110814

Hej hej..
Så är det söndag och sista söndagen i Andreas 4 veckors semester. Usch så deprimerande :( Har varit super mysigt att ha honom hemma så länge. Veckan har som vanligt gått i rasande fart. Vi har varit jätte mycket ute i trädgården och fixat med träd och rabatter. Ogräs, ogräs och ogräs.. jag HATAR ogräs. Våra rabatter har blivit totalt invaderade av dessa små granliknande växer med skitlånga rötter som nästan är omöjliga att få upp.. Usch och fy.. Nästa sommar får det minsann bli ett trädäck ovanpå istället :) hihi!!

I veckan så har dessutom Alicia fått smaka på burkmat för allra första gången. Hon var totalt tokig i det, allra mest i Potatis med majs. Hon riktigt greppade tag i skeden och ville bara ha mer och mer hela tiden. Sötnosen :)



Var inne på sailet en runda i fredags ihop med gulliga Gusten och Madde. Sailet var en riktig besvikelse. Dom får nog se till att erbjuda lite bättre saker till nästa år, annars så kan dom lika väl lägga ner. Det fanns nästan ingenting att titta på eller köpa. Det enda roliga var sällskapet och alla människor man träffade på.
Efteråt så grillade vi hemma hos oss. Mycket trevligt :)


Här "leker" Alicia ihop med Max som är Gusten och Maddes son. Han är 5 veckor yngre.

I lördags så tittade min barndomsvän Emma, hennes man Erik och sonen Gustav förbi en liten runda. Alltid så himla trevligt att träffa dom. Så även under lördagen fick Alicia "leka" lite med en kompis.


Gustav är exakt 1 vecka äldre än Alicia.

Igår eftermiddag så åkte vi upp till Bredabäck en runda för att fiska lite kräftor. Jag och Alicia åkte hem vid 22-tiden men Andreas stannade kvar där uppe över natten då dom skulle vittja näten både vid 00-tiden och 04. Inte så lockande när man har Alicia.

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback