Äntligen:)

Godmorgon...
Så blev köket färdigt igår, nästan iallafall. Nu väntar jag bara på att ugn/häll ska bli inkopplad. Min kompis Sickan som är elektriker var här igår för att installera elen och koppla in allt. Det visade sig tyvärr att han måste dra om elen i köket för att mina nya vitvaror ska fungera. Detta är han så snäll och fixar på tis-kväll. På onsdag kommer ju kylen/frysen sen är allt äntligen färdigt. Det enda som inte kommit upp är golvlisterna. Tyvärr så gick ju tapeten på ena väggen sönder så det blir att gå på jakt efter en ny sådan. Den är ju enfärgad så har jag tur så hittar jag den och behöver bara tapetsera just den väggen.
Igår var jag på Ikea för att köpa handtag till luckorna och fixa lite täcksidor. Syrran var så snäll och gjorde mig sällskap. På vägen tillbaka så körde jag inom min kompis Donte som skulle ta en titt på bilen. Är avgasröret som är trasigt igen och därmed fick vi förklaringen varför min bil låter som en speedad traktor.
Stadade och packade upp i köket halva dagen igår och sen begav jag mig till syrran för lite pizza/film kväll.
Först så tittade vi på Bröllopsduellen och sen satte syrran på Sunes sommar. Måste sju säga att det var nästan roligare att sitta och höra på syrran som kunde varenda replik i den filmen än att faktiskt kolla på filmen.
Råkade somna i soffan, som vanligt och var hur pigg som helst när jag kom hem. Gick och städade och plockade till kl 03. Normalt!!

Idag är det mors-dag så det blir till att åka iväg och plantera lite blommor hos mamma sen.
Sen blir det plugg all day:(

Puss puss


Usch...

Hej hej...
Hmm, vart ska jag börja. Haft fullt upp och jag känner att jag nog måste tagga ner tempot snart om jag inte ska "gå in i väggen". Det ska ju varslas ett 40-tal barnskötare i kommunen och man går på helspänn eftersom man ännu inte vet om man är en utav dem drabbade.
Körde inom kakelbutiken efter jobbet i tisdags för att låna med mig lite kakelprover hem. Hade bestämt mig för ett kakel i vitt men ännu inte riktigt vilken storlek jag skulle ha.
Sedan blev det till att plugga företagsekonomi i 3 timmar. Måste säga att detta är sjukt mycket svårare att förstå än religionen som jag läste innan och det kommer bli tufft att klara denna kursen.
Efter jobbet i onsdags hade vi tema-avslut vilket innebär att vi tillsammans med våra 1-3 åringar hade satt ihop en liten teater för föräldrar och släkt för att sedan bjuda på lite fika. Fick sticka lite tidigare för att hinna inom kakelbutiken för att meddela vilket kakel jag valt och välja färg på fogen.
Så trött när jag kom hem att jag nästan somnar i soffan och får kämpa för att hålla mig vaken dem sista timmarna innan det är sängdags.
Upp vid 5.30 imorse för att jobba till 13. Hinner knappt hem förräns min religionslärare hör av sig för att ge mig mitt betygssamtal. Det som jag däremot inte hade räknat med var att han skulle ställa en massa religionsfrågor.
Så där sitter jag med hjärtklappning och med känslan att totalt blivit tagen på sängen och bara får fram:
Ehh...
Ahhh...
Hmm..
Detta vet jag...ehhhh

Fick totalt hjärnsläpp och kunde inte svara på hans frågor. Var ju 2 veckor sedan jag läste religionen nu och eftersom jag både läser företagsekonomi nu och har tankarna på jobbet och renoveringen så har jag ju totalt släppt religionen.
Kan säga att detta nog var bland det värsta jag varit med om på senaste åren och riktigt riktigt pinsamt.
Läraren måste ju trott att jag var dum i huvudet.
Han slutar iallafall med att säga: jaha, men jag hör ju på ditt sätt att tala och jämför ju detta med hur du skrivit och resonerat i dina arbeten. Märker ju på så vis att det är du. Så du får godkänt.
JAAAAAA:)

Vi hinner knappt lägga på luren förräns det ringer på dörren..oj, är ju rörmokaren som är inbokad. Nu är vattnet installerat och kopplat. Skönt!!
Har dessutom hunnit ringa efter en elektriker som kommer imorron. Har lagt in om semester imorron för att jag ska ha en chans att hinna med allt som ska göras.

  • Hämta kakel
  • köpa handtag och eluttag
  • möte med elektrikern
  • dead-line på företagsekonomiarbetet
  • kolla tapeter

På lördagen ska en killkompis kolla på bilen vid 11 tiden eftersom det är nåt som är galet och måste fixas innan besiktningen som är om 2 veckor.
Efteråt blir det Ikea igen eftersom det fattas lite täcksidor och måste returneras lite annat. På söndag är det ju mors-dag och dessutom så flyttar Johanna till sin lägenhet. Nästa vecka fyller både farmor och Johanna år.

Öhhh, nån som är sugen på att byta liv med mig?!!! ;)

Puss puss

Hittade mig en superfin klänning på Nelly idag. Kunde bara inte låta bli så den kommer nästa vecka:)





 


Nu äntligen har Annas bebis kommit...

Min vän Anna har nu fått bebis nr 3. Blev en jätte fin liten Oscar. GRATTIS GRATTIS!!



Måndag igen...

Hej hej..
Så är det måndag igen och helgen sprang iväg som vanligt. Har ju som sagt jobbat på med köket i helgen och allt rullar på som planerat tycker jag, nja nästan iallafall. Förrutom att jag inte fick ett kylskåp, två stycken diskhoar istället för en och att Ikea glömt att borra hål i diskbänken där blandaren ska sitta.
I lördagskväll så skulle vi egentligen haft film-kväll hos Martin men så blev det aldrig. Martin hade somnat hemma, Totte hade somnat och jag somnade oxå. Däremot så kom Johanna förbi istället och det blev glass och frukt framför Hundtricket som gick på tv. Efteråt så tänkte vi spela lite Nintendo, men det la vi ner ganska snabbt då vi båda hade svårt att hålla ögonen öppna.
Igår knackade Totte på dörren vid 8-tiden och det var dags att sätta igång med att lägga mitt klinkers golv. Visade sig att vi behövde lite saker så vi begav oss ut till Lyckeby, men självklart så öppnade ju affärerna senare. Så in till stan igen och lilla Totte bjöd på frukost på TreG under tiden. Ut till Lyckeby igen, hem för att lägga golvet. Fixen tar slut, så ut till Lyckeby igen. Vid 16 var golvet lagt. Idag har Totte fogat så nu är golvet klart:) Blev super fint och jag är hel nöjd.
Idag slutade jag 13 så efter jobbet begav jag mig till Ikea. Ahhh, jag verkligen avskyr den affären. Eller kanske skulle säga att jag avskyr deras inkompetenta personal på köksavdelningen. Killen på återköp var hur trevlig som helst och efter nån halvtimme var allting med kylskåpet löst. En gammal kollega som nu jobbar på Ikea fast i Älmhult tyckte så synd om mig igår att hon tog bort halva fraktkostnaden och gav mig 3 fria måltider.
Beklagade mig lite för killen på återköp idag och det slutade med att han tog bort HELA fraktkostnaden istället:)
In i butiken för att plocka till mig allt som jag behöver. Spotlights, nya kastruller men när jag kommer till handtagen som jag ska ha till luckorna tar det stop.
Handtagen är slut i hyllan och jag går fram till killen som jobbar på kök:

-Hej, jag bara undrar ifall alla handtagen är slut eller om dem finns på lager??
-Ehh, hmm..ska kolla..
Han kollar sedan i datorn. Nä, det ska finnas 20 stycken kvar.
-Men gud vad bra, då tar jag dem.
-Ahh, ok.
Killen står kvar och inget händer.
-Men hämtar du dem på lagret eller?
-Va?!! Ehh, nä dem finns nånstans i butiken.
-Nånstans i butiken?
-Ahh, kolla på badrum, hall eller så.
-Menar du att jag ska springa runt på Ikea och leta efter handtagen, eftersom dem kan finnas lite överallt, men du vet inte var??
-Ja

- Eh, näää. Det har jag väl inte tid med. Då får det FAN vara.
Tar sedan min kundvagn och går argt därifrån.
Asså, helt allvarligt. Jag finner inte ord för hur jävla inkompetenta människor som jobbar på detta ställe. Idiot!!

Åhh, vad skönt. Nu har jag avreagerat mig lite.. Kör inom Kakelbutiken för att ta mig ett kik på kakel som jag fortfarande inte bestämt mig för. Hur svårt som helst ju. Som tur är så är det endast 1dags leverans. Blir till att låna hem lite prover när köket är uppe.
Allting verkar lösa sig iallafall för idag fick jag t.om tag i en rörmokare. Lycka!!

Nu blir det soffan, e helt slut..
Puss Puss


Så är vi igång...

Hej hej...
Ojoj så trött jag är men fy så effektiva vi har varit idag. Nu är vi iallafall färdiga för idag. Var uppe vid 7 imorse efter att ha varit hos Martin med Totte och Erik igår kväll. Jag tvingade grabbarna att kolla på Talang 2009..
Vid 8.30 tiden imorse började vi riva ut köket, sen blev det tippen och vi hämtade även mitt klinkers som ska läggas i morgon.
Eftersom vi arbetat så hård så bjöd jag grabbarna på pizza vid Lyckans på vägen hem.
Nu blir det till att vila en stund sen bär det iväg till Martin för lite film-kväll.


Puss Puss


Snart drar det igång:)

Hej hej...
Så har mitt kök kommit och mitt hem är just för tillfället upp och nervänt. Grabbarna var här i onsdags och lämnade det och jag tyckte ärligt talat synd om dem. Dem var tre st och dessa tre grabbar kämpade och kämpade så deras svett rann.
- Fan, detta var sjukt jobbigt!!
-Måste ju byta dojjor sen..
- Fy, helvete...
- Nu är det inte mycket kvar..
-Bland det värsta jag gjort på länge...
Var bl.a några kommentarer jag hörde i trappen...

Nu är iallafall nya köket på plats i hela mitt vardagsrum och igår röjde jag ur det gamla. Tittade igenom sakerna lite snabbt och konstaterade att jag fått 2 st diskhoar, men däremot inget kylskåp:( Får gå igenom alla sakerna så inget annat felar innan jag ringer och skäller...Packade sen kartonger och slängde upp det mesta på vinden för att ha en chans att kunna röra mig inne i lägenheten...
Efter några timmars plock o packande blev det lite pluggande. Har ju börjat läsa företagsekonomi nu och det är väl sådär lagom kul...
Var på jobbet som vanligt idag, men det var endast jag och en kollega till som jobbade eftersom vi bara hade tre barn. Så vi passade på att möblera om avdelningen lite, blev riktigt bra:)
Passade på att sätta upp en lapp i trappuppgången när jag var på väg hem, inte så kul med ilskna grannar som inte vet om att vi börjar riva kl: 8 imorron bitti..

Nu ska jag röja vidare...
Puss o hej...

Lite FÖRE bilder...


Helt upp och nervänt...

Hej hej...
Så sitter man här i en halvt upp och nervänd lägenhet och värre blir det. På onsdag kommer köket en vecka tidigare än jag räknat med och eftersom det gamla köket inte ska rivas ut och kastas på tippen förrän på lördag så kommer min lägenhet vara totalt smockat med kartonger denna veckan. Pust och stön!!
Blev inte så mycket solande igår. Jag och Johanna hann precis komma ut till Dragsö och fälla upp solstolen, sen gick solen i moln. Brr!! Begav oss istället på en liten Road-trip. Hamnade uppe i Nävragöl och såg att Nävra-sko var öppet. Hittade mig ett par superfina skor som fick följa med hem.
Hem igen några timmar senare och satte mig för att göra det teoretiska provet i religion. Mötte sedan upp My för att ta en kvällspromenad och uppdatera det senaste skvallret. Eftråt köpte vi lite mat och mös hemma hos My framför en hyrd film. Nu är religionskursen färdig och idag började jag läsa företagsekonomi. Jippie!! :(



Nähä, nu får jag se till att röja färdigt här hemma...

Puss Puss

Var är solen??

Godmorgon...
Usch, jag är som en inställd väckarklocka. Inte ens när jag är ledig och har möjlighet att få sova länge så kan jag göra det. Både igår och idag vaknade jag vid 8.00 och var hur pigg som helst.
I fredagskväll hade jag och Johanna fredagsmys vilket innebär varsin sida i soffan, framför tv:n och massor av gott iform av glass och godis. Blev Talang men vi hann även med en film, In The land om women.
Den var faktiskt riktigt bra och får 4 av 5 Ullisar ;)




Igår var ju tanken att jag och Johanna skulle få oss en liten solbränna, men där hade vi fel. Hämtade upp Johanna efter att jag varit och lämnat tillbaks mina converse och fått ett par nya. Åker sedan iväg för att köpa mig en ny solstol eftersom min förra olyckligtvis lyckats försvinna. Ut till Dragsö men efter en timme är det bara moln på himlen och vår tanke på solbränna är ett minne blott. Pappa ringer och bjuder upp mig och syrran på grillkväll och vi tar med oss farmor upp vid halv fyra tiden. Hem några timmar senare för att kolla
på Eurovision vid 21. Hade mina tre favoriter men tyvärr så vann inte nån av dessa. Jag hejade på Island, Grekland och på Arash..Hmm, vilket land sjöng han för nu igen?!!
Island kom på 2:a plats men får en hedersplats här i min blogg. Lyssna o njut!!


 

Johanna ringde för en stund sen och frågade ifall vi ska ge oss på att sola idag.. Blir nog en tur ut till Dragsö för att jaga solen iallafall..:)
Har Religionsprov i eftermiddag, eftersom jag fick uppskov av läraren i några dagar. Så får se till att packa med religionsboken till stranden..Urk!!

Puss Puss

090514

Hej hej...
Så är man äntligen klar med det 3:e och sista inlämningsarbetet i Religionskunskap. Konstaterade för en stund sen att jag lagt ner totalt 11 timmar på detta arbete och säkert lika många på dom andra oxå och att mitt sociala liv just nu är obefintligt. Kan säga att detta är nog det mest påfrestande jag gjort på länge. Att plugga på halvtid samtidigt som jag jobbar heltid. Min kompis Anna ringde nu precis och det är beräknat att hon ska föda barn om 9 dagar. Känns som att det kan hända när som helst, så spännande.
Var på utflykt med jobbet igår ute vid Sjuhalla gård för att titta på alla fåren. Tyvärr så blev alla får och lamm skiträdda när alla våra barn sprang in med deras ljusgröna västar på och flydde fältet till alla barns besvikelse. Eftersom jag är världens bästa fröken så offrade jag mig och bestämde mig för att locka med mig fåren. Gick väl lite för bra, för inte bara ett utan nästan hela skaran med får kom emot mig och började nafsa mig i byxorna och där bak. Barnen och mina kära kollegor tjöt av skratt.
Självklart så förevigade mina kära kollegor detta utan min vetskap...i form av några tjusiga kort på mig o mina nya fårvänner..
- Här har du till bloggen Ullis!!!




Nu ska jag återgå till skolböckerna, teoretiskt prov imorron:( Blä!!!

Puss Puss


090511

Hej hej..
Är egentligen hur trött som helst, men tänkte att jag måste ju bara blogga lite eftersom jag inte gjort det sen fredagskväll. Idag var det jobb som vanligt och efter jobbet var det möte. Hemma igen vid 20- tiden o har då alltså varit på jobbet sen 07.45. Ojoj, över 12 timmar. Då e man ju sådär lagom pigg:(
I lördags var jag på stan med Johanna. Blev lite shopping och hittade mig både en fin jeanskjol, 2 linnen, 1 brun väska och 1 tröja.
Senare på kvällen så hyrde jag och Johanna två filmer och hade myskväll med glass och snacks hemma i min soffa. När Johanna sen ska hem så upptäcker nåt med mina vita converse skor.
Johanna: Du vet om att dem inte e likadana va?!!
O jösses, människan har rätt. Mina ena sko har en röd rand, den andra en vinröd. I den ena skon står det Made in China, i den andra Made in Vietnam. Vad fan e detta?!! O hur har jag kunnat missa detta i dessa veckor?!!
Har inte kunnat släppa detta och ringde idag min kompis Fia som jobbar i butiken där jag köpte dem, självklart så skulle jag komma in och få ett nytt par. Vilken tur!!:)
Gårdagen, alltså söndag var en riktig slappardag. Orkade inte göra någonting utan låg mest på soffan och tittade på tv och lite gamla The Hills avsnitt på datorn. När klockan sen blev 18 så kände jag hur rastlösheten kom smygandes och skickar iväg ett mess till Totte och frågar vad som händer. Blir filmkväll hemma hos Martin med glass, chokladsås och maränger i massor:)

Nähä, dags att krypa ner nu, upp med tuppen imorron. VeckoRevyn låg på dörrmattan när jag kom hem, finns det nåt bättre att somna till?!!:)

Puss o godnatt

090508

Hej hej...
Så sitter jag här i soffan och hejar på Tre kronor med Johanna. Har precis tryckt i mig en kebabpizza och magen är för tillfället lika stor som en 4 månaders långt gången graviditet.
Jag och Johanna bedömmer inte bara hur spelarna är på isen utan har vår alldeles egna bedömning om hur snygga dom är..
Johanna: Tycker du han var snygg?!!
Johanna: Han var väl inte snygg?!!, Nä, men han såg vi innan..Urk!!
Johanna: O han har jag hört är en våldtäktsman...
En riktig kul fredagsunderhållning:)
Jobbade sent idag och när jag kom hem så hade jag prov i Religion..får hoppas att det gick vägen.
Nu ska vi ta fram våra Ben&Jerry glassar ur frysen, mums!!! Är sjukt trött och jag ligger säkert hur många sovtimmar minus som helst, men det har det varit värt:) Emily ringde innan och det blir till att boka in en träff med henne i helgen. Var hur längesen som helst vi sågs nu.

O nu utbister Johanna: "Fan, vad coolt det hade varit om någon hade kommit ner o knullat på sargen, som i Ballar av stål på tv. Men det skulle nog blivit jävligt kallt"

Man kan ju undra vad som rör sig i den människans huvud:) ha ha ha



Puss Puss

Plugg, hockey och mys...

Hej hej...
JAAA, så efter ytterligare 3 timmars pluggande är jag äntligen färdig med min inlämningsuppgift i Religionskunskap. När jag fick uppgiften förra veckan så trodde jag att det var ett skämt. Inte ett till?!! Hade i uppgift veckan innan att göra ett likadant fast om en annat ämne inom Religionen. På 4-6 dator skrivna sidor, med rubriker och källförteckning. Blä!!! Nu är det iallafall klart och jag hoppas på det bästa.
Igår så träffade jag ju min lilla Maria, hade planerat en mysig kväll i min soffa, framför tv:n med snack o massor av glass.. Där är en sak som jag och Maria har som våran STÖRSTA gemensamma sak, vi är stora glassfreaks. När jag var uppe hos henne i Gbg sist så låg vi i hennes säng o käkade litervis med glass.
Igår kväll var inget undantag, men däremot så släpande hon iväg mig till O`learys för att träffa lite kompisar. Gick dit typ osminkad och i jobbkläderna och när vi kom dit var det proppfullt med folk, någon hade visst glömt att berätta att det var fotbollskväll där..haha.
Efteråt drar vi bort till jour-butiken på hörnan och köper massor av glass. När jag ber killen i kassan om en fryspåse så går han istället bort och hämtar mig en frysväska. Fan vad vi skrattade...



Hem till mig för att proppa i oss all glass och sen blev det Nintendo för hela slanten. Vi klarar inte Super Mario Bros 1 gång utan 2:) Marias förtjänst...
Sån timme senare dyker T upp och får beskåda mig o Maria i vårt esse framför tv-spelet... Blev en stor hejdå kram till Maria nån timme senare för idag åkte hon tillbaks till Gbg.
Nu är Totte här på besök, sitter o käkar mat framför hockeyn ihop. Blir ju självklart lite tv-spel nu när han e här, kaxig när han kom..men definitivt okaxig när han går. The Ullismiester e bäst:)
Fick ett mess ifrån T precis, resan blev 1 dags förskjuten så jag får njuta av hans armar runt mig en natt extra..

Nu ska vi heja vidare på hockeyn..
puss puss

090506

Hej hej..
Åh, jag blir fullständigt vansinnig. När ska detta regn sluta och när kommer solen igen?!! Måste ju erkänna att man gått och blivit lite bortskämd utav det fina sommarvädret, men detta regnande är ju för trist.
I måndags så åkte jag til pappa för att få hjälp med att byta däcken på bilen. Skulle egentligen gjort detta i söndags men eftersom lilla Ullis var bakfull typ hela söndagen så fick detta skjutas upp. Syrran kom också förbi och jag bjuder lilla papsen på pizza som tack för hjälpen. Hem igen för att plugga men efter 1½ timme så känner jag att det liksom åkte in i höger-öra, virvlade runt och sen ut genom vänster så dags att lägga ner böckerna. Kunde inte heller få ur T ur tankarna så jag skickar iväg ett mess och 20 min senare är T här. Blir film, snack och mys:)
Igår jobbade jag hela dagen och var totalt helt slut när jag kom hem, somnade till i sängen med skolboken bredvid men hann ändå med att plugga nån timme innan Desperate Housewives började på tv.
Lite lugnare på jobbet idag men stannade kvar en timme extra pga ett utvecklingssamtal med föräldrar. Mötte upp Totte vid kakelaffären vid 17 för att beställa mitt klinkers till köket.
Maria ringde innan och ikväll har vi bokat in en Ullis/Maria kväll, gäller ju att passa på när snuttan är nere. Som jag saknat henne:(

VÄRLDENS BÄSTA MARIA!!!...Förrutom när hon släpar med mig till gayklubbar:(

Var inne på nelly.se innan och hittade denna underbart fina klänning..Vill ha, vill ha..är det för tidigt att köpa julklappar till sig själv??!!

Roligaste utgången på länge...

Hej hej...
Jösses så trött jag är. Igår var det en riktig soff-dag och på kvällen kom T för att kolla på film med mig. Mysigt!!
Lördagen tillbringade jag med Johanna. Vi möttes upp på stan redan vid 10 för att köpa lite saker till kvällen.
Som vanligt så hamnade både jag och Johanna över budgeten. Hittade mig 2 par jeans, 4 t-shirts och 1 bikini. Passade även på att köpa mig en flaska solskyddslotion, snart kan man ju ligga på stranden. Efteråt så gick vi til O´learys och åt varsin pizza på deras uteservering. Hur mysigt som helst och vädret var underbart. Hem till Johanna en runda för att spela lite wii.
Johanna den lille skiten filmade mig i smyg..ha ha.


Kan säga att den smärtan jag kände igår morse när jag vaknade och som jag fortfarande känner av är fruktansvärd. Fy tusan vilken träningsvärk, känns som att jag ramlat ner 10 meter från ett hus.
Håller mig nog till bowling nästa gång:)

Efter wii-spelandet så begav jag mig hemåt för att vila lite innan kvällen. Vid 20 kom Johanna och sen Andreas och Marcus som är mina gamla klasskompisar sen Rödebyskolan. Nån timme senare dök även Daniel upp. Blev nivå och sen statt. Kan säga att det var nog bland dom roligaste ute-kvällar jag haft på länge. Ojoj, så kul jag hade:)



Jag och Johanna hamnade på vimmelkort...

Liten utgång som blev stor...

Hej hej..
Så sitter jag nu och skrattar hejdlöst åt Robert Gustavssons imitation av Tony Irving samt David Hellenius underbara imitation av Persbrandt i Humorgalan på Tv4. Jag har väl först nu blivit människa och någolunda återhämtat mig efter gårdagens valborgsfirande med Johanna.
Johanna dök upp hemma hos mig vid 19-tiden igår och kvällen gick snabbt, som vanligt i hennes trevliga sällskap.
Begav oss till O`learys som hade live-bands spelning och skulle ta oss varsin cider eller två.
Efter nån timme så dyker en gammal bekant upp och sen är kvällen på g. Bekanten har en kompis som bjuder mig på massor av dricka och sen drar vi till nivå. Där bjuds jag på ytterligare drinkar och natten är hur trevlig som helst. Träffar både gamla klasskompisar och andra vänner.
Efteråt så drar jag, Johanna, Andreas och David hem till mig för att köra lite efterfest iform av drinkar och Nintendo. Måste underskattat min onykterhet för jag spelade otroligt dåligt. Jag som är grym på Nintendo. Vid 06 ger jag upp och somnar. Vaknar vid 13-tiden och hela huvudet snurrar. Ajaj!! Höll dessutom på att gå rakt in i toadörren på väg upp. Usch usch!! Vid 14 ringer Totte som är på väg hem från Norge. Säger att han är nån timme ifrån stan och han asgarvar i telefonen åt min "whiskyröst" och erbjuder sig sen att köpa med lite mat till mig. Johanna nappar oxå på mat-förslaget och nån timme senare dyker dem upp med kebab och 2 st Ben&Jerry`s glassar. Vilka vänner man har:)

Njuter av maten framför filmen Snygg, sexig och singel. Slumrar till i soffan igen vid 18-tiden och vaknar av att Johanna ringer på mobilen..

Nu ska jag gå o äta upp resten av glassen, mums!!

Puss puss


 


RSS 2.0