Scary fredagskväll...

Hej hej...
Gårdagen var ju minst sagt speciell och en kväll man sent kommer glömma. Syrran var på besök igår kväll för att göra mig sällskap framför tv:n. Strax innan 21-tiden hör jag hur min ytterdörr slängs upp och någon klampar in i hallen. Jag tittar förvånade på syrran och hon lika förvånande på mig. När jag väl kommer ut i hallen så står där en vilt främmande kille och ser sjukt nerdrogad ut. Han bara står och svajar, utan skor och jacka. Jag blev så rädd att mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen. Jag hör hur jag skakar på rösten:
-Vem är du? Vad gör du här? Här får du inte vara, kan du gå ut ut min lägenhet.
-Öhhhh...
-Kan du går ut. Nu!!!!
Killen ranglar ut ur lägenheten och sätter sig på översta trappsteget utanför och somnar. Jag smyger förbi och ner några trappor för o se om han kommer ifrån en fest i huset. En kille som är inneboende hos min granne 2 trappor ner öppnar ytterdörren:
-Jag har ringt polisen, nån har stått o ryckt i min dörr i 10 min.
Sen kommer ytterligare en kvinna ut som oxå bor en trappa ner. Hon ser också aningen chockad ut och undrar vad det är som händer. Hon har ringt efter sin väninna som kommer upp för trapporna några minuter senare. Sen hör vi en duns, killen är på väg att ramla ner för trapporna.
10 minuter senare kommer polisen för att hämta honom.. Jag och syrran går aningen chockade tillbaka upp till mig. Fy tusan!! Jag svär och lovar på heder och samvete att ALLTID låsa dörren!!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig hem till Johanna en runda. Imorron blir det plugg plugg plugg och ska dessutom hinna upp på stan en runda för att fixa juldags-biljetterna samt titta på en ursnygg juldags-klänning jag sett.

Ha en trevlig kväll allihopa.. o lova att låsa om er;)

Puss Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback