Torsdagskväll...

Hej hej.
Usch, ikväll e jag faktiskt riktigt trött. Så det blir minsann inga aktiva aktiviteter ikväll. Skulle egentligen upp till Emily ikväll, men fick avboka. Har varit så sjukt mycket denna veckan, men måste ju ändå medge att veckan gått otroligt fort. Ett stycke ur veckans horoskop:

"Full fart dygnet runt, eller nästan i varje fall.  Lugna dagar blir det ont om. Helst är du ledig, men måste du vara på jobbet så satsar du stenhårt där också. Din energi tycks aldrig sina."
Ja, vad säger man..e allt lite kusligt. Imorron är det hockey och jag räknade ut redan igår att det kommer bli Skåre BK som får möta vårt kära Khk i arenan. Läste oxå att det kommer att direktsändas i Sveriges Radio.

Fick mig ett gott skratt på jobbet idag. En utav mina 4-åringar satt i soffan och såg helt slut ut. Han satt och hängde och såg ut att somna när som helst.
Jag: -Men lilla gubben, e du trött?!!
4-åringen: -Nää, jag metar. (med tung, nedstämd röst samtidigt som han pustar )
Godetid vad jag skrattade..

Nu har jag precis klickat hem vårkläderna som jag tittat ut i katalogen, kommer med posten nästa vecka. Längtar!!!




Kort från hockeyn...

Min kompis P.O hade tagit ett kort på mig och Johanna när vi var nere i Olofström och hejade på Khk...Titta så snäll och oskyldig jag ser ut ;)


Rumba-dans på allra högsta nivå...

Här är klippet på min och Johannas rumba-dans i lördags när vi spelade Let`s dance spelet. Totte sitter bakom kameran. Kan säga att spelet var jätte kul, men sjukt svårt.



Jag till vänster för dom som inte vet;)



Efter en massa öl...ha ha ...aningen dryga, men fy såå kul vi hade.

Hektiska dagar, kunglig förlovning och Rosing...

♥Hej hej♥
Denna veckan har börjat med två hektiska dagar så jag har knappt hunnit sitta vid datorn. Igår så jobbade jag hela dagen för att direkt efter jobbet ha planering ihop med kollegorna inför utvecklingssamtalen denna veckan. Var hemifrån 12 timmar och helt slut när jag kom hem. Samma sak idag. Började jobba 06.15 i morse och hemma 17.15. Läste på nätet idag att vi har en kunglig förlovning, var ju minsann på tiden. Ett stort Grattis till kronprinsessan Victoria och hennes Daniel. Tycker det är riktigt härligt att hon föll för en kille "av folket". Ikväll börjar ju premiären av Den rätte för Rosing. Jag måste erkänna att jag inte direkt är något stort fan av Linda Rosing, men jag bara älskar dokusåpor.





Verkar som att jag och min kollega Katja är dom enda som kommer att titta på detta..ha ha ha!!

Khk vidare till play-off 2



Igår så vann Khk med 1-0 borta mot Mjölby och lyckan e stor även idag.  Som det ser ut nu så blir det hemma match på fredag i arenan mot antingen Pantern, Vita Hästen eller Skåre.

Det e vi som e khk...

Denna veckans horoskop i Veckorevyn...

Vattumannen 21/1-18/2

Full fart dygnet runt, eller nästan i varje fall. Du kryddar ditt liv med nöjen, vänner, glamour, äventyr, passion - allt som har med livsglädje att göra. Lugna dagar blir det ont om. Helst är du ledig, men måste du vara på jobbet så satsar du stenhårt där också. Din energi tycks aldrig sina.


kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Kan inte annat än tycka att det är lite kusligt...


svart svart svart...


Helgerna springer bort...

Hej hej. Idag är det söndag och jösses vad dessa helger går fort. Åkte hem till Emily i fredagskväll för att titta på Let`s dance och för att rapportera om den gångna veckans skvaller och händelser. Efter Let`s dance så bestämmer vi oss för att kolla på en film som jag tagit med mig, Eagle Eye. Båda två är väldigt trötta..så vi bestämmer oss för att ta en 5-minutare innan filmen. Vilket menas med att vi ska vila ögonen i 5-minuter, vilket jag o Emily gör nästan varenda gång vi träffas. Haha!! Vaknar redan 45 minuter senare:
Jag: Öhh, gumman. Shit, vi har sovit i 45 min.
Emily: Oj, sov vi så länge. Bäst vi sätter på filmen.
Emily går och sätter på filmen och lägger sig sen i soffan. Vi börjar titta på filmen. Jag måste slumrat till för när jag vaknar är filmen slut.
Jag: Öhh, gumman..e filmen slut?!!
Emily: Zzzzz
Jag: Hallå?!!...Emily..
Emily: *nyvaken...oj..men jag måste somnat, klockan e ju 02.
Ja, vilket trevlig filmkväll vi hade..

Igår var det hockey och Khk mötte Mjölby. Vilken match det blev och Khk vann med hela 7-3. Vilken lycka!! Match på måndag igen men som jag tyvärr missar då vi har planering på jobbet.
Innan matchen så åkte jag och Johanna iväg, sådär lagom stressade på "hemligt uppdrag". Skulle ju gärna skriva om det, men då skulle det ju inte vara så hemligt längre. Visade sig att det varit en stor brand i stan nere vid järnvägsstationen och poståkeriet. Hade tydligen börjat vid 03-tiden natten till lördagen. Infartsleden är avstängd och det tar just nu 100 år att ta sig in och ut från stan.
Hem igen efter hockeyn för att sen åka hem till Totte som fyllde 30. Det bjöds på mat, marängsvish och annat gott. Jag och Johanna hade gjort honom ett kollage av bilder på honom själv och köpt Let`s dance spelet. Sjukt kul att få se Johanna dansa Jive, Martin dansa Salsa och mig själv Rumba. Totte ägde dansgolvet under Paso doblen. Självklart så vann ju lilla Ullis med nästan det dubbla i poäng.
Hem vid 02-tiden efter att haft snöbollskrig ute på Martins tomt. Har filmat lite med mobilen under kvällens gång, men har ännu inte kommit underfund med hur man lägger upp klippen på bloggen. Får se om jag får ordning på det senare.
Nu ska jag på road-trip med Johanna, Totte och Martin.
Ciao


Bilder lånade av blt.se


Marängsvich..mums!!.


Totte 30 år.

Idag fyller min käre vän Totte 30 år. Hipp Hipp Hurra:)




Det funkar verkligen...

Kära bloggläsare..Idag fick jag ett tips om en gratissida som verkar hur bra som helst.

Du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng).

Presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker.

klicka på bilden nedan och bli medlemmar ni oxå. Det funkar verkligen:)


Lördagsfin by Ullis ;)

Hittade en massa fina kläder som jag sååååå mycket vill ha...


Vill ha, vill ha, vill ha...





Redan torsdag...

Hej hej..
Idag är det torsdag och shit vad denna veckan har gått fort. Fredag imorron och sen helg. Min vän Totte är på väg hem från Norge och ringde innan för att kolla ifall jag ville ha nåt i taxfree..gulligt:) Kom att tänka på att man faktiskt ser en hel del märkliga saker ibland, härom dagen när jag var på väg till jobbet vid 06-tiden så mötte jag en man som var ute med sin hund, han gick och läste morgontidningen samtidigt ,med en ficklampa. Idag när jag var på väg till jobbet så såg jag ett gäng millitärer som joggade med gasmasker på sig. Ja, man kan ju inte annat än skratta. Såg sjukt kul ut...
Jag har ju gått och blivit lite beroende av nya 90210..tittade på första avsnittet i fredags och nu 1 vecka senare är jag redan på avsnitt 11.
Satt och suftade runt bland lite nätbutiker på rasten idag och det är nästan så det kliar i fingrarna när man ser alla snygga vårkläder.

Wiiiiiii....det e vi som e khk :)

Nyss hemkommen ifrån Olofström och är överlycklig. Khk  vann derbyt med 5-2. Nu väntar play-off mot Mjölby på lördag.
Fick ett mess ifrån min vän Totte som skrev att vi är med på kort på Blt:s hemsida. Usch, jag e så trött efter att ha varit igång sen 05 i morse. En massa pulkåk på jobbet idag och sen hockey. Skriver mer imorron..
Puss o godnatt...



Antar att det inte är så svårt att se var jag o Johanna är på denna bilden ;)
bild lånad av blt.se


Min nya favoritsysselsättning...wiiii sååå kul:)

Hockey-derby...

Ikväll händer det, ikväll är matchen alla snackar om. Derbyt mellan Khk och Oik. Det släpptes 400 biljetter i söndags som sålde slut på 12 minuter och gissa vem som fick tag i en :)
Tack Thomas... Jag längtar...:)

Det är vi som e KHK...


Pulkåk...

Hej hej..
Idag har det minsann åkts pulka..jag och Lisa promenerade iväg med barnen i förmiddags till den större backen..ser kanske inte så brant ut, men shit vilken fart man fick. Såååå kul :)


Hade ju tyvärr glömt kameran i väskan...så fick fota med mobilen.

Hmm?!!

Dialog på hockeyn igår mellan min killkompis och hans 3-åriga son.

Det är slagsmål på isen..

3-åringen: Pappa, varför slåss dom??
min kompis: jo, du förstår..han har tagit hans tjej.
3-åringen: ahhhh.. (o tittar sen argt på spelaren)

??

Hittade denna nyheten högst upp på aftonbladets hemsida. Har verkligen inte Aftonbladet något viktigare att skriva om?!!



Ullis humor..

Haha..sjukt kul o hitta denna intervjun idag då jag skrev om det igår.. Men en fråga, var det verkligen nån som trodde det var en vaddering?? ;)



Hockey...

Söndag idag och idag har det varit hockey. Khk vann med hela 7-1 och lyckan e stor. Satt och tittade på en intervju nyss med en utav spelarna som är ifrån Finland. Fick mig ett gott skratt när jag hörde hans tjusiga blandning av svenska- engelska-svenska-engelska-svenska-finsk brytning.
"I`m almost bombsäker..."
"Last game we play there, like big final and we got play-off so It`s got bli trevligt..."
"Nä, absolut inte, we have two games left"





Förstår varför så många flickor/tjejer/kvinnor/damer/tanter går på hockey...för ibland händer det ju faktiskt att dom glömmer ta på sig tröjan igen.
Bilden e ifrån kvällens match...



Mys med bästis...

Godmorgon..

Nja, en av nackdelarna när jag jobbar dagtid är att jag fungerar som en tidsinställd väckarklocka. Klockan 8.00 i morse vaknar jag, pigg som en lärka. Ut i köket och kokar mig en portion havregrynsgröt och med ett glas juice till promenerar jag ut i vardagsrummet och slår på tv:n.
Johanna var ju som sagt här igår kväll och vi hade "vi köper massor av kalorier/ tar foto när vi äter/ dreggla över Måns i melodifestivalen/ kolla på film kväll..."  Tyckte väl att bidragen var sädär, Måns var ju självklart bäst och snyggast..Lili & Susi kom enligt mig efter Måns..och sen var det ju detta med silvriga taights och små snoppar. Kunde inte låta bli att skratta när vi fick syn på på ena killen i bandet H.e.a.t som hade den väl synlig i sina taights.
Kvällen var som sagt hur trevligt som helst men lilla Ullis slumrar ju som vanligt till halvvägs in i filmen.


Bäst vi tar ett till, jag hann inte stänga munnen...och min katt ser ut som en alien.


På stan med Emily...

Ok, trodde väl aldrig att jag skulle säga detta, men jag e nog fan tacksam att jag inte har en pojkvän nu när det är alla hjärtans dag..För min gud vad det ska planeras och läggas pengar på allt detta som har med alla hjärtans dag att göra. Mötte upp min vän Emily vid 12 -tiden idag för att agera smakråd då hon ska överraska sin käre pojkvän med lite sexiga underwear ikväll. Efter att ha sprungit in och ut i varenda affär i stan där det säljs underkläder så slutar det ändå med att vi 2½ timme senare handlar i den affären vi var i först. Mötte sedan en killkompis på H&M som kom springandes med andan i halsen..han hade varit o köpt en nalle till sin flickvän i size XL för endast 1100 kr, en chanel parfym, champagne och en massa mat tills ikväll. O då måste jag tillägga att dom varit ihop i 2 månader. Nä, jag tycker nog att detta med alla hjärtans dag är överskattat. Mobilen har ju gått nästan lika varm med en massa "Puss från mig på alla hjärtans dag" meddelanden som "God Jul" på julafton.

Ikväll kommer min käre vän Johanna hit för att mysa i soffan med lite god mat och film..och för att bevisa att jag inte är helt hjärtlös så ska det bli temat Romantik:)


Fick ju ett present kort på gina tricot i födelsedags present och upptäckte dessutom att mitt stämpelkort var fullt och igår damp det ner en bonuscheck från H&M på 250:- Shoppade mig en skjorta, en kofta och 2 tröjor på stan idag, för endast 79:- :) LYCKA!!



Emily är ju så söt, hon överraskade mig med en chokladkartong idag. Love you!!

Alla hjärtans dag...


Detta är en kärleks-bomb..så känn dig sprängdfylld med Ullis-pussar :)


Hjärtat    


Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.                


Du finns i mina tankar nu och för alltid... jag älskar dig!!


Fredagen den 13:e...

Idag är det ju fredagen den 13:e...kanske lika bra att hålla sig inne så ingenting scary händer;)



Äntligen här..

Så e den här..Nu kan vi tjejer äntligen få trängas ihop med grabbarna vid pissoaren och kissa ikapp med hjälp av denna, hmm..ja, vad heter det egentligen..pissmunstycke, kissglidare, urintrumpet..
Jag har ingen aning faktiskt..men jag skulle nog avråda folk att använda den vid onyktert tillstånd och ostadighet på handen då den verkar vara lite svår o pricka rätt med..


En öm rumpa, 90210 och kalorier...

♥Hej hej...♥

Torsdagskväll och jag ligger nerkrypen i soffan med täcke över mig och en skål med popcorn. Jaja, jag vet..det är inte helg ännu men jag kunde fasen inte låta bli. Idag har jag sjukt ont i rumpan. Har ju som sagt kommit snö till lilla Karlskrona och ungarna på jobbet är överlyckliga. Nja, jag e väl inte helt missnöjd själv förrutom att jag tvingas gå upp 15 min tidigare varje morgon för att hinna skrapa bilen och den där lilla insidenten med vindrutetorkaren igår, vilket jag hoppas inte kommer och upprepa sig..men men, åter tillbaka till min ömma rumpa. I och med att snön kommit så har jag tvingats..nää, vi backar. Jag erbjöd mig själv att åka pulka med ett barn idag, men vill 1 barn åka så vill 15 barn oxå åka . Så efter 15 pulkåk nerför backen i en pulka size XS så började jag känna en viss ömhet i min kära bakdel.
O det är där popcornen kommer in i bilden..;) Känner att jag e väl unnad lite kalorier..
Imorron är det sista dagen på jobbet för veckan och sen blir det ledighet i 2 dagar..ska bli riktigt skönt och jag tror att jag ska ta mig en vit helg..vilket innebär, inget sprit och inga killar..usch, det där lät ju faktiskt lite tråkigt men jag tror verkligen att jag behöver det.
Har ju kommit en ny version av käre Beverly Hills 90210 men som visats på tv400, vilket jag självklart inte har. Vilken tur att internet finns. Ikväll så står avsnitt 1 på menyn...


Folk e fan inte kloka...

Hittade precis detta på aftonbladet. En ensamstående 6-barns mamma har fått barn igen, åttlingar..
Säger bara: FY FAN!!!!


Snö, snö, snö...

Ojoj, så mycket snö det har kommit. Min mormor sa till mig för 2 veckor sedan att hon inte skulle kunna komma in o gratta mig på min födelsedag ifall det skulle bli snöstorm. Jag såg ut som ett frågetecken o bara skrattade åt henne.
-Snö, NU..haha, jovisst..men snälla mormor, klart det inte blir nån snö.
Jahopp, idag fick jag bita i det sura äpplet och skämmas. På väg till jobbet och mitt i snöyran tog sig min ena vindrutetorkare på passagerarsidan ett skutt och började ge mig en stor repa på rutan. Kunde inte stänga av den eftersom jag då inte skulle kunna se nåt alls på min förarsida, då det snöade för fullt.
Så då gäller det att improvisera ;)



Kan säga att killen nere på OK/Q8 tittade lite snett på mig när han tvingades plocka bort strumpan för att sätta dit den nya vindrutetorkaren.
Han sa: Ooo, jag antar att du vill ha tillbaks denna?!!! 
samtidigt som han höll upp min blöta strumpa med två fingrar framför näsan på mig.



Rolig sida!!

Hittade en sjukt rolig sida där man kan göra om sitt ansikte. Pröva själv  HÄR


Orginal.

(klicka på bilderna för större storlek)


      asiat                     gammal                   man

Jag själv bara älskar bilden där jag ser ut som en dålig transa..hahaha.


Felklick...

Är bara tvungen att skriva att ibland e verkligen killar patetiska. Fick precis en vänförfrågan från en kille som heter Patrik ifrån Halmstad på facebook. Har aldrig sett denna killen så jag skriver ett meddelande:

Jag: Hej.vem e du?? Känner jag dig?? / Ullis
Killen: nej, de vart nog ett felklick men annars kan man ju lära känna varandra ;)

Felklick, jomenvisst..haha

Bildbevis...

Fick precis ett mail ifrån Mattias, här e bildbeviset från i fredags..haha.




Tack Mattias för fotot;)


20 kilo, helst 30...

Måndag idag och man e minsann lite trött efter helgen. Johanna var här igår kväll o käkade pizza med mig framför Beck. Stannade uppe lite sent eftersom jag till nästan 99% var säker på att jag hade sovmorron, men icke. Som tur var tog jag en check i almanackan innan jag skulle krypa ner.. Oops, började visst 07.. Skyndade hem från jobbet för att hinna ta mig en dusch o lugna ner mig lite innan familj o släkt skulle komma.
Skulle nog egentligen tagit mig ett glas stärkande eftersom jag vet hur påfrestande min lilla amerikanska mormor kan vara. När vi satt där vid bordet o drack kaffe och mumsade på tårtan så känner jag hur iakttagen jag är. Mormor sitter och tittar på mig, upp o ner, ner o upp. Tar sedan tag i min arm och säger:
Mormor: Ja, jag tror visst att du lagt på dig lite...
Jag: Mmm, men jag funderar på att gå ner 20 kilo nu, helst 30.
Det blir knäpptyst i rummet i några minuter och sen byter hon samtalsämne och börjar prata om hur dyrt det är att åka buss.

Nähä, nu ska jag ner i tvättstugan och hämta tvätten.
Hej hej


:)

Idag kom Anders förbi och lämnade blommor, sååå fina:)
Tack tack!!



Utmanad av syrran...

Gå in i mappen Mina bilder
-Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
-Visa bilden på bloggen och skriv något om den.



Jag och min ex pojkvän Micke var i Ronneby och kollade på fina bilar.
Här posar jag med min favorit..:)

Ibland e hon go;)


 



Såg precis att min syster grattat mig på sin blogg...gulligt:)
Älskar dig!!
(kortet är taget i Peking)


Ett gott skratt...

Fick mig ett gott skratt när jag slog upp datorn idag, en killkompis hade skrivit till mig på msn vid 05 i morse:

Ahhhhh!!!!! hemma nu!!!!! Lite lätt kinkig men visst handlar inte om d... d d handlar om e om du haft bästa!!!!(?)!!!!! Har du det???

*KRAMA*!!!! hoppas d!!!!!!!!!!!!!!

Såå gulligt och sååå mycket för många öl...:)


Tillägnad...

Den här låten tillägnar jag "chefen"...
Tack för igår och tack för dansen;)


Födelsedagsfesten...

Igår var det lördag och det var dags för min födelsedagsfest. Var hemma hos Katarina Larsen som hjälpte mig att locka håret för att sen 2,5 tim senare möta upp Filippa för att få min födelsedagstårta...
Pga av förhinder och sjukdomar så var vi 10 pers mindre, men fy tusan vilken trevlig fest. Tack kära vänner för att ni kom och tusen tack för alla fina presenter..:)


Min fina födelsedagstårta...


Födelsedagsbarnet




Fick massor av fina presenter:)


Dags för tutt-tårtan...



Marie fick tag i en nipple...




En dubbelkram;)





Min födelsedag...

Hej hej.

Har varit dålig på att uppdatera bloggen i helgen, men haft så otroligt mycket att göra. Firade min födelsedag i fredags med en tripp till Kalmar med Johanna. Hemma igen vid 18-tiden och en timme senare kom Katarina Larsen med en flaska vitt och Emily med fina presenter. Blev några glas här hemma, sen ner på stan för att möta upp Johanna vid 20.30.  Blev ett bord på O`learys med mat och dricka. Efter maten och 2 cider senare hör jag trubaduren på andra sidan O´learys säga i sin mikrofon: E den nån som fyller år här inne?!!
Jag tittade på Johanna med en lite nervös min och Johanna utbrister: Nänä, det e inte dig han menar.
Trubaduren säger: Finns det en Ullis här inne??
Att jag inte dog. Visade sig att en kille som jag känner var ute o hade svensexa med sina polare och hade då sagt till killen som spelade på scenen att jag fyllde år.
Jag sjönk längre ner i soffan och hela svensexa-bordet pekade o tittade på mig samtidigt som dom skrattade sig röda.
Jaha, hade inget annat val än att ta mig över golvet till scenen och hinner halvvägs då trubaduren säger i mikrofonen: Oj, hon var ju snygg juh..
Skakig och generad tar jag mig upp på scenen och får ta emot Ja må hon leva från O´learys. Skulle precis bege mig därifrån då trubaduren sticker till mig en mikrofon och säger att jag ska sjunga med...till Queens- We will rock you.
Ja, jag kan nog inte bli skakigare än så här.. Gör mitt bästa samtidigt som det är svårt att hålla sig för skratt då alla sitter nedanför och vrålglor på mig. Trodde inte det kunde bli värre, men när jag sedan e på väg därifrån säger trubaduren i mikrofonen: Ja, hon e inte bara snygg, hon kan ju sjunga oxå.
Då var jag nära att dö av genans..Tar mig hemåt vid 01-tiden men får besök av en polare som vill gratta, så vid 05 somnar jag. Jaja, hur som helst så var det en riktigt lyckad födelsedag:)




Glömde tyvärr kameran hemma, så fick fota med mobilen..blev väl sådär:(

27 år idag:)



Jaa..då fyller man år...
Så jag tillägnar mig själv en sång på den stora dagen:)






Torsdag och en dag kvar till 20+

Hej hej..

Idag är det torsdag och imorron är det min födelsedag. Jösses, man börjar bli gammal..hela 27 år. Jaja, man har ju hört folk säga att man inte är äldre än vad man gör sig, så då får jag vara 17 i några år till ;) Syrran var här igår kväll o käkade kinamat med mig, sen kröp vi ner i min dubbelsäng och mös med våra värkande magar framför en riktig fjortisfilm. Härligt att man alltid kan vara sig själv med syrran:) Så där låg vi under täcket, kollade film o skrattade så vi fick ännu ondare i magen. Tillbaks på jobbet idag efter att ha legat hemma i halsont i 2 dagar..Hade bokat tid hos frisören vid 11-tiden och hann t.om träffa syrran en runda innan. Syrran skulle passa Martinas lilla vovve, en hårig liten golvmopp..Hur söt som helst:) Måste säga att det såg sjukt kul ut när jag såg syrran komma gående på övergångsstället med hunden efter sig. Hmm, brukar inte hundar gå först?!!
Jaja, hur som helst så blev jag sjukt nöjd med håret. Blev uppvaktad med present och sång av mina kollegor och barn när jag kom till jobbet efteråt..
Nu ska jag upp till Emily en runda för att kolla lite film o snacka skit o äta massoooorrrr av godis...


Puss puss



Vovven...


Ny frisyr??

För några veckor sen bokade jag tid hos frisören och imorron ska jag dit. Tänkte bli fin till min födelsedag på fredag. Funderar på att kanske testa nåt nytt..

Vad tycker ni?!! ;)

(klicka på bilderna för större bild)



Testa själva: http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ 


Veckans horoskop...

Vattumannen 21/1-18/2

Du hinner med en hel del romantik, i alla fall en trevlig flirt, men mest handlar det om din karriär. Du kan ta rejäla kliv framåt på den fronten, kanske fiska in ett helt nytt jobb eller hitta en spännande utbildning som leder precis ditt du vill. Våga vara lite äventyrlig, det lönar sig.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Ja, vad säger man..kan man annat än älska denna veckans horoskop:)


Konsten att underhålla sig själv...

Shit vad mycket man kan underhålla sig med när man e sjuk.. En ny sak är att pröva hur många filmer och tv-avsnitt man orkar se innan ögonen går i kors..


Nya avnitt av Gossip girl och One tree hill står på menyn och filmerna Blonde Ambition och Eagle eye..

Man kan ju även leta efter tårtor om man råkar fylla år den närmsta tiden. Har hittat min favorit till släktkalaset.



Man kan ju sedan av misstag råka surfa in på skumma sidor...




Eller varför inte, skriva helt meningslösa saker på msn för att se om dina kompisar orkar svara.


Nerkrypen i sängen..

Jahopp, då ligger man här nerkrypen i sängen. Dricker te och knaprar Bafucin och tycker otroligt synd om mig själv. Kände redan på jobbet igår att jag började få ont i halsen men trodde det skulle gå över. Nää, där hade jag fel. Började frysa som tusan igår kväll o halsen svullnade upp. E alldeles röd i halsen och det gör riktigt ont när jag sväljer. O jag som har födelsedag på fredag *snyft

Min kompis Jenny är en rolig prick och drop dead gorgeous, hon har en riktigt bra blogg där hon skriver allt från sminktips till hur man mockar hos hästarna, hon tvingar sina killkompisar att bära ansiktsmask och igår la hon upp en bild på nåt brunt och kladdigt och hade en tävling ,vem som kunde gissa vad det var.



Vem tror ni vann då??!! Hihi....



Åhh, jag älskar chokladpudding:)

Once in a lifetime..

Min kompis..hingsten Oscar är till salu..Han säljer sin kropp billigt, endast 4 kr. Nån som e intresserad?!! Hingsten Oscar finns att få i olika utstyrslar och med olika funktioner.


Oscar som glidare...
(klicka på bilderna för större bild)


som millitär

som tuffing

som cowboy

som polis

och som jultomte.

Otroligt fin sång...



Min vän Maria visade mig denna videon. Det är hennes kompis Frida som sjunger. Otroligt duktig tjej. Var tvungen att lägga upp den på bloggen..Lyssna o njut:)

Sjuk...

Usch, jag tror jag håller på att bli sjuk. Har gått här hemma o frysit sen jag kom hem från jobbet och halsen har svullnat upp. Gör ont när jag sväljer och är alldeles röd i halsen. Nej nej, jag som fyller år på fredag, kan ju inte bli sjuk nu...:(


Lördag, 90`s och gaybarer...

♥Hej hej..♥

Igår var det lördag och Maria och jag var nere i Göteborg city för att handla det sista till kvällen. Ut och in i affärerna för att kvällen skulle bli perfekt, nja perfekt blev den inte men definitivt annorlunda. Vi började festa vid 20 tiden och Maria gjorde mig fin, som vanligt. Jag satt samtidigt med datorn i knäet och skötte partymusiken som tog oss tilbaks till 90-talet. Det blev Anki Bagger, Sofia Källgren och mycket mer. När jag e inne på A1/Same old brand new you får Maria spelet och utbrister: Ändrar du inte låt nu så dör jag...
Hon greppar sedan tag i datorn och tar kommandot, Mupparna/Manamana..




Nä, då var ju fasen min 90-tals musik bättre... Marias roommate Micke bjuder in oss till hans för lite gitarrspel/allsång..Mycket trevligt, men måste nog tillägga att Phantom of the Opera INTE är lika bra i versionen gitarrist/fulla amatörsångerskor.
Nere till Stage för att ta några öl, träffar världens trevligaste engelskman och tiden rullar iväg. Maria rekommenderar varmt ett dansställe som heter Gretas och vid 01 tiden beger vi oss dit. Stället e proppat med folk och det spelas schlagermusik. Perfekt!! När det sedan dyker upp transor på scenen och killar börjar hångla med killar så börjar jag ana oråd. Jag beger mig till baren för att beställa mig en cider då en rikitgt snygg kille tittar på mig o frågar: Ursäkta, men vad du e snygg i håret, vem gör ditt hår?!! Då, var det ett faktum..vi var på en gayklubb..Jävla Maria, här e jag uppe i Göteborg, singel och killtokig..så tar människan mig till en gayklubb..
Halsar min cider och slingrar mig iväg från killen, upp på övervåningen och grappar tag i Maria, nu fick det vara nog..
Tyvärr e klockan redan så mycket så det var ingen ide att sticka till nåt nytt dansställe. Det fick bli fyllekäk istället.
Maria börjar bråka med sig pojkvän på telefon och tårarna sprutar, hem för att ha lite terapi tillsammans med 1 liter glass. Vid 05 börjar ögonen svida av trötthet och vi kryper ner i sängen:
Jag: Godnatt gumman..
Maria: Men, ska vi inte kolla på en film?!!
Jag: Nä, jag orkar inte..
Maria: Ok..(kryper närmare mig och jag känner en arm runt midjan och en hand som greppar min hand)
Där ligger vi 2 fyllekajor och sover sked..






RSS 2.0