Så är det måndag igen...

Hej hej..
Så är första dagen i veckan avklarad. Gjorde något med ryggen idag, antagligen något som kom i kläm eller en rejäl sträckning. För fy tusan så ont jag fick. Blev lite bättre under dagen men har fortfarande ont. Aj aj!!
Fick ett sånt sug efter pannkakor när jag satt i bilen på väg hem efter jobbet. Slänger iväg ett mess till syrran som snabbt ringer upp. Hon hade precis samma "mat tankar" i huvudet.
Så vi möts upp och beger oss hem till henne för att laga pannkakor. Mums!! Slänger mig mätt på hennes soffa framför Top Gun och somnar. Typiskt, nu somnar man väl inte inatt.. :(

Khk förlorade hockeyn mot Tingsryd igår. Ganska väntad förlust eftersom Tingsryd leder tabellen och inte har några förluster i bagaget. Måste ändå säga att jag tyckte att Khk spelade på bra. Hade nästan förväntat mig att dem skulle släppa in fler mål. Efteråt så åker jag o Johanna inom Lyckeby för att köpa lite pizza. Är det söndag så är det. Så hem till Johanna där vi slänger oss i varsin soffa. Käkar pizza till följd av godis, glass och massor av läsk. Fy tusan vilken magknip jag fick. Kunde knappt ta mig upp för trapporna när jag skulle hem sen. O kan säga att illamåendet höll i sig när jag vaknade i morse. Fy fy!

Såg en artikel i aftonbladet idag, om Khk.



Nähä, snart börjar Ullared på tv till följd av Paradise Hotel :)
Puss Puss♥


Kommentarer
Postat av: Tompa

Hockeylaget No1 i mitt hjärta... HV71 =)

2009-11-30 @ 08:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback