110314

Hej hej..
Åhh, vart är solen?!! Jag vill ha sol. Förbaskade trista gråa väder. Jahopp, The Moniker vann ju inte Melodifestivalen, var ju himla skönt. Åhh, står inte ut att höra den låten.. I`m in love.. la la la.. Blä!!!
Ingen bebis ännu, så himla tråkigt men är ju 7 dagar kvar till bf, får hoppas att jag slipper gå över tiden. Nu när slemproppen har lossnat o allt så längtar man ju ännu mer efter bebis, kändes ju liksom som ett "tecken".
Var inne en runda på akuten igår med Andreas som började få bröstsmärtor. Testerna var bra så vi blev hemskickade igen några timmar senare :) Usch, känns som att hela familjen varit sjuka nu. Bebis är nog den som verkar må bäst :) O tur är väl det!!! Började få en massa sammandragningar igår som höll i sig hela kvällen och natten, trodde ett tag att det var dags..men dom försvann i morse igen.
Var inne hos barnmorskan i förmiddags och mitt blodtryck var betydligt bättre, 135/95. Känns ju himla skönt. Så åkte inom syrran med lite bakelser ifrån Gylles för att "fira" lite.

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback