Midsommar & skärgård...

Hej hej!!
I torsdags var det dags för den årliga lövmarknaden här i stan. Jag hade bokat träff med min söta vän Anna. Gick några timmar och sen fikade vi på Militärhemmet ihop med hennes sambo Andreas (blivande man), tre barn och svärmor. En mycket trevlig dag.. När jag kom hem så möttes jag av en trött och sliten sambo som egentligen skulle på fotbollsmatch, men var totalt för trött för detta. Istället begav vi oss ut och tog en middag på en uteservering i det underbara vädret.

På midsommarafton var vi bjudna hem till Andreas kusin som fyllde 35 år. Det bjöds på sjukt mycket god mat. Först midsommar-mat i form av köttbullar, nypotatis och annat gott. Sen glass med jordgubbar. Efter detta kaffe och tårta. Till slut på kvällen bjöds det på exotisk planka. Godetid så mätt man blev..Kvällen var iallafall hur trevlig och rolig som helst.




Igår var jag, pappa, syrran och Andreas ute på Ungskär. Vi städade, plockade och klippte gräset/buskar nästan hela dagen.. blev riktigt fint när det var klart. Passade även på att sola lite nere vi klipporna.
 
Igår var det även 7 år sedan min älskade mamma gick bort. Jag och syrran åkte till graven för att sätta 10 röda rosor.. Mamma, Jag tänker på dig varje dag och jag älskar dig nu och för alltd♥

På kvällen grillade vi korv uppe hos Andreas föräldrar..lika trevligt som vanligt.. :)




Puss puss♥


Kommentarer
Postat av: Trulle

vad tiden ha gått fort, är det redan 7år sedan lilla Sandra gick bort, ha bara goa glada minnen från din kära mamma. Pöss på dig gumman

2010-06-28 @ 20:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback