2010-07-26

Hej hej...
Både jag och bloggen har haft semester, vilket innebär varken tid eller lust att blogga :/ Idag började jag jobba igen, men ska ha ytterligare en semestervecka nästa vecka :)
I helgen som var åkte vi upp till Öland för att hälsa på Andreas föräldrar samt mormor, morfar och kusin med familj. Vädret var allt annat än bra.. Fy och usch!! Hem igen på lördagseftermiddagen för att göra oss redo för Daniel/Gustens 25 år fest..temat för kvällen var 80-tal.










Andreas och Jens dansar. Vad gäller alkohol så ÄR lagom alltid bäst :) ha ha ha



Puss puss♥

Äntligen semester :)

Hej hej..
I fredags jobbade jag sista dagen. Vilken underbar känsla att få veta att man nu är ledig i en massa dagar, närmare bestämt 16 stycken :) Sen ska jag jobba en vecka för att därefter vara ledig ytterligare 7 stycken.. Life is goood :)

Efter jobbet i fredags så träffade jag syrran en runda. Vi var åkte upp för att gå en runda med Andreas lilla vovve Tindra och sen tog vi en fika hos hans mormor & morfar.

På lördags eftermiddagen satte vi oss i bilen för att åka upp till Västervik. Hans föräldrar låg där med husvagnen och vi bestämde oss för att åka och hälsa på. Hela söndagen spenderade vi vid havet. Underbart :)
På kvällen var det dags att åka hem igen eftersom Andreas skulle jobba dagen efter.






Igår hade jag en heldag med syrran. Först så låg vi och solade på Saltö. Sen efter 2 timmars tjat och även lite tjat från min vän Olas sida (som oxå solade på Saltö) så tog jag mig ett dopp till deras lycka. Jag som egentligen är världens största badkruka. Brrr!!!!

På kvällen så grillade vi och tog oss ett dopp nere vid Yasjö.





Ahh, just det.. jag passade även på att klippa Casper igår. Tur man inte blev frisör.. :/ ha ha!! Jaja, det växer ju ut iallafall och det måste vara otroligt skönt för honom att slippa den tjocka pälsen i värmen.




Nu blir det stranden..:)

Puss puss♥

Dagens fråga...

Hur tänker egentligen killar när dom ska bädda sängen???





Jag: -Älskling, vad gör du??
Andreas: -Finns ju inga såna där hål juh..






ha ha ha.. ja, vad säger man ?!!

Nedräkning börjar...

Hej hej..
Tänkte slänga in ett liten inlägg medans älsklingen fixar maten ute i köket. Kassler och nypotatis. Mums!!
Idag började jag jobba på min sista vecka innan semestern. Längtar Längtar Längtar!!

Kvällen hemma hos Gunilla i lördags blev precis lika trevlig som jag förväntat mig. Vi grillade, drack, skrattade och tog en kvällspromenad ner till havet.





I söndags åkte jag ut till Trummenäs för att sola i sällskap med Andreas mamma Yvonne, brorsan Tobbe och kusinen Nettan. Andreas själv var iväg och hjälpte till på ett fotbollsläget för lite yngre barn. Efteråt grillade vi hemma hos Andreas föräldrar och sen åkte vi iväg för att ta ett kvällsdopp i en sjö som ligger i närheten.

Nähä, nu är maten klar.
Hörs..
Puss puss♥

flytt, blommor och trevliga vänner...

Hej hej..
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag beger mig ner på stan. Var lite sugen på att lägga mig på stranden idag, men det får nog bli lite shopping istället. Ikväll är jag och Andreas, min kollega Helena och hennes man Micke hem bjudna till mig andra kollega Gunilla och hennes man Pontus ute i Skillingenäs för lite mat, prat och mys. Känner redan nu att det kommer bli super trevligt.

Fullt ös denna veckan. Nu har vi äntligen tömt och städat ur Andreas gamla lägenhet och hans kompis som ska ta över den ska börja flytta in. Ett problem ur världen :)
I onsdags kämpade vi med flytten, som i och för sig var sjukt rolig. Kan det bli annat i sällskap med Andreas galet roliga pappa :D
Är som syrran säger: Hasse, han är omedvetet rolig.


Vi bestämde oss för att ta upp Andreas nya soffa till lägenheten och pappa fick ta över min "gamla" soffgrupp
Blev riktigt fint :)

I torsdags slutade jag tidigt och åkte hem till farmor för att fika lite. Efteråt åkte jag och storhandlade. Mötte upp syrran en halvtimme senare och det blev ytterligare en fika hemma hos mig. Sen gick vi en runda på stan där jag inhandlade lite smått och gott till lägenheten. Lite senare på kvällen lagade vi lite mat och gick igenom gamla fotoalbum som jag hittade i en flyttkartong i garderoben.

Igår mötte vi upp Johanna, Hanna och Yessie för lite mat och prat på Harry`s. Vi hade egentligen planer på att gå till Stars & Strips men där var det smockfullt på uteserveringen. Supertrevligt hade vi iallafall :)


Igår överraskade älsklingen mig med fina blommor och presentkort hihi :)



Nähä, nu blir det duschen innan jag springer ner på stan.

Hörs:)
Puss Puss♥

RSS 2.0