, riktigt kul:)


Problem tycks alltid lösa sig...

Hej hej...
Är rätt så lustigt detta med hur saker som verkar helt hopplösa och som man sitter och gråter över helt plötsligt har ordnat sig igen. Det tycks alltid bli så:) vilket är hur underbart som helst.
Min kära saab har ju gått sönder och grabbarna på bilverkstaden sa att det inte är nån mening att laga den för det skulle kosta för mycket och bilen som är en 92:a är inte värd nånting vid försäljning. Så där stod jag med en bil som är värdelös och som inte gick igenom besiktningen. Precis köpt mig ett nytt kök och total-vägrar att ta mig ett bil-lån...Fan fan fan!!!
Min kära pappa som alltid ställer upp i vått o torrt erbjuder sig att sälja sin saab 9-5 årsmodell 00:) Han som egentligen inte alls planerat att köpa en ny bil.
Så då var det problemet löst och nu behöver jag bara hitta nån som vill ta sig an min gamla.
Hade betygsamtal med min Företagsekonomi lärare idag. Lika nervös som sist men detta samtalet gick bättre än med religionen. Jag kunde svara på frågorna och t.om briljerade i vissa delar. Så nu är denna kursen också avklarad.

Min vän Johanna ringde innan. Hon berätta bl.a att dem har ett husdjur på jobbet. En fiskmås. Denna fiskmås har lärt sig att knacka på rutan och nu också skaffat sig en bebis. Bebisen är jätte jobbig för den bara skriker hela tiden. Idag matade Johanna den med skorpor.
Fatta vad jag skrattade när hon berätta detta. Finns ju inget äckligare än dessa jävla fiskmåsar. Men Johanna tycker att den är söt..Urk!!

Nähä, nu ska jag äta lite kanelbullar. Skulle kunna ljuga och säga att jag bakat dem själv, men tyvärr så skulle ingen tro mig. Tur man har kollegor som tar beställningar för 50:- ;)

Puss puss♥

Ahh, just det. Bestämde mig för att klippa mig lille kise innan då jag upptäckt att han hade en massa tovor i pälsen. Han ser numera ut som en utav statisterna i Den sista Mohikanen. Lägg märke till hur glad och lycklig han ser ut över sin nya frisyr.:)


RSS 2.0