100620

Hej hopp..

Fullt ös även denna helgen. Igår hade Andreas sin 25-års fest för kompisarna. Förra helgen för släkten. Hade varit omöjligt att ha detta ihop så vi fick dela upp det på två helger. På tok för stor släkt.. ha ha.
Kvällen/natten var iallafall hur skoj som helst. Vi bjöd alla på Tacos, vin och öl. Whisky och likörer. Sist men inte minst Ullis bål. Den var det jäkla med klös i ha ha. Sedan Filippas goda jordgubbstårta.





Fler bilder kommer....

Förra veckan var det full rulle, som vanligt. Var på studieresa med jobbet på Öland under hela onsdagen.

På torsdagen kom min kusin Veronica förbi, blev pizza, film och en massa snack. Andreas blev även av med sin hyresrätt.. äntligen slipper vi dubbla hyror :)

På fredagen tog Andreas kusin Sanne studenten, så fick rusa dit direkt efter jobbet. En riktig trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

På lördagen hade Andreas sitt 25-års kalas för släkten. Fullt ös!! Även här en jätte trevlig kväll.
Andreas fyllde ju i måndags, så efter jobbet gick vi tillsammans med hans föräldrar och tog oss en öl/cider på Skandics nya uteservering. Underbart väder!! Därefter åkte vi ut till Dragsö för att spela lite minigolf. Sen blev det middag på Harry`s i stan.

I tisdags var en mäklare här för att göra en fri värdering av lägenheten. Jag blev rekommenderad av Andreas bankman att göra detta.
Blev överlycklig när hon ringde två dagar senare för att meddela att lägenheten blivit värderad till det dubbla sen jag köpte den :) :) :) Wieee!!!
Detta firades med årets första Glassiären-glass.

Ahh, just det... älsklingen knep jobbet på arbetsintervjun. Inte illa att bli uppringt och kallad till intervju pga nån hört goda referenser om en. Kan man bli annat än stolt :)

Självklart grattades han med blommor när han kom hem..




Puss Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback